Skip to Content

Perimmäinen Opas Siitä, Miten Olla Naisellisempi Ja Houkuttelevampi

Perimmäinen Opas Siitä, Miten Olla Naisellisempi Ja Houkuttelevampi

Miten olla naisellisempi ja viehättävämpi korostamalla naisellisia piirteitäsi ja hyödyntämällä naisellista itseäsi?

Kun ajattelemme naisellista naista, saatamme heti kuvitella kauniin naisen kävelevän kadulla kukkakuvioisessa mekossa, jolla on ylelliset, pitkät hiukset, korkeat korkokengät ja punainen huulipuna, joka huutaa intohimoa.

Kuvittelemme naisen, jolla on hyvä ryhti ja joka huokuu itsevarmuutta, joka hymyilee lempeästi samalla kun hänen kehonkielensä kertoo maailmalle, että hän on rakastunut itseensä, elämään ja kaikkeen ympärillään.

Ja olemme täysin tietoisia siitä, että yksikään nainen tai mies ei voi jäädä välinpitämättömäksi sellaisen naisen edessä.

Hänen naisellinen energiansa on niin voimakasta, että se voi aiheuttaa liikenneruuhkan.

Hänen esiintymisensä ei yksinkertaisesti voi jäädä huomaamatta, vaikka sinulla olisi kuinka kiire sillä hetkellä.

Ja sitten kysymme itseltämme, miten ihmeessä hän onnistuu siinä?

Miten hän voi näyttää niin lumoavalta yrittämättä edes yrittää?

Eikä vastaus ole hänen valitsemansa kallein ripsiväri, kiiltävä huulikiilto, tiimalasimainen vartalonmuoto tai hänen kampauksensa.

Kaikki tämä auttaa häntä korostamaan naisellista puoltaan, mutta hänen viehättävän, naisellisen energiansa juuret tulevat hänen sisältään, ja sitä kutsutaan sisäiseksi naisellisuudeksi.

Naisellisuus tarkoittaa sitä, että tuntee olonsa hyväksi omassa ihossaan, on itsevarma, rohkea, itsenäinen, huumorintajuinen, suuri, epäitsekäs sydän ja luonnollisen kauneutensa ylistäminen.

Naisellisuus on yhdistelmä sekä ulkoista että sisäistä olemustasi, kun taas kaikki kumpuaa sisäisestä olemuksesta!

Esimerkiksi kukkamekon käyttäminen auttaa sinua näyttämään naisellisemmalta, mutta se ei välttämättä tarkoita, että tunnet itsesi sellaiseksi myös sisältä.

On tärkeää ravita naisellisen puolesi molempia puolia, sillä vain siten voit oppia olemaan naisellisempi ja viehättävämpi pitkällä aikavälillä!

Ja tässä on ehdoton opas, joka auttaa sinua hyödyntämään naisellista puoliasi ja opettaa sinulle, miten voit omaksua ja korostaa sekä naisellista sisä- että ulkopuoltasi!

Lopullinen opas koostuu kahdesta osasta.

Ensimmäinen osa käsittelee naisellisen ulkomuotosi omaksumista ja korostamista, ja toinen osa käsittelee naisellisen sisustasi omaksumista ja korostamista, mikä vaatii enemmän omistautumista kuin vain kukkamekon tai naisellisten housujen ostaminen.

Ensimmäisessä osassa on kyse todellisen, luonnollisen kauneutesi omaksumisesta ja kehostasi huolehtimisesta, kun taas toisessa osassa on kyse itsesi ja ympärilläsi olevien ihmisten rakastamisesta ja siitä, että opit olemaan yhteydessä sisäiseen naisellisuuteesi.

Kun hallitset sen, sinusta tulee naisellinen jumalatar aivan kuten nainen, josta puhuimme alussa.

Sinusta tulee nainen, jolle kukaan ei voi jäädä välinpitämättömäksi.

Aloitetaan siis!

NAISELLISEN ULKOMUOTOSI OMAKSUMINEN JA KOROSTAMINEN

Naisellisesta ulkomuodostasi huolehtiminen tarkoittaa sitä, että opit tehostamaan ulkonäköäsi, korostamaan tyttömäisiä piirteitäsi ja näyttämään houkuttelevammalta jokapäiväisessä elämässäsi (ja erityisesti miesten seurassa).

Ja näin teet sen:

1. Käytä värejä, joilla on voimakas, naisellinen viehätysvoima

Vaikka en sanoisi, että on olemassa tiukasti miehisiä ja naisellisia värejä, on olemassa värejä, jotka saavat sinut näyttämään maskuliinisemmalta tai feminiinisemmältä.

Ja ollaksesi naisellisempi, sinun on tietenkin käytettävä värejä, joissa on naisellista vetovoimaa.

Ei, tämä ei tarkoita sitä, että sinun on rajoituttava käyttämään vain persikan ja vaaleanpunaisen sävyjä (lisäsin sanan voimakas ennen feminiinistä syystä).

Voimakkaimpia ja naisellisimpia värejä ovat violetti, punainen ja smaragdinvihreä.

Punaisen värin tiedetään olevan intohimon väri, ja se on suurin vetovoiman ja viettelyn laukaisija.

Violetti ja smaragdinvihreä ovat ylellisiä värejä, jotka liittyvät läheisesti aristokratiaan.

Mutta jos tunnet olosi mukavammaksi pukeutumalla vain persikan ja vaaleanpunaisen sävyihin, tee niin vapaasti, sillä niin kauan kuin valitsemasi väri saa sinut tuntemaan olosi hyväksi ihollasi, et voi mennä sen kanssa pieleen.

2. Huolehdi hygieniasta

Itsestäsi huolehtimiseen kuuluu, että pidät erityistä huolta sekä kehostasi että mielestäsi.

Naisellisempi oleminen tarkoittaa siis sitä, että huolehdit hygieniasta käymällä säännöllisesti suihkussa, hoitamalla kynsiäsi ja huolehtimalla ihostasi.

Vaikka kaksi ensimmäistä ovat melko itsestään selviä, keskitymme pääasiassa ihoon, koska se on kehon suurin elin.

Monet naiset luulevat, että viettää valtavasti aikaa solariumissa saadakseen täydellisen rusketuksen on ainoa tapa näyttää houkuttelevammalta miesten silmissä.

Se ei ole totta. Ei ole mitään tarvetta viettää paljon aikaa solariumissa, koska miehet eivät todellakaan välitä ihonväristäsi.

He välittävät siitä, onko se sileä, ravittu ja hoidettu.

Ja ei, tämä ei tarkoita, että sinun täytyy käyttää paljon rahaa kalleimpiin tuotteisiin saadaksesi virheettömän ihon, kuten nyky-yhteiskunnassa on tapana.

Täydellisen ihon voi saada levittämällä luonnontuotteita, kuten kookosöljyä heti suihkun jälkeen, josta on tullut minun rutiinini ja vannon, että se on suurin löytöni!

Naisellisuus ei siis ole vain ulkoisen olemuksen koristelua, vaan myös sen ravitsemista luonnollisilla tuotteilla, jotka sekä lisäävät hyvinvointiasi että vetovoimaasi.

3. Pukeudu kuin nainen

Jos haluat oppia olemaan naisellisempi, sinun on opittava pukeutumaan naisellisemmin.

Pysy siis kaukana pussimaisista vaatteista ja käytä sen sijaan mekkoja, istuvia T-paitoja ja seksikkäitä alusvaatteita, piristä vaatekaappiasi asusteilla, kuten silkkihuiveilla, ja tyylikkäillä vaatteilla, jotka kertovat, että olet nainen etkä tomboy (vaikka tomboy-asu voi joskus näyttää myös tyylikkäältä).

Naisen tavoin pukeutuminen ei tarkoita sitä, että ostat vain trendikkäitä asioita.

Se tarkoittaa, että sinulla on oma tyyli, jolla osoitat ainutlaatuista asennettasi ja persoonallisuuttasi.

Se tarkoittaa, että valitset vaatteita, jotka imartelevat vartaloasi täydellisesti ja korostavat vartalosi parhaita osia.

Pukeutuminen kuin nainen tarkoittaa sitä, ettei tarvitse välittää siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat, kunhan tunnet olosi mukavaksi asussasi ja kunhan se näyttää upealta päälläsi.

Ja voit saavuttaa haluamasi viehättävyyden ja naisellisuuden vaikutuksen t-paidalla tai mekolla, joka ei maksa omaisuuksia.

Sama pätee parisuhdeneuvontaan.

Yleensä parhaat parisuhdeneuvot ovat ilmaisia ja ne tulevat läheisiltä ystäviltäsi.

4. Käytä hajuvettä kuin nainen

Hajuvedet ovat todella voimakkaita tuoksuja, jotka saavat sinut tuntemaan olosi heti paremmaksi ihollasi ja tekevät sinusta kadun jumalatar.

Mikään ei ole viehättävämpi kuin nainen, joka osaa valita oikean hajuveden ja osaa käyttää sitä.

Jos haluat olla naisellisempi, sinun on opittava käyttämään hajuvettä kuin nainen.

Ja se tarkoittaa sitä, että levität muutamaa tippaa etkä litroittain vain siksi, ettet osaa tulkita, oletko levittänyt jo tarpeeksi.

Monet hajuvedet tarvitsevat aikaa aktivoituakseen, aivan kuten vatsasi tarvitsee aikaa tajutakseen, että se on täynnä, kun syöt.

Et halua, että hajuvesi on hallitsevin osa sinua.

Haluat, että se on kumppanisi, että se syleilee kehoasi ja persoonallisuuttasi eikä varjosta niitä.

Haluat sen olevan voimakas, naisellinen aseesi.

5. Huolehdi hiuksistasi

Hiuksesi ovat yksi ensimmäisistä asioista, jotka ihmiset huomaavat sinusta, mutta tämän ei pitäisi olla asia, joka häiritsee sinua, ellei kyse ole siitä, että haluat houkutella ympärilläsi olevia miehiä.

Miehet ovat todella hulluna naisen hiuksiin, koska ne ovat silmiä miellyttävät ja biologisista syistä, eli mitä terveemmät hiukset, sitä terveempi nainen, mikä tarkoittaa terveitä jälkeläisiä.

Kaiken kaikkiaan hiuksesi ovat yksi parhaista ystävistäsi, kun on kyse naisellisen ulkomuotosi korostamisesta.

Voit huolehtia hiuksistasi varmistamalla, että ne ovat terveet, huolitellut ja puhtaat.

Sinun ei todellakaan tarvitse käyttää kaikkia niitä nykyaikaisia työkaluja hiusten suoristamiseen tai kihartamiseen, sillä niitä käyttämällä aiheutat hiuksillesi enemmän vahinkoa kuin hyötyä.

Miehet rakastavat myös luonnollisia naisia, mikä tarkoittaa, että he pitävät luonnollisista, ravituista hiuksista, joten ei todellakaan tarvitse mennä äärimmäisyyksiin.

Kiinnitä huomiota siihen, ettet pese hiuksiasi joka päivä, jotta säilytät niiden luonnolliset öljyt, juo runsaasti vettä ja syö terveellistä ruokaa.

Kaikki tämä parantaa hiuksiasi ja myös yleistä terveyttäsi.

6. Käy säännöllisesti kuntosalilla

Kuntosalilla käyminen säännöllisesti on yksi parhaista päätöksistä, joita olen koskaan elämässäni tehnyt, koska se on parantanut elämääni kaikin puolin ja saanut minut tuntemaan itseni myös naisellisemmaksi!

Liikunnan harrastaminen auttaa sinua pääsemään eroon kaikista kehoosi kertyneistä myrkyistä, lisäät onnellisia kemikaaleja, kuten endorfiineja, ja kehosi saa imartelevan naisellisen vartalon.

Usko minua, mikään ei ole naisellisempaa kuin nainen, joka pitää hyvää huolta kehostaan ja mielestään, nainen, joka voi pukeutua jokaiseen asuun ilman suurempia ponnistuksia, koska kaikki, mitä hän laittaa päälleen, näyttää kymmenen kertaa viehättävämmältä.

Mikään ei ole naisellisempaa kuin nainen, joka on sekä asenteellinen nainen että kuntosalin soturi!

7. Korosta luonnollista kauneuttasi

Jatkuva tonneittain meikkaaminen peittää vain luonnollisen kauneutesi ja vahingoittaa ihoasi ajan myötä.

Ja mikä tärkeintä, se ei ole lainkaan naisellista. Naisellisempaa on korostaa luonnollista kauneuttasi!

Siihen kuuluu ripsivärin ja luomivärin levittäminen, poskipunan lisääminen poskipäille, luonnollisen puuterin levittäminen, jossa on ihotyypillesi sopivia vitamiineja (jos todella tarvitset sitä), pieni määrä huulipunaa tai huulikiiltoa ja muuta vastaavaa.

Muista, että haluat korostaa luonnollista kauneuttasi etkä peittää sitä raskaalla meikillä.

Miehet taas rakastavat naisia, jotka ovat luonnollisia, joten sinun ei pidä ajatella, että se, ettet laita kasvoillesi tonneittain meikkiä, tekee sinusta vähemmän viehättävän.

Päinvastoin, luonnollisen kauneutesi omaksuminen tekee sinusta kymmenen kertaa naisellisemman ja viehättävämmän!

NAISELLISEN SISUSTASI OMAKSUMINEN JA KOROSTAMINEN

Kuten jo sanottu, naisellisen ulkomuotosi korostaminen ei vie paljon aikaa, mutta naisellinen sisustus vaatii kokoaikaista omistautumista, koska se on enemmänkin elämäntapa kuin jotain, jota voi soveltaa vain silloin, kun haluaa.

Naisellisuus koostuu monista näkökohdista, kuten itsenäisyydestä, itsekunnioituksesta ja jatkuvasta työskentelystä itsesi eteen.

Pyrkimys tulla parhaaksi versioksi itsestäsi tekee sinusta naisellisemman, ja näin teet sen:

1. Ole avoin merkityksellisille keskusteluille

Takana ovat ne ajat, jolloin naiset olivat miesten varjossa ja jolloin heitä ei oikeastaan arvostettu älyllisten kykyjensä vuoksi.

Nykyaikainen naiseus toi meille mahdollisuuden näyttää kaikki taitomme, jakaa mielipiteitämme, kunnioittaa toisten ihmisten mielipiteitä ja vaatia heiltä samaa. Ja olisi sääli, jos emme käyttäisi niitä.

Jos haluat oppia olemaan naisellisempi, sinun on opittava olemaan avoin merkityksellisille keskusteluille, joissa jaat vapaasti ja intohimoisesti elämänkokemuksiasi ja näkemyksiäsi.

Usko minua, maailmassa ei ole yhtään miestä, joka ei pitäisi naisesta, jolla on omat mielipiteensä kaikesta.

Jos olet kykenevä ja avoin merkitykselliseen keskusteluun, se tarkoittaa, että olet todellinen nainen, jolla on tyyliä ja älyllisiä kykyjä.

2. Ravitse huumorintajuasi

Monet luulevat, että huumori on varattu vain miehille, koska vitsien kertominen on maskuliininen piirre. No, tämä ei pidä lainkaan paikkaansa.

Huumorintajulla ei ole mitään tekemistä maskuliinisuuden tai maskuliinisen energian kanssa, koska se on universaali!

Nauraminen on universaali merkki siitä, että sinulla on hauskaa, että nautit elämästä ja että olet tyytyväinen itseesi.

Ainutlaatuisen huumorintajusi ravitseminen auttaa sinua saamaan enemmän kosketusta feminiiniseen puoleesi, koska positiiviset tunteet auttavat sinua hyödyntämään sisäistä feminiinisyyttäsi.

3. Pidä katsekontaktia

Sanotaan, että silmät ovat ikkunoita sieluumme, ja sitä sanotaan syystä.

Silmämme voivat kertoa paljon persoonallisuudestamme, aikeistamme ja yleisestä asenteestamme.

Jos esimerkiksi vältämme katsekontaktin ylläpitämistä kuin ruttoa, se tarkoittaa, että meillä on katsekontaktipelkoa, mikä on asia, joka on voitettava.

Jos lisäksi tuijotamme ihmisiä liian pitkään, saatamme antaa viestin, ettemme oikeastaan tiedä, mitä olemme tekemässä.

Oikean katsekontaktin opetteleminen tarkoittaa sitä, että näytät muille ihmisille, että olet itsevarma omassa nahassasi ja että olet kiinnostunut siitä, mitä heillä on sanottavaa.

Muiden ihmisten huolellinen kuunteleminen on myös yksi naisellisen sisimpääsi kuuluvista piirteistä, ja siksi sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota sen vaalimiseen.

Myös katsekontaktin ylläpitäminen toisiin ihmisiin auttaa sinua luomaan voimakkaan yhteyden heihin riippumatta siitä, ovatko he lempiravintolasi tarjoilija, pomosi, poikaystäväsi, ystäväsi tai vastaava.

Se auttaa sinua tulemaan naisellisemmaksi, itsevarmemmaksi ja houkuttelevammaksi.

4. Ravitse intohimoasi (intohimojasi)

Nainen ilman intohimoa on kuin kukka ilman tuoksua.

Intohimo on elämän ydin ja naisellisuutesi ydin!

Kun tiedät, mistä pidät, vietät aikaa uusien asioiden tutkimiseen ja nautit keskittymällä siihen, mikä tuo sinulle iloa, elät täysipainoista elämää.

Mikään ei ole seksikkäämpää tai viehättävämpää kuin nainen, joka puhuu asioista, joista pitää, tulisella intohimolla ja tuolla kiiltävällä kipinällä silmissään.

Jos siis haluat oppia olemaan naisellisempi, mieti asioita, joista nautit elämässäsi, ja pyri tekemään niitä useammin.

Onko sinulla intohimona kokkaaminen, laulaminen, tanssiminen, piirtäminen, pelaaminen tai jokin muu?

Kysy itseltäsi, mitä teet, mikä tekee sinut onnellisimmaksi, kun teet sitä, ja saat vastauksen.

Kun olet löytänyt intohimosi, on tärkeää ravita sitä, sillä mitä enemmän teet sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi, sitä onnellisempi sinusta tulee.

Ja mitä onnellisempi olet, sitä naisellisempi olet!

5. Aseta joitakin standardeja ja tavoitteita

Naisellisuus tarkoittaa myös sitä, että sinulla on standardeja, etkä tanssi muiden ihmisten pillin mukaan.

Kun olet asettanut standardit, on tärkeää pitää niistä kiinni, tapahtui mitä tahansa.

Jos olet rehellinen muille ihmisille, on luonnollista, että odotat heidänkin olevan rehellisiä sinulle.

Ja jos he eivät ole, sinulla on täysi oikeus kertoa heille, ettet todellakaan hyväksy tällaista käytöstä.

Toinen osa naisellista puoliasi on keskittyminen tavoitteisiisi sen sijaan, että eläisit vain päivästä toiseen.

Aivan kuten intohimosi, myös tavoitteesi ovat asioita, jotka vievät sinua eteenpäin, antavat sinulle voimaa taistella ja auttavat sinua tulemaan paremmaksi ihmiseksi.

Nainen, jolla on tavoitteita elämässään, on automaattisesti kymmenen kertaa viehättävämpi.

Nainen, joka tietää, mitä haluaa ja joka osaa taistella haluamansa puolesta, on kymmenen kertaa viehättävämpi kuin nainen, joka vain leikkii neitoa hädässä ja odottaa muiden hemmottelevan häntä ja tuovan hänelle kaiken lautasella.

Älä ole sellainen nainen. Aseta tavoitteesi ja vaatimuksesi kykyjesi ja kykyjesi mukaisesti, niin naisellisuutesi tulee esiin!

6. Työskentele tunteidesi ymmärtämiseksi

Sen sijaan, että olisit tarvitsevainen tai jatkuvasti pessimistinen, päätä katsoa valoisaa puolta ja olla optimistinen.

On tärkeää työskennellä tunteidesi ja itsesi ymmärtämiseksi yleensä.

Naisella, joka ei ole yhteydessä itseensä, joka on jatkuvasti äreä kaikesta ja tyytymätön, on matalammat värähtelyt, jotka osoittavat negatiivista energiaa.

Mutta nainen, joka osaa selviytyä kaikesta, mitä elämä hänelle antaa, ja joka löytää aina jokaisesta tilanteesta jotakin positiivista, on nainen, jolla on korkeampi värähtely, mikä tarkoittaa runsaasti positiivista energiaa.

Ja jokainen mies tuolla ulkona vetää puoleensa sellaista naista! Positiivisen asenteen omaavasta naisesta huokuu magneettimaista karismaa ja naisellista energiaa, jolle kukaan ei voi jäädä välinpitämättömäksi.

Sen sijaan, että murehdit, näyttävätkö kynnet tai hiukset täydellisiltä, sinun tulisi siis aina asettaa etusijalle sisäisen naisellisuutesi työstäminen, sillä se on tunteiden, unelmien ja sisäisen minän ymmärtämisen ydin.

7. Rakasta itseäsi!

Keinotekoisen kauniiden ihmisten ja tekaistujen ihanteiden maailmassa on todella vaikeaa rakastaa itseään sellaisena kuin on, mutta juuri se sinun on tehtävä, jos haluat tulla naisellisemmaksi.

Unohda kaikki median tarjoilema, kaikki ne täydelliset koot, täydellinen meikki tai täydellinen kaikki, koska täydellistä ei ole olemassa!

Naisellisemmaksi tuleminen ei tarkoita Victoria’s Secret -mallin asemaa.

Kyse on omien ominaisuuksiesi vaalimisesta ja siitä, että teet parhaasi parantaaksesi elämääsi, persoonallisuuttasi ja fyysistä ulkonäköäsi jokaisella osa-alueella.

Naisellisempi oleminen on sitä, että päätät rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet ja hyväksyt ne asiat, joita et voi muuttaa!

Naisellisempana oleminen on päätöstä päästää irti kaikesta negatiivisuudesta ja vääristä ihanteista, joita media ja sosiaaliset verkostot (erityisesti Instagram) tarjoilevat, kun ne vakuuttavat sinulle jatkuvasti, että tarvitset tuon yhden asian ollaksesi kauniimpi ja tunteaksesi itsesi naisellisemmaksi.

Et tarvitse. Ainoa asia, jota tarvitset, on oppia rakastamaan koko itseäsi, vikoja, ylimääräisiä kiloja ja raskausarpia, ja olla valmis tekemään töitä itsesi eteen, jotta sinusta tulisi paras versio itsestäsi eikä median asettamien kieroutuneiden ihanteiden paras versio.

8. Nauti elämästä

Ravitse ystävyyssuhteitasi, ole seurallisempi, pyydä neuvoja läheisiltä ystäviltäsi, jaa ajatuksiasi ja salaisuuksiasi, kirjoita runoja, tee lista asioista, joita rakastat itsessäsi ja asioista, joita haluat parantaa, juo lempijuomiasi, lue lempikirjojasi.

Ihaile kauniita auringonlaskuja, katsele tähtiä, lähde pitkälle kävelylle, kuuntele lempimusiikkiasi, opettele soittamaan jotakin instrumenttia, kokeile äskettäin löytämääsi uutta reseptiä, meditoi, laula ja jaa iloasi ja onneasi.

Nauti jokaisesta päivästä kuin se olisi viimeinen, nauti jokaisesta auringon alla vietetystä hetkestä ja nauti jokaisesta sekunnista, jonka vietät lempihenkilöidesi kanssa.

Ja sinä onnistut siinä.

Sinusta tulee naisellisempi, itsevarmempi ja onnellisempi!

Opit elämään elämääsi täysillä, mikä on vain harvojen rohkeiden ihmisten ominaisuus.

Opit omaksumaan naisellisen energiasi ja vetämään puoleesi kenet tahansa haluamasi!

Sinusta tulee todellinen jumalatar.