Skip to Content

6 Asiaa, Jotka Miehet Toivovat Naisten Tietävän Heistä

6 Asiaa, Jotka Miehet Toivovat Naisten Tietävän Heistä

Naisen ajattelutapa pysyy aina mysteerinä miehille, mutta entä miesten ajattelutapa? Miehetkään eivät ole avoimia kirjoja, sillä heillä on taipumus kätkeä mehukkaat pikku salaisuutensa ja useimmiten he pitävät tunteensa pullossa.

Heille on koko ikänsä kerrottu, että heidän on käyttäydyttävä vahvasti ja machomaisesti ja että tunteet ovat vain keksittyjä. Mutta olisit yllättynyt, kuinka tunteellisia miehet todella ovat ja kuinka vaikeaa sydänsurut voivat olla heille.

Kyllä, kuulit oikein: Miehet eivät ole vain käveleviä perunoita, jotka jostain syystä rakastavat pissata ulkona.

Heillä on tunteita, tunteita ja he haluaisivat jakaa ne. Se olisi ensimmäinen ja tärkein asia, jonka miehet toivovat sinun tietävän heistä. Mutta on muitakin asioita:

Miehet rakastavat elää hetkessä

Hän ei halua kysymyksiä tulevaisuudesta eikä yritä katsoa tulevaisuuteen liikaa. Se tulee joka tapauksessa, joten miksi ei eläisi hetkessä? Miksi ei ottaisi parasta irti ajasta nyt? Miehet eivät pidä kaikesta painostuksesta tulevaisuuden suhteen ja kaikista asioista, joita heiltä odotetaan.

Siksi useimmat miehet pelästyvät ja perääntyvät, kun he kokevat, että kiirehdit heitä suhteeseen. He yksinkertaisesti rakastavat olla tässä ja nyt, keskittyä vetovoimaan siinä hetkessä, ja he uskovat, että se on paras tapa rakentaa vetovoimaa ja vakavaa suhdetta.

Miehet eivät pelkää älykkäitä naisia

Päinvastoin, älykäs on uusi seksikäs. Mies rakastaa oppia sinulta asioita, saada sinulta uusia kokemuksia.

Nykyään naiset ovat toimitusjohtajia, tiedemiehiä, valtiosihteereitä, ja voit lyödä vaikka vetoa siitä, että mikään ei ole miehelle seksikkäämpi kuin älykäs nainen.

Miehet rakastavat nähdä sinut ilman meikkiä

Tämä on sanottu tuhansia kertoja, ja silti tuntuu siltä, etteivät naiset usko sitä. Emmekä puhu vain meikistä, vaan myös kaikesta muusta luonnottomasta, kuten hiustenpidennyksistä, tekokynsistä ja silmäripseistä.

Miehet rakastavat huumorintajuasi, tapaa, jolla hymyilet, ja söpöjä pikku räkähdyksiäsi, kun naurat.

Meikkaaminen on hyvä asia, jos teet sitä muodin vuoksi tai koska haluat ilmaista itseäsi, mutta se, että ajattelet, ettet ole kaunis tai että olet vähemmän arvokas ilman meikkiä, ärsyttää miehiä.

Miehetkin rakastavat halailua

Se, että elämänsä tyttö on heidän sylissään mukavassa sängyssä, on kirjaimellisesti taivas maan päällä. Mies rakastaa tuntea pehmeän ihosi, tuoksua hiuksillesi ja tietää, että olet hänen ainoa.

Ennen vanhaan halailu ja intiimiys oli miehelle tabu. Jos he halasivat ja pitelivät sinua sylissä, se esitettiin niin, että hän teki sinulle palveluksen.

Jotkut miehet ajattelevat yhä niin, mutta useimmat eivät. Jos mies sanoo, ettei hän pidä halailusta, hän valehtelee suoraan kuin matto, sillä mikään ei ole kauniimpaa kuin pidellä rakastettua sylissä ja nukahtaa kuin vauva.

Miehet voivat olla naisten ystäviä

Miksi ei? On hyvin suosittu myytti, että miehet eivät voi katsoa naista vain ystävänä, että aina on olemassa jonkinlainen seksuaalinen vetovoima.

Monilla, monilla miehillä on naispuolisia ystäviä, joiden kanssa he eivät koskaan halunneet jatkaa suhdetta. On totta, että heillä on myös naispuolisia ystäviä, joihin he ovat salaa ihastuneet tai jopa ihastuneet, mutta uskominen, että miehillä ei voi olla todellisia naispuolisia ystäviä, on suoranaista tietämättömyyttä.

Se on sama kuin uskoisi, että homomies haluaa harrastaa seksiä kaikkien hänen tielleen osuvien miesten kanssa.