Skip to Content

6 Suurta Eroa Himon Ja Rakkauden Välillä

6 Suurta Eroa Himon Ja Rakkauden Välillä

Onko se himoa vai rakkautta? Miten erottaa, kun se on niin samanlaista suhteen alussa?

Tunnet koko ajan olevasi rakastettu ja arvostettu hänen antamansa huomion ansiosta, etkä kyseenalaista hänen aikeitaan, vaikka sinun pitäisi.

Tämäntyyppiset suhteet ovat hyvin vaarallisia, koska saatat rakastua häneen, mutta et saa selville, rakastaako hän sinua todella sellaisena kuin olet vai rakastaako hän sitä, miten te kaksi toimitte yhdessä lakanoiden alla.

Seuraavassa on muutamia eroja rakkauden ja himon välillä, jotka saattavat auttaa sinua selvittämään, mitä hän todella haluaa sinulta.

1. Hän kehuu kehoasi, ei mieltäsi

Hän sanoo sinulle jatkuvasti, kuinka seksikkäältä näytät tuossa mekossa, ja hän katselee vartaloasi jatkuvasti. Tämä on valtava merkki himosta, sillä hän ei voi pitää silmiään irti vartalostasi ja miettii vain sitä, miltä voisit näyttää alasti.

Jos hän rakastaa sinua, hän katsoo sinua silmiin, kun kerrot hänelle, millainen päiväsi oli, tai kun kerrot hänelle jostain mielenkiintoisesta jutusta, jonka luit yhtenä päivänä. Jos kyseessä on rakkaus, hän haluaa tutustua mielesi eikä niinkään vartaloosi.

2. Aina kun yrität jutella hänen kanssaan, hän muuttaa sen seksikeskusteluksi

Yrität puhua hänelle suhteestanne ja tunteistanne, mutta hän muuttaa sen vain tilaisuudeksi kertoa, kuinka seksikäs olet ja mitä hän haluaa tehdä sinulle tänä iltana (tai jotain sen suuntaista).

Hän ei pysty pitämään keskustelua vakavana, vaikka haluaisit puhua tunteistasi hänen kanssaan. Tiedätkö mitä tapahtuu, kun hän on rakastunut?

Hän on hyvin avoin tunteistaan ja tietää, että ansaitset tulla kohdelluksi erittäin kunnioittavasti, joten hän ei keskeytä puhettasi ja kuuntelee, mitä sanot.

3. Hän välttää puhumasta tulevaisuudesta

Kun kyseessä on himo, suhteenne on hänelle selvästi vain fantasiatasolla; teillä molemmilla on hauskaa eikä siihen liity vakavia tilanteita.

Mutta kun olette rakastuneita toisiinne, ja jos hän todella rakastaa sinua, teette yhdessä tulevaisuudensuunnitelmia.

Otatte toisenne mukaan kaikkiin tavoitteisiinne. Tämä on suurin ero rakkauden ja himon välillä.

Himo on vain muutaman päivän mittaista ja rakkaus on ikuista.

4. Hän ei välitä tavata ystäviäsi tai perhettäsi.

Hän haluaa vain sinut. Alasti. Miksi hän haluaisi tavata ystäväsi?

Heillä ei ole mitään tekemistä suhteenne tai makuuhuoneen sisällä tapahtuvien asioiden kanssa. Hän ei siis tunne tarvetta tavata ystäviäsi tai perhettäsi. Se olisi liian kiusallista.

Mutta jos hän rakastaa sinua, hän luultavasti odottaa jonkin aikaa tavatakseen heidät vain ollakseen varma, että todella haluat sitä, ja hän menee mielellään kanssasi perheillalliselle. Hän tekee parhaansa tehdäkseen hyvän vaikutelman.

5. Ette ole ystäviä keskenänne

Ette leiki, naura tai pidä hauskaa yhdessä. Hän ei osaa edes istua vierelläsi koskettamatta sinua ja näyttämättä, että hän haluaa sinut.

Ystävät eivät tee näitä asioita, koska he haluavat laadukkaita keskusteluja, paljon naurua ja niin edelleen. Jos hän näkee teidät kaksi vain rakastavaisina, on hyvin selvää, että kyse on vain himosta.

6. Hän ei jää halailemaan

Eikö olekin puhtain tunne, kun heräät aamulla hänen vierellään ja halailette tuntikausia? Himosuhteessa hän on poissa ennen kuin edes heräät.

Mutta rakkauden täyttämä suhde osoittaa, että yhdessäolo ei ole taakka vaan nautinto. Jopa aamuinen hiljaisuus tuntuu kauniilta, ilman häpeän häivääkään.