Skip to Content

Kun Seurustelet Tytön Kanssa, Jolla On Vahva Mieli, Mutta Haavoittuva Sydän, Tiedä Tämä

Kun Seurustelet Tytön Kanssa, Jolla On Vahva Mieli, Mutta Haavoittuva Sydän, Tiedä Tämä

Hän on tyttö, joka on jäänyt jumiin jonnekin vahvan mielensä ja haavoittuvan sydämensä välimaastoon. Hän on se, joka pyrkii olemaan aina vahva. Hän jopa yllättää itsensä siinä, kuinka luja ja peloton hän osaa olla. Mutta hänen sydämensä on haavoittuvainen ja siihen voi sattua helposti.

Huomaat, että tyttö vahvalla mielellä ja haavoittuvalla sydämellä on monimutkainen. Hänessä on aina paljon enemmän, kuin mitä silmällä pystyy näkemään.

Ihmiset tuomitsevat hänet, koska hän on liian suorapuheinen, suurisuinen ja itsepäinen, vaikka hän oikeasti ajattelee, että on parempi olla avoin ja rehellinen sen sijaan, että pyörii ympyrää. Hän on totuuden puolella. Kun se osuu häneen, hän pystyy sen käsittelemään. Kuitenkaan ihmiset hänen ympärillään ei aina pysty käsittelemään totuutta.

Hän on vahva kaiken suhteen – paitsi tämän miehen. Tämä mies on hänen heikko kohtansa. Hän on hänen Akilleen kantapäänsä. Mies näki suoraan hänen kovan kuorensa läpi ja mies tietää, että tytöllä on suuri sydän sisällään. Mies tietää, että tuo sydän sulaa, kun tyttö on hänen käsivarsillaan ja mies käyttää tätä hyväkseen.

Joka kerta, kun tyttö näkee miehen, hän unohtaa kaiken, mitä hänen piti sanoa. Hänellä oli puhe valmiina päässään. Hän päätti olla vahva ja kertoa miehelle kaiken, mutta sillä hetkellä, kun mies kävelee huoneeseen, tyttö unohtaa kaiken.

Kun mies halaa häntä, tyttö pystyy kuulemaan miehen sydämen lyönnit ja tuo ääni rauhoittaa hänen vahvan mielensä. Mies suutelee hänen huulensa hiljaiseksi ja tyttö menettää hiljalleen kykynsä puhua. Tyttö antaa anteeksi, ettei mies soittanut. Hän antaa anteeksi sen, ettei mies puolustanut häntä. Hän antaa anteeksi huomion puutteen. Hän antaa anteeksi kaiken. Miehen ei edes tarvitse pyytää anteeksi. Se, että mies on vain siinä, on riittävästi.

Kun mies lähtee, tyttö on alakuloinen, koska hän ei pystynyt toteuttamaan aikeitaan kertoakseen hänelle kaiken. Kertoakseen, kuinka paljon miehen käytös satuttaa häntä. Kertoakseen, kuinka hän ei pystynyt nukkumaan koko yönä, koska kyyneleet valuivat hänen kasvoilleen. Tämä yksinäisyyden tunne ja se, että hänellä on tämä mies, mutta ei ole samaan aikaan, vainoaa häntä.

Tytön sydän on vahvempi kuin hänen mielensä silloin, kun on kyse tästä miehestä. Mutta näinä yksinäisinä öinä hän ymmärtää, että jonkin tulee muuttua. Hänen tulee työntää tunteensa syrjään ja puhua avoimesti ja rehellisesti miehen kanssa, kuten hän puhuu muidenkin kanssa.

Tyttö tietää ansaitsevansa enemmän. Hän tietää, että hänet on tarkoitettu olemaan jonkun ihmisen ensimmäinen valinta. Jonkun ensimmäinen ajatus aamulla ja viimeinen ajatus ennen nukahtamista. Hän tietää olevansa arvokas ja joku näkee paljon vaivaa hänen vuokseen, aivan kuin hän itsekin tekee tämän miehen vuoksi.

Tyttö tietää, että miehen tulisi olla hänen voimansa, ei heikkoutensa. Hän tietää sen hyvin ja on vain ajan kysymys, ennen kuin hänen vahva mielensä tulee esiin. Hän haluaa rakkautta, arvostusta ja onnea ja tätä hän tulee pyytämään mieheltä. Jos mies ei sitä hänelle halua antaa, tytön täytyy lähteä. Tyttö haluaa kaiken. Häntä ei ole tehty puolikasta rakkautta ja puolikasta sitoutumista varten.

Hän ei pysty elämään tämän epävarmuuden kanssa enää kauempaa. Pian hän saavuttaa käännekohdan. Hän pyytää tulla kohdelluksi oikealla tavalla ja jos hän ei tätä saa, hän lähtee, vaikka se särkee hänen haavoittuvaisen sydämensä.

Katsos, vaikka hänen vahva mielensä ja haavoittuva sydämensä ovat täysiä vastakohtia, ne täydentävät toisiaan. Hänen vahva mielensä auttaa hänen haavoittuvaa sydäntään siinä tapauksessa, että se särkyy.