Skip to Content

Lakkaa Murehtimasta Mahtavan Miehen Löytämistä Ja Keskity Olemaan Mahtava Nainen

Lakkaa Murehtimasta Mahtavan Miehen Löytämistä Ja Keskity Olemaan Mahtava Nainen

Uskon, että meille kaikille on olemassa ihanteellinen ihminen – täydellinen kumppanimme. Uskon todella sielunkumppaneihin, koska vähän aikaa sitten olin löytämässä itseäni ja sen kautta tapasin omani.

Tiedän, että tätä on vaikea uskoa, mutta sielunkumppanisi on jossain tuolla jossain ja olen varma, että hän löytää sinut. Teidän tienne risteävät jonain päivänä ja hän on kaikki, mitä olet koskaan pyytänyt.

Hän on jopa enemmän kuin se. Hän on prinssi, josta unelmoit pikkutyttönä. Hän on se hyväsydäminen “paha poika”, johon ihastuit teinityttönä.

Hänestä tulee menestyvä ja suojeleva mies, jolla on vakavia suunnitelmia ja tavoitteita tulevaisuutta varten. Mies, joka tietää mitä haluaa ja miten sen saa. Mies, jonka ensisijaisena tavoitteena on asettua aloilleen ja perustaa oma perhe.

Hän on se mies, jota rukoilet joka ilta ennen nukkumaanmenoa.

Jonain päivänä hän varmasti tulee. Ainoa syy, miksi hän ei ole vielä täällä, on se, että Jumala ajattelee sinun tarvitsevan lisää aikaa. Lisää aikaa itsellesi.

Sinun täytyy tehdä töitä itsesi eteen enemmän. Sinun on saavutettava omia unelmiasi ja tavoitteitasi. Sinun on ensin rakennettava itsestäsi itsenäinen nainen.

Sielunkumppanisi tulee elämääsi, kun sen aika on. Elämässä on asioita, joita et voi hallita, ja tämä on yksi niistä.

Miksi siis vaivautua asioista, joihin et voi vaikuttaa? Miksi vaivautua siitä, kun et ole se, joka päättää näiden asioiden ajoituksesta?

Minäkin olin koko elämäni ajan keskittynyt “sen oikean” löytämiseen, ja mihin se johti? Ei mihinkään. Laiminlöin vain omat tarpeeni. Olin kateellinen jokaiselle kadulla näkemälleni onnelliselle pariskunnalle.

Aloin ajatella, että ehkä todellinen ongelma on minussa itsessäni. Olin jumissa jatkuvassa tunteessa, etten ollut tarpeeksi hyvä, enkä tiennyt, miten päästä siitä eroon.

Mietin, löytäisinkö koskaan ketään, jonka mielestä olen tarpeeksi hyvä – joka näkee minut aivan eri silmin. Koska Jumala tietää, että minäkuvani oli kamala.

Muistan, että kun olin yliopistossa, tulevaisuuden tavoitteeni olivat saada tutkintotodistukseni, löytää työ, jonka tekemisestä nauttisin, ja tehdä kovasti töitä tullakseni menestyväksi ja itsenäiseksi naiseksi.

Halusin ympäröidä itseni laajalla ystäväpiirillä ja jotenkin korvata vanhemmilleni heidän rakkautensa ja kaiken sen, mitä he olivat vuosien varrella tehneet vuokseni.

Tuo turha sielunkumppanin etsintä muutti tulevaisuuden tavoitteeni täysin. Ainoa asia, joka oli minulle tärkeää, oli löytää joku, joka rakastaisi minua ja pysyisi kanssani loppuelämäni.

Älkää käsittäkö minua väärin. Elämänkumppanin saaminen on tärkeää, ja sen pitäisi olla osa jokaisen tulevaisuuden tavoitteita. Mutta siitä ei saisi tulla pakkomielle.

Elämässäsi on niin paljon asioita, joista sinun pitäisi huolehtia, ennen kuin alat jakaa sitä jonkun toisen kanssa.

Eräänä päivänä näin Instagramissa ystävieni kuvia. He nauttivat lomastaan Malediiveilla. Sitten sain tietää, että työkaverini sai ylennyksen ja hänestä tuli esimieheni.

Sinä päivänä katsoin itseäni peilistä ja sanoin: “Pysähdy siihen, neiti. Nyt riittää. Sinun on saatava elämäsi kuntoon ja sinun on tehtävä se nyt!”

Ansaitsin myös matkustaa ja pitää hauskaa. Ansaitsin myös edetä urallani. Tuo fuksityttö luotti minuun, ja minun oli tehtävä hänet ylpeäksi.

Päivä, jolloin päätin muuttaa ajattelutapaani, oli päivä, jolloin elämäni alkoi parantua kaikin mahdollisin tavoin. Tunsin itseni rauhallisemmaksi ja rennommaksi. Tunsin vihdoin sen sisäisen rauhan tunteen.

Siirsin huomion takaisin itseeni. Aloin työskennellä itseni eteen. Minun oli saatava itsesuhteeni takaisin raiteilleen. Itsestä huolehtimisesta tuli ensisijainen tavoitteeni. Löysin elämäni tarkoituksen, eikä se ollut mahtavan miehen löytäminen.

Tein kovasti töitä tehdäkseni itsestäni paremman kaikin mahdollisin tavoin ja tein sen. Olen niin pirun ylpeä itsestäni ja kaikesta, mitä olen saavuttanut tähän mennessä.

Haluan vain sanoa jotain lopuksi kaikille naisille, jotka ovat etsimässä sitä yhtä suurta miestä. Mahtava miehenne voi tulla, mutta hän voi myös lähteä jonain päivänä.

Sinä olet ainoa ihminen, jonka kanssa tiedät varmasti olevasi loppuelämäsi. Yritä tehdä siitä hauskaa, jännittävää ja mielenkiintoista parantamalla itseäsi.