Skip to Content

Poikaystävät Huonoimmasta Parhaaseen (Horoskooppimerkin Mukaan)

Poikaystävät Huonoimmasta Parhaaseen (Horoskooppimerkin Mukaan)

Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

Neitsytmiehet ovat todella kärjessä, sillä he ovat huonoimpia poikaystäviä. Ensinnäkin he ovat pikkutarkkoja, rakastavat riidellä ja ovat niin voimakastahtoisia, että luulevat olevansa aina oikeassa.

He ovat yleensä emotionaalisesti rampoja ja heiltä puuttuu empatia. Vaikka heillä on olohuoneen kokoinen ego, he käyttävät sitä usein peittääkseen epävarmuutensa.

He ovat erittäin älykkäitä ja heillä on hyvä huumorintaju, jotka ovat kaksi heidän viehättävää piirrettään. Niiden varjoon jää kuitenkin helposti heidän taipumuksensa olla mustasukkainen ja kontrolloiva.

Heidän kielensä on yleensä nopeampi kuin heidän mielensä, ja he voivat muuttua todella ilkeiksi ja loukkaaviksi. He pyytävät myöhemmin anteeksi, mutta silloin on jo liian myöhäistä, sillä vahinko on jo tapahtunut.

Ainoa asia, joka voi tehdä kaikkien aikojen huonoimmasta poikaystävästä hieman paremman, on heidän ascendenttimerkkinsä. Se voi olla jotakin, joka antaa heille hellyyttä ja ymmärrystä, jota heiltä puuttuu.

Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

Vaikka Skorpioni on yksi intohimoisimmista merkeistä, se ei yksin riitä luokittelemaan häntä yhdeksi parhaista poikaystävistä.

Toki jokainen Skorpionin kanssa seurusteleva tyttö lumoaa itsensä hänen salaperäisellä viehätyksellään ja tajunnanräjäyttävällä suorituskyvyllään sängyssä.

Mutta heti kun suhde alkaa muuttua hieman vakavammaksi, Skorpioni vetäytyy pois. Hän on hieman sitoutumiskammoinen.

Häneltä puuttuvat myös viestintätaidot, jotka ovat olennainen osa vakaan suhteen rakentamista, ja yhtäkkiä hänen salaperäisyydestään ja varovaisuudestaan tulee hänen pahimpia piirteitään.

Skorpioni saattaa eräänä päivänä asettua aloilleen ja huomata, että elämä, jota hän oli elänyt, piti hänet yksinäisenä.

Mutta hän tekee sen omilla ehdoillaan ja omassa ajassaan, siksi ei kannata jäädä, jos hän ei ole vielä valaistunut itsestään.

Kalat

Kalat horoskooppi

Toivoton romantikko, Kalat-mies syyllistyy oman rakkauselämänsä sabotoimiseen. Hän on jo luonut mielessään unelmasuhteen, mutta todellisuus on jotain muuta.

Hänestä tulee usein omien täyttymättömien odotustensa uhri.

Hän on hyvä luonne, itse asiassa liiankin hyvä, siksi ei ole ihme, että häntä huijataan usein.

Jos hänellä on ollut myös epäonnea törmätä myrkylliseen naiseen, tämä vain käyttää häntä niin paljon hyväkseen, että hän sulkeutuu tunteellisesti.

Koettuaan huonon suhteen Kalat-mies muuttuu epävarmaksi, ehkä jopa niin mustasukkaiseksi, että hänestä tulee mustasukkainen.

Koska hän elää la-la-maassa, hänen on vaikea ylläpitää todellista suhdetta; hän tarvitsee tytön, joka todella ymmärtää häntä ja hänen herkkää sieluaan, vain siten hän voi olla onnellisesti parisuhteessa.

Oinas

Oinas horoskooppi

Oinas-mies on erittäin maskuliininen. Vaikka se saattaa ensisilmäyksellä vaikuttaa houkuttelevalta ja uskomattoman seksikkäältä, siinä on suuri vika.

Hän on dominoiva, äkkipikainen ja joskus jopa aggressiivinen.

Hän saattaa myös vaikuttaa ylimieliseltä ja pomottelevalta, ja siksi hän tarvitsee vahvan, itsenäisen naisen, joka panee miehen tekemään töitä päästäkseen luokseen eikä salli, että häntä komennellaan.

Kun hän on korviaan myöten rakastunut, hän muuttuu hetkessä pomottelevasta kompromissihaluiseksi. Hänellä on hyvät puolensa – hän on rohkea, ikuinen optimisti ja hyvin lojaali.

Härkä

Härkä horoskooppi

Kompromissit eivät kuulu heidän vahvuuksiinsa. He ovat niin itsepäisiä, että he mieluummin lyövät päänsä tiiliseinän läpi kuin tekevät mitään, mikä ei ole heidän mielensä mukaista.

Häntä on todella vaikea deittailla, koska hän ei tule kenellekään vastaan puolimatkassa.

On todella turhauttavaa, että toinen osapuoli on aina se, jonka täytyy mukautua häneen ja tehdä kaikki raskaat työt.

Härkä on kuitenkin kaikista horoskooppimerkeistä uskollisin. Hän seisoo aina sanojensa takana, hän on luotettava, suojeleva ja perhekeskeinen, joten Tauruksen miehellä on vielä toivoa.

Kauris

Kauris merkki

Kaurismies eli herra kaikkitietävä on tunnettu halustaan olla huoneen fiksuin mies, ja hänen ylimielisyytensä kyllästyttää todella nopeasti.

He ovat hieman pomottelevia ja kontrolloivia, mikä voi olla ylivoimaista heidän seurustelukumppanilleen.

Toisaalta hän on äärimmäisen ahkera ja luotettava, mikä on hyvä ominaisuus.

Heillä on oma tapansa olla romanttisia. He eivät sytytä kynttilöitä ympäri asuntoa tai lue suloisia iltasatuja tytölleen.

Mutta hän kehottaa sinua ajamaan turvallisesti, kysyy, onko sinulla nälkä ja peittelee sinut, kun olet menossa nukkumaan.

Hän tekee pieniä suuria asioita suurten eleiden sijaan, ja se on jotain kunnioitusta herättävää.

Vesimies

Vesimiehen horoskooppi

Vesimies on mies, jolla on hankittu maku. Hän voi olla poikkeuksellinen poikaystävä tytölle, jonka kanssa hän sopii yhteen, mutta kaikille muille hän on yliampuva.

Hän tarvitsee tilaa ja voi vaikuttaa välillä etäiseltä; hänen mielialansa vaihtelee. Hän ei solmi romanttisia suhteita helposti ja hän ottaa aikaa päästääkseen ihmiset mukaansa.

Mutta kun hän löytää jonkun, joka vastaa hänen älykkyyttään ja haastaa häntä, hänestä tulee loistava poikaystävä. Hänen kanssaan kyse on vain puuttuvan palapelin palasen löytämisestä.

Vaaka

Vaaka merkki

Missä vaa’ankielinen mies voisi olla, ellei jossain keskellä? Riippuen siitä, missä elämänvaiheessa hän tällä hetkellä on, hän voi olla joko paras tai yksi huonoimmista poikaystävistä.

Vaa’ankielinen mies on hurmaava, flirttaileva ja rakastaa saamaansa huomiota, siksi hän pelaa kentällä.

Hänellä on todennäköisesti elämässään panopoikavaihe, ja sen aikana hän on kaukana hyvästä poikaystävästä.

Mutta jollekin, joka seurustelee vaa’ankielisen miehen kanssa elämänsä kypsässä vaiheessa, hän on täydellinen poikaystävä. Hän on jo elänyt hullun elämänsä ja nyt hän on valmis asettumaan aloilleen.

Tässä vaiheessa hänellä ei ole ongelmia sitoutua ja olla omistautunut vain yhdelle naiselle.

Hän tekee parhaansa tehdäkseen naisen onnelliseksi, haluaa harmoniaa ja perustaa jossain vaiheessa perheen.

Jousimies

Jousimies horoskooppi

Jousimies inhoaa ajatusta sitoutumisesta. Hän kaipaa vapautta, ja siksi hän pysyy sinkkuna tai lyhytaikaisissa suhteissa, kunnes löytää jonkun, joka todella ymmärtää häntä ja rakastaa tavalla, joka ei saa häntä tuntemaan itseään häkkiin vangituksi.

Mustasukkaiset ja takertuvat tyttöystävät eivät kestä kauan Jousimiehen kanssa.

Kun hän tapaa jonkun, jonka kanssa hän on yhteensopiva, hän suhtautuu siihen aivan uutena seikkailuna.

Hänen sydämensä on oikeassa paikassa, ja hän on valmis sitoutumaan täysin; häntä ei vain voi eikä pidä pakottaa siihen.

Suhde Jousimiehen kanssa on erittäin hauska hänen nokkelan luonteensa ja moitteettoman huumorintajunsa ansiosta; päivä ilman naurua on hukkaan heitettyä aikaa.

Kun hän on rakastunut, hänestä tulee paras versio itsestään.

Leo

Leijona horoskooppi

Se, mikä tekee Leo-miehestä niin hämmästyttävän, on se, että hän uskoo vahvasti antavansa enemmän kuin saavansa.

Hän näkee vaivaa ja tekee kaikkensa saadakseen rakkaansa tuntemaan itsensä rakastetuksi ja suojelluksi.

Hän on romanttinen sielu ja hän pitää yllätyksistä. Leo-mies on täydellinen yhdistelmä parasta ystävää ja rakastajaa, mikä tekee hänestä uskomattoman poikaystävän.

Älä anna Leijonan huomionhalun hämmentää sinua, sillä useimmiten hän vain nauttii huomiosta eikä siinä ole mitään muuta, ei edes silloin, kun kyse on vastakkaisesta sukupuolesta.

Hän on lojaali luuhun asti. Ja hän kunnioittaa aina naista, jonka kanssa hän on yhdessä, riippumatta siitä, onko tämä läsnä millään hetkellä.

Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

Kaksoset-mies on todella joku merkittävä. Hänellä on tämä synnynnäinen halu tuoda iloa ja onnea minne tahansa hän meneekin, ja tämä halu vain kasvaa, kun kyse on hänen merkittävästä toisestaan.

Ominaisuudet, jotka ovat johtaneet heidät lähelle tämän listan kärkeä, ovat heidän kuuntelu- ja viestintätaitonsa.

Kun he kuuntelevat, he ovat todella kiinnostuneita siitä, mitä jollakulla on sanottavaa. He ovat kosketuksissa tunteisiinsa ja kommunikoivat niistä helposti.

Luottamus, kommunikaatio ja kunnioitus rakentavat hienon suhteen, ja Kaksosille se tuntuu niin helpolta, koska he ovat valmiita antamaan kaikkea tätä ja enemmänkin.

Saattaa kulua jonkin aikaa, ennen kuin he löytävät ikuisen kumppaninsa, mutta kun he tietävät, he vain tietävät, eikä heitä tarvitse enää kyseenalaistaa.

Rapu 

Rapu horoskooppi

Romanttisen kosketuksensa, lämpimän sydämensä ja empatiakykynsä ansiosta ei ole ihme, että Rapu   on kaikkien muiden yläpuolella.

Rapu  kykenee rakastamaan jotakuta enemmän kuin itseään, mikä ei aina ole hänelle hyvä asia. Hän on epäitsekäs ja täynnä ymmärrystä.

Hänestä seurustelevalle tytölle hän tarjoaa aina olkapään, jolle itkeä, hän tekee parhaansa saadakseen tytön nauramaan ja hemmotellakseen häntä kaikin mahdollisin tavoin.

Hän ei yleensä pelkää sitoutumista. Hän kaipaa läheisyyttä ja toisen ihmisen lämpöä ja haaveilee päivästä, jolloin hän perustaa oman perheen.

Hän on sellainen poikaystävä, joka antaa sinun kokea elokuvamaisen romantiikan, eikä se koskaan saa häntä näyttämään juustoiselta, koska hän on juuri sellainen.