Skip to Content

21 Parisuhdesääntöä, Joita Ei Tulisi Koskaan Rikkoa

21 Parisuhdesääntöä, Joita Ei Tulisi Koskaan Rikkoa

1. Antakaa aina aikaa toisillenne.

Elämä saattaa olla hektistä, mutta kaiken työn ja sekasorron keskellä teidän tulee antaa aikaa vain teille kahdelle. Ja muistakaa, se ei tarkoita ajan määrää, jota yhdessä vietätte, vaan ajan laatua, joten tehkää jokaisesta hetkestä merkityksellinen.

2. Kunnioitus. Luottamus. Arvostus.

Nämä ovat jokaisen normaalin, terveen ja rakastavan parisuhteen peruskivet. Ne tulee olla yhdessä ja kulkea käsi kädessä. Parisuhde ei ole juuri minkään arvoinen ilman näitä kaikkia kolmea.

3. Jakakaa ruokanne.

Jakaminen on välittämistä ja parit, jotka syövät yhdessä, pysyvät yhdessä. Joten jos sinulla on suklaapatukka, jaa se kahtia. Jos tilaat ranskanperunat ja hän syö niitä silmillään, tarjoa niistä osa hänelle. Kyse on pienistä asioista, jotka tekevät parisuhteesta mahtavan.

4. Älä koskaan mene nukkumaan vihaisena.

Selvittäkää aina erimielisyytenne päivän aikana, jos mahdollista. Sinun tulee ymmärtää, että te kaksi olette maailmaa ja ongelmia vastaan, vaikeuksia ja väärinymmärryksiä matkan varrella. Te ette ole koskaan keskenään vastakkain.

5. Anna aina hyvän yön suudelma.

Voitte suudella aamulla, päivän aikana ja milloin tahansa haluatte, mutta hyvän yön suudelman tulisi olla pakollinen. Se tekee unista paremman. Ne antavat sinulle onnea siitä huolimatta, kuinka paljon vaikeuksia olet kohdannut päivän aikana.

6. Sano ”Minä rakastan sinua” aina, kun sinusta tuntuu siltä.

Elämä on liian lyhyt jättääksesi mitään asiaa sanomatta. Sinun ei tarvitse sanoa sitä joka päivä tai koko ajan, mutta sinun tulee sanoa se sillä sekunnilla, kun ajattelet sitä.

7. Pelaa mukana.

Jos huomaat hänen liioittelevan hieman kertoessaan tarinaa, tue hänen sanomaansa. Jos hän yrittää pois jostain juhlasta tai illalliselta, jossa tuntee olonsa epämukavaksi jostain syystä, he todennäköisesti kehittävät tarinan. Älä korjaa sitä – pelaa mukana. Niin kumppanit tekevät.

8. Pysy uskollisena.

Tottakai on olemassa paljon viehättäviä miehiä ja naisia ympärillänne ja jotkut saattavat kiinnostaa sinua. Tärkeää on, että aina tiedät, missä seisot etkä koskaan anna jonkun saalistajan vaarantaa sitä, mitä teillä on. Sinulla on tuo yksi ihminen, johon olet sitoutunut eikä ole mitään väliä, kuka vastaasi tulee, sinä pysyt aina uskollisena.

9. Kerro pitäväsi ruoasta, jonka hän on tehnyt, vaikka se ei olisi kovin hyvää.

Mitä sitten, jos keitto on tällä kertaa liian suolaista. Hän syö sitä myös, joten maistaa suolaisuuden. He tekevät siitä parempaa ensi kerralla. Älä lannista häntä. Sinun tulee ainakin arvostaa hänen yrittämistään.

10. Vältä mainitsemasta exääsi.

Exä-puheet tulevat eteen jossain kohtaa. Mutta se tapahtuu kerran eikä ole mitään tarvetta jatkaa heistä puhumista. He ovat osa menneisyyttä, jättäkää ne sinne ja keskittykää yhteiseen tulevaisuuteenne tässä hetkessä.

11. Älä koskaan hauku hänen perhettään.

Et koskaan haluaisi kenenkään puhuvan pahaa sinun perheestäsi, eikö? Pahan puhuminen jonkun toisen perheestä ei ole koskaan hyvä idea.

12. Anna satunnaisia kohteliaisuuksia.

Huomioi hänen yrityksensä. Huomaa pienet, suloiset asiat, joita hän tekee yhtä paljon kuin isot ja muista kiittää niistä. Hän tekee parhaansa tehdäkseen sinut onnelliseksi ja sinun tulee pystyä arvostamaan sitä.

13. Älä koskaan sisällytä muita ihmisiä riitoihinne.

Teidän riitanne ja erimielisyytenne ovat teidän kahden välisiä asioita. Ei ole mitään syytä sisällyttää muita niihin tai antaa heidän vaikuttaa. Asetat heidät epäkiitolliseen ja vaikeaan tilanteeseen ja unohdat, että parisuhteet on tehty kahta varten.

14. Tapaa hänet puolitiessä.

Ole oma itsesi – se on tärkeää. Mutta taivuta rajojasi joskus. Tee kompromisseja. Kuuntele musiikkia, josta te molemmat nautitte työmatkallanne. Katso TV-sarjoja, jotka eivät ole juuri sinun lempiohjelmiasi, mutta puolisosi nauttii niistä kovasti. Hän tekee saman sinulle vuorostaan.

15. Rakasta häntä, mutta älä unohda rakastaa itseäsi myös.

Itsensä rakastamisesta kaikki alkaa – älä koskaan unohda sitä. Vain koska olette pari, se ei tarkoita, että sinun tulee rakastaa itseäsi vähemmän; päinvastoin, se saa vain puolisosikin rakastamaan sinua enemmän.

16. Hengitä.

Antakaa toisillenne tilaa. Älä ole liian takertuva. Avain menestyvään parisuhteeseen on se, että teillä molemmilla on oma elämänne ja se yksi erityinen, rakastava ja sitoutunut elämä teillä on yhdessä.

17. Pidä mielessä, että te olette tiimi.

Vaikka teillä on omia asioita meneillään, muista, että sinun tulee konsultoida puolisoasi kaikissa tärkeissä päätöksissä tai elämän valinnoissa, joita teet. Koska suoraan tai epäsuorasti, päätökset, jotka teet, vaikuttavat parisuhteeseesi.

18. Tunne hänen herkkunsa.

Tämä on äärimmäinen salainen asia, jolla sinun tulee piristää puolisoasi, kun hän on allapäin. Tuo hänelle hänen lempisuklaataan. Vie hänet hänen lempijäätelölleen. Tee pannukakkuja ja laita päälle hänen lempitäytteitään. Vain tämän lukeminen saa olomme paremmaksi.

19. Muista tärkeät päivät.

Älä kuitenkaan liioittele; sinun ei tarvitse muistaa kuukausipäiväänne tai päivää, jolloin hän ensi kerran suuteli sinua. Mutta teidän tulee muistaa toistenne syntymäpäivät. Ja teidän tulee muistaa vuosipäivänne. Muut päivät eivät ole niin tärkeitä.

20. Älkää olko liian pitkään ilman seksiä.

Seksi ei ole tärkein asia parisuhteessa, mutta se on ihan yhtä tärkeää, kuin muut osat. Säännöllinen seksi saa teidät läheisemmiksi ja nostaa läheisyyden tasoa puolisoasi kohtaan. Se myös vähentää stressiä ja saa teidät enemmän yhteyteen.

21. Älä tee puolisollesi mitään, mitä et toivoisi hänen tekevän sinulle.

Tämä on tärkein sääntö parisuhteissa. Ja tässä on kaikki viisaus, mitä sinun tulee tietää saadaksesi parisuhde toimimaan. Älä tee asioita, joita kadut, asioita, jotka satuttavat tärkeää ihmistäsi. Arvosta häntä ja vaali häntä. Kohtele häntä kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan.