Skip to Content

Jos Teet Nämä 7 Asiaa, Työnnät Miehesi Poispäin

Jos Teet Nämä 7 Asiaa, Työnnät Miehesi Poispäin

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että tapasit jonkun ja sinulla oli hauskaa, mutta hetken kuluttua hän vain katosi? Sinulla ei ollut aavistustakaan, miksi hän lakkasi yhtäkkiä vastaamasta tekstiviesteihisi. Sinulla ei ollut aavistustakaan, mistä oli kyse, koska teillä oli niin hauskaa yhdessä.

Miksi hän haamuili sinua?

On luonnollista, että syytämme aina toista siitä, että hän menettää kiinnostuksensa yhtäkkiä. Hän on ääliö, hän on idiootti, joka ei ole meidän arvoinen. Me ansaitsemme parempaa.

Okei, tuo kaikki on totta, mutta oletko koskaan katsonut asioita eri näkökulmasta? Oletko koskaan ajatellut, että ongelma saattaisi olla sinussa itsessäsi tai jossakin, mitä teet tiedostamattasi?

No, niin vaikeaa kuin tätä voi olla kuulla, kyllä, joskus ongelma olet sinä itse ja tapa, jolla käyttäydyit seurustelukumppanisi kanssa. Ehkä tulit liian voimakkaaksi ja ajoit hänet pois tai ehkä haluat niin kovasti seurustella jonkun kanssa, että se on liian ilmeistä.

Olipa ongelma mikä tahansa, tutustu listaan asioista, joita useimmat naiset tekevät ja jotka työntävät miehet pois:

Analysoit liikaa kaikkea

Pidät hänestä niin paljon, että seuraat hänen jokaista liikettään ja kiinnität tarkasti huomiota jokaiseen pieneen asiaan, jonka hän sanoo. Tämä aiheuttaa sen, että analysoit liikaa. Tartut hänen jokaiseen sanaansa ja analysoit sen huolellisesti.

Tämä aiheuttaa sen, että sinulla on pakkomielle kaikesta, mitä hän sanoo, ja yrität löytää piilomerkityksiä, jos niitä on. Ongelmana on, että tämä jättää vaikutuksen häneen, eikä hän halua olla sellaisten ihmisten ympäröimänä, jotka saavat hänet tuntemaan samoin.

Jahtaat häntä

Jahtaat häntä sen sijaan, että antaisit hänen jahdata sinua. Miehet tykkäävät pelata tätä peliä, ja myönnettäköön, että useimmat naiset pitävät siitä, että heitä jahdataan. Se antaa sinulle jännitystä, jota et tunne myöhemmin suhteessa.

Jos jahtaat häntä, hän lakkaa jahtaamasta sinua, etkä halua sitä. Haluat, että hän ponnistelee saadakseen sinut kiinni, koska olet palkinto, jota hän ei tule koskaan elämässään enää voittamaan. Keksi jokin muu tapa pitää hänet kiinnostuneena, sillä hänen jahtaamisensa on väärä tapa.

Olet liian negatiivinen

Älä valota synkkää valoa suhteeseenne äläkä kysele poikaystävältäsi jatkuvasti negatiivisia kysymyksiä. Kukaan ei halua olla neiti Grumpy kanssa.

Yritä katsoa asioita positiivisesta näkökulmasta ja ravitse suhteenne mukavia asioita, ja näin saat hänet jäämään ja teet hänet onnelliseksi.

Älä käytä negatiivista vahvistusta saadaksesi selville, mistä olet kiinnostunut hänestä. Kysy häneltä vain suoraan. On parempi olla rehellisessä suhteessa ilman piilomerkityksiä ja valheita. Älä siis kiertele ja kysy, mitä haluat tietää.

Yrität muuttaa häntä

Se on suurin virhe, jonka voit koskaan tehdä. Älä yritä muuttaa sitä, kuka hän on tai hänen tapojaan. Jos olet aluksi hyväksynyt hänet sellaisena kuin hän on, sinulla ei ole oikeutta pyytää häntä toimimaan toisin nyt.

Teot osoittivat, että aiot rakastaa häntä sellaisena kuin hän on ja on täysin normaalia, että hän perääntyy, jos yrität tehdä päinvastoin.

Voit auttaa ja kannustaa häntä tulemaan paremmaksi, mutta älä yritä muuttaa hänen ydintä, koska se ei vain ole oikein ja se häiritsee häntä ja karkottaa hänet pois.

Puhut exästäsi

Exän tuominen uuteen suhteeseesi ei vain ole oikein. Kuvittele, miltä hänestä tuntuu, kun vertaat häntä ex-poikaystävääsi. Kuvittele, millaisen taakan se hänelle aiheuttaa.

Miltä sinusta tuntuisi, jos hän tekisi niin sinulle? Tunsisit todennäköisesti itsesi vähemmän arvokkaaksi ja hänen ex-tyttöystävänsä olisi valtava uhka, joten luultavasti perääntyisit. Juuri näin hän tuntee, ja näin työnnät hänet pois.

Laitat hänet jalustalle…

Teet hänestä elämäsi keskipisteen, eikä hän halua sitä, varsinkaan alussa. Hän voi lukea rakkautesi puhtaaksi tarvitsevuudeksi, ja se karkottaa hänet. Hän ei halua rinnalleen ihmistä, joka on superriippuvainen hänestä.

Hän haluaa itsenäisen tytön, joka elää elämäänsä sopusoinnussa hänen elämänsä kanssa – tytön, joka ei luota häneen niin paljon. Älä ole emotionaalisesti riippuvainen, koska se ei vain ole houkuttelevaa ja se työntää hänet pois.

Olet draamakuningatar

Pidä asiat yksinkertaisina, sillä miehet eivät pidä siitä, että heidän elämänsä mutkistuu. Älä leiki hänen kanssaan ja kiusaa häntä tekemällä itsestäsi vaikeasti tavoitettavan, koska miehet eivät pidä tällaisista peleistä, kun he ovat suhteessa.

Draama ei ole oikea tapa – draama vain työntää hänet pois.