Skip to Content

Kuinka Etäännyttää Itsesi Hänestä, Jotta Hän Alkaa Ikävöidä Sinua Ja Palaa Takaisin

Kuinka Etäännyttää Itsesi Hänestä, Jotta Hän Alkaa Ikävöidä Sinua Ja Palaa Takaisin

Jos hän esittää etäistä, älä jahtaa häntä. Tuo suunnitelma ei toimi, koska hän tuntee itsensä vain entistä tärkeämmäksi.

Hän näkee, että sinä annat hänen käyttäytyä miten tahansa eikä se muuta mitään. Hän näkee, että sinä välität hänestä ja että et halua menettää häntä.

Niin kauan kun hän näkee tämän, hän jatkaa sekoiluaan sinun kanssasi, koska hän tietää voivansa tehdä niin. Hän voi tehdä mitä haluaa ja sinä palaat hänen luokseen.

Muuta tämä lähestymiskulma! Sekoita hänen päätään hieman, koska hän totisesti sekoittaa sinun päätäsi. Hän käyttää rakkauttasi hyväkseen ja sinä suostut siihen.

Sinun on aika muuttaa peliä. Ryhdy hänen kaltaisekseen. Anna hänen maistaa omaa lääkettään. Huomaat, että asiat järjestyvät toisella tavalla.

Yleensä miehet etäännyttävät itsensä, koska he haluavat tilaa. Heillä on asioita, joita heidän täytyy selvittää ja jahdatessasi heitä sinä vain pahennat asioita.

Jos hän haluaa tilaa, anna hänelle se. Jätä hänet yksin äläkä vaivaudu soittamaan hänelle tai kyselemään hänen kuulumisiaan.

Tiedän, että on vaikea esittää olevansa täysin kylmäverinen, mutta se on win-win –tilanne. Miksi? Koska jos annat hänelle tilaa, on olemassa kaksi skenaariota, jotka voivat tapahtua.

Ensimmäinen on se, että hän järjestää asiansa, mitä tahansa hänellä oli mielen päällä, ja hän palaa takaisin. Ja toinen on se, että hän huomaa sinun jättävän hänet huomiotta ja jos hän välittää sinusta edes vähän, hän ei kestä sitä ja alkaa jahdata sinua.

Huomaatko, et voi hävitä tässä tilanteessa. Sinun täytyy vain pelata se viisaasti. En sano, että sinun tulisi pelata mielen pelejä ja käyttää häntä hyväksesi. Sinun tulee vain antaa hänelle opetus ja näyttää hänelle mitä siedät ja mitä et.

Yksi virhe, jota sinun ei tule koskaan tehdä?

On luonnollista, että tunnet itsesi hylätyksi ja satutetuksi, jos hän haluaa tilaa ja jos hän haluaa lähteä pois luotasi. Sinä tunnet itsesi torjutuksi ja kuka tahtoo sitä parisuhteelta?

Moni nainen tekee tässä virheen, koska heidän vaistonsa iskevät. Sinä satutit minua ja nyt minä haluan kostaa.

Jos todella haluat hänen palaavan luoksesi, älä yritä rankaista häntä, koska hän pyysi tilaa, älä yritä päästä tasoihin hänen kanssaan, koska näin työnnät hänet pois.

Kuinka saada hänet ikävöimään itseäsi sen jälkeen, kun olet etäännyttänyt itsesi?

1. Ota aikaa

Älä mene itsesi edelle, koska saatat tehdä jotain peruuttamatonta, jota kadut jälkeenpäin. Yritä olla jonkin aikaa yksin ja anna intohimon laskea.

Ota aikaa surullesi. Käsittele kipusi ja päästä se menemään. Kun se on poissa, voit tehdä suunnitelmia, kuinka näyttää hänelle, että hän tarvitsee sinua eikä voi elää ilman sinua.

2. Päästä hänestä irti

Jos hän tarvitsee tilaa, anna sitä hänelle. Sinun periaatteessa täytyy lopettaa välittämästä hänestä. Tietenkään et pysty tähän, mutta sinun tulee esittää, että menetit mielenkiintosi.

Esitä, ettet ole enää hänestä niin kiinnostunut. Näytä hänelle, että jos hän ei välitä ja jos hän tekee tämän tarkoituksella nähdäksesi sinun reaktiosi, hänen täytyy nähdä, että olet välinpitämätön.

Ja jos hän todella tarvitsee tilaa selvittää asioitaan, tee tämä silti. Se näyttää hänelle, että sinä kuuntelit ja jätit hänet rauhaan selvittämään sen, mikä ikinä häntä painaa.

3. Älä julkaise kaikkea sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media voi olla meidän vahvin aseemme. Mitä sinun ei tulisi koskaan tehdä, on julkaista sydäntä särkeviä lauluja tai tilapäivityksiä. Älä tee sitä, koska se saa sinut näyttämään tarvitsevalta ja takertuvalta.

Sinä et halua hänen näkevän itsesi luuserina vaan taistelijana. Sinä voit julkaista kuvia toisten miesten kanssa, mutta sekään ei ole oikea tie. Se provosoi epätervettä mustasukkaisuutta ja ollakseni rehellinen, nämä manipulaatiokeinot eivät ole terveitä oli tilanne mikä tahansa.

Jos haluat julkaista jotain, julkaise kuvia illoista ystäviesi kanssa. Julkaise selfie kauniilla hymyllä. Pidä seinäsi positiivisena, koska sen jälkeen kun suunnitelmasi on valmis, sinä tunnet näin.

Näytä hänelle, ettet ole murheen murtama ja että elämäsi menee eteenpäin, vaikka hän ei ole siinä mukana. Tämä siirtosi koskettaa häntä ja provosoi niitä tunteita, joita haluat hänen tuntevan. Hän ikävöi sinua ja ymmärtää minkä typerän virheen hän on tehnyt.

4. Vietä enemmän aikaa ystäviesi kanssa

Käy ulkona ystäviesi kanssa. Yksinkertaisesti nauti olostasi ja yritä olla ajattelematta häntä. Yritä pyyhkiä hänet muistoistasi saadaksesi paineen helpottamaan.

Rentoudu ja unohda hänet muutamaksi tunniksi. Sinun tulisi mennä muutamalle drinkille. Mene konserttiin – villiinny.

Näytä hänelle pystyväsi pitämään hauskaa ja nauttimaan elämästäsi ilman häntä. Hän ei ole universumisi keskipiste (tai ainakaan hänen ei tulisi olla) ja sinun tulee näyttää se hänelle.

5. Pidä esityksesi kasassa kun törmäät häneen

Sinun täytyy tiedostaa se, ettet pysty suunnittelemana sitä, milloin hänet näet – ja sinä tulet hänet näkemään. Valmistaudu siihen, että näet hänet ehkä silloin, kun olet pahimmillasi.

Kuten tulossa kotiin aamulla hurjien bileiden jälkeen krapulassa tai silmälasit päässäsi ja hiukset sotkussa. Pidä esityksesi kasassa. Älä panikoi. Esitä viileää.

Älä panikoi, jos näytät sotkuiselta. Yritä näyttää hänelle, ettet välitä siitä, miltä näytät, koska sinä rokkaat minkä näköisenä tahansa. Pidä mielessäsi, että näytät hyvältä vaikka roskasäkkiin pukeutuneena.

Ole ystävällinen ja näytä hänelle, että olet iloinen törmätessäsi häneen, koska et ole nähnyt häntä aikoihin. Pysy viileänä ja kasassa.

Juttele hieman ja kysele hänen kuulumisiaan. Älä anna hänen läsnäolonsa vaikuttaa sinuun, koska hän näkee sen etkä silloin saavuta mitään.