Skip to Content

7 Merkkiä Siitä, Että Hän Vain Käyttää Sinua Hyväkseen (Etkä Edes Tiedä Sitä)

7 Merkkiä Siitä, Että Hän Vain Käyttää Sinua Hyväkseen (Etkä Edes Tiedä Sitä)

Kun tapaat miehen ja aloitat jotain vakavaa hänen kanssaan, et ole tietoinen niistä huonoista asioista, joita voi tapahtua matkan varrella.

Ehkä juuri tapaamasi mies on naamioitunut narsisti tai jopa pakonomainen valehtelija, ja ehkä hän on todella hyvä saamaan haluamansa panostamatta.

On erilaisia asioita, joita miehet haluavat tytöiltä, kuten seksiä, rahaa, statusta tai jotain muuta. Se riippuu kaverista toiseen. Mutta jos et ole varma, onko miehesi kanssasi vain siksi, että hän rakastaa sinua, tarkista nämä merkit ja ota selvää, onko se, mitä hän tuntee, todellista rakkautta vai jotain muuta.

1. Hän ei halua sitoutua sinuun

Jos olet seurustellut miehen kanssa pitkään, eikä hän silti halua sitoutua sinuun, se on merkki siitä, ettei hän kunnioita sinua ja että hän vain käyttää sinua julmalla tavalla hyväkseen.

Hän on kanssasi tyttöystäväetujen takia, joita sinä annat hänelle, kun taas hän on varsin itsekäs poikaystäväetujensa suhteen. Jos et tunne oloasi hyväksi suhteessa, jossa olet mukana, sinun pitäisi puhua siitä kumppanisi kanssa.

Kerro hänelle tarpeistasi ja toiveistasi. Jos hän rakastaa sinua tarpeeksi, hänelle ei ole suuri ongelma laittaa suhteellenne etikettiä.

2. Hän pyytää sinulta aina rahaa

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että olet ainoa, joka maksaa kaiken? On ymmärrettävää, jos miehelläsi ei ole töitä, joten sinun on tuettava häntä taloudellisesti jonkin aikaa, mutta jos hän on liian laiska menemään ulos ja etsimään keinoa maksaa laskut ja ostaa ruokaa, hän vain käyttää sinua hyväkseen.

Sinä luultavasti säälit häntä ja annat hänelle rahaa ajatellen, että hänellä oli vain huonoa tuuria ja että asiat muuttuvat parempaan suuntaan. Kuuntele minua, jos hän näkee, että olet aina tukemassa häntä taloudellisesti, hän ei koskaan löydä työtä.

Jos siis näet jotain tällaista suhteessasi, sinun pitäisi reagoida, ennen kuin on liian myöhäistä.

3. Hän ei puhu tulevaisuudesta

Tällaiselle miehelle olet hyvä aina, kun hän tarvitsee apuasi, mutta se ei tarkoita, että hän suunnittelee kanssasi mitään vakavaa. Olet vain hänen varasuunnitelmansa ja olet hyvä, kunnes hänen elämäänsä tulee toinen.

Jos haluat tietää, missä te kaksi seisotte, mutta hän kieltäytyy puhumasta siitä, se on merkki siitä, että hän vain käyttää sinua hyväkseen ja teeskentelee rakastavansa sinua, mutta aika näyttää, onko teidän tarkoitettu toisillenne.

Ole kiltti, älä usko tähän paskaan ja siirry pois tuollaisen miehen luota, koska hän on pelkkä manipuloija, joka on pirun hyvä siinä mitä tekee. Hän ei tule koskaan olemaan aviomiesmateriaalia ja hän vain teeskentelee rakastavansa sinua ja välittävänsä sinusta vain saadakseen mitä haluaa.

4. Hän on sinulle kiltti vain silloin, kun hän tarvitsee jotain

Oletko saanut kumppanisi kiinni siitä, että hän on sinulle kiltti vain silloin, kun hän tarvitsee jotain? Jos vastauksesi on “kyllä”, se tarkoittaa, että hän vain käyttää sinua hyväkseen eikä tule koskaan sitoutumaan sinuun.

Tämä on tyypillistä manipuloijalle ja valehtelijalle, joka saa haluamansa helposti eikä tunne siitä katumusta. Jos hän puhuu sinulle vain silloin, kun se on hänelle sopivaa, se on merkki siitä, että hän ei välitä sinusta niin kuin hän sanoo ja että hän jatkaa tätä niin kauan kuin sinä annat hänen tehdä niin.

5. Hän ei ole esitellyt sinua perheelleen

Kun rakastat jotakuta ja kun haluat jotain vakavaa tämän henkilön kanssa, on aivan normaalia, että esittelet hänet vanhemmillesi, eikö niin? Mutta jos miehesi ei ole koskaan puhunut mistään sellaisesta ja jos hän ei halua puhua asiasta, vaikka sinä vaadit, sinun kannattaa miettiä kahdesti, miksi olet yhä hänen kanssaan.

Hän vain käyttää sinua hyväkseen, mutta hän on todella hyvä siinä mitä tekee, joten et oikeastaan ole siitä tietoinen. Sinun pitäisi tietää, että tällaisesta miehestä ei tule koskaan sellaista, johon voit tukeutua, ja hän löytää aina keinon paeta kaikkea vakavaa.

6. Hän osoittaa “rakkauttaan” sinua kohtaan vain sängyssä

Tällainen mies sanoo mitä vain haluat kuulla vain viedäkseen sinut sänkyyn. Hän sanoo, että olet kaunein nainen, jonka hän on koskaan nähnyt, ja että hän on niin pirun onnekas saadessaan sinut elämäänsä. Hän käyttää samaa menetelmää myös silloin, kun hän tarvitsee sinulta rahaa.

Hän tietää, että hän saa asioita helposti, jos hän on kiltti, joten niin hän tekee. Jos huomaat myös, että hän pyrkii tyydyttämään vain omat tarpeensa sängyssä eikä välitä sinun tarpeistasi, se on iso, punainen lippu siitä, ettei hän rakasta sinua tarpeeksi.

Hän käyttää sinua vain hyväksi asioissa, joissa voit auttaa häntä, eikä tunne siitä minkäänlaista katumusta.

7. Hänellä on melko huono maine

Ehkä miehelläsi oli huono maine ennen sinua, mutta uskot jostain syystä voivasi muuttaa hänet. Anteeksi, että puhkaisen kuplasi, mutta hän ei tule koskaan muuttumaan. Hän tulee aina olemaan sama manipuloija ja valehtelija, joka saa aina haluamansa sairailla menetelmillään.

Hän menee tytöltä toiselle ja käyttää kaikkia menetelmiä heihin, kunnes se toimii johonkin heistä. Joten, mitä ikinä teetkin, älä anna hänen kohdella sinua kuin paskaa ja taistele oikeuksistasi. Jos hän ei halua virallista suhdetta kanssasi, älä anna hänen saada mitään kanssasi.

Kunnioita itseäsi, koska on selvää, ettei hän tiedä mitä se tarkoittaa.