Skip to Content

Jos Huomaat Nämä 8 Merkkejä, Olet Dating Todellinen, Legit Psycho

Jos Huomaat Nämä 8 Merkkejä, Olet Dating Todellinen, Legit Psycho

Et tietenkään voi tietää varmasti, että olet treffeillä psykopaatin kanssa, koska he ovat naamioitumisen mestareita. Et koskaan näe heidän todellista luonnettaan, koska he ovat niin hyviä näyttelijöitä. He voivat piilottaa todellisen minänsä niin kauan kuin heidän tarvitsee.

Voi kulua vuosia ennen kuin huomaat, että olet täysin tunteellisesti erittäin vaarallisen miehen hyväksikäyttämä. Ja kun tajuat sen, on liian myöhäistä paeta kipua ja sydänsuruja. Olet jo langennut hänen ansaansa.

Ihmiset luulevat yleensä, että psykopaatit eivät voi tuntea minkäänlaista rakkautta, mutta se ei ole totta. Yleensä heillä on yksi henkilö, johon he ovat äärimmäisen kiintyneitä. Se on heidän äitinsä tai joku heidän isovanhemmistaan.

Mutta kun kyse on romanttisista suhteista, voit olla varma, ettei heillä ole mitään tunteita sinua kohtaan.

Tutustu joihinkin psykopaatin piirteisiin ja käytä niitä varoituksena seuraavilla treffeillä. Suhteesta psykopaatin kanssa ei pääse nopeasti eroon, mutta on toivoa välttää sellainen, jos reagoit ajoissa.

1. He ovat liian hurmaavia

On ero luonnostaan viehättävien ja liioittelevien ihmisten välillä. Psykopaatit vievät sinut jalat alta tarinoillaan ja charmillaan.

Heidän tarinansa kuulostavat liian hyviltä ollakseen totta, ja he puhuvat itsestään paljon.

Kun olet jutellut heidän kanssaan, luulet, että olet juuri tavannut maailman täydellisimmän ihmisen. Sen pitäisi olla ensimmäinen punainen lippu, että olet treffeillä psykopaatin kanssa.

2. He leikkivät tunteillasi

He käyttävät sympaattisia tarinoita ja leikkivät tunteillasi. He vakuuttavat sinulle, että he ovat söpöjä ja rauhallisia ja että he vihaavat draamaa.

Sen jälkeen huomaat, että draamaa on periaatteessa kaikkialla heidän ympärillään, koska he provosoivat sitä.

He myös luultavasti mainitsevat exänsä, joka on täysi ämmä ja joka on tietysti edelleen rakastunut heihin, mutta he onnistuivat jotenkin pääsemään hänestä eroon.

3. Heidän egonsa on valtava

He ovat samanlaisia kuin narsistit, mutta silti erilaisia. Narsistit haluavat olla ylivertaisia ja parhaita jokaisessa tilanteessa, johon he joutuvat, kun taas psykopaatit haluavat hallita muita ihmisiä.

He haluavat käyttää heitä hyväkseen eivätkä tunne koskaan katumusta. Lisäksi he tuntevat olonsa onnelliseksi, kun he ovat satuttaneet jotakuta.

4. He keksivät koko ajan tekosyitä käytökselleen.

He ovat vain täydellisiä muuttamaan todellisuuttasi. Vaikka he käyttäytyvät kuin täydelliset ääliöt ja satuttavat sinua yhä uudelleen ja uudelleen, he kirjoittavat todellisuuden uudelleen ja saavat sen näyttämään siltä, että kaikki on sinun syytäsi.

Jos kohtaat heidät todisteiden kanssa ja yrität todistaa heille, ettei se ole sinun syytäsi, he jättävät sen täysin huomiotta ja ohjaavat keskustelun toiseen suuntaan päästäkseen pälkähästä.

Lopulta päädytte riitelemään jostain, jolla ei ole mitään tekemistä alkuperäisen yhteenoton kanssa.

5. He ovat synnynnäisiä valehtelijoita

Joudut kohtaamaan valheen toisensa jälkeen. Heidän valheensa ovat niin totuudenmukaisia ja täynnä yksityiskohtia. He voivat keksiä valheellisen vastauksen kysymykseesi muutamassa sekunnissa.

Sinulla ei luultavasti ole aavistustakaan, puhuvatko he totta vai eivät. Ja jos yrität saada heidät nalkkiin ja kohdata heidät valehtelusta, voit olla varma, että he kostavat ja satuttavat sinua tarkoituksella, koska olet loukannut heidän egoaan.

6. He luovat kaaosta peitetehtävissä

He tekevät sinut mustasukkaiseksi tahallaan ja provosoivat sinua. Älä ihmettele, että sen jälkeen, kun he ovat antaneet kaiken huomionsa sinulle, he menevät nettiin ja julkaisevat kuvia exänsä kanssa tai kommentoivat exänsä viestejä sisäpiirivitseillä vain sekoittaakseen pääsi.

Kaaos on heidän tyyneytensä.

7. Heiltä puuttuu syyllisyys

Kun he tekevät jotain ikävää jollekin, he eivät tunne katumusta tai syyllisyyttä. Heillä ei ole sellaista tunnetta. Toisten ihmisten kärsimys ei merkitse heille yhtään mitään.

He jatkavat tekemistä, mitä haluavat, riippumatta siitä, häiritseekö se jotakuta. He eivät välitä kenestäkään muusta kuin itsestään.

8. Heiltä puuttuu empatia

Jos kerrot heille tarinan siitä, kuinka joku särki sydämesi tai sinulle tapahtui jotain pahaa, et saa psykopaatilta tunnereaktiota.

He yrittävät esittää tunteellisia, mutta sinä näet sen läpi.

Se on väärää tunnetta. He tutkivat, miten ihmiset reagoivat eri tilanteisiin, ja yrittävät kopioida sitä, koska he eivät pysty itse herättämään näitä tunteita.

Kaiken kaikkiaan teidän on oltava hyvin varovaisia. On hyvin mahdollista, että törmäät jossain vaiheessa elämääsi todelliseen psykopaattiin.

Ehkä sen ei tarvitse olla joku, jonka kanssa seurustelet; ehkä se on työkaveri. Mutta jos seurustelet psykopaatin kanssa etkä tiedä sitä, riski on valtava.

Voit päätyä särkyneeseen sydämeen, rahattomaksi, kodittomaksi ja jos olet erittäin tunteellinen tyyppi, jopa kuolleeksi.