Skip to Content

Jos Hän Tekee Nämä 8 Asiaa, Älä Edes Vaivaudu Lähettämään Hänelle Vastatekstiviestiä

Jos Hän Tekee Nämä 8 Asiaa, Älä Edes Vaivaudu Lähettämään Hänelle Vastatekstiviestiä

Hän lähettää lyhyitä, vaivattomia vastauksia

Näet todella vaivaa lähettämiesi tekstiviestien eteen. Varmistat, etteivät ne ole tylsiä, että niistä käy ilmi, kuinka kiinnostava ja hauska olet, ja hän vastaa yhdellä sanalla.

Hän ei tee yhteistyötä. Tekstiviestit ovat kaksisuuntainen katu.

Ponnistelujen on oltava molemminpuolisia, tai ette etene mihinkään. Se on ensimmäinen pieni osoitus yksipuolisuudesta, jota haluat välttää hinnalla millä hyvänsä.

Hän on liian kiireinen ottaakseen sinuun yhteyttä

Useimmat ihmiset ovat kiinni puhelimissaan 24/7, joten on todella hassua, kun joku ei vastaa tekstiviestillä heti. Mutta ihmiset käyvät suihkussa, syövät, nukkuvat, tekevät töitä jne. ilman puhelinta.

Jos hän on kuitenkin liian kiireinen vastatakseen yhden päivän sisällä, ja jos hän ei tekstaa takaisin aikoihin, sinun ei tarvitse edes vaivautua jatkamaan tekstailua hänen kanssaan. Kukaan ei ole niin kiireinen, ja hän vain huijaa sinua.

Hän unohtaa vastata tekstiviestillä

Kysy itseltäsi: “Olenko koskaan unohtanut häntä?”. Vastaus on todennäköisesti: “En”. Se johtuu siitä, että pidät hänestä ja välität hänestä.

Jos hän on niin kiireinen päivänsä kanssa, ettei löydä minuuttiakaan tekstata sinulle, hän ei vain ole niin kiinnostunut sinusta, ja se on ainoa totuus.

Hän mainitsee seksin aivan liian aikaisin

Mies, joka ei ole käyttänyt aikaa tutustua sinuun, mutta hyppää heti ensimmäiseen tilaisuuteen mainitakseen, että hän aikoo kiirehtiä kanssasi lakanoiden välissä, ei ole hyvä mies.

Hän ei ole mies, jonka kanssa voit rakentaa suhteen.

Hänellä on vain yksi asia mielessään, ja hän kertoo sinulle, että häntä kiinnostaa vain pelleily. Hän ei halua tutustua sinuun syvemmällä tasolla.

Muista siis, että sexting – alastonkuvien lähettäminen ja jokainen maininta seksistä – on jo varhaisessa vaiheessa valtava punainen lippu siitä, ettei hän ole kiinnostunut jostain vakavammasta.

Vastauksen viivyttely on osa hänen peliään

Hän uskoo, että ainoa tapa pitää tyttö kiinnostuneena on sekoittaa hänen mielensä. Kaikki alkaa tekstiviesteistä.

Hän lähettää jotain ja odottaa vastausta tuntikausia. Hän jättää viimeisen tekstiviestisi huomiotta niin kauan kuin hänen mielestään pitäisi.

Jos olet kiinnostunut hänestä, tämä toimii. Olet koko ajan varpaillaan ja kaipaat hänen seuraavaa viestiään.

Mutta hän vain osoittaa sinulle avoimesti, että hänellä on PLAYER-kirjain otsassaan. Lakkaa lähettämästä hänelle vastatekstiviestejä – sinulla ei ole aikaa leikkiä.

Hän unohtaa mainita, että hän on jo parisuhteessa

Se on varmaan “unohtunut” hänelle. Niinpä niin, aivan kuin voisit unohtaa, että olet parisuhteessa, kihloissa tai luoja paratkoon naimisissa.

Valitettavasti deittailukenttä on nykyään täynnä tällaista roskaväkeä.

Sanomattakin on selvää, että älä edes ajattele tekstata hänelle takaisin. Parasta, mitä voit tehdä, on estää hänet puhelimestasi ja elämästäsi.

Hän ei tekstaa sinulle takaisin

Tämä on sanomattakin selvää, mutta silti mainitsemisen arvoista: ei ole mitään järkeä lähettää tekstiviestiä toisensa jälkeen, kun ensimmäiseen jäi vastaamatta.

Se näyttää siltä, että tekstailet itsellesi etkä hänelle. Se saa sinut näyttämään epätoivoiselta, eikä se saa häntä vastaamaan yhtään nopeammin.

Kaiken kaikkiaan siinä ei ole mitään järkeä. Jos tekstisi jää ilman vastausta, anna sen olla.

Hän suuttuu, koska et ole vastannut tekstiviestiin heti

Tämä on suuri varoitusmerkki. Sinulla on herran tähden oma elämäsi, ja on monia syitä, miksi et voinut vastata heti.

Ja se, että hän suuttuu, saattaa varoittaa sinua siitä, että on parempi, ettet tekstaa hänelle ollenkaan.

Suuttuminen jostain niinkin vähäpätöisestä asiasta kuin siitä, ettei saa heti vastausta, on merkki kontrolloivasta ja mustasukkaisesta käytöksestä. Ole siis hyvin varovainen.

Kaiken kaikkiaan tekstiviesteihin kannattaa soveltaa yhtä sääntöä, joka laittaa kaiken tämän tekstiviestisotkun järjestykseen: Jos ystäväsi olisi samankaltaisessa tilanteessa ja neuvosi olisi “Älä tekstaa hänelle takaisin”, anna sama itsellesi – älä vastaa.

Saavutamme yleensä enemmän aikaan tekstiviestillä, joka jätetään huomiotta, kuin tekstiviestillä, jonka lähetämme.