Skip to Content

Ensimmäiset 6 Asiaa, Jotka Miehet Huomaavat Sinussa

Ensimmäiset 6 Asiaa, Jotka Miehet Huomaavat Sinussa

Me kaikki tunnemme sen kaavan. Hän vihdoin pyytää sinut ulos ja ensimmäiseksi soitat bestiksellesi ja kerrot hänelle kaikki yksityiskohdat asiasta.

Sen jälkeen tajuat, ettei sinulla ole mitään päälle pantavaa (vaikka tiedät sen olevan valhetta). Hiuksesi ovat sekaisin.

Sinulla on epäilyksiä kynsiesi väristä jne. Tiedän, että olet huolissasi ulkonäöistäsi ja haluat näyttää hyvältä, koska todella pidät tästä miehestä ja haluat kaiken olevan täydellisesti.

Ja sinä olet täysin oikeassa. Mutta mitä jos hän ei edes huomaa kynsiesi väriä, oletko juuri pessyt hiuksesi tai sopiiko vaatteidesi väri täydellisesti yhteen?

Usko minua, hän ei huomaa.

Ymmärsin tämän rankemman kautta. Minä olin kiireinen ennen treffejä kiinnostavan miehen kanssa.

En pystynyt löytämään yhteensopivia sukkia ja stressasin asustustani kokonaisuudessaan enkä halunnut hänen joutuvan odottamaan ikuisuuksia taloni edessä.

Onnistuin vain harjaamaan hampaani, kampaamaan hiukseni ja hyppäämään lempifarkkuihini ja t-paitaan. Kirjaimellisesti tunsin oloni kurjaksi, mutta hän sai minut tuntemaan olevani kaunein tyttö koko maailmassa.

Kahden kuukauden päästä kysyin häneltä ensimmäisiä asioita, joita hän huomasi minussa tuona iltana ja hän selitti minulle, että miesten näkökulmasta me olemme täysin erilaisia, kuin me itse ajattelisimme.

Ymmärsin, että ensimmäiset asiat, joita miehet huomaavat sinussa ovat sellaisia, mihin me itse emme kiinnitä juuri ollenkaan huomiota.

1. Hymy.

Nuori blondi nainen hymyilee puistossa

Sillä välin kun me huolehdimme huulipunan väristä, miehet huomaavat vain hymysi.

Kun on kyse miehistä, hymysi on voimakkain aseesi, mutta joskus olemme liian kiireisiä ajattelemaan muita vähäpätöisempiä asioita, että unohdamme hymyillä.

Hymy on universaali merkki, joka kertoo miehellesi sen, että sinä olet onnellinen ja tunnet olosi mukavaksi omissa nahoissasi.

2. Silmät.

Ei, he eivät ole kiinnostuneita siitä, kuinka paljon ripsiväriä sinulla on. He eivät huomaa sitä ollenkaan.

Ei ole syytä murehtia mistään muusta, kuin siitä, että elät hetkessä ja arvostat sitä. Hän huomaa sen silmistäsi.

3. Nautitko sinä elämästä.

Nuori valkoihoinen turisti tyttö hymyilee onnellinen kävely kävelykadulla.

Hymysi ja silmiesi lisäksi he huomaavat sinun tapasi kävellä ja tapasi puhua. Nämä ovat asioita, jotka kuvastavat persoonaasi ja sinun yleistä asennetta elämääsi kohtaan.

He huomaavat, jos puhut intohimoisesti ja jos olet kiinnostunut siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu.

He huomaavat sen, nautitko elämästä ja arvostatko pieniä asioita, joita elämä sinulle tarjoaa.

4. Tapa, jolla kohtelet vieraita ihmisiä.

He huomaavat, kuinka kohtelet tapaa kohdella ihmisiä, joita et tunne. Miehet huomaavat, kunnioitatko heitä yhtä paljon, kuin muita (taksikuskeja, kodittomia ihmisiä jne.).

Jos olet ystävällinen tarjoilijoita kohtaan ja sitten käyttäydyt täysin toisin taksikuskin edessä, he huomaavat sen. Miehet ovat hyvin herkkiä tällaisten asioiden suhteen.

He nauttivat nähdessään naisen, joka kohtelee kaikkia tasavertaisesti, koska tällaiset naiset tuntevat heidän arvonsa eivätkä pelkää osoittaa kunnioitustaan ympärillä olevia ihmisiä kohtaan, riippumatta näiden statuksesta.

5. Kuinka paljon nojaat ulkonäköösi.

Nuori hymyilevä kaunis nainen kotona.

Me kaikki tiedämme, että miehet ovat visuaalisia olentoja ja joskus tämän vuoksi naiset unohtavat, kuinka tärkeää sisäinen olemus on.

Miehet huomaavat, jos nojaat pelkästään ulkonäköösi vai onko sinulla enemmän tarjottavanasi.

Jos näytät villin puolesi ja itsevarmuutesi, he ihastuvat sinuun ja sinä epäilemättä nappaat heidän sydämensä.

Jos huolehdit meikkiäsi, se heijastaa negatiivisesti itsevarmuuteesi ja se tappaa kaiken hauskan.

6. Onko sinulla mielipiteitä?

Jos olet sellainen nainen, jolla on mielipide kaikkeen etkä vain nyökyttele kaikkeen, mitä hän sanoo, hän huomaa tämän.

Jos hän näkee, että sinulla on vahvoja mielipiteitä aiheesta riippumatta, hän näkee sinut tasa-arvoisena ja hän kunnioittaa sinua.

Miehet pitävät siitä, että heitä haastetaan ja se on heillä verissä. He haluavat sinun kertovan heille, että he ovat väärässä ja he tekevät kaiken mahdollisen todistaakseen sinut toisin.

Ja he kunnioittavat sinua sen vuoksi, että sinä pakotat heidät ajattelemaan ja tulemaan paremmaksi versioksi omasta itsestään.