Skip to Content

Kunnes Nämä 8 Asiaa Tapahtuvat, Älä Kutsu Häntä Poikaystäväksesi

Kunnes Nämä 8 Asiaa Tapahtuvat, Älä Kutsu Häntä Poikaystäväksesi

1. Hän näkee oikeasti vaivaa ollakseen kanssasi

pari syö pizzaa kotona

On helppo seurustella kanssasi, jos sinä olet se, joka organisoi kaiken. Anna hänen olla mies ja tehdä aloitteita.

Hänen tulisi pystyä suunnittelemaan oikeat treffit sen sijaan, että haluaa hengata vain jommankumman kotona.

Iltakin on jotain, jota voisi kutsua oikeiksi treffeiksi, jos hän näkee siihen hieman vaivaa ja tekee siitä romanttisen ja suloisen.

2. Hän on selkeä sen suhteen, mitä hän haluaa

Jos hän ei ole valmis parisuhteeseen, hän kiertelee ja kaartelee, on epämääräinen kaiken sanomansa suhteen etkä koskaan tiedä paikkaasi.

Toisaalta jos hän on täysillä mukana, hän tekee enemmän kuin vain sanoo sen sinulle – hän osoittaa sen sinulle. Hän ei pelkää soittaa sinulle tai esitellä sinua muille ihmisille tyttöystävänään.

3. Hänen rakkaansa tietävät sinusta

kaveriporukka pitää hauskaa

Tämä on hyvin tärkeää – mies, joka on tosissaan ja varma tunteistaan, puhuu sinusta ystävilleen ja perheelleen. Hän haluaa jakaa onnensa heidän kanssaan.

Hänen ei tarvitse esitellä sinua heille varhaisessa vaiheessa, mutta heidän tulisi edes tietää olemassa olostasi. Jos hän pitää sinut salaisuutenaan, silloin hän ei totisesti ole poikaystäväsi.

4. Hän poistaa kaikki treffi-sovellukset

Jos Tinder (tai joku vastaava) on edelleen hänen puhelimensa pääasiallinen sovellus, hän ei ole sitoutunut saamaan asioita toimimaan.

Mies, joka näkee sinut sellaisena, jonka kanssa hän voisi olla vakavissaan, ei näe mitään pointtia pelata ja pitää mahdollisuuksiaan avoinna.

Hän viestittää ja soittaa sinulle sen sijaan, että tuhlaa aikaansa treffi-sovelluksiin.

5. Hän ei käyttäydy siten, kuin omistaisi sinut

rakastunut mies ja nainen

Parisuhde ei ole orjuutta. Kaksi ihmistä tulisi olla tasa-arvoisia eikä ole tilaa toisen olla toisen yläpuolella.

Tämä olisi vain väärin ja myrkyllistä niin monella eri tasolla. Jos tämä tapahtuu sinulle, lähde pois niin pian kuin mahdollista.

6. Hän haluaa enemmän intiimisyyttä

Tietysti hän fantasioi sinusta ja pitää sinua hyvin viehättävänä, mutta kun hän on joku, jota kutsua poikaystäväksi, hän hallitsee halunsa ja on herrasmies.

Hänen ei tarvitse kiirehtiä seksissä, koska hän suunnittelee pysyvänsä. Jos mies haluaa jotain pitkäjänteistä, hän ei painosta päästä lakanoiden väliin kanssasi.

Todellinen poikaystävä arvostaa tilaasi, hän luottaa sinuun eikä sekoa, kun menet ulos ystäviesi kanssa tai suunnittelet matkaa heidän kanssaan. Sinun tulee pystyä tehdä hänelle samoin.

7. Teillä tulee oikeasti klikata

mies ja nainen halaavat katsoessaan luontoa

Kemia on ehdottomasti alkupiste jokaiselle pitkäaikaiselle parisuhteelle. Se on kuin näkymätön side, joka sitoo sinut toiseen ihmiseen.

Kemia ei ole pelkkää intohimoa, se on myös voima, joka saa kaksi ihmistä hyväksymään toisensa juuri sellaisena, kuin he ovat, vikoineen kaikkineen.

Se on tärkeää päivinä, jolloin riitelette tai käytte toistenne hermoille; se tarjoaa muistutuksen, miksi aloitte olla yhdessä alun perin.

8. Sinä huolehdit vähemmän ja hymyilet enemmän

Se kuulostaa yksinkertaiselta, mutta vaikuttaa siltä, että nykyään ihmisten on vaikea ymmärtää tätä.

Rakkaus ei tarkoita henkistä limboa, se ei ole pelien pelaamista tai antaa puolikasta. Rakkaus ei ole kyyneleitä ja huolia.

Rakkaus on hymy kasvoillasi, koska kaikki tuo mitä tunnet ja kaikki se, mitä annat, tulevat takaisin. Kyllä, teillä on ongelmia matkan varrella, mutta niiden ei koskaan tule olla suurempia, kuin tunteenne toisianne kohtaan.

Jos sinulla on joku, joka asettaa onnesi ensisijalle, varmista, että kutsut häntä poikaystäväksesi.