Skip to Content

18 Merkkejä Siitä, Että Hän Taistelee Tunteitaan Vastaan Sinua Kohtaan

18 Merkkejä Siitä, Että Hän Taistelee Tunteitaan Vastaan Sinua Kohtaan

Eikö olisi ihanaa, jos voisit erottaa miehen, joka ei ole kiinnostunut sinusta, ja miehen, joka pakenee tunteitaan? No, arvaa mitä: kun olet lukenut nämä merkit siitä, että hän taistelee tunteitaan vastaan sinua kohtaan, tiedät tarkalleen, minkä kanssa olet tekemisissä.

Asioiden pitäminen rentona, leikkiminen ja pelleily on useimmille miehille tarpeeksi helppoa.

Se, mikä ei ole niin helppoa, on myöntää itselleen ja muille ympärillä oleville ihmisille, että he todella kehittivät todellisia tunteita jotakuta kohtaan. He ovat kivettyneet.

Myönsivät he sen tai eivät, pelkkä ajatus tunteidensa näyttämisestä ja loukkaantumisen riskistä pelottaa.

Joten he alkavat riidellä. He taistelevat ensin itseään vastaan, koska useimmille heistä rakastuminen tarkoittaa haavoittuvuutta.

He taistelevat toista vastaan lähettämällä kuumia ja kylmiä signaaleja, kunnes tuntevat olonsa turvalliseksi. He ottavat aikaa ja arvioivat tilanteen ennen kuin tekevät siirtonsa.

Kun löydät itsesi tämän sotkun keskeltä, sinulla on vaikeuksia tulkita miehesi käyttäytymistä. Osoittaako hän merkkejä siitä, että hän taistelee tunteitaan sinua kohtaan, vai merkkejä siitä, että hän ei välitä sinusta pätkääkään?

Pakeneeko mies sinua, koska hän pelkää, kuinka paljon hän rakastaa sinua, vai koska hän haluaa sinun perääntyvän?

Vaikka raja näyttääkin ohuelta, on olemassa joitakin temppuja, jotka voivat auttaa sinua näkemään, mistä todella on kyse.

18 selvää merkkiä siitä, että hän taistelee tunteitaan vastaan sinua kohtaan

Jos sinusta tuntuu, että hän on ihastunut sinuun, mutta jokin pidättelee häntä, tutustu näihin 18 merkkiin siitä, että hän taistelee tunteitaan sinua kohtaan. Ne selventävät asioita varmasti hieman:

1. Hän on superhuomaavainen hetken aikaa, sitten hän vetäytyy syrjään

Ensimmäinen merkki, johon sinun kannattaa kiinnittää huomiota, on tämän miehen epäjohdonmukaisuus. Tiedät tarkalleen, mistä puhun – miehestä, joka on yhtenä päivänä superhuomaavainen ja sitten yhtäkkiä vetäytyy pois.

Tämä mies kohtelee sinua kuin prinsessaa jonkin aikaa. Ja sillä hetkellä, kun luulet, että vihdoin hän tuli järkiinsä, hän muuttaa käytöstään ja muuttuu kylmäksi ja etäiseksi.

Hän ei kummittele sinulle täysin, mutta tunnet, että jokin on pielessä. Myöntää hän sitä tai ei, on kuin tämä mies muuttuisi joksikin muuksi yhdessä yössä.

Kaikki tapahtuu ilman mitään erityistä syytä. Luonnollisesti et voi olla miettimättä, oletko tekemisissä kahden eri miehen kanssa vai onko tällä todella jakautunut persoonallisuus.

Tämä on yleensä yksi yleisimmistä punaisista lipuista, joiden perusteella olet tekemisissä pelaajan kanssa, mutta tässä tapauksessa hänen vetäytymisensä ei ole niin dramaattista, pitkäaikaista tai tuhoisaa. Hän lähettää satunnaisia tekstiviestejä, mutta ei joka päivä. On aikoja, jolloin et kuule hänestä päiväkausiin. Kun näin käy, älä lähetä hänelle viestiä, ja hän lähettää sinulle viestiä.

Vaikka hän ON pelaaja, aina löytyy keino. Käytä The Devotion System -järjestelmää pysyäksesi aina hänen pelinsä kärjessä ja saadaksesi hänet jahtaamaan sinua, ei päinvastoin.

Hän luultavasti haluaa tulla hyviksi ystäviksi kanssasi ja pitää asiat rentoina jonkin aikaa, kunnes hän tutustuu sinuun paremmin ja kunnes hän saa tarpeeksi rohkeutta käsitellä tunteitaan. Vasta sitten hän pystyy jakamaan ne kanssasi.

Ole kuitenkin varovainen: tämän vaiheen ei pitäisi kestää liian kauan. Jos sinusta tuntuu, että hänellä on ollut tarpeeksi aikaa käsitellä tunteitaan ja hän vain viivyttelee, se ei ole merkki siitä, että hän taistelee tunteitaan sinua kohtaan. Se on merkki siitä, että hän vain huijaa sinua.

2. Hän kiinnittää huomiota, kun puhut, ja muistaa sinusta paljon ulkoa

Muistaako tämä mies pieniä asioita sinusta? Tietääkö hän, mikä on lempiruokasi ja -värisi? Osaisiko hän lempilaulusi sanat ulkoa, jos joku herättäisi hänet keskellä yötä?

Näkeekö hän vaivaa itsensä paljastaakseen kaikki persoonallisuutesi kerrokset? Huomaako hän pienimmänkin muutoksen käytöksessäsi?

No, mitä suurempaa “rakastan sinua” tarvitset? Luota minuun – hänen ei tarvitse kertoa todellisia tunteitaan – tällainen käytös on varma merkki siitä, että hän on rakastumassa sinuun.

Hän imee jokaisen sanasi. Hän muistaa jotain, mitä sanoit satunnaisesti muutama viikko sitten, mutta et itse muista sitä. Hän yllättää sinut jollakin yksityiskohdalla, jonka mainitsit sattumalta.

Lisäksi hän on luultavasti tutkinut perusteellisesti sosiaalisen median tilejäsi, ja vaikka hän ei painaisikaan tykkää-nappia niin usein, hän seuraa varmasti, missä olet.

Tämä mies on ihastunut sinuun korviaan myöten – on enemmän kuin luonnollista, että hän haluaa oppia lisää naisesta, johon hän on ihastunut. Usko minua: vaikka kertoisit hänelle lempireseptisi, hän olisi aivan korvillaan.

3. Hänen kysymyksensä ovat aivan liian henkilökohtaisia

Kun miehet iskevät sinua, he luultavasti käyttävät samoja, kornia iskurepliikkejä. Sama pätee myös samoihin, vanhoihin kysymyksiin, joita useimmat miehet esittävät, kun he haluavat sinulta jotain enemmän.

Useimmiten kyse on kevyestä keskustelusta, johon ei sisälly vakavia aiheita. Mies saattaa kysyä sinulta enemmän rakkauselämästäsi, urastasi ja muista perustiedoista.

Mutta kun olet tekemisissä miehen kanssa, joka on todella kiinnostunut sinusta, mutta tekee parhaansa salatakseen sen, asiat ovat hieman toisin. Tämä on mies, joka yrittää kaivaa syvemmälle.

Hän ei ole kiinnostunut kasvoista, jotka näytät maailmalle – hän haluaa tuntea todellisen sinut.

Hän haluaa tietää sinusta kaiken mahdollisen. Small talkissa käytettävien satunnaisten kysymysten lisäksi hän kysyy joitakin syvällisempiä kysymyksiä.

Hän haluaa tietää, miten suhtaudut tiettyihin asioihin, mistä pidät ja mistä et pidä, millainen on rakkauselämäsi historia ja niin edelleen. Se ei ehkä aina ole miellyttävää, mutta hän haluaa minimoida loukkaantumisen riskin.

Hän yrittää selvittää, oletko hänen avautumisensa arvoinen. Hän haluaa selvittää, millainen ihminen olet, koska se kertoo hänelle paljon siitä, millainen GF sinusta tulisi.

4. Hän yrittää kovasti tehdä sinuun vaikutuksen

Kaikki parisuhdeasiantuntijat ovat yhtä mieltä yhdestä asiasta: kun miehellä on voimakkaita tunteita sinua kohtaan, hän tekee kaikkensa tehdäkseen sinuun vaikutuksen. Tämä ei ole todellista manipulointia, mutta hän varmasti kertoo sinulle asioita, joiden tarkoituksena on saada itsensä näyttämään paremmalta.

Hän haluaa sinun näkevän hänestä vain parhaat puolet, joten hän pyrkii tekemään juuri niin.

Älä siis jätä huomaamatta, jos hän muuttaa hieman ulkonäköään tai alkaa käyttää uutta hajuvettä.

Hän puhuu myös paljon vahvuuksistaan, työmenestyksestään ja kaikista asioista, joista hän on ylpeä – ei siksi, että hän haluaa kehuskella, vaan siksi, että hän tietoisesti tai tiedostamattaan haluaa tehdä sinuun vaikutuksen.

5. Hänellä on (selittämätön) tarve perustella itseään sinulle

Teillä kahdella ei ole suhdetta, eikö niin? Itse asiassa tämä mies on vain työkaverisi tai olette vain ystäviä.

Siitä huolimatta hänellä on outo tarve selitellä sinulle liikkeitään. Tämä koskee erityisesti hänen seurusteluelämäänsä.

Vaikka et kysyisikään mitään, hän ei voi lakata perustelemasta itseään sinulle. Se on yksi suurimmista merkeistä, että mies pitää sinusta, mutta on peloissaan.

Kyse ei ole mistään suuresta asiasta, mutta hän ei halua, että saat väärän käsityksen tietyistä asioista.

Esimerkiksi aina kun hän puhuu jostain toisesta naisesta elämässään, hän korostaa sitä, että tämä on hänen ystävänsä, jotta et luule, että hän ei ole käytettävissä. Vaikka hän seurustelisi jonkun tytön kanssa, hän haluaa sinun tietävän, ettei tämä merkitse hänelle mitään, ja esittää sen olevan pelkkää seurustelua.

6. Hänen katseensa on kaikkialla sinussa

Ei unohdeta yhtä asiaa: silmät ovat ikkunat sieluun. Siksi miehen ei tarvitse kertoa sinulle sanaakaan, jotta ymmärtäisit hänen todelliset tunteensa – tiedät kaiken, jos vain katsot tarkasti hänen silmiinsä.

Tunnet luultavasti, että hän tuijottaa sinua, mutta heti kun käännät katseesi, hän kääntää katseensa pois.

Hän ei halua tehdä sitä liian ilmeiseksi. Myös ystäväsi huomaavat hänen tähtensä ja kertovat sinulle niistä.

Kun kuitenkin tuijotat häntä takaisin, hän luultavasti kääntää katseensa pois. Tiedän, että luulet varmasti, ettei tämä mies voisi välittää sinusta yhtään.

Mutta kaikkien parisuhdeneuvojen mukaan tämä on vain merkki siitä, että olet tekemisissä ujon miehen kanssa, joka pelkää, että luet hänen sielunsa läpi sillä hetkellä, kun katseenne lukkiutuvat.

Toisaalta, kun puhut hänelle, hän varmasti käyttää pitkää katsekontaktia ja saat hänen jakamattoman huomionsa.

7. Hänen kehonkielensä puhuu hänen puolestaan

Hän yrittää esittää viileää, mutta hänen kehonkielensä merkit eivät ole synkronissa hänen mielensä kanssa.

Edellä mainitun katsekontaktin lisäksi hänen hikiset ja tärisevät kämmenensä ovat selvimmät kehon merkit siitä, että hermostutat häntä hyvällä tavalla. Hän myös seisoo hyvin lähellä sinua, kun puhut.

Kun olet keskellä keskustelua, hän alitajuisesti nojaa sinua kohti.

Hän ei myöskään jätä käyttämättä tilaisuutta laittaa kätensä olkapäällesi tai koskettaa hienovaraisesti käsivarttasi.

Jos hän on jo saanut rohkeutta, hän suutelee sinua poskelle tai halaa sinua hieman pidempään kuin olisi tarpeen joka kerta, kun tapaatte.

Vaikka tämä mies pystyy hallitsemaan sanojaan, hän ei pysty hallitsemaan koko kehoaan. Luota minuun – hän tekee kaiken tämän tietämättään.

Hän ei ole tietoinen siitä, että hänen tekonsa paljastavat hänet.

8. Hän nauttii siitä, että auttaa sinua asioissa

Hän yleensä tarjoutuu auttamaan jossakin asiassa. Se voi vaihdella siitä, että auttaa sinua helpottamaan mieltäsi kuuntelemalla ja antamalla neuvoja, aina käsityöasioihin, kuten huonekalujen siirtelyyn ja uuden maalikerroksen laittamiseen seinille.

Häntä ei haittaa liata käsiään tai istua tuntikausia kuuntelemassa, mitä sinulla on sanottavaa. Hän antaa sinulle ymmärtää, että voit luottaa siihen, että hän tekee mitä tahansa.

Aluksi oletat, että hän on vain mukava ja kohtelias. Te kaksi olette luultavasti hyviä ystäviä, joten se, että hän auttaa sinua, ei ole mitään ihmeellistä.

Mutta jos tarkastelet asioita tarkemmin, huomaat, että hän tekee kaikkensa auttaakseen sinua. Ei unohdeta, että tämä mies ei ole poikaystäväsi, joten hänen tehtävänsä ei todellakaan ole huolehtia sinusta.

Siitä huolimatta hän tekee sen kuitenkin. Hän ei kohtele sinua näin siksi, että hän haluaisi mennä ihosi alle tai teeskennellä olevansa joku mukava tyyppi.

Itse asiassa hän nauttii siitä, että hän auttaa sinua ja tekee sinulle mukavia asioita. Hän haluaa sinun tietävän, että voit luottaa häneen, tapahtui mitä tahansa.

9. Hän ihailee sinua (vaikka ei koskaan sanoisi sitä ääneen)

Tämä mies on melko sulkeutunut. Hänellä on valtava (mutta hauras) ego, eikä hän luultavasti koskaan kehuisi ketään. Aivan kuin hänen epävarmuutensa räjähtäisi yli mittasuhteiden sillä hetkellä, kun hän antaa jollekin kohteliaisuuden.

Mutta vaikka hän ei sano sitä ääneen, tämä mies ihailee sinua salaa. Hän kunnioittaa valtavasti kaikkea, mitä teet elämässäsi, ja se on yksi syy siihen, että hän on niin hulluna sinuun.

Kun puhut, kaikki hänen ympärillään pysähtyy ja hän katsoo sinua kuin olisit maailman kiehtovin olento.

Hän ymmärtää, että olet kokenut paljon, ja hän ihailee sitä, että olet onnistunut kaikesta ja kaikista huolimatta.

Jokainen pieni voittosi on hänen silmissään aika suuri, vaikka hän ei sanoisikaan sitä suoraan.

Hän kuuntelee ja antaa satunnaisia hienovaraisia kohteliaisuuksia, ja se on selvä merkki hänen kiintymyksestään sinua kohtaan. Hän alkaa myös kutsua sinua ‘babe’.

10. Hän tulee suojelevaan tilaan ympärilläsi

Vaikka hän saattaa vitsailla kustannuksellasi, ne eivät koskaan ole ilkeitä tai töykeitä.

Mutta aina kun joku muu tekee samoin, hän ei hyväksy sitä ja sanoo aina jotain puolustaakseen sinua.

Hän myös varmistaa, että olet päässyt hyvin kotiin ja että olet turvassa. Halusi hän myöntää sitä itselleen tai ei, hän välittää, ja nämä pienet paljastavat merkit vain vahvistavat, että hän taistelee tunteitaan vastaan.

Se on oikeastaan aika selvää: tämä mies pitää velvollisuutenaan suojella sinua. Vaikka olette vain ystäviä, ei pidä unohtaa, että hänellä on voimakkaita tunteita sinua kohtaan.

Tiedäthän, millaisia useimmat miehet ovat: kun he rakastavat jotakuta, heillä on halu pitää hänet turvassa. Se on yksi heidän ensisijaisista vaistoistaan, ja useimmiten tämä mies on täysin tietämätön käytöksestään.

Joskus tämä mies toimii kuin suojelusenkelisi. Hän on auttamassa sinua pois vaikeuksista ja pitämässä sinusta huolta.

Vaikka hän ei tekisi sitä avoimesti, hän on aina paikalla pitämässä sinua silmällä turvallisen välimatkan päästä. Ja mitä muuta todistetta tarvitset hänen rakkaudestaan sinua kohtaan?

11. Hän osoittaa merkkejä hillitystä mustasukkaisuudesta

Muistetaan jälleen kerran, että tämä mies ei ole poikaystäväsi. Itse asiassa hän ei ole liikkunut tuumaakaan tullakseen sellaiseksi.

Siksi hänellä ei ole mitään oikeutta protestoida sitä vastaan, että sinulla on aktiivinen rakkauselämä. Ja hän on siitä aika hyvin tietoinen.

Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö hän voisi hallita tunteitaan. Hän ei voi olla olematta mustasukkainen, vaikka hän ehkä vaikenisikin siitä.

Totuus on, että hän tekee kaikkensa peittääkseen vihansa, kun kyse on muista miehistä elämässäsi. Hän ei kerro sinulle, että se häiritsee häntä, vaikka se särkisi hänen sydämensä. Mutta jos katsot tarkkaan, huomaat merkkejä hänen salaisesta mustasukkaisuudestaan.

Hän ei ole oikeasti onnellinen, kun olet muiden miesten seurassa.

Lähinnä siksi, että hän ei ole toiminut tunteidensa mukaan ja pelkää, että joku toinen ehtii ennen häntä.

Tästä johtuen huomaat, kuinka hänen kasvonsa kalpenevat ja hänen käytöksensä muuttuu kiusalliseksi. Hän tuntee selvästi olonsa epämukavaksi ja mustasukkaiseksi aina, kun muut miehet ovat lähelläsi.

Puhumattakaan siitä, että hän luultavasti kyselee sen jälkeen kysymyksiä nähdäkseen, missä tilanteessa olet noiden muiden miesten kanssa.

Ei tietenkään unohdeta sitä, miten hän onnistuu löytämään kohtalokkaan virheen jokaisesta miehestä lähipiirissäsi. Niin tai näin, käy ilmi, ettei kukaan ole sinulle tarpeeksi hyvä.

Miksi hän tekee niin? No, eikö se ole ilmeistä? Hän haluaa sinun näkevän, että hän on paljon parempi kuin kaikki nuo miehet ja että hänen pitäisi olla ensimmäinen ja ainoa valintasi.

12. Hän on huomaavainen

Ajattelevaisuus on yksi yleisimmistä merkeistä siitä, että hän taistelee tunteitaan sinua kohtaan.

Kuten jo mainitsin, hän haluaa sinun näkevän hänet parhaassa valossaan, joten hän todennäköisesti käyttäytyy kuin täydellinen herrasmies.

Hän avaa sinulle ovia. Hän antaa sinun tilata ensin. Hän ei hukuta sinua kalliisiin lahjoihin, vaan kaikki, mitä hän lahjoittaa sinulle, tulee sydämestään.

Sen ei tarvitse olla mitään suurta, mutta jos hän tuo sinulle lempisuklaasi, se riittää enemmän kuin hyvin.

13. Hän jakaa kanssasi henkilökohtaisia yksityiskohtia

Useimmat miehet eivät avaudu niin helposti. Näin on etenkin hänen kaltaistensa epävarmojen miesten kohdalla.

Hän pelkää antaa sydäntään kenelle tahansa, joka saattaisi särkeä sen. Loppujen lopuksi juuri siksi hän pitää tunteensa omana tietonaan. Ja siksi hän pitää suurimman osan elämästään yksityisenä.

Mutta jos hänen kaltaisensa mies alkaa uskoutua sinulle, hän pitää sinua ihmisenä, johon voi luottaa, ja se on aina hyvä merkki. Itse asiassa kaikkien parisuhdeasiantuntijoiden mukaan se on yksi yleisimmistä merkeistä siitä, että hän on lähempänä kuin koskaan kertomaan sinulle tunteistaan ja tekemään ensimmäisen liikkeen.

Jos hän voi luottaa sinuun tarpeeksi jakaakseen kanssasi henkilökohtaisia yksityiskohtia, hän luottaa sinuun tarpeeksi kertoakseen sinulle, miltä hänestä tuntuu.

Voit jutella small talkia kenen tahansa kanssa, mutta kaikki henkilökohtaiset asiat jaat sellaisten ihmisten kanssa, jotka merkitsevät sinulle enemmän.

Sitä paitsi hän arvostaa aivojasi eikä kiinnitä huomiota vain kehoosi. Hän haluaa mielipiteesi asioista, joita tällä hetkellä tapahtuu, tai hänen tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Kaiken kaikkiaan hänellä tulee olemaan tämä selittämätön tarve kertoa sinulle kaikesta, aina tilaisuuden tullen.

14. Hänellä on kylmät kautensa

Muistatko, miten puhuimme alussa tämän miehen epäjohdonmukaisesta käytöksestä? No, valitettavasti hänen kylmät vaiheensa ovat osa tätä epäjohdonmukaisuutta.

Kun sanon kylmät kaudet, ajattelen kaikkia niitä aikoja, jolloin tämä kaveri vetäytyi syrjään. Kyse ei ole siitä, että hän katosi elämästäsi lopullisesti, mutta hän muutti käytöstään yllättäen.

Saat söpöjä hyvää huomenta -tekstejä, hän tekee suloisia asioita ja vietätte paljon aikaa yhdessä. Sitten yhtäkkiä kaikki se on poissa.

Mitään ei tapahtunut, mutta huomaat, että hänestä tuli etäinen. Aivan kuin hän alkaisi vältellä kaikenlaista yhteydenpitoa.

Jos olette ystäviä, hengailette vain porukassa, ja jos olette työkavereita, vapaa-ajalla ei ole mitään yhteydenpitoa.

Tämä ei tietenkään kestä kauan. On enemmän kuin selvää, että hän ei voi lopettaa yhteydenpitoa sinuun.

Tämä on yksi kipeimmistä merkeistä siitä, että hän taistelee tunteitaan sinua kohtaan. Hän ei ehkä edes tiedä taistelevansa niitä vastaan.

Ja samalla kun hänen on vaikea käsitellä asioita ja järkeistää sen välillä, mitä hän ajattelee ja mitä tuntee, sinulla on luultavasti vaikeampaa, koska sinusta tuntuu, että hän leikkii kanssasi.

Luota intuitioosi. Tekeekö hän tätä tahattomasti vai pelaa hän mielikuvitusleikkejä?

15. Teidän välillänne on kiistämätöntä kemiaa ja seksuaalista jännitettä

Silmät eivät valehtele, eikö niin? No, sama pätee myös fiiliksiin – ette yksinkertaisesti voi salata sitä, vaikka kuinka yrittäisitte.

Juuri sitä sinun ja tämän miehen välillä on meneillään. On mahdotonta olla huomaamatta teidän kahden välistä kemiaa.

Joka kerta, kun astut huoneeseen, hän ei pysty pitämään hymyä kasvoillaan.

Hän tarkastaa sinut ylhäältä alas ja keksii aina tavan antaa jonkin epäsuoran kohteliaisuuden siitä, kuinka upealta tai seksikkäältä näytät.

Hän saattaa jopa yrittää panna kaiken kertyneen seksuaalisen jännityksen muutamaan rivoiseen sanaan ja seksuaaliseen huomautukseen.

Kaiken kaikkiaan teitä yhdistävä magneettisuus on jotain, jota on vaikea kuvailla mutta helppo ja väistämätön tuntea.

16. Hän ei aloita kahdenkeskistä aikaa…

Tehdään yksi asia selväksi: älä odota, että tämä mies kutsuu sinut ensitreffeille. Itse asiassa on epätodennäköistä, että hän koskaan aloittaisi kahdenkeskistä aikaa kanssasi.

Vaikka hän tekisi niin, hän varmistaa, että teillä on pätevä tekosyy tavata. Hän ei koskaan pyydä sinua vain hengailemaan tai jotain sellaista.

Sen sijaan hän käyttää aina jonkinlaista oikeutusta ollakseen lähelläsi.

Tämä mies ei uskalla kertoa sinulle: “Haluan nähdä sinua. Nautin siitä, että vietän aikaa kanssasi”.

Sitä paitsi hän pelkää olla yksin kanssasi. Hän on täysin tietoinen tunteidensa voimakkuudesta ja hän on varma, ettei pysty vastustamaan sinua, jos hän saa tilaisuuden tehdä ensimmäisen liikkeen.

Samalla hänen pelkonsa estää häntä seuraamasta sydäntään. Periaatteessa hän on loukussa loputtomassa kehässä.

17. … mutta hän ei koskaan kieltäydy kutsustasi…

Toisaalta te kaksi saatte silti viettää paljon aikaa yhdessä, vaikka hän ei sitä aloitakaan, vai mitä? Jos analysoit tilannetta paremmin, huomaat, ettei hän koskaan kieltäydy, kun sinä olet se, joka kutsuu hänet hengailemaan.

Miksi näin on? No, ensinnäkin hänellä ei ole voimaa sanoa sinulle “ei”. Tässä tapauksessa hänen halunsa nähdä sinut voittaa hänen pelkonsa.

On yksi asia, että hän onnistuu olemaan soittamatta sinulle ollenkaan. Mutta kiusauksen vastustaminen on jotain muuta.

Jos tämä mies ei koskaan kiellä kutsuasi, se on yksi selvistä merkeistä, että hän taistelee tunteitaan sinua kohtaan.

18. Hän kunnioittaa sinua valtavasti

Oletko huomannut, että tämä mies kohtelee sinua eri tavalla kuin kaikkia muita naisia elämässään? Se johtuu siitä, että hän kunnioittaa sinua yli kaiken.

Kyllä, hän on ihastunut sinuun. Kiihotat häntä ja hän on hulluna sinuun. Mutta hän ei ikinä tekisi mitään, mistä saisit sen vaikutelman, että hän kohtelee sinua kuin lihapalaa.

Usko minua, kun sanon, että hän haluaa muutakin kuin päästä housuihisi. Hän haluaa koko paketin ja hän varmistaa, että näet sen.

Miksi miehet taistelevat tunteitaan vastaan?

Ei ole yllätys, että mies piilottelee tunteitaan. Mutta miksi he tekevät niin? Otetaan siitä selvää.

Häntä on loukattu aiemmin

Ensimmäinen syy siihen, miksi mies ei pysty lopettamaan tunteidensa piilottelua, on hänen tuskallinen menneisyytensä. On todennäköistä, että häntä on loukattu ja hänen sydämensä on särkynyt jossakin aiemmassa suhteessaan.

Nyt hän siis pelkää, että historia toistaa itseään. Viimeksi, kun hän kantoi sydäntään hihassaan, se ei päättynyt hyvin.

Luonnollisesti hän odottaa saman tapahtuvan uudelleen. Hän päätti, että ainoa tapa suojella itseään on teeskennellä sydämetöntä.

Hän esittää välinpitämätöntä miestä, koska pelkää, että seurustelemalla naisen kanssa, jota hän rakastaa, paljastuisi kaikki hänen haavoittuvuutensa. Eikä vain se – hän on varma, että käyttäisit hänen tunteitaan häntä vastaan.

Hänellä on vaikeuksia ilmaista tunteitaan

On myös mahdollista, että tämä mies on yksinkertaisesti emotionaalisesti saavuttamattomissa. En tiedä, miten se tapahtui ja milloin se alkoi, mutta tosiasia on, että hänellä on vaikeuksia ilmaista tunteitaan.

Ehkä hän ei oikeasti ole tietoinen tunteistaan. Kyse ei ole siitä, että hän vain piilottelee niitä sinulta – hän myös pakenee niitä.

Hänen sydämensä ympärillä on ilmeisesti paksu muuri, eikä hän leikkisästi anna kenenkään murskata sitä.

Tälle tilalle on olemassa termi, ja sitä kutsutaan aleksitymiaksi. Siitä kärsivillä ihmisillä on vaikeuksia tunnistaa tunteitaan ja näin ollen myös sanallistaa ja näyttää niitä muille.

Hän näyttelee kovaa jätkää

Vaikka mitä luuletkin, miehilläkään ei ole helppoa nykymaailmassa. Kaikkien miesten odotetaan olevan alfa-miehiä, joita ei voi häiritä yhtä helposti kuin tyttöjä.

Jos miehesi näyttelee kovan jätkän roolia, se tarkoittaa, ettei hän ole kosketuksissa tunteisiinsa. Sillä on paljon tekemistä myrkyllisen maskuliinisuuden kanssa – käsityksen kanssa, jonka mukaan miesten on täytettävä tietyt ihanteet ollakseen tarpeeksi maskuliinisia.

Yksi näistä myrkyllisistä miehen piirteistä on tunteiden tukahduttaminen. Ja juuri sitä tämä mies on tehnyt.

Hän ei voi sietää sitä, että hän on ihastunut naiseen korviaan myöten. Hänelle on nöyryyttävää myöntää, ettei hän pysty hallitsemaan tunteitaan aina kun hän on lähelläsi, saati että hän menettää unensa sinun takiasi.

Niinpä hän valitsee välinpitämättömyyden sen sijaan, että riisuu itsensä tunteellisesti alasti. Hän luulee, että hänen on edelleen teeskenneltävä olevansa kovis, joka leikkii naisilla saadakseen kunnioitusta muulta yhteiskunnalta.

Hän pelkää, kuinka paljon hän rakastaa sinua.

Tämä mies ei ole rakastanut ketään niin kuin hän rakastaa sinua. Ja hänen tunteidensa voimakkuus pelottaa häntä kuoliaaksi.

Sinun on ymmärrettävä, ettei hän ole koskaan aiemmin kohdannut tällaista. Hänellä oli tähän asti valta tunteisiinsa.

Ensimmäistä kertaa ikinä hänen sydämensä otti vallan hänen aivojensa yli. Häntä johtavat tunteensa, ja hän pelkää, mihin ne häntä vievät.

Sen myöntäminen, että hän on hulluna johonkuhun, tarkoittaa astumista pois hänen mukavuusalueeltaan. Rakkauden kertominen merkitsee hyppyä tuntemattomaan.

Te kaksi puhutte eri rakkauskieliä

Lopuksi, onko mahdollista, että tämä mies ei salaa tunteitaan lainkaan? Onko mahdollista, ettet vain pysty kuulemaan, mitä hänellä on sanottavaa?

Älä ymmärrä minua väärin – en syytä sinua tässä tilanteessa. Kerron vain, että ongelmienne syy on se, että puhutte eri rakkauskieliä.

Tämä tilanne on yleisempi kuin luuletkaan. Samalla kun odotat kärsivällisesti, että hän sanallistaa tunteensa, hän ehkä ilmaisee rakkauttaan jollakin muulla tavalla.

Otetaan esimerkiksi tämä: jos hänen rakkauskielensä on fyysinen kosketus, hän ilmaisee tunteitaan koskettelemalla sinua vahingossa, halailemalla sinua ja käyttämällä jokaista tilaisuuttaan olla lähelläsi.

Mutta toisaalta, ehkä sinun rakkauskielesi on vahvistuksen sanat. Ehkä et huomaa hänen pyrkimyksiään ja odotat, että hän kehuu sinua ja antaa sinulle kohteliaisuuksia.

Esimerkkejä on loputtomasti, mutta ymmärrät varmasti, mihin olen menossa. Muista: rakkauskieliä on viisi erilaista, ja ehkä sinun on vain vielä löydettävä hänen rakkauskielensä.

Mitä tehdä asialle?

En valehtele sinulle: tämä on tilanne, josta yksikään tyttö ei halua löytää itseään. Mutta jos pelaat korttisi oikein, voit selvitä siitä voittajana. Tässä on täsmälleen, mitä tehdä miehelle, joka on rakastunut sinuun, mutta jonka on vaikea myöntää sitä.

Tee hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi

Oli ongelma mikä tahansa, sinun on ymmärrettävä yksi asia: tämän käytöksen ydin on miehesi pelko. Hän saattaa pelätä hylkäämistä, loukkaantumista uudelleen tai itsensä menettämistä.

Oli miten oli, sinun tehtäväsi on saada hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi. Miehen on ymmärrettävä, että hän voi luottaa sinuun, muuten hän ei koskaan avaudu sinulle täysin.

En valehtele sinulle: tämän saavuttaminen emotionaalisesti saavuttamattomissa miehissä tuntuu joskus mahdottomalta tehtävältä. Mutta usko minua, kun kerron, että voit voittaa hänen luottamuksensa, jos yrität tarpeeksi kovasti.

Tärkeintä tässä on, ettet painosta asioita liikaa. Et voi pakottaa ketään luottamaan sinuun – sinun on ansaittava se.

Anna tälle miehelle aikaa ja ole valmis odottamaan kärsivällisesti, kunnes hän alkaa tuntea olonsa turvalliseksi vierelläsi.

Siksi paras tapa on tulla hänen ystäväkseen. Mutta ole varovainen, ettet jää loukkuun ystäväalueelle.

Aloita paljastamalla joitakin salaisuuksiasi. Avaa hänelle joitakin yksityisiä asioita elämästäsi, jotka eivät välttämättä liity suhteeseenne.

Kun hän näkee, että avauduit hänelle – hän seuraa perässä.

…mutta laita kaikki kortit pöydälle…

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi antaa tällaisen suhteen jatkua ikuisesti. Sen sijaan ole tarpeeksi rohkea ja laita kaikki kortit pöydälle.

Älä tee sitä heti, mutta jonkin ajan kuluttua, kun huomaat, että olette saavuttaneet jonkinlaista edistystä, ole ensimmäinen, joka tekee liikkeen.

Sinun ei tarvitse suudella häntä tai pyytää häntä ensitreffeille. Sinun ei myöskään tarvitse sanoa kolmea maagista sanaa.

Se riittää tekemään selväksi, että olet kiinnostunut hänestä. Anna hänen kuitenkin tietää, että olet tietoinen myös siitä, mitä hänen päässään ja sydämessään liikkuu.

Jos se on tarpeen, kerro hänelle suoraan, että hänen yrityksensä salata tunteensa ovat turhia.

Älä ole aggressiivinen, sillä se pelottaa hänet pois. Kerro hänelle vain, että ymmärrät häntä ja että olet valmis auttamaan häntä voittamaan pelkonsa.

Viimeiset ajatukset

Tärkeintä on pitää mielessä, kun yrität ymmärtää, miksi hän taistelee tunteitaan vastaan sinua kohtaan, että miehet eivät koe tunteita samalla tavalla kuin naiset.

Se ei tarkoita, etteivät he olisi kykenemättömiä tuntemaan, se vain tarkoittaa, että he ovat eri tavalla johdotettuja.

He luottavat ensin mieleensä ja rationaalistavat asioita jättäen tunteet syrjään, kun taas naisilla on taipumus seurata sydäntään.

Siksi miehet ja naiset eivät useimmiten ymmärrä toisiaan. Jos mies osoittaa merkkejä siitä, että hän taistelee tunteitaan vastaan, anna hänelle riittävästi aikaa käsitellä niitä.

Hän käy taistelua itsensä kanssa, ja hänen on tehtävä se yksin. Hänen on voitettava piilevät pelkonsa hylätyksi tulemisesta ja loukkaantumisesta.

Jos hän onnistuu siinä, hän ansaitsee hyvin paikkansa elämässäsi. Jos ei, sinun on jätettävä hänet, koska et voi taistella hänen taisteluitaan hänen puolestaan.