Skip to Content

Jos Miehesi Tekee Näitä 10 Asiaa, Hän On Myrkyllinen SOSIOPAATTI

Jos Miehesi Tekee Näitä 10 Asiaa, Hän On Myrkyllinen SOSIOPAATTI

Tämä tapahtui minulle, joten tiedän mistä puhun. Haluan jakaa äärimmäisen tuskallisen kokemukseni kanssanne. Haluan avata sydämeni ja tulla edessänne täysin haavoittuvaiseksi.

Teen tämän siinä toivossa, että tarinani auttaisi muita pääsemään eroon helvetistä, jossa elävät. Samoin kuin minä pääsin irti omastani.

Vei kauan, ennen kuin ymmärsin, millaisen hirviön kanssa olin naimisissa – se vei minulta 4 vuotta. 4 vuotta kyyneliä, 4 vuotta lamannuttavaa tuskaa, 4 vuotta ajattelin, että kaikki oli minun syytäni.

Kaiken sen jälkeen, en ole sama ihminen enää. Hän vei sen osan minusta, joka teki minusta juuri minut. Hän varasti sen minulta ja muutti minut joksikin, joka en halunnut olla.

Joksikin, jollainen hän minun halusi olevan. Joksikin, jota kontrolloida – naiseksi naamioitu mallinukke.

Hän oli äärimmäinen ääliö. Sydämetön vellihousu. Hän ei välittänyt yhdestäkään elävästä tässä maailmassa, paitsi itsestään. Hän ei välittänyt perheestään tai ystävistään.

Oikeastaan hänellä ei ollut ystäviä. Hän ryösti myös omani. Se oli niin laskelmoivaa, se oli niin luihua enkä minä tajunnut sitä.

En pystynyt lähtemään tuosta vain. Vaikka aloin ymmärtämään, mitä hän minulle tekee, en vain voinut kävellä ulos. Se ei ole niin helppoa kuin voisi kuvitella. Tiedän, että ihmiset joskus tuomitsevat naiset, jotka pysyvät hyväksikäyttäjiensä luona.

Nämä hyväksikäytetyt naiset jopa puolustavat hyväksikäyttäjään ja keksivät selityksiä heidän puolestaan. No, ei ole helppoa tuomita sivusta noita naisia.

Mutta, eläminen siinä skenaariossa ja joka-aamuinen herääminen pelontunne vatsanpohjalla sekä pettymys kirjoitettuna kasvoille, on jotain täysin muuta.

Nämä naiset pelkäävät lähteä, koska he ovat tottuneet huonoon kohteluun, jota saavat. He eivät tiedä paremmasta. Se on järjettömän omituista, koska heillä on sentään jonkinlainen tunne turvallisuudesta, vaikka se onkin elämistä hyväksikäyttäjän kanssa.

Nämä myrkylliset miehet tietävät kuinka huijata sinua ajattelemaan, että he todella välittävät sinusta.

He tietävät, kuinka antaa juuri tarpeeksi huomiota saadakseen sinut jäämään. Ja kun he saavat sinut jäämään, he muuttuvat myrkyllisiksi sosiopaateiksi, omaksi itsekseen, uudelleen ja uudelleen ja noidankehä on valmis.

Siksi et voi lähteä. Hän antaa koko ajan tarpeeksi toivoa, että hän muuttuu.

Ainoa asia, jotka nämä naiset tunnistavat on pahoinpitely.

Kun joku huutaa ja potkii sinua joka päivä, siitä tulee luonnollinen ympäristö. Jonkin ajan kuluttua nuo ankarat loukkaukset eivät satuta sinua enää niin paljon.

Hänen uhkauksensa ja väkivaltainen käytöksensä eivät kosketa sinua enää niin paljon. Tarkoitan, että on niillä vaikutusta, mutta nielet kaiken. Et vapise enää hänen edessään, mutta kuljet läpi helvetin sisälläsi.

Hän antaa annoksen itsestään ja olet koukussa.

Olet kuin huumeaddikti. Hän antaa sinun kokeilla sitä muutaman kerran ja nyt et voi lopettaa. Tarvitset lisää ja lisää ja hän jatkaa antamalla sinulle jotain, jota luulet tarvitsevasi. Jotain, jota ilman et usko voivasi elää.

Kun huumeaddikti saa päänsä selväksi, hän tajuaa mitä hän on tekemässä itselleen. Hän tajuaa, kuinka paljon tuhoa hän on saanut aikaiseksi hänen arvokkaalle mielelleen ja ymmärtää, kuinka hölmö hän ollut siinä pisteessä, kun ei vain saanut tarpeekseen.

Se on joko huumeista luopuminen tai kuolema. Samoin se on sinun kohdallasi. Jätä hänet tai tapa itsesi sisältä.

Jos vaistosi kertovat jonkin olevan pielessä, jos tunnet olosi vangituksi, jos oma todellinen itsesi on hiljalleen haihtumassa tai olet hukannut itsesi kokonaan, silloin olet henkisen hyväksikäytön uhrina.

Kaikki kirjoittamani on totta, mutta suurin osa naisista, jotka elävät vastaavassa tilanteessa, eivät myönnä sitä tai ovat liian pelokkaita myöntämään sitä.

Jos vieläkin pelkäät ottaa askelta ’päästäksesi kuiville’, hylätäksesi sosiopaatin joka jatkuvasti syöttää sinulle myrkkyä, muista tämä…

Rakkauden ei tulisi olla sellaista. Rakkauden ei tulisi huutaa sinulle, koska sillä on huono päivä. Rakkauden ei kuulu henkisesti kiristää sinua. Rakkauden ei tulisi saada sinua tuntemaan itseäsi vähäpätöiseksi.

Rakkauden ei tulisi rikkoa sinua.

Mutta nämä miehet ovat kaikkea muuta kuin rakkautta. He kiljuvat, huutavat ja ovat epäkunnioittavia.

Nämä miehet eivät osaa rakastaa. He tietävät, kuinka esittää rakastavansa sinua. He käyttävät heidän manipuloivaa sisäistä voimaansa, etkä sinä huomaa yhtään mitä on tapahtumassa.

Heillä on voimaa konrtolloida sinua, mutta vain siihen asti kun heräät painajaisesta, jonka he ovat luoneet ja ymmärrät, että ansaitset ja haluat paljon parempaa, kuin mitä sinulla nyt on.

Avaa silmäsi ja pelasta itsesi. Näe, mitä hän on sinulle tekemässä ja tee kuten minä, juokse henkesi edestä.

1. Hän manipuloi sinua ja saa sinut tuntemaan, että sinä olet teistä se hullu

Tämä on hänen lempitaktiikkansa, jotain mitä hän tekee parhaiten. Hän saa sinut uskomaan asioita, jotka eivät ole totta. Vaikka epäilisit häntä ensin ja asetut häntä vastaan, hän esittää hyvin voimakkaita ja eloisia selityksiä ja keskustelu jatkuu päiviä.

Hän käyttäytyy, kuin se olisi pikku juttu. Vaikka hän jäisi kiinni viestittelemässä toisen naisen kanssa, joka on selkeästi hänen salarakkaansa, hän saa sinut vakuuttumaan, ettei se ole totta.

Aluksi vaadit häntä selittämään tilanteen, mutta jonkin ajan kuluttua kuultuasi samoja selityksiä, alat epäillä itseäsi. Saat itsesi uskomaan, että kaikki on mielikuvituksesi tuotetta ja työnnät asiat liian pitkälle.

Se oli hänen suunnitelmansa alusta asti. Saada sinut uskomaan, että olet hullu ja hän ei koskaan ole tehnyt mitään väärää.

2. Hän saa sinut uskomaan, että kaikki on sinun syytäsi.

Hän todellakin syyllistää sinua. Hän saa sinut uskomaan, että sinä olet se syypää kirjaimellisesti kaikkeen – hänen sekä omiin virheisiisi. Hän kun kuitenkin on se täydellinen ja hänen on mahdotonta tehdä virheitä. Sinä olet se kyvytön, alistuva, viimeinen listalla.

Tällä tavoin hän kiristää sinua henkisesti. Jos hänellä on ongelmia elämässään, hän syyllistää sinua sanomalla, ettet rakasta häntä tai et anna hänelle tarpeeksi aikaasi ja siksi hän lipsuu.

Ei sen vuoksi, että hän on kyvytön, vaan siksi, ettet sinä yritä tarpeeksi.

3. Hän on kontrolli-friikki

Hän on pakkomielteinen kontrolloija. Siksi hän eristää sinut muusta maailmasta. Hän ei halua sinun kommunikoivan kenenkään muun, kuin hänen kanssaan, jotta hän voi syöttää sinulle myrkyllisiä ajatuksiaan ja karkeaa käytöstään. Jotta sinä ajattelisit, ettei sinua varten ole mitään parempaa, ainoastaan se, mitä hän antaa sinulle.

Hän myös tietää, ettei hän pysty pitämään huomiotasi itsessään. Kun hän on sinut valloittanut, hän tietää, että hänen pitää tehdä jotain pakottaakseen sinut pysymään hänen kanssaan.

Tehdäkseen tämän todeksi, hän kontrolloi kaikkia mahdollisia tilanteita, jotta eteen ei tule yhtään yllätystä. Tämä saa sinut tuntemaan itsesi vangiksi.

4. Hän on täydellisen tekopyhä

Aluksi hän tulee olemaan täydellinen. Hän siirtää vuoria vuoksesi ja sinä hänen vuokseen. Mutta hetken päästä hän muuttuu ja jatkaa muuttumistaan huonommaksi ja huonommaksi.

Hän pettää, hän valehtelee ja hän tulee manipuloimaan sinua. Hän kohtelee sinua, kuin olisit viimeisenä hänen prioriteeteissaan. Ja totta puhuen, niin sinä oletkin.

Ja mikä huvittavinta, sinun tulee pysyä täydellisenä ja virheettömänä. Sinun tulee tarkkailla käyttäytymistäsi ja oltava varovainen, ettet vain satuta häntä millään tavalla samalla kun hän kohtelee sinua kuin roskaa.

5. Maailma pyörii hänen ympärillään

Hänen täytyy olla huomion keskipiste ja sinun koko elämäsi tulee pyöriä hänen ympärillään. Jos teet jotain ilman häntä, hänestä tulee järjettömän mustasukkainen ja saat maksaa ’virheestäsi’, jonka olet mennyt tekemään.

Totta puhuen, hänellä ei ole omaa identiteettiä. Hän tarvitsee sinut buustatakseen egoaan ja syöttääksesi häntä hyväksynnälläsi, mikä on surullista, kun tarkastelet asiaa lähemmin.

6. Hän ei kunnioita rajojasi

Tämä johtuu jälleen siitä, ettei hän arvosta sinua tarpeeksi välittääkseen. Meillä kaikilla on rajamme, me kaikki piirrämme viivan johonkin, jonka jälkeen asia on meille liikaa.

Meillä on asioita, joita siedämme ja asioita joita halveksimme.

Hän ei kunnioita tätä. Hän ajattelee, että hänellä on oikeus asettaa rajasi sinun puolestasi. Ja vaikka pysyt lujana ja annat hänen ymmärtää, mikä on liikaa, hän ei kunnioita sitä.

Hän ylittää rajasi joka kerta kun hän sitä haluaa, koska hän ei välitä mitä tarvitset tai ajattelet.

7. Hän valehtelee täydellisesti

Hän syntyi tällaiseksi. Lähes kaikki mitä hän sanoo, on valetta. Hän valehtelee niin täydellisesti ja johdonmukaisesti, ettet koskaan epäile häntä.

Hän ei koskaan kadota itseään luomiensa valheiden verkkoon. Vaikka hän jäisi kiinni valehtelustaan, hän pysyy tyynenä ja kasassa. Ja hän valehtelee tiensä ulos siitäkin tilanteesta.

8. Hän käyttää sinut hitaasti loppuun

Hän käyttää sinut loppuun ja imee voimasi kuiviin. Tämä jatkuu ja jatkuu niin kauan, kun hän sitä tarvitsee. Vaikka olet valutettu tyhjiin eikä mitään ole enää jäljellä, hän jättää sinut hetkeksi latautumaan ja tulee takaisin ahmimaan sinua hieman lisää. Hän saastuttaa sinut myrkyllään ja estää sinut näkemästä, kuinka kyvykäs, vahva ja kaunis sinä olet.

Hänen päämääränsä on uskotella sinulle, ettei olet pelkkä nolla ilman häntä. Ja saavuttaakseen tämän, hän pelaa monenlaisia henkisiä pelejä, vain vakuuttaakseen, että hän on ainoa mitä tarvitset.

Jos hän yrittäisi pitää sinusta kiinni jollain toisella tavalla, hän olisi yksin aina.

9. Taistelet levottomuutta vastaan, että tiedä miksi

Olet levoton etkä keksi siihen syytä. Se johtuu siitä, että koko suhteesi on väärin. Hän on väärässä. Se johtuu siitä, että et tunne oloasi hyväksi suhteessasi ja tunnet, ettei hän arvosta sinua ja on ilkeä ilman mitään oikeaa syytä.

Ajattelet, että kaikki on sinun syytäsi ja syytät itseäsi, koska hän on tempuillaan saanut sinut tuntemaan niin. Ajattelet, että sinulla ei ole väliä ja alat ajatella, että olet onnekas koska sinulla on edes jonkinlainen parisuhde.

Olet levoton, koska ylianalysoit asioita jotka ovat hyvin yksinkertaisia, et vain pysty sitä vielä näkemään.

10. Hän on hyvin töykeä ihmisiä kohtaan, joista hän ei ole kiinnostunut

Hän oli ystävällinen vain sinulle ja hän vain vaivautui tekemään sinuun vaikutuksen. Hän ei välitä muista ihmisistä eikä koskaan ole kiltti kenellekään. Päinvastoin, hän on hyvin töykeä ja epämiellyttävä.

Se johtuu siitä, ettei hän tarvitse mitään heiltä, joten hän ei piilota oikeita kasvojaan ja kohtelee heitä kuin roskaa.

Kun hän tarvitsee joltain apua, hän päästää charminsa valloilleen ja tottakai saa mitä haluaa. Jälkeenpäin olet hänelle yhdet kasvot muiden joukossa – täysin merkityksetön ja olematon.