Skip to Content

Jos Hän Tekee Näitä 8 Asiaa, Älä Edes Vaivaudu Viestittämään Hänelle

Jos Hän Tekee Näitä 8 Asiaa, Älä Edes Vaivaudu Viestittämään Hänelle

1. Hän lähettää lyhyitä, vaivattomia vastauksia

Sinä näit vaivaa viesteihin, joita hänelle lähetit. Sinä varmistit, etteivät ne ole tylsiä, että ne näyttävät, kuinka kiinnostava ja hauska sinä olet ja hän vastaa yhdellä sanalla.

Hän ei ole yhteistyöhaluinen. Viestittely on kaksipuoleista. Vaivannäkö tulee olla yhteistä tai ette etene mihinkään. Se on ensimmäinen pieni osoitus yksipuoleisuudesta, jota haluat välttää kaikin mahdollisin keinoin.

2. Hän on liian kiireinen palaamaan sinulle

Useimmat ihmiset ovat kiinni puhelimissaan 24/7, joten on huvittavaa, kun joku ei vastaa viestiin takaisin samantien. Mutta ihmiset käyvät suihkussa, syövät, tekevät työtä jne. ilman puhelintaan.

Kuitenkin, jos hän on liian kiireinen vastatakseen päivän aikana, sinun ei tarvitse edes nähdä vaivaa viestittääksesi hänelle. Kukaan ei ole niin kiireinen ja hän vain raahaa sinua perässään.

3. Hän unohtaa viestittää takaisin

Kysy itseltäsi tämä, “Olenko koskaan unohtanut hänet?” Vastaus todennäköisesti on, ”En”. Se johtuu siitä, että pidät hänestä ja välität.

Jos hän on niin sidottuna päiväänsä, ettei hän löydä minuuttiakaan viestittää sinulle, hän ei ole sinusta niin kiinnostunut ja se on ainoa totuus.

4. Hän mainitsee seksin aivan liian aikaisin

Mies, jolla ei ole aikaa tutustua sinuun, mutta pomppaa heti pystyyn, kun saa mahdollisuuden pasta olemaan kiireinen lakanoiden välissä, ei ole hyvä mies. Hän ei ole mies, jonka kanssa voit rakentaa parisuhdetta.

Hänellä on vain yksi asia mielessään ja hän kertoo sinulle tällä tavalla vain sekoilevansa kanssasi. Hän ei halua tutustua sinuun syvemmällä tasolla.

Joten muista sekstailu – alastonkuvien lähettely ja seksistä puhuminen – varhaisessa vaiheessa on suuri varoitusmerkki, ettei hän ole hakemassa mitään vakavampaa.

5. Vastausten viivyttelu on osa hänen peliään

Hän uskoo, että ainoa keino pitää tyttö kiinnostuneena on sekoittaa hänen mielensä. Kaikki alkaa viesteillä. Hän lähettää jotain ja sitten odottaa tunteja vastatakseen. Hän ingooraa viimeisimmän viestis niin pitkäksi aikaa, kuin katsoo tarpeen.

Jos olet hänestä kiinnostunut, tämä toimii. Sinä olet varpaillasi koko ajan toivoen hänen vastaavan. Mutta hän näyttää vain avoimesti, että hänellä lukee PELIMIES otsassaan. Lopeta hänelle viestittäminen – sinulla ei ole aikaa hänen peleihinsä.

6. Hän unohtaa mainita, että hän on jo parisuhteessa

Sen on täytynyt “livahtaa hänen mielestään”. Niin varmaan, niin kuin sinä voisit unohtaa olevasi parisuhteessa, kihloissa tai Luoja paratkoon naimisissa. Surullista kyllä, seurustelumaailma on nykyään täynnä tällaisia ääliöitä.

Turha edes sanoa, älä koskaan edes kuvittele vastaavasi hänelle. Parasta, mitä voit tehdä, on blokata hänet puhelimestasi ja elämästäsi.

7. Hän ei vastaa sinun viesteihisi

Tätä ei tarvitse edes sanoa, mutta mainitsen silti varmuuden vuoksi: ei ole mitään järkeä lähettää viestiä toisensa perään, jos ensimmäinen jätettiin ilman vastausta.

Se näyttää siltä, että viestittelet itsesi kanssa etkä hänen. Se saa sinut vaikuttamaan epätoivoiselta eikä se saa häntä vastaamaan yhtään nopeammin. Loppujen lopuksi tässä ei ole mitään järkeä. Jos viestisi jätetään ilman vastausta, anna jäädä.

8. Hän suuttuu, jos et vastaa hänen viestiisi saman tien

Tämä on suuri varoitusmerkki. Sinulla on oma elämäsi ja on olemassa monta syytä, mikset pysty vastaamaan saman tien. Ja jos hän suuttuu siitä, tämä on hälytys sinulle, että on parempi olla viestittämättä hänelle ollenkaan.

Jostain näin mitättömästä suuttuminen on merkki kontrolloivasta ja mustasukkaisesta käytöksestä. Joten ole hyvin varovainen.

Yhteenvetona, on olemassa yksi sääntö, jota noudattaa, kun mietit, miten jatkaa tai lopettaa viestittäminen. Jos ystäväsi olisi samassa tilanteessa ja sinun ohjeesi olisi ”Älä viestitä hänelle”, anna sama ohje itsellesi – älä vastaa.

Me usein saamme enemmän tietoa viestistä, joka ignoorataan, kuin siitä, mihin saamme vastauksen.