Skip to Content

6 Todellista Syytä, Miksi Miehet Lähes Aina Palaavat Takaisin

6 Todellista Syytä, Miksi Miehet Lähes Aina Palaavat Takaisin

Kaikki naiset ovat käyneet läpi samaa sontaa ainakin kerran elämässään.

Sinulla oli mies, välillänne oli kemiaa, hän soitti ja viestitti sinulle aina, ehkä jopa seurustelitte hetken ja sitten hän katosi kuin tuhka tuuleen. Hän oli poissa, kuin maa olisi nielaissut hänet.

Torjutuksi tuleminen voi polttaa itsetuntosi maan tasalle. Ajatus siitä, että joku lähti päästäkseen sinusta eroon jättää sinut totisesti ajattelemaan: ”Mitä minä tein väärin?”

Kuin tämä tunne, että ei ole haluttu, olisi ollut tarpeeksi, hän myös lähti ilman selitystä, ilman lopetusta.

Tyrmättynä maahan, ilman uskoa rakkauteen, sinun on käytävä läpi henkisen toipumisen vaiheet.

Sinun tulee käydä läpi helvetti, jotta unohtaisit hänen olemassaolonsa ja voisit antaa rakkaudelle uuden mahdollisuuden.

Sinun täytyy itkeä sängyssäsi, sinun täytyy olla vihainen maailmalle sen vuoksi, että rakastuit henkisesti tavoittamattomissa olevaan mieheen.

Sinun tulee oppia hymyilemään uudelleen ja antaa itsellesi anteeksi, kun teit tällaisen virheen.

Tämä tuntuu suurelta työltä ja niin se onkin. Se on prosessi, joka jokaisen ihmisen on käytävä läpi ainakin kerran elämässään.

Sinä toivot, ettei sinun pitäisi, mutta useimpien meistä täytyy.

Siitä huolimatta, lopulta sinä opit käymään tämän läpi. Sinä opit parantumaan ja antamaan anteeksi. Sinä opit jättämään menneisyyden taaksesi.

Sen jälkeen kun vihdoin löydät rauhan, arvaa kuka tulee takaisin ja koputtaa ovellesi?

Kyllä vain, se on hän. Nyt yhtäkkiä, kun sinä olet hyväksynyt sen totuuden, ettette ole enää yhdessä, hän tulee takaisin.

Hän ilmaantuu paikalle, kuin mitään ei olisi tapahtunut ja kuin te olisitte vain olleet tauolla, koska teidän piti käsitellä joitain omia ongelmianne.

Miksi te miehet teette näin? Miksi he päättävät tulla takaisin juuri sillä hetkellä, kun sinä olet vihdoin päässyt eteenpäin?

1. He ovat yksinäisiä

He todennäköisesti viestittävät sinulle ensin, käyttäen jotain tekosyytä vain kysyäkseen kuulumisia.

Juttu on se, että hän on yksinäinen ja allapäin ja hän haluaa tietää, vieläkö sinä välität. Hänen tulee tietää, että edes joku välittää hänestä.

Ja paras tapa tähän on olla uudelleen sinuun yhteydessä.

Nyt jotkut naiset uskovat heitä ja heidän yhtäkkiseen muutokseensa ja ajattelevat, että miehet pitävät heistä ja haluavat takaisin yhteen.

Naiset tuntevat olonsa imarrelluksi, kun mies ottaa yhteyttä, mutta useimmissa tapauksissa tämä ei ole syy yhteydenottoon.

Hän todennäköisesti otti sinuun yhteyttä, koska on yksinäinen ja totta puhuen hän ei tarvitse sinulta mitään muuta, kuin tylsän viestin sinulta takaisin.

He haluavat tuntea olevansa tärkeä ja he haluavat tietää, että heillä on vielä tämä.

2. He haluavat lohtua

He ovat käyneet läpi rankan tien ja he kaipaavat henkistä tukea. Nyt sinä olet viimeisin asia, mitä hänellä oli ja vaikka te erositte, teillä oli jonkinlainen henkinen side ja ymmärrys toisianne kohtaan.

Hän haluaa käyttää sitä hyväkseen. Hän haluaa sinut takaisin vain siksi, että haluaa lohtua, olkapään, jota vasten itkeä.

Hän todennäköisesti purkaa kaikki ongelmansa sitten katoaa taas, aivan kuten aiemmalla kerralla.

Joten älä usko tätä, etenkin kaiken sen läpikäymäsi jälkeen ja kun jo pääsit yli hänestä. Hänenlaisensa miehet eivät koskaan muutu.

3. He tarvitsevat vakuuttelua omalle arvolleen

Sinkkuna oleminen voi provosoida joitain ilkeitä asioita sinussa. Sinä voit tuntea olevasi ei-toivottu ja ruma, vaikka totuus on kaukana siitä.

Et voi ravistella tätä tunnetta pois.

Se on yksi syistä, miksi eksäsi haluaa sinut takaisin. Hän todennäköisesti tuntee olonsa surkeaksi, hänen itsetuntonsa on alhaalla ja hän haluaa validointia.

Ei ole parempaa paikkaa löytää se, kuin sinun luotasi. Kuin tulla takaisin johonkin, minkä hän jo tuntee.

Älä lankea tähän ansaan, koska tämä on itsekäs teko. Hän ei halua sinua takaisin, vaan hän haluaa oloaan paremmaksi.

4. He unohtavat, miksi erosivat alun perinkään

Siihen oli syy, miksi erositte. Hän ei ollut onneton ja ehkä hän kertoi, mikä ongelma oli tai ehkä ei, mutta sillä ei ole väliä. Juttu on se, että parisuhteenne ei jostain syystä toiminut.

Mutta nyt hän yhtäkkiä haluaa sinut takaisin. Tiedätkö, mitä yleensä tapahtuu?

Kun jonkin aikaa on kulunut, yksinäisyys ja henkisen tuen puute johdattaa sinut ajattelemaan mennyttä parisuhdettasi ja kuinka upea se oli.

Aika parantaa haavat, se on totta, mutta se myös kaunistaa menneisyyttä.

Sitä hän tekee. Hän muistelee vain hyviä asioita parisuhteessanne ja hän todennäköisesti miettii, miksi te alun perinkään erositte.

Mutta tämä on ansa; sitten te palaatte takaisin ja uuden parisuhteen luoman alkuhuuman jälkeen vanhat ongelmat palaavat takaisin ja muistatte, miksi erositte.

Tämä tietysti johtaa uuteen eroon, jota sinun on vieläkin vaikeampi käsitellä.

5. He haluavat vain seksiä

Tämä on helppo. Hänenlaisensa miehet haluavat palata yhteen, koska he haluavat seksiä. Hänellä on kuiva kausi ja hän haluaa vähän toimintaa.

Loogisesti sinä olet ensimmäinen ihminen, jonka luokse hän juoksee, koska hän ajattelee, että sinä päästät hänet luoksesi, koska todennäköisesti olet henkisesti kiinni hänessä.

Älä vajoa näin alas, koska hän vain käyttää sinua ja heittää sivuun aivan kuten ensimmäisellä kerralla.

6. He ymmärtävät tehneensä virheen

Tämä on vähiten todennäköistä, mutta me annamme sille mahdollisuuden.

Ehkä hän oikeasti tajusi tehneensä virheen ja katuu aiempia tekojaan ja hän oikeasti haluaa sinut takaisin.

Ehkä hän oli todella alamaissa siitä hetkestä, kun hän erosi sinusta, mutta ei tiennyt, kuinka saada sinut takaisin.

Jos näet hänen aikeensa aidoiksi ja jos näet, ettei hän ole vain hajalla, epävarma tai yksinäinen, silloin hän on saattanut tulla järkiinsä.

Hän haluaa myöntää sen, mikä ääliö hän oli, kun päästi sinut menemään.

Mutta loppujen lopuksi sinä olet se, joka päättää annatko hänelle uuden mahdollisuuden vai et.

Sinun tulee olla täysin varma hänestä, jos otat hänet takaisin. Jos et ole, sinä otat riskin uudelle sydänsurulle, uusille kyynelille ja pitkälle toipumiselle.