Skip to Content

Jos Hän Ei Lähde Perääsi, Kun Kävelet Pois, Jatka Kävelemistä

Jos Hän Ei Lähde Perääsi, Kun Kävelet Pois, Jatka Kävelemistä

Siinä sinä olet. Elämäsi risteyspisteessä. Nyt sinun tulee valita sen elämän välillä, joka sinulla on ollut hänen kanssaan ja haluatko sen jatkuvan sellaisena tai valitsemalla vaikean polun unohtaa ja jättää hänet taaksesi.

Se sattuu, se on vaikeaa, se on musertavaa tietää, että sinun tulee siirtyä eteenpäin elämässäsi ilman sitä ihmistä, jonka ajattelit olevan sinun sielunkumppanisi.

Sydämeltäsi vie paljon aikaa parantua jälleen ja on haastavaa tehdä siitä kokonainen sen jälkeen, kun se on käynyt läpi iin paljon ja sinun tulee jättää palasia siitä menneisyyteesi.

Lähteminen ja eteenpäin meneminen ei tee sinusta heikkoa, se tekee sinusta vahvemman kuin koskaan ennen, koska sinä keräsit kaiken rohkeutesi laittaaksesi jalan toisen eteen ja alkaa kävellä taas.

Se ei toiminut ja te molemmat jotenkin olette tienneet sen jo kauan, että tämä tulisi päättymään näin. Sinä yritit saada sen toimimaan, mutta jotkut parisuhteet eivät ole tarkoitettu olemaan täydellisiä, vaan ennemminkin näyttämään sinulle, miltä rakkauden ei tulisi tuntua ja antaa sinulle arvokas opetus.

Sinä et halunnut lähteä ensin, koska tiesit, että hän istuisi alas eikä edes yrittäisi saada sinua jäämään. On liian työlästä saada parisuhde toimimaan kaiken sen täydellisen katastrofin jälkeen – ainakin niin hän sen ajattelee.

Sinä tekisit mitä vain saadaksesi kaiken jälleen paremmaksi, mutta sinä olet myös tietoinen siitä tosiasiasta, että sinä ansaitset paljon parempaa kuin sen, mitä hänellä on sinulle tarjota.

Tietysti tämä on kaikki se, mitä olit ajatellut jo läpi. Mielesi jatkaa näiden asioiden läpikäymistä joka päivä, mutta jostain syystä sydämesi ei halua tehdä yhteistyötä.

Sinä tunnet itsesi haavoittuvaksi ja kaikki mitä haluat, on se, että hän näyttäisi välittävänsä sinusta ja rakastavansa sinua. Koska hän ei ollut koskaan hyvä näyttämään tunteitaan, etkä edes osannut tulkita hänen tekojaan. Mutta näyttää siltä, että nyt hänen aikomuksensa ovat selkeät.

Oikeastaan, luuletko oikeasti, että hän näyttää edes sitä, että hän olisi pahoillaan, vaikka hän osaisikin sen näyttää? Että hän tekisi jotain pitääkseen sinut hänen vierellään? Kultaseni, jos hän ei ole tehnyt mitään ennen tätä päivää, miksi ajattelisit hänen tekevän jotain huomenna? Älä anna itsesi juuttua hänen ansaansa, vaan kerää voimasi ja jatka kävelemistä.

Jatka kävelemistä ja vaikka se tulee olemaan vaikeaa, se on sen arvoista. Sinä haluat kääntyä ympäri ja mennä takaisin, mutta onko se jotain sellaista, jota oikeasti tuo sinulle onnen?

Älä mene takaisin sellaisen luokse, jonka oma ylpeys on tärkeämpää kuin sinä. Hän kohteli sinua vaihtoehtona sen sijaan, että olisi pitänyt sinua ykkösenä, koska hän ei pystynyt näkemään asioita sinun silmin – silmät täynnä rakkautta ja ymmärrystä.

Siksi hän ei todennäköisesti pysty pitämään sinua itsellään, vaikka hän tekisikin siirron siihen suuntaan.

Hänen käytöksensä tekee tämän hieman helpommaksi sinulle. Vaikka et ajattelisi sitä nyt, yhtenä päivänä kun katsot taaksepäin, muistat, ettei ollut mitään, joka olisi saanut sinut jäämään.

Nyt, jatka kävelemistä. Paranemisen polku kirkastuu ja kaunistuu joka askeleella. Sinä tulet selviytymään, lupaan sen sinulle. Muista vain oma arvosi ja jatka kävelemistä.