Skip to Content

Hän Tulee Katumaan Sitä, Että Menetti Naisen, Joka Odotti Häntä Saamaan Itsensä Kasaan

Hän Tulee Katumaan Sitä, Että Menetti Naisen, Joka Odotti Häntä Saamaan Itsensä Kasaan

Tiedän, mitä hän ajattelee! Hän ajattelee, “Hän on hyvä nainen; hän antaa minulle anteeksi, hän tulee selviytymään tästä. Jälleen kerran.”

No, en ole samaa mieltä tästä. Naiset eivät ole aivan tällaisia. Hän ajattelee, että nainen antaa hänelle tilaisuuksia toisensa perään ja jatkaa odottamista, kunnes mies saa itsensä kasaan.

Nainen ei uhraa elämäänsä odottaen miestä ’löytämään itsensä’, selvittääkseen, mitä hän haluaa. Hän ei ole idiootti.

Hän ei vihaa itseään eikä hän halua rankaista itseään odottamalla miestä, joka ei tiedä, mitä haluaa.

Nainen tarvitsee jonkun, joka on varma hänestä. Jonkun, joka ei mieti kahdesti hänen suhteensa. Hän tarvitsee sen ja hän ansaitsee sen.

Ja tiedätkö mitä? Elämä ei ole elokuvaa eikä mikään koskaan mene niin kuin elokuvissa.

Hän rakastuu mieheen; mies jättää hänet, koska hän on liikaa miehelle sillä hetkellä; mies yrittää löytää itsensä.

Joten nainen kärsii ja rakastaa miestä silti ja kun mies päättää tulla takaisin, kun hän on saanut prosessinsa päätökseen.

Nainen hyppää miehen käsivarsille ja he elävät onnellisina elämänsä loppuun asti.

Inhottava sanoa sinulle, mutta nykyajan naiset eivät niele tätä sontaa. He voivat antaa sinulle tilaisuuden tai kaksi, mutta jos pilaat ne, ne ovat poissa.

Mies selvästikin ajatteli toisin ja seuraus tästä on se, että häntä sattuu ja hän katuu sitä, että koskaan päästi naisen menemään. Surullista hänelle, mutta mikään mitä hän tekee, ei saa naista palaamaan takaisin.

Naiset voivat sietää paljon, kun rakastavat. Tiedän sen, koska olen ollut siinä ja tehnyt sen.

Kun nainen rakastuu, hän ei odota miehen olevan valmis projekti ja kääritty paketti odottamassa avaamista. Nainen tietää, että työtä on olemassa, mutta hän rakastui mieheen, koska hän näki potentiaalin.

Nainen näki, millainen mies hän voisi olla ja hän tarjoutui olemaan tämän apuna kasvamisessa. Koska hän tiesi, että mies onnistuisi, jos vain näkisi hieman enemmän vaivaa.

Nainen tarjosi ehdottoman rakkautensa. Hän tarjoutui olemaan siinä miestä varten, mutta hän käytti tätä hyväkseen, kuten useat miehet tekevät.

Miksi ei ole olemassa sellaista, joka käyttäisi tämän mahdollisuuden ja tulisi paremmaksi? Miksei ole olemassa miestä, joka näkee, että nainen, jonka kanssa he ovat, on parasta, mitä heille on koskaan tapahtunut?

Miksi kaiken pitää aina päättyä naisen särkyneeseen sydämeen ja miehen katumukseen? Silloin se on liian myöhäistä saada häntä takaisin, koska nainen ei enää välitä. Nainen on oppinut läksynsä.

Naiset sietävät niin paljon, kun on kyse miehistä. Miksi luulet, että niin moni nainen pysyy väkivaltaisessa parisuhteessa? Miksi kukaan pienessä mielessään sietäisi manipulointia ja mielen pelejä?

No, moni nainen sietää. Joillain heistä on niin paljon kärsivällisyyttä ja he uskovat niin kovasti, että mies muuttuu.

He investoivat tunteensa ja järkensä yrittäessään auttaa miestä ja tuomaan hänet oikealle polulle.

Yleensä tämä ei pääty hyvin ja se saa naisen sydämen särkymään. Ja minkä vuoksi? Koska hän yritti auttaa jotain olemaan parempi ihminen. Ja mikä on hänen palkkionsa?

Totuus on, että kun mies pilaa tilaisuuden toisensa jälkeen, nainen lähtee eikä katso taakseen. Koska kun naiselle riittää, se todellakin riittää. Ei ole paluuta.

Nainen ikävöi miestä, mutta hän ei palaa tämän luokse. Hän on viisaampi. Ja kun tämä tapahtuu, kun mies ymmärtää, että hänen elämänsä oli niin paljon parempi naisen kanssa, mies haluaa hänet takaisin.

Mies haluaa hänet takaisin ja hän tekee kaikkensa onnistuakseen. Hän muuttuu. Hänestä tulee vastuuntuntoisempi.

Hän tekee käytännössä kaiken, mitä nainen oli pyytänyt niin pitkään. Mutta tämä ei muuta asiaa. Mikään, mitä mies tekee, ei muuta naisen mieltä.

Kukaan ei palaa sellaiseen, josta he taistelivat tiensä ulos. Vain täysin järjetön ihminen palaisi takaisin valheiden, manipulaatioiden ja tyhjien lupausten maailmaan.

Yleensä kun mies kokee tällaisen henkisen esteen, he alkavat syyttää epäonnistumisistaan jotain täysin toista. He lohduttautuvat sanomalla, ettei nainen ollut koskaan se oikea heille. Jos niin olisi tarkoitettu, nainen olisi pysynyt.

Mutta syvällä sisimmässään he tietävät, ettei se ole totta.

Nyt kun hän on yksin, hän näkee kuinka arvokas nainen oli. Hän ymmärtää, että nainen oli siinä häntä varten, vaikka hän sai pohjakosketuksen.

Nainen oli siinä häntä varten, kun mies tarvitsi tukea ja olkapään, jota vasten itkeä.

Mies ei koskaan vastannut tähän eikä hän koskaan nähnyt, kuinka lujasti nainen yritti.

Kaikki muut naiset, joita hän tapaa, ei koskaan tule korvaamaan häntä. Nuo tulevat naiset eivät ole lähelläkään tätä, jota mies ei arvostanut.

Kaikki muut naiset tulevat rakastamaan vain hänen parhaita puoliaan, mutta kun ongelmat tulevat esiin ja kun asiat eivät ole mahtavasti, he jättävät hänet, koska eivät rakasta miestä tarpeeksi jäädäkseen.

Niinä hetkinä mies on pahoillaan siitä, että päästi naisen menemään. Niinä hetkinä hän ymmärtää, mitä hänellä oli ja mitä hän menetti.