Skip to Content

Jos Mies Ei Osaa Päättää Sinun Ja Jonkun Muun Välillä, Anna Hänen Valita Nainen

Jos Mies Ei Osaa Päättää Sinun Ja Jonkun Muun Välillä, Anna Hänen Valita Nainen

Valitettavasti nykypäivän deittimaailmassa ei ole harvinaista, että kun alat seurustella jonkun uuden kanssa, et tiedä, missä mennään.

Tapailetteko te kaksi vasta nyt? Oletteko parisuhteessa? Oletteko seurustelusuhteessa?

Odotetaanko uskollisuutta? Vai oletteko jonkinlaisessa avoimessa suhteessa?

Tiedän, että tämä kuulostaa aika kamalalta, mutta valitettavasti asiat menevät näin. Itse asiassa asiat sujuvat näin, jos sovitte näistä ehdoista.

En ole mikään viisastelija, joka on tullut kertomaan sinulle, mitä sinun pitäisi tehdä elämälläsi. Pyydän teitä kuitenkin aina säilyttämään arvokkuutenne.

Olen täällä rukoilemassa, ettet koskaan anna itsesi olla yksi miehen valinnoista. Ei, se, että olet hänen ensimmäinen valintansa, ei riitä – sinun on oltava hänen ainoa ja ainoa valintansa.

Ei, en sano, että teidän kahden täytyy välttämättä olla heti alusta alkaen sitoutuneessa, vakavassa suhteessa. Siitä huolimatta se, että hän testaa mahdollisuuksiaan muiden tyttöjen kanssa kuin sinun kanssasi, ei myöskään ole hyväksyttävää.

Tiedäthän, että miehet tekevät tätä usein tarkoituksella. Hän varmistaa, että tiedät hänen seurustelevan samanaikaisesti muiden naisten kanssa, sillä hän on vakuuttunut siitä, että tämä tekee hänestä suuren uroksen.

Hän haluaa sinun näkevän, että hän on hyvä saalis ja sinulla on kova kilpailu.

Näin ollen sinun pitäisi taistella hänen rakkaudestaan ja huomiostaan, ikään kuin hän olisi jonkinlainen pokaali tai palkinto, joka sinun pitäisi yrittää kovasti voittaa.

Tämän tyyppisen miehen onneksi monet tytöt osallistuvat näihin kilpailuihin. He pitävät itseään häviäjinä, jos he luovuttavat ja jättävät kiinnostuksen kohteensa jollekin toiselle tytölle.

Niinpä he ryhtyvät taistelemaan. He pitävät tätä toista tyttöä arkkivihollisenaan ja ovat valmiita tekemään kaikkensa voittaakseen hänet.

Minäpä kerron sinulle yhden asian. Ainoa tapa, jolla voit selvitä voittajana tästä skenaariosta, on luopua tappelusta heti.

Ei, luovuttaminen ei tarkoita, että olet hävinnyt. Se tarkoittaa, että olet vetäytynyt arvokkaasti.

Se ei tee sinusta heikkoa ja pelkää, että hän valitsee tämän toisen tytön sinun sijastasi.

Se on merkki siitä, että olet nainen, joka tietää arvonsa. Nainen, joka ei ole valmis taistelemaan miehen puolesta, joka ei ole varma hänestä eikä tarpeeksi kypsä päättämään.

Se, että annat miehesi valita toisen tytön sinun sijastasi, on merkki siitä, että arvostat arvokkuuttasi yli kaiken. Se tarkoittaa, ettet ole langennut hänen ansaansa etkä ole valmis ruokkimaan hänen egoaan.

Sitä paitsi, luota minuun, kun sanon, että se, että teet näin, satuttaa häntä enemmän kuin mikään muu. Hän ei kestä sitä, että sinä olet se, joka luopui hänestä.

Vaikka hän luulee olevansa asemassa, jossa voi valita, sinä teit päätöksen hänen puolestaan. Sinä olet se, joka valitsi hänen sijastaan ja joka päätti kävellä pois.

Ota itsesi ajoissa pois pelistä ja näytä hänelle, että olet kaikkien mahdollisten kilpailijoiden yläpuolella. Hänen tyttöystävänsä rooli ei ole jättipotti ja hänen on aika tajuta se.

Vielä yksi asia: Älä vihaa tätä toista tyttöä. Älä etsi hänen vikojaan tai kilpaile hänen kanssaan, vaikka kilpailu kävisikin pään sisälläsi.

Hän ei ole täällä viemässä miestäsi sinulta. Vaikka antaisitkin miehen olla hänen, hän itse asiassa teki sinulle palveluksen ja säästi sinut monelta kurjuudelta.

Onhan hän luultavasti samassa tilanteessa kuin sinä. Olette molemmat hänen uhrejaan – nukkeja hänen käsissään.

Itse asiassa hän on tässä ainoa syyllinen. Hän on se, joka yrittää tasapainoilla ja jongleerata teitä kahta.

Hän on se, joka satuttaa teitä molempia ja leikkii sydämillänne ja mielillänne. Ja sinun tehtäväsi on olla antamatta hänen tehdä sitä. Ainakaan sinun vahtivuorollasi!