Skip to Content

Tällainen Narttu Tyttösi On Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Tällainen Narttu Tyttösi On Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Painatko välillä jarruja ja mietit, kuinka hullu tyttöystäväsi on, mutta et tiedä miksi? No, se johtuu todennäköisesti hänen horoskoopistaan.

Juttu on siinä, että jokaisella tytöllä horoskooppimerkin mukaan on erilainen luonne. Jos haluat selvittää, millainen tyttöystäväsi on, me paljastamme totuuden.

Joten jatka eteenpäin!

1. Oinas

Jos tyttösi on syntynyt tämän tähtimerkin alla, voit olla melko varma, että hän on aina äänekkäin tyttö huoneessa. Hän on joka puolella ja hän tuntee olonsa hyväksi omissa nahoissaan.

Joskus hän saattaa käyttäytyä kuin ’draamakuningatar’, mutta hän tekee sen vain saadakseen tarvitsemansa huomion.

Hän on kuriton, toimeentarttuva ja peloton. Jos suututat hänet, hän tekee kaikkensa kostaakseen, mukaan lukien julkaisee kuvia toisten miesten kanssa sosiaalisessa mediassa.

Saattaa olla ongelmallista elää hänen kanssaan ja totta puhuen, hän käyttäytyy kuin taapero, jolla on pääsy älypuhelimeen ja auton avaimiin. Sinun on parasta olla varuillasi!

2. Härkä

Hän on kontrollifriikki. Kaiken täytyy tapahtua hänen sääntöjensä mukaan tai hän menettää malttinsa.

Jos sinulla on hyvä työ, hän on siitä mustasukkainen eikä hänelle ole ongelma kertoa siitä sinulle.

Kun kohtaatte ongelman parisuhteessanne, sinä olet aina syyllinen, koska hän on liian täydellinen olemaan vastuussa teidän ongelmistanne.

Ehdotan, että pidät huolta pankkitilistäsi, etenkin jos se on jaettu, mielenterveytesi vuoksi, koska hän tuhlaa jokaisen pennisi.

3. Kaksoset

Jos olet yhdessä kaksos-tytön kanssa, olet todennäköisesti korviasi myöten rakastunut hänen charmiinsa ja luonteeseensa. Tällainen tyttö voittaa sinut puolellensa vain puhuessaan sinulle.

Kaksos-tyttö yrittää pitää asiat hauskana parisuhteessanne ja sinun tulee olla varuillasi, koska hän saattaa karata käsistäsi silmän räpäyksessä.

4. Rapu

Jos olet ravun kanssa, varaudu kyyneliin. Koko ajan, taukoamatta.

Tämä on kaikkein tunteellisin horoskooppimerkki ja hän kirjaimellisesti itkee kaikista asioista. Hän on kuin tyttö, jolla on PMS-oireita 24/7, 365 päivää vuodessa.

Juttu on siinä, että hän aina luulee, etteivät ihmiset pidä hänestä, mutta se johtuu siitä, että hän havainnoi asioita väärin.

Älä kuvittele lähteväsi ulos poikien kanssa, koska hän on murheinen siitä loppuviikon. Joten kysyn sinulta, pystytkö käsittelemään tämän?

5. Leijona

Minä olen parempi kuin sinä, on hänen elämänsä motto. Jos seurustelet tällaisen tytön kanssa, varaudu julkisiin riitoihin, kiljumiseen, kuinka sinä olet onnekas, että hän koskaan puhuikaan sinulle ja drinkin heittämiseen kasvoillesi.

Sen vuoksi, että leijona on viidakon kuningas, leijona-nainen uskoo, että hän on oman henkilökohtaisen tilansa kuningatar.

Jos koskaan loukkaat häntä, hän repii pääsi irti silmän räpäyksessä. Kun olet hänen lähettyvillään, yritä ylistää häntä, jos et halua päätyä sairaalaan.

6. Neitsyt

Neitsyt-nainen on luonnollinen valittaja ja luulosairas. Jos seurustelet tällaisen tytön kanssa, varaudu jatkuvaan valittamiseen – kaikesta seksielämästänne autolla ajamiseesi.

Hän on perfektionisti ja se valuttaa energiasi sinusta.

Älä edes kuvittele käveleväsi olohuoneeseenne kengät jalassa, koska hän sekoaa siitä.

Teidän asuntonne tulee tuoksua apteekilta, jos hän aikoo elää siellä. Joten noudata hänen sääntöjään tai lähde!

7. Vaaka

Vaaka-tyttö on manipuloija. Kun tapaat hänet, hän on suloinen ja rento, mutta kun astut syvemmälle parisuhteeseen hänen kanssaan, hän näyttää oikeat kasvonsa – psykopaatin kasvot.

Hän saattaa keskustella typeristä asioista eikä auta, vaikka kerrot hänen hikoilevan turhista asioista, hän ei kuuntele sinua.

Jos suunnittelet jättäväsi hänet, hän ei huomaa sitä pitään aikaan, koska hän on niin kiireinen pienien yksityiskohtien kanssa.

8. Skorpioni

Tämä nainen tietää, kuinka peliä pelataan täydellisesti.

Tämä on nainen, joka saa selville salasuhteesi ja hymyilee sinulle joka päivä samalla, kun myrkyttää kahvisi. Hänen mottonsa on ’kosto tulee tarjoilla viileästi’.

Mitä tahansa teetkin, varmistu, ettet päädy hänen mustalle listalleen!

9. Jousimies

Nainen, joka on syntynyt tämän tähtimerkin alla, pettää sinua kerta toisensa jälkeen tuntematta armoa.

Hän on loistava näyttelijä ja hänelle ei ole mahdoton tehtävä vakuuttaa sinulle, että sinulla on elämäsi parasta aikaa hänen kanssaan.

Juttu on siinä, että hänellä on hauskaa myös muiden miesten kanssa. Mutta hän varmistaa sen, ettet koskaan saa sitä selville.

Jos tyttösi on jousimies, sinun tulee pitää häntä silmällä. Muutoin hän katoaa ensimmäisen moottoripyörä-miehen kanssa.

10. Kauris

Tällä tytöllä on tavoitteet korkealla eikä kukaan voi estää häntä tavoittelemasta niitä. Et edes sinä. Et etenkään sinä.

Hän on täysin kreisi, mutta sinä et tule koskaan huomaamaan sitä. Tällainen tyttö esittää tyylikästä vanhempiesi edessä, mutta hän on tulennielijä makuuhuoneessa.

Kun jarrutat ja kysyt itseltäsi, mikä hänessä on vikana, et koskaan pysty keksimään mitään järkevää.

Mutta oikea totuus on, että hän on kanssasi statuksesi vuoksi sekä kaikkien niiden timanttien, joita sinulla on varaa ostaa. Joten sinun tulee miettiä kahdesti, jos aiot rengastaa hänet!

11. Vesimies

Hän on oikukas ja viehättävä ja se sai sinut ihastumaan häneen sillä hetkellä, kun näit hänet. Hän on henkisesti tavoittamattomissa eikä hän tiedä, kuinka lähestyä ihmisiä.

Totta puhuen hänellä ei ole yhtään ystävää, vain joitain tuttavia, joista hän ei välitä kovinkaan paljon.

Hän on kitupiikki makuuhuoneessa, joten sinun tulee tehdä kaikki työ.

Hän ei tiedä, kuinka saada sinun olosi tuntumaan paremmalta, koska hän on niin egokeskeinen ja itsekäs. Kun hänen omituisuutensa tulee pintaan, sinä toivot pääseväsi kauas tuosta parisuhteesta.

12. Kalat

‘Huumeet, seksi ja rock’n’ roll’ on hänen mottonsa.

Kala-naiset ovat parhaiten tunnettuja heidän addiktioistaan. Hän häiritsee sinua itsemurha-ajatuksillaan, kertoen, ettet sinä tiedä, miltä tuntuu olla hän.

Hän tuntee, että kukaan koko maailmassa ei ymmärrä häntä ja sinä et ole poikkeus.

Jos havaitset hänen addiktionsa, yritä auttaa hänet eroon siitä. Muutoin se voi vaikuttaa parisuhteeseenne niin pahasti, että lopulta päädyt olemaan yksin!