Skip to Content

Kuinka Rakastaa Naista, Joka On Ollut Helvetissä Ja Palannut Takaisin

Kuinka Rakastaa Naista, Joka On Ollut Helvetissä Ja Palannut Takaisin

He ovat yrittäneet rakastaa häntä. Miehiä on tullut ja mennyt, mutta kukaan heistä ei ole onnistunut. He kaikki ovat epäonnistuneet.

Niiden, joilla ei ole tarpeeksi voimaa, ei tarvitse edes vaivautua voittamaan häntä puolelleen. Tarvitaan paljon aikaa ja määrätietoista rakkautta, jotta löydetään tie hänen sydämeensä.

Jos sinulla ei ole sitä, älä edes yritä, koska epäonnistut. Tämä nainen, joka on käynyt läpi helvetin ja palannut takaisin, laittaa sinut koetukselle. Hän varmistaa, että sinulla on sitä, mitä tarvitaan ollaksesi hänen rakkautensa arvoinen.

Jos et osaa olla hänelle aurinkoinen myrskysään jälkeen, hän työntää sinut pois. Hän varmistaa, ettet koskaan pääse tarpeeksi lähelle häntä.

Hän ei anna sinulle mahdollisuutta satuttaa häntä. Hän on arvaamaton. Kun hänen tuskansa ja kärsimyksensä saavat hänestä kaiken irti, hän muuttuu hurrikaaniksi, joka pyyhkii pois kaiken, mikä on hänen tiellään.

Mutta kun hän rauhoittuu vallitsevaan tilanteeseen, hän on lempeä kuin kesäsade.

Niinä aikoina, kun hän on rauhallinen, rauhassa, mutta hieman rikkinäinen ja surullinen, häntä on silloin rakastettava.

Kun hän on raivoissaan raivoavalla voimalla pyyhkäisemässä pois kaiken ympäriltään, rakasta häntä vielä enemmän.

Hän tulee aina olemaan repaleinen sen pelon välillä, että hän pelkää sinun jättävän hänet, ja sen pelon välillä, että hän jää loukkuun. Hän ei koskaan pysty asettumaan jonnekin keskelle.

Hänen mielensä ei ole vielä yhteydessä hänen sydämeensä. Hän ei koskaan myönnä sinulle, miltä hänestä tuntuu. Hän ei koskaan myönnä, että hän pelkää itseään.

Koska yhtenä päivänä hän haluaa sinut lähelleen, antamaan hänelle kaiken tarvitsemansa rakkauden ja suojan, ja seuraavana päivänä hän haluaa itsenäisyytensä.

Hän saattaa tuntea olevansa loukussa suhteessanne menneisyytensä haamujen takia.

Kun sinä nukut, hän on hereillä ja katsoo, miten kello tikittää ja aika kuluu. Kun sinä olet syvässä unessa, hän on hereillä.

Hän ei uskalla sulkea silmiään, koska ei tiedä, mikä häntä odottaa. Kaikki hänen pahimpien painajaistensa olennot voivat tulla hakemaan häntä, kaikki hänen suurimmat pelkonsa.

Sinä heräät huomenna raikkaana ja tyytyväisenä, mutta hän kävelee kuin zombi, ja hänen silmänsä ovat tummat silmänaluset. Kun se tapahtuu, jätä hänet rauhaan.

Älä tukahduta häntä yrittämällä auttaa häntä tai saada häntä hymyilemään. Noina hetkinä hän tarvitsee vain itseään. Hän tarvitsee olla yksin. Hänen on kohdattava pelkonsa.

Kun hän pyytää huomiotasi, rakasta häntä. Kun hän työntää sinut pois, rakasta häntä vielä enemmän.

Vaikka hän on itsenäinen, hän pelkää kuin pieni lapsi. Hän saattaa näyttää ulkopuolelta hurjalta ja rohkealta, mutta hän hajoaa sisältä.

Jokainen uusi tilanne, jokainen uusi ihminen, jonka hän tapaa, saa hänet ahdistumaan ja hermostumaan. Hän yrittää todistaa itselleen, että hän pystyy vastustamaan kaikkia haasteita ja kaikkia pelkoja, jotka syövät häntä.

Hän näyttelee kovan tytön roolia. Mutta joka kerta, kun hän epäonnistuu, hän tarvitsee sinua olemaan tukenaan. Joskus sinun on pidettävä häntä kädestä kiinni ja painettava hänen kehonsa lähelle omaasi.

Ja joskus sinun on luettava häntä kuin kirjaa, jotta tiedät tarkalleen, mitä hän haluaa, koska hän ei tiedä sitä itse.

Kun hän yrittää taistella omia taisteluitaan ja antaa kaikkensa, rakasta häntä.

Kun hän pelkää häviävänsä, mutta työntää sinut pois, rakasta häntä vielä enemmän.

Hän tulee aina olemaan hajallaan sen välillä, onko hän liian hyvä vai liian hyvä jollekin. Hän kamppailee molempien täydellisen suhteen löytämisen kanssa.

Hän pelkää, ettei hän rakasta sinua niin kuin hänen pitäisi, ja hän pelkää, että hän rakastaa sinua enemmän kuin ansaitset.

Olisi täydellistä, jos hän voisi pysyä keskellä, koska hän ei ole koskaan löytänyt ketään, joka rakastaisi häntä, kun hän on molempia.

Kun hän rakastaa liikaa, rakasta häntä. Kun ei rakasta tarpeeksi kovasti, rakasta häntä vielä enemmän.

Joskus hän satuttaa ja hänen kasvoillaan näkyy vain surullisia ilmeitä ja valtavaa tuskaa, joka on piilotettu hänen tekohymynsä taakse.

Mutta joskus hän on maailman onnellisin tyttö, joka nauraa keuhkojensa täydeltä, mikä on suloisin melodia, jonka olet koskaan kuullut.

Kun hän nauraa rehellisesti, rakasta häntä. Kun hän piilottaa tuskan hymyn taakse, rakasta häntä vielä enemmän.

Hän rakastaa sinua aina annoksella varovaisuutta. Hänellä on aina hätäuloskäynti siltä varalta, että jokin menee pieleen.

Sen osan sydämestään, joka on haavoittunut eniten, hän pitää piilossa. Hän ei ota riskiä, että arvet aukeavat uudelleen.

Hän tietää, että jätät hänet. Kaikki, jotka ovat koskaan rakastaneet häntä, ovat jättäneet hänet. Voit vannoa sen nyt, mutta sinäkin tulet jättämään hänet ja satuttamaan häntä.

Koska hän tietää, että jätät hänet, hän yrittää sabotoida omaa suhdettaan. Hän yrittää löytää syyn jättää sinut ensin ja yrittää välttää sen, mikä on todennäköisesti väistämätöntä tuskaa.

Näin hän varmistaa, ettei häntä satuteta uudelleen. Kun hän haluaa sinut rinnalleen, rakasta häntä.

Kun hän haluaa ajaa sinut pois, rakasta häntä vielä enemmän. Älä koskaan vie hänen vapauttaan. Hän tarvitsee tuntea tuulen hiuksissaan.

Hän tarvitsee tanssia paljain jaloin taivaan alla. Hän tarvitsee varmuuden siitä, että aina on olemassa ulospääsy, että hän hallitsee tilannettaan.

Älä koskaan vangitse lintua häkkiin, koska se haluaa lentää. Älä tee tätä sille. Se tuhoaa sen.

Rakasta sitä silloin, kun kaikki on hyvin, ja rakasta sitä vielä enemmän silloin, kun kaikki ei ole hyvin. Rakasta häntä ja todista hänelle, että hän ei ole koskaan nähnyt sellaista rakkautta kuin sinä tarjoat hänelle.

Rakasta häntä kuin tietäisit hiton hyvin, mitä hän joutui riskeeraamaan antaakseen sydämensä sinulle. Rakasta häntä niin kuin ymmärtäisit, kuinka onnekas olit, kun sait rakastaa häntä.

Hänenlaisensa nainen ei tarvitse miestä. Hänenlaisensa nainen haluaa miehen. Ja sinä olet se, jonka hän valitsi seurakseen, koska olet tarpeeksi vahva selviytyäkseen hurrikaanista, jollainen hän on.

Sinä, koska silloin kun hän työntää sinut pois, koska hän ei osaa rakastaa sinua, sinä rakastat häntä vielä enemmän.

Maria Parker on myös uuden Her Way -kirjan “On Getting Over A Narcissist” kirjoittaja.