Skip to Content

Jos Haluat Lopettaa Houkutella Myrkyllisiä Miehiä, Lopeta Näiden 6 Asian Tekeminen

Jos Haluat Lopettaa Houkutella Myrkyllisiä Miehiä, Lopeta Näiden 6 Asian Tekeminen

Olin niin monta vuotta tässä oudossa silmukassa, jossa seurustelin jatkuvasti näiden kamalien miesten kanssa, jotka ottivat paljon enemmän kuin antoivat. Se oli niin myrkyllinen ympäristö, enkä rehellisesti sanottuna tiennyt, mikä helvetti minussa oli vialla, kun vedin jatkuvasti puoleeni kaikkia vääriä miehiä elämääni.

Ajattelin sitä jatkuvasti ja tiesin, että tähän täytyi olla jokin pätevä syy, joten tein hieman sielunelämää ja tulin siihen tulokseen, että käyttäytymiseni oli pääsyy siihen, miksi päädyin aina väärän miehen kanssa!

Ilmensin alitajuisesti tiettyjä epäterveellisiä piirteitä, jotka estivät minua saamasta niitä miehiä, joita oikeasti ansaitsin, ja sen sijaan toin elämääni meren myrkyllisiä miehiä.

Jos et halua toistaa virheitäni ja saada deittielämääsi takaisin raiteilleen, lue nämä 6 asiaa, jotka tein väärin, ja säästä itsesi vuosien katumukselta.

1. Minua viehättivät tummat ja salaperäiset miehet, joilla oli hämärä menneisyys

Olin tarpeeksi hölmö uskoakseni, että pystyisin murtamaan heidän kovan ulkokuorensa ja saamaan heidät avautumaan minulle niin kuin he eivät ole koskaan ennen tehneet. Olin selvästi väärässä, ja se palasi aina vainoamaan minua!

Nuo tyypit saattavat vaikuttaa vain päällisin puolin houkuttelevilta ja viehättäviltä, mutta todellisuudessa he ovat vahingoittuneita sieluja, jotka eivät kykene rakastamaan itseään, saati sitten ketään muuta. Pysy kaukana!

2. Pidin salaa siitä, kun he olivat hieman ilkeitä minulle

Tämä on sekava asia myöntää, ja se juontaa luultavasti juurensa lapsuuteeni, jolloin minulle kerrottiin, että jos poika oli ilkeä tai kiusasi minua, se tarkoitti, että hän piti minusta! Se on hullu käsite, enkä voi uskoa, että kenellekään on koskaan sanottu niin!

Joten se siirtyi takaisin aikuisikääni, jolloin uskoin, että jos hän huusi minulle, se tarkoitti, että hän todella välitti minusta! Mikä paska juttu, johon minut on uskoteltu.

3. En ollut kiinnostunut mukavista miehistä

Mukavat tyypit vain tuntuivat aina jotenkin tylsiltä. Olen tietoinen siitä, että kirjaa ei voi arvioida kannesta kanteen, ja nyt en enää tee niin, mutta ennen uskoin, että en saa mitään jännitystä olemalla kiltin miehen kanssa, koska se tuntui vain liian tavalliselta. Ja nyt tappaisin tuon “tavallisen” rakkauden vuoksi! Vakaus arvaamattomuuden sijaan.

4. Pidin miehistä, jotka olivat juuri päättäneet suhteensa.

Itselleni tuntemattomista syistä ihastuin aina jotenkin miehiin, jotka olivat juuri päättäneet suhteensa tai joilla oli tunnekuormitusta aiemmista suhteista.

Uskoin typerästi, että minä voisin olla se, jonka kanssa he löytäisivät onnellisen elämänsä loppuun asti ja että minä saisin heidät takaisin raiteilleen! Harvoin kävi niin, ja se oli useimmiten vain tuskallista, koska tunsin aina olevani toinen vaihtoehto.

Nyt ymmärrän, että minun olisi pitänyt odottaa, että he pääsevät yli menneestä rakkaudestaan, ennen kuin aloitin mitään heidän kanssaan.

5. Jätin jatkuvasti miehiä ilman todellista syytä

Rakastin olla oikeassa hieman liikaa, joten sen sijaan, että olisin selvittänyt asioita, päädyin jättämään heidät, jotta minun ei tarvitsisi riidellä heidän kanssaan. Se oli todella myrkyllinen kehä, joka oli epäterveellistä meille molemmille, ja se oli kaikki minun syytäni.

En pystynyt hyväksymään sitä, etten ollut koko ajan oikeassa, joten oli helpompi lopettaa se ja löytää toinen myrkyllinen kaveri, jolla korvata hänet. Olin todella itsekäs enkä edes tajunnut sitä.

En oikeastaan usko, että he olivat alunperin niin pahoja, minä jotenkin sain heidät toimimaan niin kieroutuneen ajattelu- ja toimintatapani takia heitä kohtaan.

6. Käyttäytyisin hulluna, jos en saisi tahtoani läpi.

Jos asiat eivät sujuisi niin kuin halusin, syyttäisin kaikesta miestä. Minun oli aina saatava asiat omalla tavallani, ja sain itseni uskomaan, että jos mies ei pystynyt mukautumaan siihen, hän ei ollut minulle sopiva mies ja hänessä täytyi olla jotain vikaa. Ja koko tämän ajan se olin minä, joka mokasi kaiken.

Olin liian itsepäinen myöntääkseni, että olin väärässä, ja maksoin siitä. Luojan kiitos näen nyt, että parisuhde on kaksisuuntainen katu ja molemmat osapuolet ansaitsevat tulla kuulluiksi ja tunnustetuiksi tasapuolisesti. Kaikki muu ei ole reilua, ja nyt vihdoin ymmärrän sen.