Skip to Content

6 Ensimmäistä Asiaa, Jotka Miehet Huomaavat Sinusta

6 Ensimmäistä Asiaa, Jotka Miehet Huomaavat Sinusta

Me kaikki tiedämme menettelyn. Hän pyytää sinua vihdoin ulos, ja ensimmäisenä soitat bestiksellesi ja kerrot hänelle kaikki yksityiskohdat.

Sen jälkeen huomaat, ettei sinulla ole mitään päällepantavaa (vaikka tiedätkin, että se on valetta). Hiuksesi ovat aivan sekaisin. Sinulla on epäilyksiä kynsilakkasi väristä ja niin edelleen.

Tiedän, että olet huolissasi ulkonäöstäsi, ja haluat näyttää parhaalta mahdolliselta, koska todella pidät tuosta kaverista, ja haluat, että kaikki on täydellistä.

Ja olet siinä täysin oikeassa. Mutta entä jos hän ei edes huomaa kynsiesi väriä, sitä, oletko pessyt hiuksesi kunnolla tai edes sitä, oletko sovittanut asusi värit yhteen?

Usko minua, hän ei huomaa.

Olen tajunnut sen kantapään kautta. Minulla oli kiire ennen kuin menin treffeille miehen kanssa, josta todella, todella pidin.

En osannut sovittaa edes sukkiani yhteen, saati koko asua, koska olin aivan sekaisin, enkä halunnut hänen odottavan ikuisesti kotini edessä.

Onnistuin vain pesemään hampaani, kampaamaan hiukseni ja hyppäämään lempimustiin farkkuihini ja tavalliseen valkoiseen t-paitaan.

Tunsin itseni kirjaimellisesti paskaksi, mutta hän sai minut tuntemaan itseni maailman kauneimmaksi tytöksi.

Kaksi kuukautta myöhemmin, kun kysyin häneltä ensimmäisistä asioista, jotka hän huomasi minussa sinä iltana, hän selitti minulle, että miesten käsitys meistä on täysin erilainen kuin mitä me ehkä ajattelemme.

Tajusin, että ensimmäisillä asioilla, jotka miehet huomaavat sinussa, ei ole juuri mitään tekemistä niiden yksityiskohtien kanssa, joihin kiinnität huomiota.

1. Hymyile.

Kun sinä murehdit huulipunasi väriä, miehet huomaavat vain hymysi.

Kun kyse on miehistä, hymysi on voimakkain aseesi, mutta joskus, kun olemme kiireisiä muiden vähemmän tärkeiden asioiden kanssa, unohdamme yksinkertaisesti hymyillä.

Hymy on yleismaailmallinen merkki, joka kertoo miehellesi, että olet onnellinen ja viihdyt omassa nahassasi.

2. Silmät.

Ei, heitä ei kiinnosta ripsivärien määrä silmäripsiisi. He eivät huomaa siitä mitään.

Mutta he huomaavat, jos silmistäsi näkyy surua, murhetta tai onnellisuutta. Silmäsi kertovat heille, onko hymysi aito ja viihdytkö heidän kanssaan.

Sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin siitä, että olet hetkessä ja arvostat hetkeä, ja hän huomaa sen silmistäsi.

3. Nautitko elämästä.

Hymyäsi ja silmiäsi lukuun ottamatta hän huomaa kävelytyylisi ja tapasi puhua.

Nämä kaikki kertovat persoonallisuudestasi ja yleisestä tyytyväisyydestäsi elämääsi.

He huomaavat, puhutko intohimoisesti ja oletko kiinnostunut siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu.

He huomaavat, nautitko elämästä ja arvostatko niitä pieniä asioita, joita elämä antaa sinulle.

4. Tapa, jolla kohtelet tuntemattomia ihmisiä.

He huomaavat, miten kohtelet muita, joita et tunne. Miehet huomaavat, suhtaudutko kaikkiin ihmisiin (taksinkuljettajiin, kodittomiin jne.) samalla tavalla.

Jos olet antelias tarjoilijoita kohtaan ja sitten käyttäydyt täysin eri tavalla taksinkuljettajien edessä, mies huomaa sen. Miehet ovat tässä asiassa todella tapauskohtaisia.

He nauttivat siitä, että näkevät naisia, jotka kohtelevat kaikkia tasapuolisesti, koska nämä naiset tietävät arvonsa eivätkä pelkää osoittaa arvostustaan kaikille ympärillään oleville asemasta riippumatta.

5. Kuinka paljon luotat ulkoiseen olemukseesi.

Me kaikki tiedämme, että miehet ovat visuaalisia olentoja, ja joskus naiset unohtavat sen takia korostaa myös sisintään. Miehet huomaavat, luotatko pelkästään ulkonäköösi vai onko sinulla paljon muutakin annettavaa.

Jos näytät villin puolesi ja itsevarmuutesi, he kiinnostuvat sinusta, ja valloitat epäilemättä heidän sydämensä.

Meikistä huolehtiminen heijastuu negatiivisesti itseluottamukseesi, ja se tappaa kaiken hauskuuden.

6. Onko sinulla mielipiteitä?

Jos olet sellainen nainen, jolla on mielipide kaikesta, etkä vain nyökyttele kaikelle, mitä mies sanoo, hän huomaa sen.

Jos hän näkee, että sinulla on vahvoja mielipiteitä aiheesta riippumatta, hän näkee sinut tasavertaisena ja kunnioittaa sinua.

Miehet haluavat, että heitä haastetaan, koska se on heidän veressään. He haluavat, että kerrot heille, että he ovat väärässä, ja he tekevät kaikkensa todistaakseen sinulle, että olet eri mieltä.

Ja he kunnioittavat sinua siitä, koska pakotat heidät ajattelemaan ja kehittymään parhaaksi versioksi itsestään.