Skip to Content

25 Emojia, Joita Pojat Käyttävät, Kun He Rakastavat Sinua (+ Niiden Salaiset Merkitykset)

25 Emojia, Joita Pojat Käyttävät, Kun He Rakastavat Sinua (+ Niiden Salaiset Merkitykset)

Luulin ennen, että rakkauselämäni oli tarpeeksi monimutkaista, mutta sosiaalisen median ja emojien (kyllä, olen niin vanha) tulon jälkeen asiat muuttuivat entistäkin haastavammiksi.

Naiset, olen varma, ettette enää mieti liikaa vain sanoja, jotka tulevat heidän suustaan, vaan teette kaikki seuraavat asiat:

– luette rivien välistä tekstiviestikeskusteluissa (luulette, että heidän jokaisella sanallaan on salainen merkitys) ?

– analysoit heidän tekstiviestittelytapojaan ?

– teeskentelet, että on täysin ok joka kerta, kun hän jättää tekstiviestisi huomiotta, vaikka todellisuudessa kuolet sisältäsi ?

– yrität olla välittämättä siitä tuskallisesta tunteesta, joka tulee yhden sanan tekstiviesteistä ?

– analysoimalla heidän hymiöitään, jotta näet, pitävätkö he sinusta vai rakastavatko he sinua ?

Tänään keskitymme viimeiseen. Tarkemmin sanottuna keskitymme siihen, millaisia hymiöitä miehet käyttävät, kun he rakastavat sinua, jotta voit aina olla askeleen edellä heitä!

25 Emojia, joita pojat käyttävät, kun he rakastavat sinua

?:sta ?:een, katsotaanpa todellisia merkityksiä näiden hymiöiden takana, joita pojat käyttävät, kun he ihastuvat sinuun KOVASTI:

1. ? merkitys kaverilta

Eläköön kuuluisa silmää vilkuttava naama! Epäilemättä silmäniskunaama on yksi salaperäisimmin kiehtovista emojista, ja se on aiheuttanut paljon ylimalkaista pohdintaa (ainakin omalla kohdallani).

Pojat käyttävät silmäniskuhymiötä ensisijaisesti flirttaillakseen kanssasi, mutta he jatkavat tämän kuuluisan emojin käyttöä myös silloin, kun heidän tunteensa sinua kohtaan syvenevät.

He eivät tietenkään halua paljastaa liikaa, mutta he haluavat tavallaan pitää sinut arvailujen varassa todellisten tunteidensa suhteen.

Tämän emojin avulla he voivat ilmaista rakkauttaan kiehtovalla ja salaperäisellä tavalla, koska he tietävät, että tytöt ovat ihastuneita siihen (ja se toimii joka kerta).

2. ? merkitys kaverilta

Toisin kuin edellisellä hymiöllä, suudelma-hemojilla on hieman erilainen merkitys hienovaraisuudessaan. Pojat käyttävät pusuhymiöitä flirttaillakseen suoraan kanssasi ja ilmaistakseen rakkauttaan ja kiintymystään lämpimällä ja viileällä tavalla.

Jos olet joskus saanut tämän hymiön tekstiviesteissä (ja olet varmasti saanut), tiedät, mistä puhun.

Aluksi sykkeesi nousee ja lämmin, pörröinen tunne valtaa sinut. Ajattelet itseksesi: “Jep, tämä se on. Hän rakastaa minua täysin.”

Mutta sitten taas et voi muuta kuin googlettaa hymiöitä, joita miehet käyttävät, kun he rakastavat sinua, vain varmistaaksesi, ettet kuvittele asioita.

No, on hyvä, että teit niin.

3. ? merkitys kaverilta

Emoji, jossa on kolme sydäntä ja hymyilevät kasvot? Mielestäni tätä ei tarvitse analysoida, koska se huutaa RAKKAUTTA, KIINNOSTUSTA, HUOLEHTIMISTA.

Usko minua, miehet eivät lähetä kasvonilmeitä kolmella sydämellä paskanjauhantaan. He lähettävät niitä tytöille, joilla on erityinen paikka heidän sydämessään, joten pidä itseäsi onnekkaana!

4. ? merkitys mieheltä

Hymyilevät kasvot hymyilevillä silmillä -emojia käyttävät erityisesti pojat ilmaistakseen yhden asian: Että he tuntevat olonsa mukavaksi tosielämässä ja virtuaalisessa seurassasi.

Jos kaveri siis lähettää sinulle tämän emojin, tiedä, että hän on hitaasti mutta varmasti rakastumassa sinuun. Hän rakastaa läsnäoloasi, ja hänen sydämensä sykkii joka kerta, kun hän saa sinulta tekstiviestin.

Hän ei voi salata innostustaan sinulta, joten hän tuntee velvollisuudekseen kertoa sinulle, miten paljon olemassaolosi merkitsee hänelle. (Sinun on siis parasta uskoa häntä.)

5. ? merkitys mieheltä

Aina kun näen sydänsilmät-hemojin, se tuo heti mieleeni lapsen silmät, kun hän on innoissaan jostain (olipa kyseessä sitten lempilelu tai jäätelö). Ymmärrät varmasti, mihin olen menossa tällä kaikella.

Korvaa vain sanat lempilelu ja jäätelö itselläsi, ja siinä on vastauksesi.

Lähettämällä sinulle tämän emojin mies haluaa sinun tietävän seuraavaa:

– Olet hänen syvän kiintymyksensä kohde.

– Olet ensimmäinen asia, jota hän ajattelee aamulla ja nukkuessaan.

– Hän on innoissaan joka kerta, kun hän näkee sinut ja lähettää sinulle tekstiviestejä.

– Hän kertoo sinulle ” rakastan sinua” hienovaraisesti.

6. ? merkitys mieheltä

En tiedä sinusta, mutta olen huomannut, että miehet, jotka ovat korviaan myöten rakastuneita sinuun, eivät voi lakata nauramasta, kun ovat lähelläsi.

Sinun ei tarvitse edes vitsailla, koska kaikki mitä sanot saa heidät jotenkin maagisesti nauramaan. ?

Älä mene lankaan.

He eivät naura millekään sanomallesi, vaan he nauravat, koska SINÄ ja sinun vibasi saavat heidät tuntemaan niin.

He ilmaisevat kiintymystä ja kiitollisuutta siitä, että saat heidät tuntemaan olonsa hyväksi. Sama pätee virtuaalimaailmaan.

Olet se, joka piristää heidän päiväänsä, koska sanot aina oikeat sanat, jotka innostavat heitä. Juuri sitä tämä hymiö tarkoittaa.

7. ? merkitys kaverilta

Miehen lähettämä halaava kasvohymiö huutaa seuraavaa:

– Haavoittuvuutta

– Mukava olo

– Tunteellinen olo

– Syvä kiintymys

Vakavasti puhuen, jos mies haluaa “virtuaalisesti” halata ja suudella sinua, se on hyvä merkki siitä, että hän on täysin ihastunut sinuun.

Ja kyllä, kun miehet ovat näin ihastuneita sinuun, he käyttävät lämpimiin tunteisiinsa liittyviä hymiöitä, kuten tätä.

8. ? merkitys mieheltä

En ole koskaan oikein ymmärtänyt tätä yhtä emojia, koska se sijoittuu jonnekin sydämen ja hymyn väliin. Tutkittuani asiaa löysin vihdoin sen todellisen merkityksen.

Tähtisilmä-emoji vastaa sydänsilmä-emojia. Se ilmaisee miehen äärimmäistä hämmästystä. Se tarkoittaa, että hän on ällistynyt tavasta, jolla ilmaiset itseäsi, no, periaatteessa tavasta, jolla teet mitä tahansa. ?

9. ? merkitys mieheltä

Jos olet joskus saanut tekstiviestin, jossa on ylösalaisin hymyilevät kasvot, et varmaankaan ole voinut olla ihmettelemättä: Flirttaileeko hän vain kanssani, vai onko siinä jotain muutakin?

No, ylösalaisin käännettyä hymynaamaa käytetään yleisesti poikien flirttailevissa tekstiviesteissä, MUTTA sitä käytetään myös silloin, kun he herättävät voimakkaita tunteita sinua kohtaan (eivätkä ole valmiita kertomaan niistä avoimesti).

Olen samaa mieltä siitä, että tämä hymiö pitäisi kieltää, koska se voi tarkoittaa monia asioita, ja kenellä on aikaa tulkita niitä kaikkia? Odota, meillä on ratkaisu tähänkin ongelmaan.

Jos hän yhdistää tämän emojin sydänsilmä-emojiin tai halaamisemojiin, nämä ovat kaikki emojeja, joita miehet käyttävät, kun he rakastavat sinua, joten sitä ei tarvitse miettiä liikaa.

10. ❤️ merkitys kaverilta

Sydän-emojia pidetään klassisena tapana ilmaista syvempiä tunteita. Vaikka se vaikuttaa ensisilmäyksellä yksinkertaiselta, punaisen sydämen emojia käyttävät pojat eri tilanteissa, kuten esim:

– Kun saat heidät nauramaan.

– Kun he tunnustavat, kuinka erityinen olet heille.

– Kun he eivät malta odottaa, että näkevät sinut.

Sydämen vastaanottaminen on aina hyvä asia ja varma merkki siitä, että hän pitää sinusta enemmän kuin ystävästä ja haluaa sinun tietävän sen.

11. Merkitys mieheltä

Kyllä, enkelikasvo-emoji on ehdottomasti eräänlainen flirtti-emoji, mutta pojat käyttävät sitä myös silloin, kun he antavat sinulle hienovaraisesti ymmärtää, kuinka paljon merkitset heille.

Useimmiten se tulkitaan viattomaksi vastaukseksi tekstiviestiin, mutta se kertoo myös kasvavasta tunnevetovoimasta. Tämä emoji vastaa salaista punastumista.

No, jos kaveri punastuu, tiedät, että hänen mielessään ja sydämessään tapahtuu varmasti jotain (jotain itseään vahvempaa).

12. ? merkitys kaverilta

Suukko-emojin saaminen kaverilta on aina hyvä asia. No, ei oikeastaan aina. Pelaajat voivat myös lähettää sinulle virtuaalisia suukkoja houkutellakseen sinut mukaan peliinsä.

Mutta jos olet jo ylittänyt kaikki punaiset liput ja tiedät, että kaverillasi on puhtaat aikeet sinua kohtaan, sinun kannattaa ehdottomasti nauttia siitä oivalluksen hetkestä, joka tulee virtuaalisen suukon vastaanottamisesta. Miksi?

Koska se tarkoittaa, että hänellä on SYVÄT tunteet sinua kohtaan, tyttö!

13. ? merkitys kaverilta

Tämä on yksi suosikeistani. Punastuva emoji on sekä söpö että kuuma samaan aikaan kahdesta yksinkertaisesta syystä:

– Se osoittaa, että kaveri on tavallaan hukkua tunteisiinsa.

– Se osoittaa, että hän luultavasti pelkää sitä, että hän on täysin ihastunut sinuun.

Varastit hänen sydämensä, ja nyt hänen on löydettävä keino tunnustaa se maailmalle (ja itselleen). Punastuneen emojin lähettäminen on ehdottomasti alku.

14. ? merkitys mieheltä

Mikä on parempaa kuin saada sydän kaverilta? No, kahden sydämen emojin vastaanottaminen tietysti!

Se on kuin hän kertoisi sinulle: Nainen, rakastan sinua tuplasti! Älä uskalla kyseenalaistaa tunteitani sinua kohtaan.

Vitsihälytys: Jos saat mieheltä kaksi sydäntä, voit todellakin olla varma, että hänen kaksi päätään ovat muuttuneet kahdeksi sydämeksi. ?

15. ? merkitys kaverilta

Tämä on söpö suuteluhymiö, jonka kaverit yleensä lähettävät sinulle toivottaakseen hyvää yötä, hyvää huomenta tai kun heistä tuntuu söpöltä ja romanttiselta.

Hän nauttii tekstiviestiviboistasi eikä malta odottaa, että virtuaaliset keskustelunne siirtyvät tosielämän convoiksi. Ja kyllä, hänen syvän kiintymyksensä tasot sinua kohtaan kasvavat eksponentiaalisesti.

16. ? merkitys mieheltä

Me kaikki tiedämme, kuinka paljon miehet nauttivat kiusoittelustasi aina, kun heillä on siihen tilaisuus. Nyt kysymys kuuluu: miksi he tekevät niin? Koska he ovat ihastuneet sinuun, tietenkin!

Kaveri lähettää sinulle kieli ulos -emojin kiusoitteluyritystensä jälkeen (erityisesti sen jälkeen, kun hän on saanut sinut nauramaan).

Jos mies yrittää viihdyttää sinua huumorintajullaan, tiedät, että hän on ihastunut sinuun.

17. ? merkitys mieheltä

Tiedätkö sen tunteen, kun olet piilotellut jotain niin kauan, ja kun vihdoin jaat sen jonkun kanssa, tunnet heti suurta helpotusta.

Sitä tämä helpottunut hymyhymiö edustaa. Jos mies lähettää sen sinulle, se tarkoittaa, että hänellä on ollut sisäisiä taisteluita jo jonkin aikaa, ja vihdoin hän on valmis myöntämään syvän kiintymyksensä sinuun!

18. ? merkitys mieheltä

Kyllä, virne-emojit on ensisijaisesti varattu flirttailuun, mutta niillä voi olla myös romanttisia merkityksiä. Flirttailu voi olla myös romanttista, eikö niin?

Kaiken kaikkiaan virnistysilmeen vastaanottaminen mieheltä on nokkelaa, leikkisää ja äärimmäisen hauskaa (ainakin meille yliajattelijoille). Se antaa ymmärtää, että hän yrittää leikkiä vaikeasti saatavaa, vaikka todellisuudessa hän ei voisi olla enempää kiinnostunut sinusta.

19. ?‍❤️‍? merkitys mieheltä

Pariskuntaemoji! Onko olemassa ilmeisempää virtuaalista rakkaudenilmaisua mieheltä? Enpä usko.

Lähettämällä tämän hän antaa sinulle ymmärtää, että kuulutte toisillenne.

Sinä olet hänen, ja hän on sinun.

Hän on ylpeä voidessaan antaa sinulle sydämensä ja pitää huolta sinusta.

Hän on sinun Romeosi, ja sinä olet hänen Julia.

Pitäisikö minun jatkaa? Jatka vain.

20. ? merkitys mieheltä

Hymynaama-emoji aurinkolasien kanssa kuuluu myös flirtti-emojien kategoriaan, jota myös pojat käyttävät, kun he haluavat ilmaista syviä romanttisia tunteita sinua kohtaan.

Hän haluaa, että pidät häntä siistinä kaverina, joka yrittää parhaansa mukaan tavoitella sinua ja palvoa lempeää sydäntäsi.

Joskus hänellä voi olla vaikeuksia ilmaista sinulle näitä tunteita, mutta tiedät, että ne ovat olemassa, ja tämä romanttisen viileiden sanojen säestämä emoji on siitä laillinen todiste.

21. ? merkitys kaverilta

Apina-emoji kuvaa ujoutta, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista emojista, joita pojat käyttävät, kun he rakastavat sinua.

Se on kuin he piilottaisivat todelliset tunteensa itseltään ja heitä nolottaa paljastaa sinulle liikaa.

Jos kaverisi on ujo, saat varmasti paljon apina-niin-pahaa-hymiöitä. No, saat niitä, vaikka hän ei olisikaan ujo. Tärkeintä on, että hän on hulluna sinuun!

22. ? merkitys mieheltä

Tiedät varmasti sen ilon, kun saat ruusun lempipersoonaltasi. Kun mies antaa sinulle ruusun, se tarkoittaa, että hän kunnioittaa sinua, arvostaa sinua ja pitää sinua erityisenä ihmisenä elämässään.

No, sama pätee, jos hän antaa sinulle virtuaaliruusun. Hän haluaa sinun tietävän, kuinka hulluna hän on rakastunut sinuun ja että olet hänen naisensa! ?

23. ? merkitys mieheltä

Iloiset kasvot hymyilevine silmineen! Jos mies lähettää sinulle tämän emojin, tiedät, että saat hänet tuntemaan olonsa RAKASTETuksi ja IHMISELLiseksi.

Hän nauttii tekstiviestien lähettämisestä sinulle, ja vielä enemmän hän nauttii siitä, että hän viettää aikaa kanssasi. Olet hänen yininsä ja yanginsa vastakohta, ja voit piristää hänen päiväänsä muutamassa sekunnissa (ja ilman suurempaa yrittämistä).

Hänen tarvitsee vain saada sinulta tekstiviesti, ja hänellä on ? koko loppupäiväksi.

24. ? merkitys kaverilta

Samanlainen kuin edellisessä, irvistyshymiöitä lähettävät pojat kertoakseen sinulle, että he ovat aivan hulluna sinuun, huumorintajuusi ja ainutlaatuiseen persoonallisuuteesi.

Hän ei varmaan voi lopettaa virnistämistä edes sen jälkeen, kun olette lopettaneet keskustelun. No, se on lopullinen todiste hänen vahvasta kiintymyksestään sinuun.

25. ? merkitys mieheltä

Kasvot, joissa käsi on suun päällä -emoji on yhä suositumpi poikien keskuudessa erityisesti siksi, että se on söpö, tunteellinen, eikä paljasta liikaa.

Tämä emoji näyttää heidän haavoittuvaisen ja hellän puolensa. Jos kaveri tuntee olonsa vapaaksi lähettää sinulle tällaisen emojin, tiedät, että hän voi olla oma itsensä lähelläsi.

Tiedät myös, että hän arvostaa tapaa, jolla saat hänet tuntemaan itsensä. Pidä tätä emojia romanttisena eleenä ja todisteena hänen omistautumisestaan sinulle.

Loppuajatuksia ?

Kaikista hymiöistä, joita miehet käyttävät rakastuessaan sinuun, ?, ? ja ?‍❤️‍? ovat ilmeisimpiä virtuaalisia rakkaudenilmaisuja.

Myös muita yllä olevassa luettelossa olevia emojeja voidaan pitää romanttisina ilmauksina heidän syvemmistä tunteistaan sinua kohtaan, mutta vain eri yhteyksissä.

Loppujen lopuksi, jos opit tulkitsemaan kaikki merkit, jotka osoittavat, että kaveri rakastaa sinua, emojien psykologia on vain toissijainen todiste heidän syvästä kiintymyksestään (kuten pitääkin). ?