Skip to Content

25 Merkkejä Ex Odottaa Sinua Tulemaan Takaisin

25 Merkkejä Ex Odottaa Sinua Tulemaan Takaisin

Ero voi tuoda helpotusta tai olla yksi pahimmista asioista, joita sinulle on koskaan tapahtunut. Riippuen siitä, millainen suhteesi oli ja miten se päättyi, paluu exän kanssa ei välttämättä kuulosta niin huonolta ajatukselta.

Jos olet muistellut niitä osia suhteestasi, jotka toimivat, ja ihmettelet, miksi taas erositte alun perin, merkkien löytäminen siitä, että exäsi odottaa sinua, on varmasti sitä, mitä toivot.

Toisaalta, jos olet siirtynyt eteenpäin ja haluat exäsi pysyvän tiukasti ystäväpiirissä, tieto siitä, että exäsi haluaa sinut takaisin, ei luultavasti ole hyvä uutinen.

Oli miten oli, tässä ovat kaikki merkit, joiden avulla voit selvittää, mitä ex-poikaystäväsi tai ex-tyttöystäväsi tuntee sinua kohtaan.

Mitkä ovat merkkejä siitä, että exäsi odottaa sinua?

Kun suhde päättyy, se päättyy aina sydänsuruihin. Vaikka olisitkin onnellinen, että olet eronnut, olet silti sijoittanut tunteitasi ja aikaasi siihen, mitä teillä oli, joten on luonnollista, että suret eroa.

Kun aikaa on kulunut, olet jommassakummassa tilanteessa: olet joko lopettanut exäsi kanssa ja iloinen, että kaikki on ohi, tai kaipaat häntä ja haluat palata yhteen. Mistä sitten tiedät, onko sinulla vielä mahdollisuuksia päästä takaisin exäsi hyvälle puolelle?

Merkit siitä, että exäsi odottaa sinua, ovat melko ilmeisiä, jos osaat olla tarkkana. Tässä ovat vihjeet, joita tarvitset ollaksesi varma.

1. Exäsi pitää yhteyttä

Yksi suurimmista merkeistä siitä, että exäsi haluaa sinut takaisin, on se, jos hän pitää yhteyttä eronne jälkeen. Vaikka hän ei haluaisi myöntää sitä juuri nyt tai tarvitsisi aikaa miettiä, jos exäsi ei välitä yhteydenpitokieltosäännöstä, hän ei yritä päästä sinusta yli.

Jos exäsi ei voi vastustaa soittamista tai tekstiviestejä ja hänellä on aina jotain kerrottavaa sinulle, on selvää, että hän pitää sinua edelleen osana elämäänsä ja haluaa sinut siihen mukaan. Tämä on selvä merkki siitä, että hän ei pidä eroanne lopullisena.

2. Exäsi seuraa sinua sosiaalisessa mediassa

Kun exäsi seuraa sinua sosiaalisessa mediassa, hän joko haluaa pysyä ajan tasalla elämästäsi, koska välittää edelleen, tai koska hän haluaa varmistaa, ettet ole vielä siirtynyt eteenpäin. Yritys saada huomiosi sosiaalisessa mediassa on keino saada yhteyttä, joka saattaisi olla muuten mahdotonta, jos esimerkiksi olet estänyt hänen puhelimensa.

Exäsi olisi poistanut seuraamisesi, jos hän ei haluaisi olla tekemisissä kanssasi. Ellei hän ole hyvin pikkumainen ihminen, joka tarkistaa, mitä sinä – hänen exänsä – teet varmistaakseen, ettet “voita eroa”, se on merkki siitä, ettei hän ole valmis päästämään sinua menemään.

3. Exäsi on aina saatavilla, kun tarvitset jotain

Selvä merkki siitä, että exälläsi on yhä tunteita sinua kohtaan, on se, jos hän on käytettävissä, kun pyydät jotain. Kun tavoitat hänet, koska tarvitset apua tai palvelusta, tai jos olet tottunut siihen, että hän on lähelläsi tietyissä tilanteissa, ja hän sanoo aina kyllä, hän haluaa olla osa elämääsi.

Jos olitte pitkään yhdessä, opitte luottamaan toisiinne. Silti, vaikka se tuntuisi olevan vain tapa menneisyydestä, jos he eivät haluaisi näyttää sinulle, että voit edelleen tukeutua heihin, he eivät vastaisi, kun tarvitset heitä.

4. Exäsi etsii sinua, kun hän tarvitsee jotain

Kääntöpuoli edellä olevasta kohdasta on toinen hyvä merkki: jos exäsi kääntyy sinun puoleesi, kun hän tarvitsee jotain, se osoittaa, että hän pitää sinua henkilönä, jolla on paikka hänen elämässään.

Vaikka olisitkin etääntynyt heti eronne jälkeen, tämä voi olla merkki siitä, että exäsi alkaa taas kiinnostua ja haluaa päästä lähelle. Kun exäsi kertoo avoimesti tarvitsevansa sinua, hän kertoo sinulle, kuinka tärkeä olet hänelle.

5. Exäsi puhuu sinusta ja hänellä on vain hyvää sanottavaa

Kun yhteiset ystäväsi tai exäsi ystävät eivät voi olla mainitsematta hyviä asioita, joita exäsi jatkuvasti sanoo sinusta, eronne ei ole lopullinen.

Jotkut erot ovat sovinnollisia ja jotkut päättyvät katkeruuteen, mutta aina ne päättyvät siihen, että näkökulma henkilöön, joka oli sinulle kerran tärkeä, on muuttunut.

Parisuhteessa katsot kumppaniasi rakkauden linssin läpi; eron jälkeen näet hänet epäonnistumisen, sydänsurun tai välinpitämättömyyden linssin läpi.

Jos exäsi näkee sinut edelleen ikään kuin olisitte parisuhteessa eikä koskaan pety, on selvää, että hän haluaa sinua edelleen. Ystävällisimmänkään ihmisen ei tee mieli kehua exää muille, jos hän ei enää halua häntä lähelleen.

6. Exäsi myöntää kaipaavansa sinua

Mistä tiedät, että exäsi haluaa sinua yhä? Hän keksii tavan kertoa sinulle. Vaikka hän ei olisikaan vielä valmis yrittämään uudestaan, kun exäsi kaipaa sinua, hän ei pysty salaamaan sitä.

Hän saattaa tekstata sinulle jotain romanttista ja teeskennellä sitten, ettei mitään tapahtunut. Hän ei ehkä sano sitä suoraan sinulle, mutta hän mainitsee siitä muille ihmisille. Hän saattaa haluta sinun tietävän, mutta ei uskalla kertoa sinulle, joten hän varmistaa, että saat tietää siitä jotenkin.

Jos exäsi kaipaa sinua ja haluaa sinut takaisin, kuulet siitä tavalla tai toisella.

7. Exäsi ei tapaile ketään

Hän on saattanut käydä läpi rebound-suhteen tai hän ei ole seurustellut kenenkään kanssa ollenkaan eronne jälkeen, mutta oli miten oli, kun exäsi päättää, että hän haluaa palata yhteen kanssasi, hän menettää kiinnostuksensa uusiin suhteisiin.

Jos hän eroaa jonkun kanssa, jota hän tapaili, ja osoittaa samalla useampia merkkejä tästä luettelosta, se on erityisen hyvä merkki siitä, että hän haluaa sinut takaisin ja aikoo tehdä asialle jotain.

8. Exäsi yrittää tehdä sinut mustasukkaiseksi

Te siis erositte ja päätitte olla vain ystäviä, mutta exäsi vie asian liian pitkälle.

Hän leveilee muiden ihmisten kiinnostuksesta ja varmistaa, että tiedät, että hänellä voisi olla joku toinenkin. Ehkä hän seurustelee jonkun kanssa, mutta tuo tämän henkilön aina mukanaan jonnekin, missä sinä tai ystäväsi näyttäydytte.

Tämä käytös tarkoittaa yleensä sitä, että exäsi testaa sinua tai että hän yrittää tehdä sinut mustasukkaiseksi. He pitäisivät asiat salassa, jos he eivät välittäisi reaktiostasi.

9. Exäsi on kiinnostunut rakkauselämästäsi

Joskus ihmiset yrittävät pahan eron jälkeen lievittää loukkaantumistaan varmistamalla, että heillä on asiat paremmin kuin exällä. Toisaalta, jos exäsi on kiinnostunut rakkauselämäsi kaikista yksityiskohdista, kyse voi olla muustakin kuin kilpailusta.

Jos hän ei voi olla kysymättä jatkuvasti, kenen kanssa seurustelet, mistä lähtien, kuinka läheisiä olette ja mitä muuta hänelle tulee mieleen, hän odottaa, että eroat. Jos uudesta kumppanistasi tulee exäsi vihatuin henkilö, se on selvä merkki siitä, että exäsi haluaa sinut takaisin.

10. Exäsi törmää “vahingossa” sinuun

Tuntuu kuin näkisit exääsi yhtä usein kuin silloin, kun olitte yhdessä, koska hän ilmestyy jatkuvasti sinne, missä oletkin. Se ei tietenkään ole sattumaa – exäsi ilmestyy sinne, missä olet, koska hän haluaa nähdä sinut.

Exäsi tietää, missä haluat syödä ja missä haluat hengailla. Hän tuntee rutiinisi ja tietää, milloin sinua voi odottaa jossakin. Jos hän haluaisi välttää sinua, kuten jokainen exänsä kanssa tekemisissä ollut tekee, hän tietäisi tarkalleen, mistä paikoista hänen pitäisi pysyä poissa.

11. Exäsi pitää yhteyttä ystäviisi

Jos yhteiset ystävänne eivät ole valinneet puolta eronne jälkeen ja exäsi pitää heihin yhteyttä, hän ei yritä katkaista suhteita sinuun.

Kun olet eronnut exästäsi, ystävien oleminen samojen ihmisten kanssa kuin he ovat, on viimeinen asia, jota haluat – haluat vain, että he ovat mahdollisimman kaukana sinusta. Yhteisten ystävien kanssa hengailu ilman, että yrität vakuuttaa heitä valitsemaan puolesi, on järkevää vain sellaiselle, joka on kiinnostunut pitämään exänsä elämässään.

12. Exäsi kyselee jatkuvasti sinusta

Yksi merkki siitä, että exäsi on onneton ilman sinua, on se, kun hän ei voi olla kysymättä kaikilta, jotka ovat sinuun yhteydessä, mitä olet puuhaillut, miten voit, ja tietysti, seurusteletko jonkun kanssa.

Se, että hän on avoimesti kiinnostunut sinusta, on hyvä merkki siitä, että exäsi haluaa sinut takaisin, koska se tarkoittaa, ettei hän peittele sitä, että välittää sinusta yhä.

13. Exäsi ei koskaan palauttanut tavaroitasi

Exäsi ei ehkä ole palauttanut tavaroitasi joko siksi, että hän heitti ne pois, tai siksi, että hän toivoo sinun käyttävän niitä uudelleen. Tietäisit, jos exäsi olisi vihamielinen ja haluaisi päästä sinusta eroon, joten tavaroiden säilyttäminen siltä varalta, että palaat, on hyvä merkki siitä, että hän haluaa toisen mahdollisuuden.

14. Exäsi keksii tekosyitä nähdäkseen sinut

Yksi ilmeisimmistä merkeistä siitä, että exäsi odottaa sinun palaavan, on se, jos hän keksii jatkuvasti tekosyitä tavatakseen, tullakseen luoksesi tai hengatakseen kanssasi. Hän ei ehkä ole vielä valmis myöntämään sitä, mutta jos exäsi haluaa sinut elämäänsä, hän yrittää tehdä sinusta osan elämäänsä keinolla millä hyvänsä.

Jos haluat saada exäsi takaisin ja olet huomannut monia näistä merkeistä hänen käytöksessään, älä pelkää toimia, sillä hän haluaa samaa.

15. Exäsi flirttailee kanssasi

Exät flirttailevat joskus tottumuksesta tai siksi, että heidän välillään on vielä tunteita. Jos exäsi on edelleen ihastunut sinuun ja haluaa sinut takaisin, hän flirttailee antaakseen sinulle merkin kiinnostuksesta.

Flirttailu sellaisten exien välillä, jotka ovat edelleen kiinnostuneita toisistaan, ei eroa paljon flirttailusta sellaisten ihmisten välillä, jotka eivät ole koskaan olleet yhdessä mutta tuntevat voimakasta vetovoimaa toisiaan kohtaan. Jos sinäkin olet kiinnostunut heistä, hyväksy heidän flirttailunsa ja pidä hauskaa.

16. Exäsi lähettää sinulle kännissä tekstiviestejä

Yksi klassisista merkeistä siitä, että exäsi ei ole päässyt sinusta yli, on se, jos hän soittaa sinulle kännissä tai lähettää sinulle impulsiivisia tekstiviestejä, kun hän on juonut liikaa. Näin käy, kun exäsi ajattelee sinua paljon, mutta ei uskalla ottaa sinuun yhteyttä selvin päin.

Kun hänen estonsa katoavat juoma toisensa jälkeen, hänestä tulee yhä rohkeampi ja hän päättää kertoa asian niin kuin se on. Humalatekstit eivät välttämättä heijasta hänen todellisia tunteitaan vaan liioittelevat niitä.

Silti jo se, että hän tuntee tarvetta ottaa sinuun yhteyttä juodessaan, on merkki siitä, että välillänne on yhä jotain meneillään.

17. Exäsi vastaa välittömästi, kun otat häneen yhteyttä

Tekstiviestit seurustelussa ja parisuhteessa kertovat paljon tunteistasi. Toisen odottaminen näyttääkseen viileältä tai kummankin lähettämien tekstiviestien määrän laskeminen ovat joitakin leikkejä, joita ihmiset haluavat pelata kontrolloidakseen valtaa suhteessa.

Jos lähetät exälle tekstiviestin ja hän vastaa heti, hän ei välitä viileyden säilyttämisestä. Hän haluaa sinun tietävän, että hän kiinnittää sinuun huomiota eikä halua antaa sinun odottaa. Tämä on hyvä merkki siitä, että exäsi haluaa sinut takaisin.

18. Exäsi puhuu vanhoista hyvistä ajoista

Sinun ja exäsi välillä on vielä jotain, jos muistelette mielellänne onnellisia yhteisiä muistoja, kuten ensimmäisiä treffejänne, ensimmäistä yhteistä matkaanne tai sitä yhtä kertaa, kun teitte jotain, joka oli hauskaa vain teille kahdelle.

Miksi viettäisitte aikaa yhdessä, jos välillänne ei olisi mitään? Jos tunnet yhä yhteyttä exääsi, ole varovainen, ettet vain pidä kiinni menneisyydestä, vaan että voit kuvitella tulevaisuutta hänen kanssaan.

Ellei hän ole osoittanut sinulle, että hän pyrkii muuttumaan, älä myöskään unohda niitä huonoja asioita, joita tapahtui, kun olitte yhdessä. Haluat olla varma, että suhteenne on tällä kertaa erilainen, ennen kuin annat hänelle sydämesi jälleen kerran.

19. Exäsi puhuu siitä, mitä olisi voinut olla

Pelkästään se, että keskustelet exäsi kanssa, kertoo paljon suhteestanne. Exät, jotka ovat lopettaneet keskenään, ottavat yhteyttä vain, jos on pakko. Jos keskustelette syvällisesti, välillänne on yhä side.

Jos eronne tapahtui olosuhteiden vuoksi, hän saattaa tuntea, että hänen oli pakko jättää rakastamansa ihminen, joten ei ole ihme, että hänestä tuntuu tältä.

Puhuminen siitä, miten suhteenne olisi voinut edetä, jos olisitte pysyneet yhdessä, osoittaa, ettei exäsi yritä unohtaa suhdettanne. Sen sijaan hän miettii, mitä olisi tapahtunut, jos olisitte pysyneet yhdessä, koska hän uskoo, että teillä oli jotain erityistä.

20. Exäsi vaikuttaa aidosti katuvaiselta

Exäsi haluaa sinut takaisin, jos hän ei pelkää näyttää, että hän katuu menettämistäsi.

Se, että hän pyytää anteeksi käytöstään ja yrittää hyvittää sen sinulle, puhuu siitä, mitä hän sinussa arvostaa, ja tekee kaikkensa hyvittääkseen sen sinulle, ovat merkkejä siitä, että exäsi katuu asioita.

Hän saattaa haluta korjata suhteenne, jotta voitte pysyä ystävinä, mutta paljon todennäköisempää on, että hän haluaa sinun ottavan hänet takaisin.

21. Exäsi pyrkii parantamaan itseään

Jos exäsi suhtautuu vakavasti suhteeseenne ja haluaa korjata asiat, kun hän päättää tavoitella sinua uudelleen, huomaat, että hänestä on tullut parempi ihminen kuin ennen.

Tämä on loistava merkki siitä, että hän on tosissaan ja että hän pyrkii tällä kertaa toimimaan paremmin. Työskentely oman mielenterveyden, saavutusten ja parisuhdetaitojen parissa on erittäin tärkeää, kun haluat olla terveessä parisuhteessa, ja exäsi tekee sitä.

Toisaalta tämä voi olla myös merkki siitä, että hän on päättänyt jatkaa elämäänsä, jolloin sinun on päästävä lopullisesti yli hänestä. Tiedät sen varmasti, jos tarkkailet hänen käyttäytymistään muiden merkkien varalta ja päätät, odottaako hän sinun palaamistasi vai yrittääkö hän päästä takaisin peliin.

22. Exäsi ottaa vastuun

Vastuun ottaminen omasta osuudestaan aiempiin parisuhdeongelmiisi ja sitoutuminen muutokseen on merkki henkilökohtaisesta kasvusta, mutta se osoittaa myös, että hän haluaa sinun ottavan hänet takaisin.

Jos hän teki jotain, mikä loukkasi sinua ja johti eroonne, hän tietää, ettet ota häntä takaisin, ellei hän korjaa virhettään. Vaikka suhteenne päättyisikin siihen, että asiat yksinkertaisesti lakkasivat toimimasta, ex, joka haluaa sinut, tietää, missä hän meni pieleen.

Vastuun ottaminen ja parhaansa tekeminen, jotta hän ei toista samoja virheitä, on selvä merkki kiinnostuksesta.

23. Exäsi työstää ongelmiaan

Mitä vaaditaan, jotta voi aloittaa suhteen toisen kerran? Vakaumus siitä, että asiat ovat tällä kertaa paremmin. Ainoa tapa, jolla exäsi voi saada sinut uskomaan tähän, on se, että hän päättää käsitellä asioitaan ja osoittaa, että hän on kiinnostunut yrittämään uudelleen.

Tämä on erityisen tärkeää, jos hänen ongelmansa aiheuttivat eronne. Jos exäsi tekee kaikkensa korjatakseen sen, mikä ei toiminut hänen osaltaan, esimerkiksi puhumalla terapeutin tai parisuhdevalmennuksen kanssa, hän antaa sinulle ymmärtää, että hän haluaa sinut takaisin.

Päättäväisyys tehdä paremmin on hyvä merkki siitä, että hän on valmis muuttumaan sinun vuoksesi.

24. Exäsi pyrkii pysymään lähellä

Kun exäsi todella rakastaa sinua kaiken tapahtuneen jälkeenkin, hän tekee kaikkensa ollakseen lähelläsi, vaikka ette voisikaan olla suhteessa yhdessä. Joku, joka todella rakastaa sinua, tyytyy olemaan ystäväsi, jos se on ainoa tapa olla lähelläsi.

Eron jälkeinen aika on vaikeaa: kumpikin teistä miettii virheitään ja sitä, mitä olisi voinut tehdä toisin. Jos hän kuitenkin pitää yhteyttä, löytää tavan tavata sinua ja osoittaa, että ajattelee sinua, se on varma merkki siitä, että exäsi tarvitsee sinua elämäänsä.

25. Exäsi kertoo avoimesti haluavansa sinut takaisin

Jos exäsi kertoo sinulle suoraan, että hän haluaa sinut edelleen, sinun on tehtävä päätös.

Suhteet päättyvät osapuolten välisten ongelmien vuoksi tai ulkoisista syistä, joihin et voi vaikuttaa. Syy, miksi erositte, vaikuttaa suuresti siihen, pitäisikö sinun ottaa exäsi takaisin vai ei.

Ehkä erositte, mutta ette halunneet: ongelmat, kuten kyvyttömyys ylläpitää kaukosuhdetta tai perheongelmat, voivat johtaa vakavasti otettavan, muuten menestyksekkään suhteen päättymiseen.

Tässä tapauksessa, jos näitä syitä ei enää ole ja teillä on yhä tunteita toisianne kohtaan, takaisin yhteen palaaminen voisi tehdä teidät onnellisiksi.

Ehkä erositte, koska ette olleet taitavia ihmissuhteissa, koska ette kommunikoineet hyvin tai muista yleisistä syistä, joiden vuoksi ihmiset eroavat. Jos olette molemmat kasvaneet yli siitä, missä olitte tuolloin, ja uskotte voivanne siirtyä sen yli, yrittäkää uudelleen, ja saatatte onnistua.

Mutta jos erositte, koska jompikumpi teistä on tehnyt toisellenne jotain pahaa, mieti tarkkaan, ennen kuin hyväksyt ne uudelleen. On paljon syitä, miksi ei kannata koskaan ottaa takaisin exää, joka jätti sinut, joten älä kiirehdi, vaikka exäsi vaikuttaisi kuinka houkuttelevalta ja vakuuttavalta.

Sydämesi on vaakalaudalla, joten ole hyvin varovainen.

Pakkaaminen

Jos seurusteluelämäsi pyörii aina saman henkilön ympärillä, saattaa olla aika heittää pyyhe kehään ja myöntää, että exäsi on se oikea.

On-and-off-suhteen pitäminen ei ole terveellistä, mutta jos näet merkkejä siitä, että exäsi odottaa sinua, ja ponnistelet suhteenne eteen, sinun on kysyttävä itseltäsi, pitäisikö sinun lopettaa taistelu.

Toisaalta, jos vain toinen teistä on edelleen kiinnostunut, on parasta luopua siitä, tai päädytte vain loukkaantumaan entistä enemmän.