Skip to Content

Ihmeellinen Totuus Melkein Miehestä Pääsemisestä

Ihmeellinen Totuus Melkein Miehestä Pääsemisestä

Sydänsuru sattuu. Vaikka se ei ollutkaan niin vakavaa, olit rakastunut häneen.

Jos hän ei tuntenut samaa sinua kohtaan, se ei muuta mitään. Rakastit häntä, ja se särki sinut. Hän huijasi sinua, vältti määrittelemästä teitä kahta, vältti myöntämästä, rakastaako hän sinua vai ei.

Hän piti sinua jäissä. Hän antoi sinulle toivoa, että ehkä jonain päivänä hän näyttäisi sinulle tien sydämeensä. Toistaiseksi tuo tie on pimeä ja tukossa.

Jätetyksi tuleminen on syvältä, mutta vielä syvemmältä on tulla huijatuksi ja valehdelluksi. Tilasi naisena on melko yksinkertainen – joko olet parisuhteessa tai et. Olisi niin paljon helpompaa käsitellä sitä, että olit suhteessa ja nyt et ole.

Toki olosi olisi paskamainen, itkisit päiväkausia ja kieltäytyisit puhumasta kenellekään tai nousemasta sängystä. Mutta se ei koskaan kestäisi liian kauan. Ennemmin tai myöhemmin tajuat, että hän ei vain ole tuskasi arvoinen.

Se, mikä tappaa sinut ja vie sinut pohjalle, on se, kun joku valehtelee suoraan päin naamaa. Kun joku rakastaa sinua yhtenä hetkenä ja ei välitä vittuakaan seuraavana.

Se mikä on syvältä on yrittää päästä siitä pois. Tiedäthän, kun saavutat pohjan, koska hän käveli suoraan ohitsesi, eikä huomannut, että olit edes paikalla, tai kun hän ei tekstannut sinulle takaisin päiväkausiin. Silloin tulet järkiinsä ja kysyt itseltäsi: “Mitä vittua minä teen?”

Mutta surullisinta on se, että hän aistii, että olet ehkä raitistunut, joten hän houkuttelee sinut takaisin. Hän antaa sinulle tarpeeksi huomiota, jotta saat toiveesi heräämään ja tulet takaisin hänen luokseen. Ei, hän ei ole vielä päättänyt, rakastaako hän sinua vai ei, mutta hän tarvitsee sinut lähelleen – kaiken varalta.

Kuinka itsekkäämmäksi hän voi tulla?

Tämä henkilö on antanut sinun ratsastaa tunne-elämän vuoristoradalla. Hän on saattanut sinut äärimmäisestä onnellisuudesta totaaliseen masennukseen muutamassa päivässä. Kukaan ei kestä tällaisia tunnemuutoksia ilman vakavia seurauksia, ilman ahdistusta ja traumoja.

Ymmärrät tämän, ja pääset ulos siitä huolimatta, että se sattuu helvetisti. Sinun ei odoteta surevan häntä. Kukaan ystävistäsi ei ymmärrä sitä, koska hän kohteli sinua kuin paskaa.

Kukaan ei ymmärrä, että olet antanut itsesi täysin tähän suhteeseen. Olet sijoittanut siihen sydämesi ja mielesi toivoen, että jonain päivänä hän muuttaa mielensä.

Tunteesi ovat todellisia. Et keksi niitä, eikä kukaan voi laittaa etikettiä sille tai tilanteelle, jossa olet.

Älä anna kenenkään vähätellä tuskasi merkitystä. Älä anna kenenkään kertoa, ettei sen kuuluisi sattua. Joskus elämäsi suurin rakkaus voi olla piilossa miehessä, jota ei vain ole tarkoitettu olemaan kanssasi.

Ja sinun on hyväksyttävä se.

Kun teet niin, kun lopetat asiat hänen kanssaan, se on aivan kuin oikea ero. Se sattuu kuin olisitte olleet yhdessä vuosia. Et voi nukkua öisin, et suostu syömään. Silmäsi ovat turvonneet jatkuvasta itkemisestä. Et halua nousta sängystä, pukeutua tai mennä minnekään. Olet vihainen koko maailmalle. Olet aivan sekaisin.

Mutta sinun on pidettävä se omana tietonasi, koska jos murtut muiden edessä, saat vain: “Hän oli ääliö, joka ei välittänyt sinusta. Hän käytti sinua hyväkseen ja soitti sinulle vain silloin, kun halusi.”

Kyllä se on totta, mutta se ei tarkoita, ettet rakastanut häntä. Se ei tarkoita, ettetkö ajattelisi toisenlaista skenaariota, kuten sitä, mitä olisi tapahtunut, jos asiat olisivat olleet toisin. Jos teillä olisi ollut mahdollisuus onnelliseen tulevaisuuteen.

Kaikki tämä kipu, jota tunnet, katoaa. Se on mahdollista, ja sitä tapahtuu joka päivä lähes jokaiselle ihmiselle tällä planeetalla. Mutta se, mikä tekee siitä niin paljon vaikeampaa, on se, kun teeskentelet, että teidän välillänne on kaikki hyvin.

Yrität pysyä vahvana, kun hän lähettää sinulle tekstiviestin, jossa hän pyytää sinua pitämään yhteyttä; kun hän kysyy sinulta, voisitteko pysyä ystävinä. Et anna hänen nähdä, että sinuun sattuu, ja sanot “kyllä”.

Ja joka kerta kun näet hänet, sydämesi itkee. Kun tulet kotiin, et voi nukkua yölläsi, koska tiedät, että mies, jota yhä rakastat, makaa jonkun toisen kanssa.

Se, että olet loukkaantunut ja yrität päästä yli hänestä, on jotain, mitä sinun on käytävä läpi, ja se on ihan okei. Mutta se, että yrität pitää itsesi kasassa ja annat hänen pysyä elämässäsi, ei ole ok.

On väärin piilotella omia tunteitasi, jotta hän ei epäilisi, että jokin on pielessä.

Hän jopa kysyy sinulta, mikä on hätänä. Hän huomaa, että etäännytät itsesi, ja hän tavoittaa sinut.

Tämä on vielä pahempaa.

Mitä sinun pitäisi sanoa?

“Olet tuhonnut minut, olet satuttanut minua niin pahasti, enkä halua enää koskaan nähdä sinua.” Pitäisikö sinun sanoa se ja odottaa hänen ymmärtävän sen?

Hänen silmissään hän ei ole syyllinen. Hän ei koskaan tehnyt mitään virallista. Hän ei koskaan nähnyt sinun valittavan suhteestanne. Kaiken lisäksi sinä jopa mahdollistit hänet teeskentelemällä, että kaikki oli kunnossa. Kun hän käyttäytyi huonommin, sinä käyttäydyit paremmin – vain pitääkseen hänet ja yrittäessäsi pelastaa teidät kaksi.

Halusit antaa teille kahdelle tulevaisuuden, jota kaikki kadehtisivat.

Älä siis ahdistu ajatuksesta, että itket turhaan. Itke niin paljon kuin sinun tarvitsee. Mitään kipua ei voi leimata tai sitä ei tarvitse perustella.

Jos sydäntäsi särkee, anna sen särkyä. Jos sieluusi sattuu, anna sen tapahtua. Päästä kaikki nuo tunteet ulos, äläkä selittele itseäsi kenellekään.

Ota aikaa parantua, ja kun olet parantunut, varmista, ettet enää koskaan tunne näin. Varmista, ettet koskaan anna itsesi hajota ja ajautua pohjalle. Et ansainnut sitä. Ansaitsit niin paljon parempaa.