Skip to Content

8 Merkkiä Siitä, Että Hän Ehdottomasti Tuhlaa Aikaasi, Vaikka Olet Melko Varma, Että Hän On Se Oikea

8 Merkkiä Siitä, Että Hän Ehdottomasti Tuhlaa Aikaasi, Vaikka Olet Melko Varma, Että Hän On Se Oikea

On uskomatonta, miten joskus rakastumme, emmekä koskaan huomaa merkkejä siitä, että joku ei ole sellainen kuin uskomme hänen olevan.

Elämässäsi on siis mies, eikö niin?

Luulet, että olette mahtavia yhdessä, mutta päässäsi on pieni pelokas ääni, joka sanoo, että jokin on vialla.

Joten hiljennät tuon äänen ja uskottelet itsellesi, että kaikki on täydellistä. Mutta entä jos se ei olekaan?

Jatka lukemista saadaksesi sen selville ajoissa ja säästyäksesi myöhemmin suurelta pettymykseltä.

1. Hän ei aloita mielekkäitä keskusteluja

Mies, joka näkee viettävänsä kanssasi koko elämän, haluaa oppia sinusta mahdollisimman paljon.

Läheisyys ja yhteys kahden aidosti rakastuneen ihmisen välillä on erittäin tärkeä side, joka saa ihmiset haluamaan jakaa kaiken tuon erityisen ihmisen kanssa.

Jos hän puhuu kanssasi vain satunnaisista, pinnallisista asioista, hän ei aidosti välitä siitä, kuka olet syvällä sisimmässäsi.

Tämä osoittaa, ettei välillänne ole aitoa läheisyyttä, ja sinun pitäisi lopettaa suhteenne ihannointi.

2. Häneltä puuttuu johdonmukaisuus

Et ehkä ole miettinyt tätä paljon, mutta ole tarkkana. Vaikuttaako sinusta siltä, että hän soittaa sinulle vain silloin, kun hänelle sopii?

Onko hän haluton muuttamaan suunnitelmiaan sinun vuoksesi ja tapaamaan sinua silloin, kun haluat tavata hänet?

Valitettavasti tämä tarkoittaa, että hän luultavasti soittaa sinulle vain silloin, kun hänellä on tylsää, ja hänellä on sinut oikeasti taka-alalla.

Sinun ei kannata sietää miestä, joka ei vaali sinua ensimmäisenä vaihtoehtonaan – hän tuhlaa aikaasi.

3. Hän ei anna sinulle pienintäkään merkkiä hellyydestä tai huomiota

Et oikein muista, milloin hän olisi soittanut sinulle vain kertoakseen, että ajattelee sinua.

Kaikki tuntuu olevan kunnossa, kun olette yhdessä, mutta kun hän on poissa, hän on lopullisesti poissa, eikä hänestä näy minkäänlaisia merkkejä.

Kaikilla on tietysti paljon tekemistä, mutta nopean viestin lähettäminen ei todellakaan vie paljon aikaa.

Tämä tarkoittaa luultavasti sitä, että hän ei ajattele sinua yhtä paljon kuin sinä häntä, mikä on selvä merkki siitä, että hän tuhlaa aikaa eikä ole se, joksi häntä luulet.

4. Hän ei kysele päivästäsi

Kun olette yhdessä, hän on valmis puhumaan mistä tahansa ja jakamaan yksityiskohtia omasta päivästään, mutta hän ei juuri koskaan kysele sinun päivästäsi.

Kun todella välitämme jostakusta, olemme villisti kiinnostuneita siitä, mitä hänelle tapahtui sinä aikana, kun olimme erossa hänestä.

Se, ettei hän kysele, miten päiväsi meni, tarkoittaa, että hän keskittyy itseensä ja suhteenne hauskaan puoleen – hän ei oikeastaan välitä sinusta, tunteistasi, tavoistasi tai elämästäsi yleensä.

Et ehkä aluksi huomaa tätä, mutta ajan myötä alat tuntea olosi yksinäiseksi ja hylätyksi suhteessasi.

5. Hän valehtelee sinulle

Et ehkä ole koskaan saanut häntä kiinni valehtelemasta jostain isosta asiasta, mutta olet huomannut, että hän ei ole vieras kertomaan melkoisia pieniä valheita.

Hän tuntee olonsa mukavaksi valehdellessaan, ja voit kertoa, että se on osa sitä, millainen hän on.

Saatat ajatella, että hän kertoi sinulle näitä valheita vain saadakseen itsensä näyttämään paremmalta, koska hän oli hermostunut saadakseen sinut näkemään hänet parhaassa mahdollisessa valossa.

Totuus on kuitenkin se, että jos hän joskus suunnittelisi jotain vakavaa kanssasi, hän kertoisi avoimesti heti alusta alkaen, kuka hän on.

Suhdetta ei voi perustaa valheille.

6. Hän ei koskaan huomaa yksityiskohtia

Vaikka ei olekaan harvinaista, etteivät miehet huomaa jokaista pientä yksityiskohtaa meistä tytöistä, sinua todella rakastava mies huomaa paljon.

Hän tietää ainakin lempielokuvasi, -bändisi, -ruokasi… mikä saa sinut nauramaan ja ne asiat, joista et pidä tai jotka suututtavat sinua.

Kun ajattelet asiaa, useimmat meistä tietävät nämä asiat monista tuttavuuksistamme, miksi hän ei tietäisi sinun tuttavistasi?

No, vastaus on yksinkertainen – se johtuu siitä, että hän ei ole kiinnostunut tutustumaan sinuun paremmin tai tekemään sinua onnelliseksi.

7. Hän ei koskaan kysele tulevaisuuden suunnitelmistasi

Sinua rakastava ihminen välittää unelmistasi, tavoitteistasi ja tulevaisuuden suunnitelmistasi.

Olittepa suhteenne alussa tai seurustelleet jo jonkin aikaa, mies, joka haluaa olla kanssasi, on kiinnostunut siitä, miten haluat viettää aikasi tulevaisuudessa.

Jos hän kuvittelee viettävänsä tulevaisuutensa kanssasi, hän varmasti kyselee siitä, miten sinä näet oman tulevaisuutesi.

Jos hän ei ole, minun on valitettavasti sanottava, että hän ei luultavasti näe viettävänsä niin paljon aikaa kanssasi, riippumatta siitä, mitä tunnet häntä kohtaan.

8. Hän ei koskaan kysele muista ihmisistä elämässäsi

Et ole koskaan kuullut hänen mainitsevan ystäviäsi tai perhettäsi. Saatat ajatella, että hän ei vain ole niin utelias ja välittää vain siitä, mitä hänellä on sinun kanssasi, mutta…

Mies, joka tutustuu sinuun ja on valmis sitoutumaan sinuun, välittää varmasti selvittää ainakin pari asiaa kasvatuksestasi, vanhempiesi nimet, onko sinulla sisaruksia tai millaisia ovat ystäväsi.