Skip to Content

Jos Hän Todella Haluaa Sinut, Hän Lähtee Perääsi

Jos Hän Todella Haluaa Sinut, Hän Lähtee Perääsi

Jos mies, josta sinä pidät, on sinusta kiinnostunut, hän tekee kaikkensa voittaakseen sinut puolelleen. Älä lohduttaudu ajatuksella, että hän on vain ujo poika ja sen vuoksi hän ei jahtaa sinua. Se on vain hölmöä.

Totuus on, vaikka se olisi kuinka tyly, että hän ei vain ehkä ole kiinnostunut.

On parempi ratkaista tämä dilemma kertaheitolla. Tule ulos kuplastasi, koska teet siitä vain pahempaa itsellesi. Hyväksy totuus, että hän ei ole niin kiinnostunut sinusta – ja se on täysin ok.

Loppujen lopuksi, kaiken ei ole tarkoitettu olevan.

Kukaan mies ei pysty vastustamaan ryhtymästä toimeen, jos hän näkee jotain, mitä hän haluaa.

Miehet ovat sellaisia. Miehet rakastavat jahtaamista ja jos hänen katseensa kiinnittyy sinuun, hän ei odota hetkeäkään kauempaa vaan lähtee perääsi, koska haluaa sinut.

Mikään välimatka ei ole liian suuri pysäyttämään miestä ottamaan sen, mitä hän haluaa, jos hän oikeasti haluaa sitä.

Sinun tulee lopettaa jahtaamasta vääriä miehiä!

Sinä särjet vain omaa sydäntäsi eikä hän välitä siitä yhtään. Se on hänelle aivan sama.

Hän pitää hauskaa. Hän johdattaa sinua ja pelaa sinulla niin kauan kuin haluaa ja kun hän kyllästyy, hän vain kääntyy ja lähtee. Ei katumusta. Ei mitään. Mutta sinä – sinä olet musertunut ja haavoittunut.

Lopeta rakastumasta miehiin, joiden pitää miettiä kahdesti, pitävätkö he sinusta vai ei.

Lopeta rakastumasta miehiin, jotka jatkuvasti päätyvät erilaisiin tekosyihin, kun heidän tulisi tavata sinut. Eikö ole epäilyttävää, että joka kerta kun haluat nähdä hänet, hänellä on jokin ’juttu’?

Joko hän on töissä tai hänen perheensä on kaupungissa tai hän sopi jo tekevänsä jotain jonkun toisen kanssa. Se ei vain ole oikein. Se on täyttä sontaa!

Mies, joka pitää sinusta ja haluaa viettää aikaa kanssasi, hän jättää kaiken muun väliin ollakseen luonasi, tuijottamassa silmiisi ja pitämään kädestäsi kiinni. Mies, joka haluaa olla kanssasi, hän on siinä. Hän ei käyttäydy toisin silloin, kun ei ole luonasi. Hän ei lähetä sinulle ristiriitaisia merkkejä eikä anna sinun kerjätä huomiotaan.

Ingooraa miehet, jotka pelleilevät kanssasi. Ignooraa ne, jotka eivät välitä, jotka haluavat vain jonkun olevan heidän vieressään. He eivät ole aikasi eikä rakkautesi arvoisia.

Sinun täytyy säästää nuo tunteet jollekin sellaiselle, joka oikeasti ansaitsee ne. Sinun tulee säästää rakkautesi miehelle, joka jahtaa sinua eikä koskaan lopeta, koska hän haluaa sinut enemmän kuin mitään muuta tässä maailmassa.

Jätä väliin puolikas rakkaus. Sinä et tarvitse sitä. Sinä et ansaitse sitä.

Älä salli itseäsi manipuloitavan. Haluatko oikeasti epäkypsän mamman pojan tulemaan ja tuhoamaan kaiken, jonka eteen olet nähnyt vaivaa koko elämäsi ajan?

Pidä itsekunnioituksesi ja itsearvosi, koska sinä tulet tarvitsemaan niitä. Koska on olemassa niin monta taistoa ja hullua seikkailua.

Älä tuhlaa energiaasi johonkin, joka ei ansaitse sitä.

Tiedätkö, mitä sinun on odotettava?

Odota miestä, tosi miestä, älä poikaa.

Odota sellaista, joka pyyhkii pois kaikki epävarmuutesi, jotain sellaista, joka ei tee siitä vain suurempaa. Odota sellaista, joka huutaa nimeäsi täysillä, joku joka on niin ylpeä sinusta kaikkialla, mihin menette.

Odota sellaista, joka ymmärtää, että vaikka et hymyile koko ajan, että jopa sinulla on huonoja päiviä.

Odota miestä, joka ei käytä huonoja hetkiäsi sinua vastaan, joku joka ei kosta, koska hän on turhautunut. Tosimiehet eivät tee niin, ainoastaan pojat.

Tosimiehet arvostavat sinua, vaikka tekisit mitä. Tosimiehet ymmärtävät, että elämä ei ole aina helppoa.

Sinä ansaitset kaiken sen ja vieläkin enemmän. Juokse pakoon yksipuoleisesta rakkaudesta. Älä koskaan juokse sellaisen luokse, jota sinun täytyy jahdata. Hän ei ole sen arvoinen.

Usko minua, yksin oleminen on niin paljon parempi vaihtoehto, kuin olla ’melkein’ parisuhteessa. Parempaa kuin jahdata jotain sellaista, joka vain leikkii kanssasi.

Sinkkuna oleminen on terveellisempää fyysisesti ja henkisesti, kuin sydämesi särkeminen sellaisen toimesta, joka ei koskaan oikeasti välittänyt sinusta. Sellainen, joka sai sinut pettymään, koska ei ollut kanssasi vakavissaan alunperinkään.

Pysy yksin, koska aika järjestää asiat sinun parhaaksesi. Löydät miehen, joka on tarpeeksi rohkea jahdatakseen sinua sinun kauneutesi ja vahvuutesi vuoksi. Hän ansaitsee sinut. Odota häntä.