Skip to Content

25 Principal Tyttöystävä Velvollisuudet Suhde

25 Principal Tyttöystävä Velvollisuudet Suhde

Me kaikki haluamme ja yritämme olla parempia tyttöystäviä miehillemme. Haluamme saada heidät tuntemaan itsensä rakastetuiksi, kunnioitetuiksi ja onnellisiksi. Ennen kaikkea haluamme, että he ovat aina ylpeitä meistä.

Mitä sanoisit, jos kertoisin, että on olemassa erityisiä tyttöystävävelvollisuuksia, joiden avulla tämä voi tapahtua ja jotka voivat tehdä sinusta todellisen vaimomateriaalin? Tiedän, että se kuulostaa uskomattomalta, mutta usko pois, se on totta.

Olen koonnut yhteen tärkeimmät tyttöystävävelvollisuudet parisuhteessa, ja jos alat ottaa ne tosissasi, ja tällä tarkoitan sitä, että jos alat täyttää niitä, on vain ajan kysymys, milloin vasemmassa kädessäsi loistaa kaunis sormus. ?

Luettelo tyttöystävän velvollisuuksista parisuhteessa

Pidemmittä puheitta esittelen tärkeimmät velvollisuudet, joita jokaisella tyttöystävällä on parisuhteessa.

1. Ole hänen paras ystävänsä

Yksi tärkeimmistä rooleista, joita tyttöystävällä on miehensä elämässä, on se, että hän on hänen paras ystävänsä. Miehellä voi olla vaikka kuinka paljon kavereita, mutta miehen on tiedettävä, että tyttö on se, johon hän voi aina luottaa.

Siksi jokaisen tytön tulisi yrittää rakentaa ystävyyssuhde ensin sellaisen miehen kanssa, johon hän tuntee olevansa rakastunut. Tytön tulisi yrittää päästä miehen lähipiiriin ja saada hänen luottamuksensa ennen kaikkea muuta. Sitä paitsi on todistettu tosiasia, että ystävyyteen perustuvat suhteet ovat vakaampia ja niillä on paremmat mahdollisuudet kestää ikuisesti.

2. Ole rehellinen hänelle, olipa asia mikä tahansa

Jotkut tytöt luulevat, että pienet valkoiset valheet ovat todella sallittuja suhteissa. No, ne eivät todellakaan ole, ja juuri tällaiset asiat voivat aiheuttaa paljon ongelmia ja tuhoa suhteelle.

Rakkaalle ihmiselle valehteleminen on pahinta, mitä joku voi tehdä. Se on yksinkertaista: jos haluat, että sinuun luotetaan, sinun on oltava rehellinen, ja sinun on todistettava, että sinuun voi luottaa.

3. Pysy uskollisena!

Uskollisuus on vakautta, jota me kaikki etsimme romanttisissa suhteissa. Se ei ole vain velvollisuus, joka naisella on miestä kohtaan – se on myös velvollisuus, joka hänellä on itseään kohtaan.

Jos hänen miehensä ei enää saa häntä tuntemaan itseään onnelliseksi tai rakastetuksi, hänen pitäisi yrittää löytää se muualta. Pettäminen ei kuitenkaan ole oikea tapa tehdä sitä.

Uskollisuus on ehdottomasti yksi parhaista asioista, joita nainen voi tarjota miehelleen. Uskollisuus ei ole vain osoitus hänen rakkaudestaan – se on myös todiste siitä kunnioituksesta, omistautumisesta ja arvostuksesta, jota hän tuntee kumppaniaan kohtaan.

4. Tee miehestä yksi hänen tärkeimmistä prioriteeteistaan

Jokainen ihminen tarvitsee tuntea olevansa arvostettu ja arvostettu parisuhteessa. Jos tyttö ei löydä aikaa miehelleen silloin, kun tämä tarvitsee häntä, se on selvä merkki siitä, ettei mies ole hänelle niin tärkeä kuin hänen pitäisi olla.

5. Hyväksy hänet, KAIKKI hänet

Totuus on, että olemme kaikki erilaisia. Meillä kaikilla on erilaisia toiveita, ylä- ja alamäkiä ja hyvin erilaisia mielipiteitä ja näkökulmia tiettyihin asioihin.

Kuitenkin, kun tyttö päättää ryhtyä suhteeseen miehen kanssa, hänen on hyväksyttävä hänet sellaisena kuin hän on. Hänen on rakastettava miehen huonoja puolia yhtä paljon kuin hyviä puolia. Se on yksi hänen ensisijaisista velvollisuuksistaan, ja se on jotain, mitä hänen miehensä arvostaa eniten.

6. Huolehdi miehestä

Tyttöystävän rooli edellyttää, että hänen on huolehdittava miehestään sekä fyysisesti että emotionaalisesti. Jos hän huomaa, että mies on alakuloinen, hänen on yritettävä piristää häntä ja saada hänet voimaan paremmin.

Hänen on leikittävä sairaanhoitajaa, kun hänen miehensä on sairas, ja tehtävä kaikkensa auttaakseen miestä voimaan paremmin. Se on yksi niistä asioista, jotka osoittavat, kuinka paljon nainen todella rakastaa miestään.

7. Ole tärkein osa hänen tukijärjestelmäänsä

Tyttöystävällä on parisuhteessa erilaisia rooleja, joista yksi on miehensä tärkein tukija. Hänen on tehtävä selväksi, että tapahtui mitä tahansa, hän on aina tukenaan ja rakastaa miestä kaikesta huolimatta.

Tyttö voi tehdä sen monin eri tavoin. Hän voi yrittää puhua miehelle, tai jos mies haluaa olla hiljaa, hän voi yksinkertaisesti istua alas ja osoittaa tukensa hiljaisuudella. Ja joskus pelkkä halaus voi ratkaista kaikki ongelmat.

8. Motivoi häntä saavuttamaan unelmansa

Tyttöystävän roolin myötä tulee monia ainutlaatuisia valtuuksia. Koska mies tuntee rakkautta ja kunnioitusta naista kohtaan, hänellä on valta motivoida ja kannustaa miestä tulemaan parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestään.

9. Ottaa hänet mukaan elämäänsä

Jokainen ihminen haluaa olla mukana kaikilla rakkaansa elämän osa-alueilla. Miehet eivät kuitenkaan halua tulla väkisin mukaan, joten meidän velvollisuutemme on päästää heidät mukaan ja tehdä heistä osa elämäämme.

Näin hän voi myös osoittaa miehelle, kuinka todella tärkeä hän on hänelle. Jonain päivänä he jakavat elämänsä, ja mitä nopeammin he päästävät toisensa sisään, sitä nopeammin heidän suhteensa vakavoituu.

10. Viihdytä häntä ja pidä hänet onnellisena

Yksi tyttöystävän tehtävistä parisuhteessa on selvittää, mitä hauskuus merkitsee hänen miehelleen, ja sitten käyttää sitä viihdyttääkseen häntä. Se on oikeastaan kaksisuuntainen tie; jos tyttö yrittää tehdä ja pitää miehen onnellisena, mies yrittää vastata samalla tavalla.

Hänen pitäisi yrittää suunnitella heille hauskoja treffejä ja romanttisia lomamatkoja ja seikkailuja. Tämä auttaa heitä myös pitämään kipinän elossa, mikä on erittäin tärkeää kestävälle, terveelle suhteelle.

11. Pidä hänet rakastuneena romanttisten eleiden avulla

Mikään ei tee miestä onnellisemmaksi kuin se, kun hänen suloinen tyttöystävänsä yllättää hänet pienellä, romanttisella eleellä. Olipa kyse sitten supersöpön tekstiviestin lähettämisestä, hänen lempiateriansa kokkaamisesta tai jostain muusta, se on ehdottomasti loistava tapa osoittaa miehelle, kuinka paljon hän välittää hänestä.

12. Pidä hänet onnellisena sängyssä

Fyysinen läheisyys ei ole, eikä sen pitäisi koskaan olla tärkein osa tervettä suhdetta. On kuitenkin tosiasia, että jos molemmat kumppanit ovat tyytyväisiä makuuhuoneessa ja jos he pitävät läheisyyden kipinän elossa, se vahvistaa heidän suhdettaan.

Siksi yksi tyttöystävän velvollisuuksista parisuhteessa on pitää mies tyytyväisenä sängyssä. Hänen on oltava valmis kokeilemaan sängyssä ja annettava miehen ottaa aika ajoin ohjat käsiinsä, koska se vahvistaa heidän sideään eniten.

13. Saa hänen miehensä tuntemaan itsensä erityiseksi kaikin mahdollisin tavoin

Hänen täytyy kylvää miestä hellyydellä. Hänen on näytettävä miehelle, kuinka kunnioitettu ja rakastettu hän on. Hänen on saatava mies kysymään itseltään, mitä hän on tehnyt ansaitakseen näin erityisen ja suloisen tyttöystävän.

Jos hän täyttää tämän velvollisuuden oikein, olen varma, että se kaikki kostautuu samalla tai vielä erikoisemmalla tavalla.

14. Pysy hänen rinnallaan vaikeina aikoina

Jokaisessa parisuhteessa on ja tulee aina olemaan ylä- ja alamäkiä. Tyttöystävän velvollisuus on seistä ylpeänä SO:nsa rinnalla niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina ja todistaa hänelle ja kaikille muillekin, ettei mikään voi vahingoittaa tai tuhota heidän suhdettaan.

15. Tarjoa hänelle auttavaa kättä silloinkin, kun hän ei sitä pyydä.

Jos tyttö huomaa, että jokin on pielessä hänen merkkihenkilönsä kanssa, hänen pitäisi yrittää selvittää, mikä häntä vaivaa. Jos mies kamppailee henkilökohtaisten ongelmien kanssa, tytön tulisi auttaa häntä, vaikka mies ei sitä suoraan pyytäisikään.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että hänen pitäisi olla tungetteleva, koska se vain työntää miehen pois. Joskus paras tapa auttaa jotakuta on yksinkertaisesti olla hänen kanssaan, sanomatta ja tekemättä yhtään mitään.

16. Ole hyvä kuuntelija

Kun miehellä on henkilökohtaisia asioita ja hän päättää uskoutua naiselleen, se on merkki siitä, että hän luottaa häneen eniten. Noina hetkinä naisen ainoa velvollisuus on olla hyvä kuuntelija ja tarjota miehelle olkapää, jolle itkeä, ja paikka, jossa hänen sieluaan voidaan rauhoittaa.

17. Yritä ymmärtää hänen tarpeitaan

Tytön velvollisuus on myös kiinnittää huomiota ja yrittää ymmärtää poikaystävänsä tarpeita. Jos hänen tarpeitaan laiminlyödään jatkuvasti, jonain päivänä hän todennäköisesti päättää laiminlyödä sinut ja koko suhteenne ja jättää kaiken taakseen.

18. Anna hänelle henkilökohtainen tila

Jos mies pyytää henkilökohtaista tilaa, hänen tyttönsä pitäisi antaa sen hänelle. Jos se ei tuo teitä lähemmäksi toisianne, se ei varmasti aja teitä erilleen.

19. Säilytä hänen itsenäisyytensä

Tyttöystävän velvollisuus on pitää itsenäisyys myös sen jälkeen, kun hän on sitoutunut romanttiseen suhteeseen jonkun kanssa. Hänen ei pitäisi koskaan antaa kenenkään hallita häntä, koska hän on ainoa, jolla on valta hallita omaa elämäänsä.

20. Opi hänen rakkauskielensä

Tämä ei ole pelkkä velvollisuus, vaan se on jotain, joka helpottaa asioita paljon ja parantaa suhdetta. Kun hän oppii miehen rakkauskielen, hän pystyy ymmärtämään miestä ja hänen tunnetarpeitaan.

21. Näytä muiden edessä, kuinka ylpeä hän on siitä, että hän on hänen tyttöystävänsä

Tyttöystävän on puhuttava poikaystävästään hyvää muiden kuullen, vaikka he joutuisivat riitaan. Hänen on näytettävä muulle maailmalle, kuinka onnekas ja ylpeä hän on siitä, että hän on poikaystävän tyttö.

22. Rohkaise häntä viemään suhde seuraavalle tasolle

Tätä päätöstä useimmat miehet eivät tee helposti. Ehkä se johtuu vain siitä, että he pelkäävät sitoutumista, ja ehkä se johtuu siitä, että he kokevat, että heidän pitäisi todella tutustua kumppaniinsa ennen kuin he tekevät päätöksensä. Oli miten oli, tyttöystävän velvollisuus on rohkaista miestä ottamaan tällainen valtava askel.

23. Tee pieniä uhrauksia ja kompromisseja

Jos nainen haluaa ylläpitää tervettä suhdetta ja pitää miehensä elämässään, hänen on oltava valmis tekemään kompromisseja. Piste.

24. Osoita kevyesti julkisesti hellyyttä

Kädestä pitäminen, poskisuudelmat ja halaaminen julkisesti ovat hienoja asioita ja mahtavia tapoja osoittaa, kuinka onnellinen ja ylpeä olet siitä, että olet hänen tyttöystävänsä. Sinun ei kuitenkaan kannata liioitella, koska miehesi ei välttämättä pidä siitä.

25. Kohtele muita (erityisesti hänen läheisiään) ystävällisesti ja kunnioittavasti.

Kun mies rakastuu, hän ei anna rakkauden katseiden sokaista itseään. Jos nainen ei kunnioita ja kohtelee huonosti ympärillään olevia ihmisiä, erityisesti niitä, joista hän välittää eniten, mies jättää hänet ennemmin tai myöhemmin.

Siksi tyttöystävän velvollisuus on olla ystävällinen muille. Monet naiset luulevat, että miehet rakastuvat naisen ulkonäköön, mutta se on niin väärin. Naisen sielu on se, joka vangitsee miehen sydämen ikuisesti.

Mitkä ovat tyttöystävän velvollisuudet vs. vaimon velvollisuudet?

Rehellisesti sanottuna tyttöystävän rooli on hyvin samanlainen kuin vaimon. Vaimolla on kuitenkin muutamia velvollisuuksia, joita tyttöystävällä ei ole.

Esimerkiksi sen jälkeen, kun tyttöystävä on hyväksynyt miehen kosinnan, hänen on hyväksyttävä ja kunnioitettava miehen perhettä omakseen. Hänen on luultavasti vietettävä aikaa heidän kanssaan ja yritettävä luoda heihin syvempi side.

Lisäksi avioliitossa on kyse yhteisestä vastuusta, kun taas tyttöystävän ja poikaystävän ei tarvitse jakaa vastuuta. He voivat, mutta heidän ei tarvitse, koska kummallakaan tavalla se ei vaikuta heidän suhteeseensa.

Kaikki muut asiat ovat aika lailla samoja, koska olipa kyse avioliitosta tai parisuhteesta, vain sitoutumisella on merkitystä.

Lopuksi

Näistä tyttöystävävelvollisuuksista parisuhteessa on suuri apu siinä, että saat miehesi ymmärtämään, että olet erinomainen tyttöystävä ja todellista vaimomateriaalia.

Nämä kohdat pätevät tietysti vain terveen suhteen puitteissa. Jos olet avoimessa suhteessa, keksi omat sääntönne ja sovita velvollisuutesi näihin sääntöihin.

Lopputulos on se, että terveessä parisuhteessa molemmilla osapuolilla on tietyt velvollisuudet. Jos molemmat panostavat paljon niiden täyttämiseen, heidän suhteensa kukoistaa, eivätkä he voi koskaan päästää irti toisistaan… vaikka mitä tapahtuisi.