Skip to Content

Jumala Ei Anna Sinulle Sitä, Jonka Haluat, Hän Antaa Sinulle Sen, Jota Tarvitset

Jumala Ei Anna Sinulle Sitä, Jonka Haluat, Hän Antaa Sinulle Sen, Jota Tarvitset

Me kaikki luulemme, että me itse tiedämme, mikä on meille parasta, etkä sinä ole poikkeus.

Olen varma, että sinulla on kaikki selvillä ja olet vakuuttunut siitä, että elämäsi olisi aivan täydellistä, jos olosuhteet vain sallisivat sen.

Asiat eivät kuitenkaan aina mene niin sujuvasti kuin haluaisit. Etkä voi olla miettimättä, miksi näin on.

Miksi hyville ihmisille tapahtuu pahoja asioita, vaikka he eivät ole tehneet mitään ansaitakseen niitä?

Joskus toivoo jotain tai jotakuta niin kovasti, mutta ei tunnu saavansa sitä.

Näin on erityisesti rakkauden kohdalla – haluat sen yhden ihmisen, luulet, että hän on se oikea sinulle, olet vakuuttunut siitä, että hän on ainoa, joka voi tehdä sinut onnelliseksi.

Teet kaiken sääntöjen mukaan ja pelaat kaikki korttisi oikein, mutta jotenkin olet aina askeleen päässä hänestä.

Vaikka yrität kuinka kovasti, et saa tätä ihmistä olemaan sinun, vaikka haluaisitkin.

Juuri siksi haluan, että ajattelet kaikkia niitä kertoja, jolloin olet menettänyt jonkun ja ajatellut, että se oli pahinta, mitä sinulle voi koskaan tapahtua.

Haluan, että muistat jokaisen erosi ja sydänsurusi ja sen, miten ne kaikki saivat sinut ajattelemaan, että se on maailmanloppu.

Sitten haluan sinun muistavan kaikki ne kerrat, jolloin myöhemmin elämässäsi tajusit, että sinun pitäisi oikeastaan olla kiitollinen siitä, että joku myrkyllinen ihminen lähti pois elämästäsi, ja kaikki ne kerrat, jolloin tuon ihmisen menettäminen osoittautui parhaaksi asiaksi, mitä sinulle saattoi koskaan tapahtua.

Kaikki ne kerrat, jolloin tuskalliset kokemuksesi muuttuivat arvokkaimmiksi elämänoppitunneiksi, jotka tekivät sinusta sen ihmisen, joka olet tänään.

Sen sijaan, että rukoilisit Jumalaa antamaan sinulle sen ihmisen, jonka luulet haluavasi, rukoile vain sen puolesta, jota oikeasti tarvitset, ilman että edes tiedostat sitä.

Tiedän, että asiat eivät aina näytä tältä, mutta luota minuun tässä asiassa – Jumalalla on aina suunnitelma, joka on usein ulottumattomissa ja käsittämätön.

Hänellä on täydellinen ajoitus, ja Hän tietää aina, mikä on parasta meille.

Vakuutan teille, että Hän lähettää teille ihmisen, joka on juuri oikea teille – sen, joka parantaa kaikki tunnevammat ja -arvet ja joka korjaa kaikki rikkinäiset osanne sillä hetkellä, kun tulette valmiiksi toivottamaan ne tervetulleiksi ja arvostamaan niitä.

Kyllä, ensin Hän lähettää sinulle jonkun, joka satuttaa sinua, jonkun, joka tuottaa sinulle pettymyksen tai jonkun, joka murskaa sinut palasiksi.

Jokaisella näistä ihmisistä on kuitenkin tarkoitus elämässäsi – opettaa sinulle jotain, tehdä sinusta vahvempi ja parempi, auttaa sinua kasvamaan ja tehdä sinusta se ihminen, joka sinun on tarkoitus olla.

Muista vain, että jokainen askelmerkkikivi, jonka olet löytänyt matkallasi, ei ollut siellä pidättelemässä sinua tai masentamassa sinua.

Se oli siellä opettamassa sinulle, miten voit edetä eteenpäin esteistä huolimatta. Kaikki kohtaamasi haasteet eivät olleet kirouksia.

Ne olivat siunauksia, ja niillä oli syvempi merkitys.

Muista, että Jumala valitsi kaikki elämänpolkusi risteävät ihmiset suuremmasta syystä.

Jokainen näistä ihmisistä oli vain testi sinulle ja valmistautuminen siihen ihmiseen, jonka ansaitset.

Ja kun tämä henkilö, jonka on tarkoitus olla sinun, vihdoin astuu elämääsi, hänellä on kaikki se, mitä olet etsinyt koko ajan tietämättäsi.

Ei, hän ei tule olemaan täydellinen, mutta hän tulee olemaan täydellisen epätäydellinen sinulle. Ja se on enemmän kuin tarpeeksi.

Älä ymmärrä minua väärin – en neuvo sinua luopumaan elämästäsi ja odottamaan, että kohtalo muuttaisi kaiken ihmeellisesti parempaan suuntaan ilman, että sinun tarvitsee liikkua tuumaakaan.

Pyydän vain, että sinulla olisi hieman enemmän uskoa siihen, että asiat loksahtavat kohdalleen silloin, kun vähiten odotat niiden loksahtavan kohdalleen.

Pyydän teitä muistamaan, että jokaisessa huonossa tilanteessa on aina hyvä puoli ja että joskus se, että ette tiedä, miksi jotain tapahtui, ei tarkoita, ettei sillä olisi syvempää syytä.

Muistakaa, että kaikki tapahtuu suuremmasta syystä, älkääkä koskaan menettäkö toivoa siitä, että Jumala lähettää teille sen, joka on teille paras.

Pyydän teitä olemaan vaipumatta epätoivoon joka kerta, kun ette saa jotakuta, jonka olette asettaneet mielessänne, koska uskokaa minua – se on teidän omaksi parhaaksenne.

Muistakaa, että kaikki kamppailunne ovat naamioituja siunauksia, älkääkä koskaan menettäkö uskoanne Jumalaan.