Skip to Content

Tämä On ‘Seksikkään’ Määrittely Hänen Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Tämä On ‘Seksikkään’ Määrittely Hänen Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Oinas

Tämä tähtimerkki on melko seikkailuhenkinen, joten ei ole yllätys, että he sanovat mitä haluavat, kun he haluavat kokeilla uusia asioita sängyssä.

Mitä he pitävät seksikkäimpänä ominaisuutena heidän puolisossaan, on haastavaa.

Joten jos haluat tyydyttää oinaan sängyssä, sinun tulisi olla avomielinen ja omata levoton sielu, joka on valmis kokeilemaan uusia juttuja aina silloin tällöin.

Jos hän näkee, että olet ’hulluna’ adrenaliinista ja kokeilet uusia asioita, hän on täysin sinussa.

Härkä

Mies, joka on syntynyt tämän tähtimerkin alla, ajattelee, että seksikkäintä heidän puolisossaan on se, että hän tuntee olonsa hyväksi omissa nahoissaan.

Jos hän näkee, ettet tunne oloasi mukavaksi ja että sinulla on ongelmia, hänkään ei voi hyvin. Hän tarvitsee jonkun, jolla on sen verran itsetuntoa, että hän käy läpi pahimmatkin vaiheet elämässä.

Hän haluaa puolison, joka on vahva hänen puolestaan silloin, kun hän ei ole ja joka kaivaa hänet ulos synkästä kolosta, jos hän päätyy alas.

Kaksoset

Kaksonen haluaa löytää puolison, joka antaa heidän olla kuuma sotku. Tiedetään, että tämä horoskooppimerkki ei halua kyllästyä ja he tekevät mitä vain maustaakseen asioita makuuhuoneessa.

Siksi he tarvitsevat jonkun, joka antaa heidän kokeilla uusia temppuja ja joka näkee vaivaa saadakseen parisuhteen toimimaan.

Hän tarvitsee puolison, jolla on pakka kasassa ja joka kertoo heille, jos he ylittävät rajan.

Rapu

On hyvin tiedossa, että ravut ovat herkimpiä horoskooppimerkeissä. Joten heidän määritelmänsä seksikkäästä on henkilö, joka antaa heidän rakastaa syvästi.

He eivät pidä siitä, että joutuvat mukautumaan muiden mielikuvaan parisuhteesta vaan he haluavat luoda oman ympäristönsä, jossa he tuntevat olevansa seitsemännessä taivaassa.

Ja jos he löytävät puolison, joka jakaa samat arvot, he tekevät mitä tahansa tehdäkseen tästä onnellisen.

Leijona

Leijona on viidakon kuningas, joten he oletettavastikin tarvitsevat jonkun, joka palvoo heitä.

He ajattelevat, että se on seksikästä, kun heidän puolisonsa ajattelevat heidän olevan parhaita kaikessa mitä tekevät ja että ei ole olemassa miestä, joka on heitä parempi.

Hyvä asia heissä on se, että heillä on valtava itsetunto, joten on helpompi löytää laadukas puoliso tällä tavoin. Luulen, että me voimme oppia asian tai parikin leijonalta, eikö vain?

Neitsyt

Tärkein seksikäs ominaisuus kaikille neitsyille on se, että heidän annetaan olla ohjaksissa.

Anna heille mahdollisuus päättää, mitä he haluavat sinulta sängyssä ja valita asennot, joista he pitävät ja he antavat sinulle enemmän kuin tarvitset.

He haluavat sinun olevan alistuva, jotta he voivat dominoida ja heidän egonsa kohoaa. Lopulta tämä merkitsee kaikille neitsyille eniten.

Vaaka

Kehut, kehut – kaikki on kiinni kehuista. Jokainen vaaka haluaa tuntea olevansa erityinen ja mikä on parempi keino tälle, kuin kehua heitä.

Heille tämä on määritelmä seksikkäästä ja he nauttivat siitä eniten.

Mutta vaikka hän haluaa tuntea olevansa erityinen, hänelle kaikki kaikessa on ottaminen ja antaminen, joten hän haluaa toisenkin osapuolen tuntevan olevansa erityinen myös.

Hän pitää hyvin seksikkäänä syvempää yhteyttä puolisonsa kanssa.

Skorpioni

On olemassa yksi asia, jota skorpioni pitää äärimmäisen seksikkäänä ja se on rajuna oleminen.

Hän ei halua sen olevan kinkyä, mutta aika ajoin hän tarvitsee jonkun, joka antaa heidän olevan dominoiva.

Tällä tavoin he tuntevat olonsa hyväksi ja he vaalivat ihmistä, joka antaa heille tämän. Kun hän näkee, että nämä asiat ovat hyvin, hän haluaa viedä ne seuraavalle tasolle.

Jousimies

Tämä tähtimerkki on äärimmäisen rento ja he tarvitsevat jonkun, joka saa heidät nauramaan.

Kun he ovat romanttisessa parisuhteessa, heidän tulee tuntea olonsa mukavaksi ja kotoisaksi ja tämä tekee heistä onnellisen.

Jos he löytävät puolison, jonka kanssa he voivat kokea paljon asioita sängyssä, he itävät sitä äärimmäisen seksikkäänä ja he näkevät paljon vaivaa heidän vuokseen.

Kauris

Seksikkäin asia kauriinne on se, että heillä on joku, jota he voivat näyttää muille.

Älä siis ylläty, jos näet vanhan kauriin seurustelevan nuoren viehättävän tytön kanssa.

Tyttö pitää hänen rahoistaan ja mies pitää tytön nuoresta vartalosta. Niin yksinkertaista se on.

Jos he eivät saa haluamaansa helposti, he tekevät vaikka mahdottomia saavuttaakseen tavoitteensa.

Vesimies

Tämä tähtimerkki ei ole tyytyväinen puolisoon, joka on vain kuuma. He tarvitsevat jonkun, joka ajattelee omilla aivoillaan ja jolla on mielipiteitä tietyistä asioista.

He haluavat puolison, joka on älykäs ja sanoo, mitä tarkoittaa, ovat muut samaa mieltä tai eivät.

Tärkein asia parisuhteessa on löytää joku, joka stimuloi heidän ajatuksiaan ja joka on hieman provosoiva.

Kalat

Kalat ovat tunnettuja siitä, että he elävät omassa maailmassaan. He tarvitsevat eniten jonkun, joka tuo inspiraatiota heidän päiväuniinsa

. He haluavat hyvää seksiä, hyvän elämän ja hyvän romanttisen parisuhteen heidän puolisonsa kanssa.

He haluavat jonkun, joka muistuttaa heitä seuraavana päivänä kaikista niistä likaisista leikeistä, joita heillä oli sängyssä aiemmin.