Skip to Content

Jos Sinä Oikeasti Rakastat Häntä, Sinä Et Tuhoa Häntä

Jos Sinä Oikeasti Rakastat Häntä, Sinä Et Tuhoa Häntä

Kun nainen avaa sydämensä rakkaudelle sinun vuoksesi, hän astuu ulos mukavuusalueeltaan. Hän ignooraa pelkonsa ja epävarmuutensa ja hän päättää luottaa sinuun.

Hän laskee muurinsa sydämensä ympäriltä, jota hän on rakentanut vuosia ja hän päästää sinut sisään, vaikka hän vannoi, ettei koskaan enää tee sitä. Hän päättää luottaa sinuun ja uskoa, ettet sinä vahingoita häntä.

Kun nainen rakastaa sinua, huolimatta siitä kuinka vahva ja itsevarma hän on, hän antaa sinulle paljon valtaa itsestään.

Hän antaa itsensä sinulle kokonaan ja tämän myötä hän antaa sinulle mahdollisuuden särkeä hänen sydämensä.

Tavallaan hän antaa sinulle mahdollisuuden satuttaa häntä ja tuhota hänet.

Ja on nyt sinusta kiinni, käytätkö tämän tilaisuuden.

On sinusta kiinni, käytätkö häntä ja käytät sitä hyödyksesi, että hän pitää sydäntään kämmenellään.

On sinusta kiinni, rakastatko tätä naista oikeasti. Muista vian yksi asia – sinä et tuhoa ihmisiä, joita sinä rakastat.

Joten ole kiltti, älä riko hänen sydäntään, jos rakastat häntä. Koska hän on käynyt tällaisen läpi aiemmin eikä hän kestä uutta sydänsurua.

Älä pakota häntä anelemaan sinun huomiotasi.

Jos rakastat häntä, osoita hänelle rakkautesi syvyys. Älä saa häntä tuntemaan oloaan sellaiseksi, ettei häntä rakasteta tai haluta.

Älä tuhoa hänen itsevarmuuttaan äläkä koskaan vertaile häntä muihin tyttöihin.

Jos rakastat häntä, kohtele häntä kuin hän olisi ainoa nainen, jonka kanssa koskaan voisit olla.

Osoita hänelle, että näet kuinka ainutlaatuinen hän on ja kuinka ylpeä sinä olet, että hänellä on sellainen nainen rinnallasi.

Älä kohtele häntä kuin viimeistä lomakohdettasi, koska hän asettaa sinut aina ensimmäiseksi.

Tämän tytön pitäisi olla sinun prioriteettisi ja viimeisin asia, minkä hän ansaitsee, on tulla kohdelluksi toisena vaihtoehtona. Ole kiltti äläkä saa häntä tuntemaan oloaan turvaverkoksi.

Älä odota hänen käsittelevän sinun tunteiden taakkaasi.

Älä odota hänen olevan sinun henkilökohtainen pelastajasi ja se, joka sinut korjaa samalla kun sinä hajotat hänet. Älä kohtele häntä lohtukumppanina, koska hän on paljon enemmän kuin se.

Älä kohtele häntä jonain väliaikaisena. Kun tämä tyttö päästää jonkun sisälle, hän haluaa sen kestävän koko loppuiän.

Hän ei etsi vain hauskanpitoa eikä hän hae merkityksettömiä parisuhteita.

Sen sijaan hän haluaa sinun rakastavan hänessä kaikkea.

Hän haluaa sinun olevan hänen puolisonsa kaikessa merkityksessä ja jos et tätä pysty hänelle tarjoamaan, ole kiltti ja kävele tiehesi ajoissa, ennen kuin astut täysillä hänen sydämeensä.

Älä leiki hänen kanssaan, koska hän näkee tekojesi läpi.

Ei, hän ei ajattele sinun olevan suurempi mies, jos esität tätä kovaa poikaa, joka ei kykene rakastamaan, koska juuri se hätistää hänet tiehensä.

Älä yritä lähettää hänelle ristiriitaisia viestejä, koska hänellä ei ole aikaa eikä energiaa tuhlattavanaan. Ole hänelle vain rehellinen.

Ei ole tarvetta pidätellä tunteita tai piilotella haavoittuvuuttasi, koska lupaan, ettei hän tule koskaan käyttämään niitä hyödykseen.

Älä salli hänen olla ainoa, joka yrittää. Jos rakastat häntä, saa hänet tuntemaan tuo rakkaus.

Osoita hänelle, että välität, koska se on ainoa keino, että hän uskoo sinua. Tämä tyttö ei selittele tekojasi, jos et kohtele häntä oikein, koska hän tietää, että rakkautesi näkyy sinun panostuksestasi.

Älä laita häntä jahtaamaan sinua. Koska hän ei sitä tule tekemään. Ja sillä ei ole mitään tekemistä sen asian kanssa, etteikö hän sinusta välittäisi.

Katsos, tämä tyttö tuntee arvonsa ja hän ei koskaan sallisi kenenkään nöyryyttää häntä ja laittamaan häntä anelemaan rakkautta.

Älä yritä kontrolloida ja manipuloida häntä, koska hän tietää kuka hän on eikä hän tarvitse sinua, vaikka hän rakastaakin sinua.

Hän teki lujasti töitä tullakseen naiseksi, joka hän tänään on eikä hän anna kenenkään muuttaa itseään.

Ja kaikkein tärkeintä, jos rakastat häntä, älä koskaan päästä häntä menemään.

Koska luota minuun – tämä tyttö on se, jonka löydät vain kerran elämässäsi.tyttö ja tyttö, jota tulet etsimään jokaisesta toisesta naisesta, jos sinä hänet menetät.

Joten ole kiltti, tee parhaasi pitääksesi hänet lähelläsi. koska jos sinä sen teet, hän näyttää sinulle mitä se tarkoittaa, kun on rakastettu ja hän näyttää, että hän on sen arvoinen.