Skip to Content

7 Asiaa, Mitä Tehdä, Kun Hän Ei Sitoudu Eikä Päästä Sinua Menemään

7 Asiaa, Mitä Tehdä, Kun Hän Ei Sitoudu Eikä Päästä Sinua Menemään

Kaikkein hämmentävin asia, mitä voi tapahtua parisuhteessa on se, kun mies ei sitoudu, mutta ei myöskään päästä sinua menemään. Mietit, miksi hän työntää sinut pois yhtäkkiä, etkä pysty löytämään syytä siihen, miksi näin tapahtuu.

Joten sinä mietit, mitä asialle tehdä ja kaikki yrityksesi tuntuvat turhilta. Mutta sinun tulisi tietää, että on olemassa ratkaisu jokaiseen ongelmaan ja tämä voidaan ratkaista, jos näet hieman vaivaa. Joten tässä on ohje, mitä sinun tulee tehdä, jos miehesi ei sitoudu sinuun, mutta ei myöskään päästä sinua menemään.

1. Puhu hänelle avoimesti

Tiedän, että sinä et oikeasti halua tehdä tätä ja tiedän, että se on tuskaista, mutta jos haluat tietää, mitä on tekeillä, on parempi kysyä sitä mieheltäsi suoraan. Kerro hänelle, ettet tunne oloasi hyväksi ja että sinun tulee ratkaista tämä ongelma, joka on vaivannut sinua jo pitkään.

Selitä hänelle, että oikea parisuhde vaatii sitoutumista eikä vain istumista kahdella tuolilla samaan aikaan. Ja kaikkein tärkeintä, kerro hänelle, että sinä lähdet, jos hän ei muuta mieltään.

2. Näytä hänelle, että sinä lähdet tiehesi

Katsos, mies ei tiedä, mitä hänellä on ennen kuin hän menettää sen. Joten miksi et näytä hänelle, että sinulla on vaihtoehtoja ja että sinä voit lähteä tiehesi myös?

Älä anna hänen ajatella, että hän on ainoasi, koska on olemassa miehiä, jotka suutelisivat maata jalkojesi alla ja sitoutuisivat sinuun hetkeäkään empimättä. Näytä hänelle, mitä hän menettää, jos sinä lähdet ja anna hänelle aikaa miettiä asiaa.

3. Jätä hänet ajattelemaan kaikkea vielä kerran

Jos painostat häntä ja tukahdutat hänet, hän jättää sinut silmänräpäyksessä. Mutta jos näytät hänelle, että olet laatunainen ja että haluat antaa hänelle aikaa miettiä teitä kahta, hän toimii toisin.

Ehkä hän näkee, kuinka paljon sinä näet vaivaa teidän parisuhteenne eteen ja että sinä annat hänelle tarpeeksi aikaa miettiä asioita kahdesti. Se saa hänet palaamaan luoksesi, vaikka vain kokeilemaan, miten asiat toimisivat, jos hän päättäisi sitoutua.

4. Kerro hänelle, että sinä et vie häneltä hänen itsenäisyyttään

Ehkä miehesi vain pelkää sitoutumista, mutta toisaalta hän on liian suuri pelkuri päästääkseen sinut menemään. Hän pelaa pelejä kanssasi pyytämällä sinun olevan siinä silloin, kun hän sitä haluaa. Siksi sinun tulee selvittää joitain asioita hänen kanssaan ASAP.

Kerro hänelle, että hänen ei tarvitse pelätä itsenäisyytensä menettämistä kanssasi. Kerro hänelle, että hän ei menetä pallejaan kuitenkaan, koska se on se asia, mitä miehet ajattelevat menettävän silloin, kun sitoutuvat. Jos hän ymmärtää, että hänellä on elämä aivan niin kuin silloin ilman sinua, ehkä hän muuttaa mielensä.

5. Aseta itsesi ensi sijalle

Näytä hänelle, että sinä asetat itsesi ensi sijalle ja että sinä et anna hänen venyttää itseäsi yhtään enempää. Näytä hänelle, että voit elää ilman häntä ja että sinä et suunnittele odottavasi häntä enää pidempään. Kun hän näkee, että olet varma siitä mitä sanot ja ajattelet, hän lopettaa hetkeksi ja ajattelee asiaa tarkemmin.

Hän näkee, millaisen ihmisen hän menettää ja hän saattaa kohdella sinua paremmin kuin ennen. Loppujen lopuksi, jos laitat häntä ensi sijalla koko ajan, et anna itsellesi mielihyvää, jonka saat siitä, että asetat itsesi ensi sijalle.

6. Aseta rajoja

Kun näet, ettet saavuta sitä, mitä haluat silloin, kun olet miehen kanssa, sinun tulee asettaa omat rajasi. Sinun tulee ylittää raja ja antaa hänen tietää, että sinulla on oikeutesi myös. Hän ei voi vain raahata sinua mukanaan, manipuloida ja kontrolloida sinua ja sen jälkeen olla antamatta mitään takaisin. Se ei ole rakkautta ja se ei todellakaan ole terve parisuhde.

Joten, sinun tulee kertoa hänelle, että hänen tulee tehdä päätös, mihin hän haluaa päätyä sinun kanssasi. Jos te kaksi ette katso samaan suuntaan elämässä, on aika lähteä pois.

7. Aseta stoppi kaikkeen

Joskus miehet ajattelevat, että uhkailusi ovat turhia, koska he löytävät keinon huijata sinua uudelleen. He ajattelevat, että sinä vain sanot päättäväsi parisuhteen, mutta mitään sellaista ei koskaan tule tapahtumaan. No, paras keino ravistella hänen maailmaansa on oikeasti lähteä.

Näytä hänelle, että hän menetti sinut käyttäytymisellään, etkä sinä suunnittele tuhlaavasi elämääsi miehen kanssa, joka ei osaa päättää, mitä hän haluaa. Sen jälkeen, kun hän näkee sinun olevan tosissasi, hän varmasti yrittää voittaa sinut takaisin.