Skip to Content

Kirje Tytölle, Joka Ei Ole Ollut Oma Itsensä Hetkeen

Kirje Tytölle, Joka Ei Ole Ollut Oma Itsensä Hetkeen

Älä huoli, se mitä olet kadottanut palaa vielä jonain päivänä. Sinun yhteishenkesi, tyyneytesi ja rauhallinen mielesi. Se kaikki palaa takaisin.

Tiedän, että olet kadottanut rentoutesi ja tiedän, että tarvitset sen takaisin. Mutta tämä on vain vaihe – se menee ohi.

Tämä on vain yksi luku tarinassasi. Sen täytyy loppua ja kun se loppuu, sinä olet jälleen oma itsesi.

Sinä et ole tuskan vallassa. Sinua ei satu, mutta tunnet olosi oudoksi.

Tunnet, että olet menettänyt elämäsi hallinnan eikä mikään tunnu menevän sinun tavallasi. Sinun elämäsi näyttää kulkevan oman mielensä mukaan.

Tämä menee ohi…

Sinä olet ollut tässä tilanteessa ennenkin, muistatko? Tunsit näin aiemminkin. Sinä olit suljettu, et pystynyt vaikuttamaan mihinkään, mitä sinulle tapahtui. Muistatko, että se meni ohi.

Se oli vain osa elämääsi, joka on nyt takanapäin. Kaiken läpikäymäsi jälkeen ymmärsit, että mikään siitä ei ollut totta. Ymmärsit, että kaikki oli vain oman pääsi sisällä.

Tiedät, että sinä olet omien päätöstesi mestari. Sinä palasit takaisin. Ja kun se iski sinuun, sinä kaivauduit siitä ulos ja kaikki se oli ohi.

Me elämme nopeasti muuttuvassa maailmassa ja me itse muutumme myös. Me muutamme ulkonäköämme, hiuksiamme, tekojamme. Me muutumme ja omaksumme erilaisia tilanteita, joissa me elämme.

Meidän tulee selviytyä kaikesta siitä, mitä edessämme on. Jokainen uusi hetki elämässämme on erilainen, kuin aiempi. Mutta tiedätkö, mikä ei muutu? Me emme muutu sisältämme.

Meidän ytimessämme olemme samoja ihmisiä aina, yritämme vain elää läpi kaiken, jota me kohtaamme. Me olemme samanlaisia sisältäpäin ja se on sinulle todiste siitä, että sinä tulet olemana sama oma itsesi yhtenä päivänä jälleen. Tunnet olosi jälleen omaksi itseksesi.

Muistatko itsesi lapsena? Muistatko reaktiosi ja tunteesi? Ne eivät ole muuttuneet. Sinä olet vain kasvanut aikuiseksi ja näet elämää aikuisen silmin.

Ennen näit vain onnesi ja leikkisyytesi, mutta tänään näet myös surun ja ongelmat. Asiat eivät ole muuttuneet siitä, mikä sinä olit lapsena.

Sinä vain näet asiat erillä tavalla. Huomaatko? Sinä et ole muuttunut. Sinä olet vain aikuistunut.

Mutta kaikilla meillä on edelleen tuo lapsi sisällämme. Me kannamme pientä palaa lapsuuttamme koko ajan mukanamme, mutta me hautaamme sen sisällemme, koska aikuiselle noilla muistoilla ja näkökulmilla ei ole mitään järkeä. Aikuiselle ihmiselle se on epäloogista.

Muista nuo tunteet ja vapauta ne. Ajattele positiivisesti jälleen ja katso elämääsi toisin silmin.

Katso sitä sillä tavalla, kuin näit sen ollessasi lapsi. Sinä huomaat, ettet ole kadottanut itseäsi. Näet, että sinä pääset siihen vielä.

Et ole siinä ihan vielä, mutta sinä tulet olemaan. Olet leikkisä ja onnellinen. Sinä hymyilet usein ja sinä tiedät tarkalleen, kuinka käsitellä asioita, joita eteesi tulee.

Juuri nyt olet hieman eksyksissä. Ja se on ok. Sinun täytyy olla joskus eksyksissä löytääksesi itsesi.

Sinä tulet löytämään itsesi.

Kaikki me löydämme itsemme tietyssä pisteessä.