Skip to Content

10 Todella Hyvää Syytä Sille, Miksi Hän Lopulta Jätti Miehen

10 Todella Hyvää Syytä Sille, Miksi Hän Lopulta Jätti Miehen

Olit liian sokea nähdäksesi kaikkia niitä merkkejä, joita tyttö lähetti sinulle ja pyysi sinua pelastamaan hänet. Hän haluasi epätoivoisesti pelastaa parisuhteenne ja rakkautenne.

Mutta sinä et koskaan kuunnellut, koska olit liian kiireinen. Ja se rikkoi hänen herkän sydämensä. Yhä uudestaan ja uudestaan.

Sitten yhtenä hetkenä hän päätti lähteä luotasi. Hän päätti estää sinua pilaamasta hänen elämänsä. Ja jos kysyisit, miksi hän jätti sinut, tämän hän kertoisi:

1. Hän jätti sinut rakkauden puutteesta

Kaikki mitä hän halusi, oli saada sinut rakastamaan häntä samoin, kun hän rakasti sinua. Hän oli syvästi, hullusti ja rajoittamattomasti rakastunut sinuun.

Mutta sinä tunsit toisin. Sinulle rakkaus on jotain, joka tapahtuu, kun se sopii sinulle, suurten laskutoimitusten jälkeen.

Sinun rakkautesi oli valhetta ja kun hän ymmärsi sen, hän päätti polttaa sillat välillänne.

2. Hän lähti, koska hänen piti taistella huomiostasi

Hän kärsi jokaisesta hetkestä, kun annoit huomiota jollekin muulle tytölle, joka istui vierelläsi.

Ja sinä vannoit, että hän on tärkein ihminen elämässäsi. Onko se oikea tapa kohdella ihmistä, jota rakastat eniten? En usko.

Luojan kiitos hän ymmärsi tämän ajoissa ja päätti siirtyä eteenpäin.

3. Hän lähti henkisen hyväksikäytön vuoksi

Hän ei pystynyt sietämään sinun hyväksikäyttöäsi enää. Hän ei pystynyt jatkaa elämää myrkyllisen miehen kanssa, joka sinusta tuli, joten hän päätti paeta tuosta myrkyllisestä parisuhteesta.

Ja kun hän vihdoin jätti sinut, hänestä tuli oikeasti onnellinen.

4. Hän lähti kunnioituksen puutteen vuoksi

Hän ei halunnut tapella joka ikinen päivä. Mutta sinun kohdallasi tappeleminen oli kuin sanoisi ’Moi’ – aivan normaali asia, jota harrastit joka päivä.

Ilman, että väsyit, sinä halusit nähdä hänet henkisesti kuolleena, ilman voimaa pystyä noista jaloilleen ja taistella oman itsensä puolesta. Pakenemalla hän säästi itsensä tuholta.

5. Hän jätti sinut, koska jätit hänet huomiotta

Sinä yksinkertaisesti et kohdellut häntä, kuten naista jota rakastat. Kohtelit häntä kuin jotain sellaista, jonka olit vasta tavannut ja sellaista, jonka kanssa sinulla ei ollut mitään velvoitetta puhua.

Hän tiesi ansaitsevansa parempaa ja että hänelle rakkaus on jotain aivan muuta, kuin se, mitä sinä näytit hänelle.

6. Hän lähti, koska hän ymmärsi, että hän ansaitsee enemmän kuin melkein parisuhteen

Hän lopulta ymmärsi, ettet sinä koskaan tarjoa hänelle sitä rakkautta, jota hän epätoivoisesti tarvitsi. Hän tiesi, että rikkinäinen mies, kuten sinä, ei koskaan pysty antamaan hänelle sydäntään.

Hän tiesi, ettei mies pystyisi päästämään menneisyyden demoneistaan irti. Siksi hän päätti siirtyä eteenpäin ja luoda itselleen kunnollisen elämän.

7. Hän lähti, koska hän ymmärsi, ettei parisuhde ole yksisuuntainen tie

Hän tiesi, että molempien puolisoiden tulee nähdä vaivaa rakkauden eteen. Mutta sinä et antanut hänelle sitä, mitä hän tarvitsi ja se sai hänen koko maailmansa palasiksi.

8. Hän lähti, koska annoit hänelle kaikki ne syyt tehdä se

Sinä kohtelit häntä kuin roskaa sen sijaan, että olisit rakastanut ja kunnioittanut häntä. Koska hän oli nainen, jota rakastaa, mutta sinä olit aivan liian sokea nähdäksesi sen.

Sen vuoksi et koskaan pysty häntä enää koskettaa. Et koskaan pysty rakastelemaan häntä. Et koskaan pysty katsoa hänen nukkuvan. Ja kaikki tämä oli sinun vikasi.

9. Hän lähti, koska ymmärsi arvonsa

Hän heräsi yhtenä päivänä ja ymmärsi, että sinä kerroit hänelle valheita ihan kaikesta. Hän lopetti uskomasta, että hän olisi minkään arvoinen enää.

Hän näki, miten muut ihmiset kohtelivat häntä rakkaudella ja kunnioituksella ja hän lopulta ymmärsi, että hän on enemmän kuin tarpeeksi.

10. Hän lähti, koska hän ei halunnut, että häntä kontrolloidaan enää

Hän ei halunnut olla joku, jolle sinä kerrot mitä tehdä ja minne mennä. Hänellä oli oma elämänsä elettävänään ja hän halusi nauttia siitä täysillä.

Hän ei ollut enää sokeasti rakastunut ja hän päätti tehdä ensimmäisen siirron kohti uutta elämää – ilman tuskaa, jonka kanssa hän oli elänyt niin pitkään.