Skip to Content

Jos Huomaat Nämä 8 Merkkiä, Seurustelet Aidon Psykopaatin Kanssa

Jos Huomaat Nämä 8 Merkkiä, Seurustelet Aidon Psykopaatin Kanssa

Tietenkään et voi tietää varmaksi seurustelevasi psykopaatin kanssa, koska he ovat taitavia peittämään itsensä. Et koskaan näe heidän oikeita sävyjään, koska he ovat niin hyviä näyttelemään. He voivat piilottaa oikean itsensä niin kauan, kuin heidän on pakko.

Voi kulua vuosia ennen kuin ymmärrät, että olet täysin henkisesti hyväksikäytetty tämän vaarallisen miehen toimesta. Ja kun sen ymmärrät, on liian myöhäistä paeta sitä tuskaa ja sydänsurua. Olet jo langennut hänen ansaansa.

Ihmiset usein kuvittelevat, että psykopaatti ei voi tuntea minkäänlaista rakkautta, mutta se ei ole totta. Yleensä heillä on yksi ihminen, jossa he ovat hyvin tiukasti kiinni. Se on joko heidän äitinsä tai joku isovanhemmista. Mutta kun on kyse romanttisesta parisuhteesta, voit olla varma, ettei heillä ole minkäänlaisia tunteita sinua kohtaan.

Tarkkaile näitä psykopaatin piirteitä ja käytä niitä varoituksena seuraavalla kerralla, kun olet treffeillä. Ei ole nopeaa keinoa päästä eroon parisuhteesta psykopaatin kanssa, mutta on toivoa, että voit välttyä joutumasta sellaiseen, jos reagoit ajoissa.

1. He ovat hyvin charmikkaita

On olemassa ero sen välillä, ketkä ovat luonnostaan charmikkaita ja niiden välillä, jotka ylisuorittavat sitä. Psykopaatit vievät jalkasi alta tarinoillaan ja charmillaan. Heidän tarinansa kuulostavat liian hyvältä ollakseen totta ja he puhuvat itsensä taivaisiin. Sen jälkeen, kun olet jutellut heidän kanssaan, luulet, että olet tavannut täydellisimmän ihmisen maan päällä. Sen tulisi olla ensimmäinen varoitusmerkkisi sinulle, että olet treffeillä psykopaatin kanssa.

2. He leikkivät tunteillasi

He käyttävät sympaattisia tarinoita leikkiäkseen tunteillasi. He uskottelevat sinulle, että ovat suloisia ja rauhaa rakastavia ja että vihaavat draamaa. Myöhemmin huomaat, että draama on koko ajan heidän ympärillään, koska he provosoivat sitä. He todennäköisesti myös mainitsevat eksänsä, joka on täydellinen narttu ja tietenkin vielä haluaisivat hänet takaisin, mutta jotenkin hän onnistui pakenemaan tämän naisen luota.

3. Heillä on valtava ego

He ovat samankaltaisia kuin narsistit, mutta silti erilaisia. Narsistit haluavat olla super-ihmisiä ja parhaita kaikissa tilanteissa, mutta psykopaatit haluavat kontrolloida muita ihmisiä. He haluavat käyttää näitä hyödykseen eivätkä milloinkaan tunne armoa. He tuntevat onnea silloin, kun he ovat satuttaneet jotain ihmistä.

4. He keksivät tekosyitä käytökselleen koko ajan

He ovat vain täydellisiä muuttaessaan totuuttasi. Vaikka he käyttäytyvät täydellisen ääliön tavoin ja satuttavat sinua kerta toisensa jälkeen, he kirjoittavat totuutesi uusiksi ja saavat sen näyttämään sinun syyltäsi. Jos puolustaudut ja yrität todistaa heille olevasi oikeassa, he ignooraavat sen täysin ja ohjaavat keskustelua toiseen suuntaan. Lopulta päädytte riitelemään jostain täysin toisesta aiheesta.

5. He ovat syntyneet valehtelijoiksi

Kohtaat uuden valheen toisensa jälkeen. Heidän valheensa tuntuvat niin todelta ja ovat täynnä yksityiskohtia. He voivat vastata sinulle mitä tahansa sekunnissa. Sinulla ei luultavasti ole aavistustakaan, milloin he puhuvat totta ja milloin eivät. Ja jos yrität tarkistaa sitä heiltä ja saat heidät kiinni valheesta, he varmistavat, että pääsevät kostamaan ja loukkaamaan sinua tarkoituksella, koska sinä loukkasit heidän egoaan.

6. He luovat kaaosta piilossa

He tekevät sinut mustasukkaiseksi tahallaan ja he provosoivat sinua. Älä ylläty, kun sen jälkeen, kun ovat antaneet kaiken huomionsa sinulle ja sitten julkaisevat kuvia heistä eksänsä kanssa tai kommentoivat eksiensä julkaisuja käyttäen inside-vitsejä vain sekoittaaksensa päätäsi. Kaaos on heidän tyyneytensä.

7. He eivät tunne syyllisyyttä

Kun he tekevät toiselle jotain ilkeää, he eivät tunne armoa tai syyllisyyttä. He eivät pysty tuntemaan noita tunteita. Muiden ihmisten kärsimys ei tarkoita heille yhtään mitään. He tekevät juuri mitä haluavat, eivätkä välitä, jos se häiritsee muita. He eivät pysty välittämään muista kuin itsestään.

8. He eivät tunne empatiaa

Jos kerrot heille tarinan siitä, kuinka joku särki sydämesi tai jostain muusta ikävästä asiasta, joka on sinulle tapahtunut, et saa emotionaalista reaktiota aikaan. He yrittävät käyttäytyä emotionaalisesti, mutta sinä pystyt näkemään tuon läpi. Ne ovat valheellisia tunteita. Oikeasti he tutkivat, kuinka ihmiset reagoivat erilaisiin tilanteisiin ja yrittävät kopioida sitä, koska he ovat kyvyttömiä tuntemaan näitä itse.

Kaiken kaikkiaan sinun tulee olla hyvin varovainen. On olemassa suuri mahdollisuus, että törmäät oikeaan psykopaattiin jossain vaiheessa elämääsi. Ehkä sen ei tarvitse olla sellainen, jonka kanssa seurustelet; se voi olla vaikka kollega töistä. Mutta jos seurustelet psykopaatin kanssa etkä tiedä sitä, riski on suuri. Voit päätyä sydänsuruun, hajotetuksi, kodittomaksi ja jos olet äärimmäisen tunteellinen ihminen, jopa kuolleeksi.