Skip to Content

5 Mielen Peliä, Joita Emotionaalisesti Epävarmat Miehet Pelaavat Naisilla

5 Mielen Peliä, Joita Emotionaalisesti Epävarmat Miehet Pelaavat Naisilla

Epävarmat miehet ovat vaarallisimpia lajissaan, koska he pyrkivät piilottamaan epävarmuutensa manipuloimalla. He ovat turhautuneita, koska eivät usko itseensä, joten he etsivät emotionaalista vahvuutta satuttamalla sinua.

Kun olet heidän kontrolloitavissa, se antaa heidän elämälleen merkityksen ja he ajattelevat pysytvänsä kontrolloimaan jotain, tässä tapauksessa sinua, joka saa heidät tuntemaan itsensä tärkeäksi.

Aluksi et pysty näkemään heidän epävarmuuttaan läpi, koska he piilottavat sen niin hyvin ja tartut ansaan. Kun hän alkaa näyttää oikeita kasvojaan, et ymmärrä sitäkään, et heti. Tiedät, että hänellä on jotain käsiteltävänä ja ajattelet hänen olevan hieman hukassa, mutta hän tarvitsee vain suunnan.

Ajattelet voivasi muuttaa hänet ja näyttää hänelle oikean suunnan, mutta et voi, et osaa. Hän ei koskaan tule muuttumaan, ei niin kauan kun hän ei ole onnellinen itsestään ja ainoa, joka hänet voi muuttaa on hän itse, et sinä.

Joten päädyt satuttamaan itsesi, itkemään itsesi uneen, koska päätit antaa hänelle tilaisuuden ja hän otti sen ja manipuloi sinut unohdukseen. Hän sai sinut käyttäytymään niin kuin hän halusi, etkä edes tajunnut sitä. Mestari manipuloija pelasi sinua kuin hölmöä.

Estääksesi tämän tapahtumasta toiste, säästääksesi itsesi tuskalta ja turhilta kyyneliltä, lue näistä manipulaation keinoista, joita emotionaalisesti epävarmat miehet käyttävät saadakseen sinut syyllistymään ja pysymään heidän kanssaan:

1. He syyttävät sinua

Itsetunnon puutteesta johtuen hän syyttää sinua, joten hän syyttää asioista vain sinua saadakseen huomiosi kiinnittymään häneen. Hän ei halua kohdata omia virheitään, joten hän huijaa sinut näkemään omasi. Tämä on emotionaalisen manipuloinnin klassinen keino koska sanat haavoittavat ja joskus ne sattuvat jopa enemmän kuin teot.

Sinun tulisi…

Kun tämä tapahtuu, on parasta kävellä ulos keskustelusta tai älä edes päästä häntä tilanteeseen, jossa hän pääsee syyttämään sinua mistään. Tämä voi olla uuvuttavaa ja on parasta hakea lohdutusta ystäviltäsi. Etsi heiltä neuvoa äläkä anna hänen ajaa sinua nurkkaan hyökätäkseen.

2. He pelaavat ’syötti ja kytkin’ peliä

Kun kiistelette, hän tuo esiin suuren aseen ja kääntää kiistan ympäri, tehden sinusta ongelman pääasiallisen lähteen. Hän asettaa syytökset sinun päällesi, vaikka et olisi tehnyt mitään väärää. Tällä tavoin hän manipuloi saadakseen sinut tekemään mitä hän haluaa ja mitä hän on halunnut alusta asti. Jossain kohtaa väsyt väittelyyn ja alistut, koska et halua puolustaa itseäsi enää ja yrität todistaa hänelle, että et ole syyllinen mihinkään.

Sinun tulisi…

Sinun ei tulisi koskaan alistua, jos olet oikeassa. Älä annan jonkun tehdä elämästäsi surkeaa. Jos et voi olla hänen kanssaan, jätä hänet, koska teitä ei selvästikään oltu luotu toisillenne. Ansaitset onnesi ja hänen manipulaationsa saa sinut surulliseksi eikä se tule koskaan loppumaan, ei ikinä.

3. He häpeävät sinua

Jonkin häpeäminen voi olla äärimmäisen vaarallista, mutta sillä on myös täysin toisenlainen käänne. Henkilö, joka häpeää toista, tekee sen oman epävarmuutensa vuoksi. Tämä on syy siihen, miksi hän alistaa sinua ja häpeää sinua, jotta tuntisit itsesi surkeaksi. Asia on niin, että hän ei halua sinun näkevän sinun olevasi parempi kuin hän. Hän pelkää, että jätät hänet kun ymmärrät tämän.

Sinun tulisi…

Älä anna hänelle sitä tyydytystä, että hän onnistuu saamaan sinut tuntemaan itsesi surkeaksi. Älä anna hänelle tilaisuutta siihen, että olet riippuvainen hänestä. Olet vahva ja itsenäinen nainen ja et tarvitse yhtään ketään. Ole oma itsesi äläkä anna kenenkään alistaa sinua. Yritä erkaantua tästä häpeästä äläkä anna sen vaivata sinua. Jos tämä alkaa tapahtua useinkin, yksinkertaisesti jätä hänet ja totea, ettet tarvitse häntä.

4. He vain kyttäytyvät kuin ääliöt

Ajattelet hänen olevan täydellinen mies, joka kohtelee sinua kuin prinsessaansa. Luulet hänen haluavan antaa sinulle koko maailman tai ainakin hän esittää niin, kun olet yksin. Mutta kun lähdette ulos ja olette hänen ystäviensä ympäröimänä, hän muuttuu täydelliseksi ääliöksi. Hänestä tulee vastenmielinen etkä edes tunnista häntä. Hän tekee tämän peittääkseen epävarmuutensa ja tunteakseen itsensä suuremmaksi mieheksi, kun hän lyttää toista muiden edessä.

Sinun tulisi…

Varoittaa häntä ja puhua asiasta. Kerro hänelle, miltä sinusta tuntuu, kun hän kohtelee sinua tällä tavoin. Anna hänelle mahdollisuus korjata käytöksensä ja jos hän jatkaa samaa linjaa, jätä hänet. Et tarvitse tuollaista elämääsi.

5. He pelaavat ’vuoristorataa’ kanssasi

Sanotaan vaikka että hän on vienyt sinut ulos syömään tai elokuviin, tai pysyitte kotona, mutta juttelitte ja teillä oli hauskaa. Ei väliä, missä olette, tärkeintä on, että nautitte toistenne seurasta. No, seuraavana päivänä hän käyttäytyy hyvin omituisesti ja hän esittää jonkin menneen pieleen, kun vietitte aikaa yhdessä. Tämä saa tilanteen näyttämään siltä, että hän ei ole varma, mitä sinusta ajattelee tai pitääkö hän sinusta ollenkaan. Yrität ja kiedot ajatuksesi tämän asian ympärille, yrität miettiä, missä kohtaa meni pieleen. Tekemällä näin hän saa sinut antamaan itsellensä kaiken huomiosi, jota hän ei ansaitse, koska hän huijasi sinut antamaan kaiken huomiosi hänelle.

Sinun tulisi…

Puhua hänelle jälleen kerran. Kysy, miksi hän käyttäytyy niin ja jos hän tarvitsee jonkun, jolle puhua. Jos hän hyväksyy ehdotuksen, hienoa. Hänellä tosiaan on oikea ongelma ja hän haluaa sinun apuasi. Kuitenkin, jos hän kieltäytyy suoraan, jätä hänet koska hän ei ole muuta kuin epävarma huomion kalastelija joka viettää lopun elämäänsä manipuloimassa sinua rakastamaan itseään.