Skip to Content

Kuinka Jättää Hänet Huomiotta Saadaksesi Hänen Huomionsa (7 Yksinkertaista Vinkkiä)

Kuinka Jättää Hänet Huomiotta Saadaksesi Hänen Huomionsa (7 Yksinkertaista Vinkkiä)

Yksi asia, jonka tiedän varmasti miehistä, on se, että kun alat jättää heidät huomiotta, he alkavat heti kaivata sinua. Jos siis haluat saada exäsi takaisin tai saada miehesi haluamaan sinua enemmän, sinun kannattaa yksinkertaisesti olla välittämättä hänestä saadaksesi hänen huomionsa.

Suhteet ovat hankalia. Ja joskus on keksittävä hyviä strategioita, jotta saa miehen huomion.

Ehkä sinulla on pitkäaikainen suhde, jossa on juuri tullut vaikeuksia – hän on etäinen, ja sinusta tuntuu, että hän on menettämässä kiinnostuksensa. Hän tuntuu vetäytyvän pois, etkä tiedä, miten käsitellä tilannetta.

Vetää miestäsi niin lähelle kuin haluat ja saada hänen täydellisen ja rehellisen omistautumisensa on jotain, jonka voit saada juuri nyt, jos valitset Infatuation Scriptsin. Et tule katumaan sitä, että kokeilet sitä, lupaan sen.

Ehkä olet vasta aloittamassa uutta suhdetta etkä halua pilata sitä olemalla liian takertuva. Haluat, että kaikki sujuu ongelmitta, mutta vaikka on vielä liian aikaista sanoa mitään, sinusta tuntuu, että hän vetäytyy pois.

Hengitä syvään. Ja hidasta vauhtia.


Useimmat naiset reagoivat yli. He tekisivät tyhmiä liikkeitä saadakseen miehen huomion.

Mutta sinä et tee niin, koska paljastan sinulle muutamia salaisuuksia ja opetan sinulle, miten voit olla välittämättä miehestä saadaksesi hänen huomionsa, vaikka se tuntuisi nyt toivottomalta.

Tällaisiin tilanteisiin, “sairauteen” nimeltä vetäytyminen, tarvitset salaisen “lääkkeen” nimeltä IGNORE.

Vaikka se vaikuttaa yksinkertaiselta ja melko itsestään selvältä, usko minua – kun tunteet ovat mukana, sinun on vaikea hallita tekojasi.

Joskus jopa saat itsesi kiinni siitä, että teet asioita, joita vannoit, ettet koskaan tekisi.

Jos joku kertoisi sinulle tarinan tytöstä, joka tekstaili miehelle, vaikka tämä ei vastannut hänelle (tai jotain vastaavaa), sanoisit luultavasti: “En ikinä tekisi niin. Onko hän hullu? Jos olisin tuossa tilanteessa, jättäisin hänet kokonaan huomiotta.”

Mutta tässä sinä nyt olet ja teet samaa – vaikka sanoit, ettet tekisi niin. Ja tuo yksinkertainen “jätä hänet huomiotta saadaksesi hänen huomionsa” tuntuu niin vaikealta.

Saako jonkun huomiotta jättäminen hänen huomionsa?

Jos läsnäolosi ei saa jonkun huomiota, hänen huomiotta jättämisensä saa varmasti. Hiljainen kohtelu on hyvin kauhea ja tuskallinen koettelemus, mutta samalla se on erittäin tehokas, jos haluat saada jonkun täyden huomion.

Se voi todella tehdä ihmisen hulluksi, varsinkin jos se tulee henkilöltä, jota rehellisesti rakastat. Mielesi tulee täysin työllistetyksi tuon yhden ihmisen kanssa, joka jättää sinut huomiotta.

Hänen huomiotta jättäminen saadaksesi hänen huomionsa on erittäin tehokas keino, jota voit käyttää saadaksesi exäsi takaisin, ja olen varma, että se ei kostautuisi sinulle, JOS teet sen oikealla tavalla. Paina vain sitä ignore-nappia ja huomaat, että se herättää miehessäsi reaktion odotettua aikaisemmin.

Miten sivuuttaa hänet saadakseen hänen huomionsa? 7 yksinkertaista menetelmää

Käytä ‘ignore’-nappia oikealla tavalla. Aloita itsestäsi ja etene sitten vähitellen kohti sitä, että saat häneltä sen, mitä haluat.

Seuraavassa on muutamia parisuhdevinkkejä, joiden avulla ‘sivuuta hänet saadaksesi hänen huomionsa’ -tehtävä onnistuu todennäköisemmin:

Jätä huomiotta tarve liioiteltuihin tunneilmaisuihin

Tämä on ansa, johon monet naiset lankeavat. He luulevat, että miehet kokevat tunteet samalla tavalla kuin he itse. Sitten he näyttävät kaikki tunteensa liian pian.

Juuri tämä on yksi syy siihen, miksi miehet vetäytyvät pois suhteen alussa. Tosiasia on, että he toimivat eri tasolla kuin naiset.

Heiltä vie yleensä enemmän aikaa selvittää asioita itse ja olla varmoja tunteistaan ennen kuin he jakavat niitä.

Jos kerrot tunteistasi avoimesti tai liioittelet tunteiden näyttämisellä, se voi olla syy siihen, että mies ottaa toisen suunnan.

Liika rehellisyys saa hänet yksinkertaisesti juoksemaan niin nopeasti kuin mahdollista.

Ota siis rauhallisesti. Ajoitus on kaikki kaikessa. Hidasta vauhtia hänen tahtiinsa ja ala näyttää tunteita vasta, kun hänkin on valmis näyttämään niitä.

Varmista, että olette samalla tasolla. Osoittamalla rakkauttasi ja kiintymystäsi liian aikaisin parisuhteessa saatat lähettää merkkejä siitä, että olet epävarma tai epätoivoinen.

Antamalla hänelle tilaa ja aikaa miettiä, olet ehkä oikealla tiellä ja annat teille mahdollisuuden rakastaa toisianne.

Kun jätät hänet huomiotta, hän alkaa luultavasti ihmetellä, miksi olet muuttunut ja miksi et kiinnitä häneen yhtä paljon huomiota kuin ennen, ja, tässä tulee odottamasi käänne, joka kiinnittää hänen täyden huomionsa ja saa hänet lähtemään perääsi.

Älä välitä tarpeesta ylireagoida

Useimmilla naisilla on taipumus tehdä hätiköityjä johtopäätöksiä.

Ehkä mikään ei ole pielessä, mutta kuvittelet, että se voi johtua siitä, ettei hän vastannut tekstiviestillä heti tai ettei hän laittanut hyvää yötä -viestin loppuun sydänhymiötä.

Mitä ikinä teetkin, varmista ensin, että syy huoleen ja reagointiin on todella olemassa ja että sinun on reagoitava jollain tavalla.

Jatkuva valittaminen ja metelöinti koko ajan pienistä asioista voi saada hänet juoksemaan niin nopeasti kuin mahdollista. Kukaan ei halua kuulla jatkuvaa ruikutusta, varsinkaan ilman syytä.

Valitse taistelusi viisaasti. Jos sinulla on todella jokin ongelma, sinun on otettava se puheeksi hänen kanssaan ja varmistettava, että se on aiheellinen.

Jos hän loukkaa sinua jollakin tavalla, sinun on kerrottava hänelle avoimesti. Liioittelu saattaa kuitenkin tukahduttaa suhteen.

Haluat, että hän näkee sinut naisena, joka ei mieti liikaa jokaista sanaansa.

Elämäsi on oma, eikä sinulla ole aikaa miettiä pakkomielteisesti jokaista hänen pientä tekoaan. Sinun pitäisi vain haluta ratkaista isompia ongelmia.

Hän saattaa jopa yllättyä tai olla huolissaan siitä, miksi et reagoi asioihin, joista normaalisti menettäisit järkesi.

Lopeta itsesi huomiotta jättäminen, niin hänkin lakkaa huomiotta jättämästä sinua.

Aseta itsesi etusijalle. Älä ole liian tarkkaavainen hänen tarpeisiinsa äläkä hyppää jokaiseen puhelinsoittoon ja jokaiseen viime hetken kutsuun, jonka hän antaa sinulle.

Sinun ei tarvitse esittää kiireistä. Sinun on oltava kiireinen – kiireinen itsesi kanssa.

Laita oma elämäsi toimimaan niin kuin haluat. Pidä aina selkeä kuva siitä, kuka olet, ja kiinnitä huomiota myös omiin tarpeisiisi. Lakkaa hakemasta vahvistusta muilta ja ryhdy osaksi omaa tukijärjestelmääsi.

Sinulla on opiskelusi, ystäväsi ja perheesi, työsi, urasuunnitelmasi, aktiviteettisi ja kiinnostuksen kohteesi – hänestä riippumatta.

Sinulla on oltava oma elämäsi, ja tietenkin hänen pitäisi olla tärkeä osa sitä. Jos olet liian mukautuvainen, hän tottuu siihen.

Hän pitää aikaasi itsestäänselvyytenä ja olettaa luonnollisesti, että sinulla on aina aikaa hänelle.

Hänen pitäisi itse sovittaa suunnitelmansa sinun aikatauluusi – ainakin joskus.

Sinun ei tarvitse koko ajan taipua hänen suunnitelmiinsa. Kompromissit ovat aina hyvä asia, mutta älä koskaan anna hänen luulla, ettei sinulla ole omaa elämää.

Totuus on, että useimmat miehet haluavat vahvan ja itsenäisen naisen, joka osaa järjestää prioriteettinsa hyvin. Naisen, joka asettaa ajan viettämisen miehen kanssa yhdeksi tärkeimmistä prioriteeteistaan, mutta ei ainoaksi prioriteetikseen.

Lopeta toiveidesi huomiotta jättäminen

Ota vastuu. Tee matkasuunnitelmia. Tee illallissuunnitelmat. Varaa liput elokuvaan, josta hän olisi kiinnostunut. Osta liput jonkun muusikon konserttiin, josta molemmat pidätte.

Tee mitä tahansa suunnitelmia, jotka mielestäsi kiinnostaisivat teitä molempia. Sano, että olet järjestänyt jonkin aktiviteetin ja pyydä häntä mukaan.

Useimmat naiset ovat tottuneet siihen, että miehet tekevät kaikki järjestelyt.

Tämä on tapa osoittaa hänelle, että olet omatoiminen ja kykenet järjestämään toimintaa, ja haluaisit kovasti, että hän liittyisi mukaan.

Ratkaisevaa tässä on sanoa: “Jos et pääse mukaan, se ei haittaa. Pyydän joitakin ystäviäni tulemaan mukaani, koska haluan todella lähteä.”. Pidä asia rentona.

Se saa hänet ihmettelemään: “Mitkä ystävät?” Ja näytät hänelle, että pystyt pitämään hauskaa ilman häntä. Tämä on hyvin hienovarainen tapa jättää hänet huomiotta saadaksesi hänen huomionsa.

Pelaa “kuuma ja kylmä” -leikkiä

Jos jätät hänet jatkuvasti huomiotta, hän kyllästyy siihen jonkin ajan kuluttua. Hän luulee, että hän on tekemisissä narsistin kanssa ja että hän törmää tiiliseinään. Se saa hänet ajattelemaan, ettei hänellä ole mitään mahdollisuuksia kanssasi.

Anna hänelle siis vihjeitä siitä, että hänellä saattaa sittenkin olla toivoa. Esitit jääkuningattaren roolia, mutta anna hänelle aika ajoin vihjeitä siitä, että sinulla on alla lämmin sydän.

Ryhdy keskusteluun hänen kanssaan, kun sinulla on siihen mahdollisuus. Näytä hänelle, että olet kiinnostunut siitä, mitä hänellä on sanottavaa.

Anna hänen tuntea, että hänen puheensa on niin kiehtovaa, ettet halua missata sanaakaan.

Voit tehdä sen myös tekstiviestillä. Lähetä hänelle yksinkertaisesti tekstiviesti ja kysy häneltä jostain asiasta, josta hänellä on tietoa ja sinulla ei (älä vain tee sitä liian ilmeiseksi).

Jos huomaat, että vihjeesi huomiosta saavat hänet yhtäkkiä haluamaan puhua sinulle enemmän tai tekstata sinulle enemmän, olet oikealla tiellä onnistumaan “jätä hänet huomiotta saadaksesi hänen huomionsa” -tehtävässäsi.

Löydä tasapaino hänen huomiotta jättämisen ja huomion antamisen välillä. Et halua käyttäytyä kuin kylmä narsisti, mutta et myöskään halua vaikuttaa tarvitsevalta.

Pelaa tehokasta mielipeliä kuumasta ja kylmästä, anna hänelle juuri sen verran, että hän jää koukkuun, mutta älä liikaa. Muista, että tasapaino on avainasemassa.

Sytytä hänen mustasukkaisuutensa

Miehet ovat hyvin kilpailuhenkisiä, ja joskus he tarvitsevat vain hieman mustasukkaisuutta saadakseen heidät nousemaan ylös ja lähtemään perääsi.

Hän ei ehkä edes näe, mitä hänellä on edessään, ennen kuin on uhka, että joku muu voi viedä sen häneltä.

Flirttaile siis, mutta tavalla, jossa annat huomiosi muille. Puhu jollekin toiselle miehelle, hymyile paljon, kosketa hänen olkapäätään ja keskity vain häneen.

Varmista, että miehesi näkee sinun puhuvan jollekin toiselle miehelle, äläkä kiinnitä huomiota mihinkään muuhun kuin siihen mieheen, jonka kanssa puhut.

Mustasukkaisuuden lietsominen on yksi vaarallisimmista taktiikoista, koska se saattaa lähettää miehelle viestin, että et ole kiinnostunut tai että olet kiinnostunut jostain toisesta.

Varmista siis, ettet liioittele flirttipeliä liikaa, sillä mustasukkaisuus vain ajaa hänet pois. Tarvitset vain kipinän, et massiivista tulta.

Liittyvät aiheet: Miten saada mies mustasukkaiseksi OIKEALLA tavalla?

Seuraa hänen johtoaan

Jos hän jättää tekstiviestisi huomiotta, älä kysy häneltä, miksi hän tekee niin. Tee samoin – älä tekstaa hänelle. Älä soita. Älä vaani häntä sosiaalisessa mediassa. Älä vaadi. Älä pakota asioita. Se on hyödytöntä.

Hän on kiinnostuneempi, kun hän ei kuule sinusta mitään, kuin kun lähetät tekstiviestiä toisensa jälkeen yrittäen selvittää asioita.

Jos jätät hänet huomiotta, hän ihmettelee, minne katosit. Se muodostaa miljoona kysymystä hänen päässään. Se saa sinut näyttämään arvoitukselta, ja hän haluaa ratkaista sen.

Ja kun olet liian saatavilla, se tekee päinvastoin, eikä se varmasti auta sinua saamaan hänen täyttä huomiotaan. Hän tietää, missä olet, mitä ajattelet ja hän tietää, että se, ettei hän viesti sinulle, häiritsee sinua.

Hänellä on siis yliote siinä tilanteessa, vaikka hänellä ei ole aavistustakaan siitä, mitä tapahtuu, ja hän luulee, että sinua ei luultavasti edes kiinnosta, vastaako hän tekstiviestisi vai ei.

Hän vastaa lopulta, ja kun hän vastaa, käytä kallisarvoinen aikasi vastaamiseen. Älä anna hänen luulla, että olet odottanut puhelimen ääressä, että hän muistaisi sinun olemassaolosi.

Älä koskaan anna hänen nähdä, että olit järkyttynyt, koska hän ei vastannut tekstiviestiin. Tiedän, että nämä ajatusleikit voivat olla uuvuttavia, mutta ne ovat joskus välttämättömiä.

Huomaavatko pojat, kun jätät heidät huomiotta?

Usko minua, hän ei vain huomaa sitä, vaan se tekee hänet täysin hulluksi. Se häiritsee häntä jopa enemmän kuin luuletkaan. Sanomattakin on selvää, että vain jos teet sen oikealla tavalla.

Laadukas mies, sellainen, joka todella rakastaa sinua ja haluaa sinut elämäänsä, huomaa aina, kun suhteessanne on jotain pielessä. Hän yrittää ensin ymmärtää syitä käyttäytymiseesi ja tekee sitten kaikkensa, jotta asiat saataisiin taas kuntoon.

Huomaatko, kun hän jättää sinut huomiotta? Totta kai huomaat, koska sinulla on vahvoja tunteita häntä kohtaan etkä kestä ajatusta, että hän saattaisi ajaa pois luotasi.

Tuleeko mies takaisin, jos jätät hänet huomiotta?

Jos haluat saada exäsi takaisin tai saada hänet kaipaamaan sinua, useimmat parisuhdeasiantuntijat antaisivat sinulle luultavasti seuraavan parisuhdeneuvon; jätä hänet huomiotta saadaksesi hänen huomionsa.

Olen samaa mieltä siitä, että se on erittäin tehokas parisuhdevinkki, ja on totta, että se toimii useimmissa tapauksissa. Mutta, ja tämä on valtava ja erittäin tärkeä MUTTA, totuus on, että vaikka tekisit mitä, hän ei koskaan palaa luoksesi, jos hänen tunteensa sinua kohtaan ovat kadonneet.

Toisaalta, jos kyseessä on tosirakkaus, jos miehelläsi on yhä syviä ja rehellisiä romanttisia tunteita sinua kohtaan, hän reagoi huomiotta jättämiseesi heti, koska hän ei anna itsensä menettää rakastamaansa naista.

Hän palaa varmasti luoksesi, ja kaikki tämä vain lähentää teitä. Se vahvistaa suhdettanne ja todistaa, että rakkautenne on niin vahva, että se voi voittaa kaikki esteet. Rakkauselämänne kukoistaa jälleen.

Pitäisikö minun jättää poikaystäväni huomiotta saadakseni hänen huomionsa – Käärinliina

Jos haluat kiinnittää poikaystäväsi huomion ja saada hänet haluamaan sinua enemmän, sinun pitäisi alkaa ignoorata häntä. Se on erittäin tehokas mielenleikki, joka tuottaa aina positiivisia tuloksia, jos teet sen tietysti oikealla tavalla.

Poikaystäväsi huomiotta jättäminen on myös hyvä tapa testata, onko hän todella kiinnostunut sinusta. Jos jätät hänet huomiotta jollakin edellä mainituista tavoista ja hän alkaa jahtaamaan sinua, olet oikeilla jäljillä.

Se tarkoittaa, että sinulla on hänen täysi huomionsa. Jos hän ei tee mitään, tiedät ainakin, missä mennään, ja on hänen menetyksensä, jos hän ei lähde perääsi.

Ei ole hyvä idea panostaa paljon henkilöön, joka ei panosta sinuun myöskään. Jos hän ei taistele puolestasi yhtä paljon kuin sinä hänen puolestaan, se on selvä punainen lippu, ettei hän välitä sinusta yhtä paljon kuin sinä hänestä.

Siksi sinun ei pitäisi antaa ihmiselle enemmän kuin hän antaa sinulle.

Teidän pitäisi välittää toisistanne samalla tavalla ja antaa toisillenne yhtä paljon aikaa ja huomiota.

Et tietenkään mittaa ja pidä kirjaa siitä, kumpi antoi itsestään enemmän kussakin eri tilanteessa, mutta varmista, että kaiken kaikkiaan olette jossain lähellä toisiaan.

Kaikkien ponnistelujenne pitäisi olla vastavuoroisia, älkää koskaan tyytykö vähempään. Muistakaa, että terveen suhteen ylläpitäminen on AINA kaksisuuntaista.

Ja jos näin ei ole, jos miehesi alkaa vetäytyä poispäin, voit yrittää olla välittämättä hänestä saadaksesi hänen huomionsa ja vetää hänet takaisin mukaan näyttämällä hänelle, miltä hänen elämänsä näyttäisi ilman sinun huomiotasi.

Jos sinusta tuntuu, että annat liikaa ja hän ei anna mitään, kannattaa ehkä miettiä uudelleen, haluatko sellaista suhdetta kuitenkaan.

Lopputulos on, että miehet ovat yksinkertaisia: jos jahtaat heitä, he vetäytyvät pois. Jos et välitä heistä, he jahtaavat sinua.