Skip to Content

Totuus On, Että Mikään Ei Estä Häntä Tavoittelemasta Sinua, Jos Hän Todella Haluaa Sinua

Totuus On, Että Mikään Ei Estä Häntä Tavoittelemasta Sinua, Jos Hän Todella Haluaa Sinua

Totuus on, että jos mies haluaa sinut, mikään ei pidä häntä kaukana sinusta.

Toinen totuus, mutta tällä kertaa ruma, on se, että jos mies ei halua sinua, mikään ei saa häntä jäämään.

Ja ainoa hämmennys, joka voi syntyä, on se, että sinä kieltäydyt hyväksymästä tätä.

Ainoa komplikaatio, joka voi syntyä, on se, jos alat keksiä tekosyitä paetaksesi totuutta. Ja tämä on totuus.

Mikään ei estä häntä jahtaamasta sinua – jos hän todella haluaa sinua.

Riippumatta siitä, kuinka paljon tuskaa sinulla on, totuus on aina parempi vaihtoehto. On aina parempi loukkaantua totuuden kautta kuin lohduttautua valheilla. Koska totuus tulee aina pintaan ja valehtelemalla itsellesi vain pitkität tuskaa.

Jos hän ei jahtaa sinua, sinun on tiedettävä, että hän ei todella halua olla kanssasi.

Jos hän ei jahtaa sinua, hän ei ole tarpeeksi kiinnostunut. Hän haluaa sinua, mutta ei rehellisesti sanottuna niin paljon. Hän pitää sinusta, mutta ei niin paljon.

Hän voi olla kanssasi, mutta hän voi olla myös jonkun muun kanssa. Sillä ei ole hänelle mitään merkitystä. Miksi siis pitäisit kiinni miehestä, joka on välinpitämätön sinua kohtaan? No, sinun ei pitäisi.

Jos hän ei jahtaa sinua, hän ei ole valmis sitoutumaan.

Hän ei ole valmis antamaan kaikkea aikaansa yhdelle naiselle. Hän ei ole valmis sanomaan ei kaikille muille naisille ja luopumaan kaikista vaihtoehdoista, joita hänellä on ollut tähän asti. Ja toinen asia, joka sinun on ymmärrettävä, on se, että tuhlaat vain aikaasi tällaisen miehen kanssa.

Jos hän ei jahtaa sinua, hän ei ole valmis tekemään töitä pitääkseen sinut. Hän vain päästää sinut menemään niin helposti.

Ehkä hän haluaisi saada sinut, mutta vain jos sinä teet kaiken työn. Ja jos hän ei ole valmis näkemään vaivaa, jos hän ei ole valmis tekemään töitä pitääkseen sinut, hän ei ansaitse sinua.

Totta puhuen, miehelle, joka haluaa olla kanssasi, mikään ei ole esteenä. Mikään ei pysäytä häntä. Kaiken lisäksi hänen ei tarvitse edes sanoa, että hän haluaa olla kanssasi, voit nähdä sen hänen teoistaan.

Jos hän haluaa olla kanssasi, hän ei syytä ajankohtaa.

Ajoituksessa ei ole mitään vikaa, ja tiedätkö miksi? Koska hän varmistaa, että se on paras mahdollinen aika saada sinut elämäänsä.

Hän ei näe sinua jonain, joka astui hänen elämäänsä, kun se oli sekaisin, vaan pikemminkin jonain, joka tuli oikeaan aikaan auttamaan häntä saamaan järkeä koko sotkusta.

Jos hän haluaa olla kanssasi, hän ei anna sinun odottaa, kunnes hän saa kaiken selville. Koska kaikki selvitetään sinun kanssasi etukäteen.

Sinä olet se, joka saa hänet tuntemaan, että hänen elämänsä muodosti kokonaisen ympyrän, kun astuit sisään. Hän hakee sinusta rohkaisua ja voimaa, sinä olet hänen motivaationsa ja johtotähtensä.

Jos hän haluaa olla kanssasi, mikään ei ole monimutkaista. Koska asioiden sanominen monimutkaisiksi on jotain, mitä vain pelkurit tekevät. Sitä sanovat vain ne, jotka pelaavat pelejä. Ja oikeat miehet selvittävät kaikki monimutkaiset tilanteet.

He ratkaisevat kaikki komplikaatiot, jotta he voivat olla haluamansa naisen kanssa. He ponnistelevat, ja siinä on valtava ero.

Totuus on, että mikään ei estä häntä tavoittelemasta sinua, jos hän todella haluaa sinua.

Todelliset miehet eivät piiloudu tekosyiden taakse. He eivät pelaa pelejä. Koska he antavat poikien tehdä sellaista. Oikea mies astuu peliin ja lähtee sen naisen perään, jonka kanssa haluaa olla.

Kun mies pitää naisesta, hän varmistaa, että nainen tietää sen.

Hän kumartuu, jotta hän huomaisi hänet, hän tekee kaikkensa saadakseen naisen ihastumaan häneen.

Hän varmistaa, että hän on sellainen mies, jonka nainen ansaitsee, hän tekee töitä itsensä eteen, hän tekee töitä kaikkien esteiden eteen ja saa ne poistumaan sen sijaan, että hän vain antaisi periksi tai keksisi paskoja tekosyitä sille, miksi se ei voi tapahtua.

Meidän kaikkien on kasvettava aikuisiksi ja hyväksyttävä tämä totuus. Koska tämä on perimmäinen totuus – mikään ei estä miestä tavoittelemasta naista, jos hän todella haluaa olla hänen kanssaan. Mutta jos hän ei halua, ei ole olemassa sanoja, tekoja tai rakkautta, joka olisi tarpeeksi suuri saadakseen hänet jäämään.

Koska hän ei jää, ellei hän todella halua sinua. Muista tämä: mies näyttää aina sillä, miten hän kohtelee sinua, missä asemassa olet hänen elämässään.

Joten jos sinusta tuntuu, ettet kuulu hänen viereensä, et luultavasti kuulu. Jos sinusta tuntuu, ettet ole hänelle tärkeä, et luultavasti ole.

Jos sinun täytyy kysyä häneltä, missä seisot hänen kanssaan, vastaus on luultavasti ei missään. Jos sinun täytyy tavoitella häntä, hän ei halua olla kanssasi.

Mies, joka haluaa olla kanssasi, varmistaa, että tiedät hänen aikeensa. Hän varmistaa, että olet tietoinen siitä, että hän haluaa sinut elämäänsä ja minkä roolin hän haluaa sinun näyttelevän.

Hän näyttää tunteensa avoimesti, hän ei anna sinun odottaa itseään tai mitään muutakaan, eikä hän keksi tekosyitä, vaan tekee sen sijaan niin. Kaikki muu on puhdas todiste siitä, että hän on kypsymätön mies, joka ei tiedä, mitä haluaa. Ja se on sinulle merkki siitä, että on tullut aika etsiä joku muu, joka todella tietää, mitä haluaa ja joka haluaa olla kanssasi.