Skip to Content

Hänellä Ei Olisi Luottamusongelmia, Jos Sinulla Ei Olisi Ollut Valehteleva Kysymyksiä

Hänellä Ei Olisi Luottamusongelmia, Jos Sinulla Ei Olisi Ollut Valehteleva Kysymyksiä

Aina kun näet tyttösi viime aikoina, näet hänen silmissään vain epäilyksiä. Joten ajattelet, että hän selvästi liioittelee ja ylireagoi.

Et tiedä, mikä häneen on mennyt ja miksi hän ei luota sanaakaan sanoistasi. Hänellä on ilmeisesti voimakkaita luottamusongelmia, ja tämä on vaikuttanut suhteeseenne kamalalla tavalla.

Ihmettelet, mihin se iloinen ja pirteä tyttö, jonka tapasit, katosi. Nyt kuulet vain hänen nalkuttavan ja kyseenalaistavan jokaisen liikkeesi.

Et voi tehdä mitään todistaaksesi rakkautesi häntä kohtaan. Luulet todella yrittäväsi parhaansa ollaksesi hyvä tyyppi, ollaksesi rakastava ja kannustava poikaystävä, mutta mikään ei tunnu toimivan.

Vaikka muuttaisit maailmaa hänen vuokseen, hän epäilisi silti rakkauttasi.

Ja luonnollisesti tämä alkaa pikkuhiljaa ärsyttää sinua. Et kuvitellut elämääsi tällaiseksi.

Et tarvitse ketään, jonka yliajattelu pilaa suhteenne ja joka tarkastaa jatkuvasti jokaista pientä tekoasi. Et halua tuntea, että sinua valvotaan ja kontrolloidaan jatkuvasti.

Sinun mukaasi tämä kaikki lähti vähän käsistä. Hän on liian mustasukkainen, ja alat luulla, että hän on tulossa hulluksi.

Sinusta tuntuu, ettet vain pysty käsittelemään hänen jatkuvia mielialanvaihteluitaan ja hänen käyttäytymistään sinua kohtaan yleensä.

Et kuitenkaan tiedä, että jokainen suhde on kaksisuuntainen. Hänen käytöksensä on vain reaktio sinun tekoihisi, ja se on ainoa totuus.

Sen sijaan, että syytät häntä hulluksi, mustasukkaiseksi ja liian kontrolloivaksi, oletko koskaan miettinyt kaikkia niitä asioita, joita sinä teit ja jotka saivat tyttöystäväsi olemaan tällainen?

Kyllä, hän on hyvin tietoinen siitä, että hänellä on luottamusongelmia. Hän ei usko sanaakaan sanoistasi, eikä mikään voi vakuuttaa häntä rehellisyydestäsi.

Kyllä, hän käyttäytyy joskus kuin olisi vainoharhainen ja on aikoja, jolloin hän syyttää sinua asioista, joita et ole tehnyt.

Mutta oletko koskaan miettinyt, mitä sinä teit, joka sai hänet olemaan tuollainen? Oletko koskaan kyseenalaistanut itseäsi ja kaikkea, mitä teit hänelle, mikä sai hänet käyttäytymään näin?

Tiedät hyvin, ettei tämä tyttö ollut tällainen, kun tapasit hänet. Tiedät, että hän oli viaton ja huolehtiva tyttö, joka uskoi rakkauteen ja joka uskoi, että kaikessa on jotain hyvää.

Mutta ennen kaikkea hän uskoi, että sinussa oli jotain hyvää. Vaikka ihmiset kertoivat hänelle jatkuvasti, että sinusta oli ongelmia ja ettet ollut oikea mies hänelle, hän uskoi sinuun.

Hän uskoi rakkauteensa sinua kohtaan ja uskoi, että se valtava rakkaus, jota hän tunsi sinua kohtaan, muuttaisi sinut.

Mutta hän ei koskaan muuttanut sinua. Sen sijaan sinä muutit häntä. Näytit hänelle, ettei hänen olisi koskaan pitänyt luottaa sinuun.

Näytit hänelle, että kaikki olivat oikeassa sinusta ja että hän oli typerä uskoessaan sinua. Petit hänet yhä enemmän ja enemmän joka kerta, kun hän sai sinut kiinni valehtelusta.

Hän menetti luottamuksensa sinuun yhä enemmän ja enemmän joka kerta, kun hän sai sinut kiinni puhelimesi piilottelusta, joka kerta, kun soitit salaperäisiä puheluita, ja joka kerta, kun hän sai sinut kiinni toisen tytön katselemisesta.

Ja sitten hän sai sinut kiinni siitä, että petit häntä. Saatat luulla, että hän antoi sinulle anteeksi. Ja ehkä hän antoikin. Mutta hän ei tehnyt sitä, koska halusi.

Hän teki sen, koska hän rakasti sinua kaikesta siitä huolimatta, mitä teit hänelle. Hän teki sen, koska hän ei voinut kuvitella, ettei hänellä olisi sinua elämässään, huolimatta kaikesta siitä tuskasta, jonka aiheutit hänelle.

Ja hän teki sen, koska hän toivoi, että sinusta tulisi lopulta parempi mies.

Mutta vaikka hän antoi sinulle anteeksi, hän ei koskaan unohtanut, mitä teit hänelle. Hän yritti todella kovasti jättää kaiken tuon taakseen ja hän yritti kääntää uuden lehden. Mutta hän ei vain pystynyt siihen.

Petoksen ja nöyryytyksen tunteet, joita hän joutui kokemaan sinun takiasi, olivat jopa voimakkaampia kuin se rakkaus, jota hän tunsi sinua kohtaan.

Ja ennen kaikkea hän ei vieläkään voi antaa itselleen anteeksi sitä, että pysyi rinnallasi. Hän ei kestä enää elää tässä kidutuksessa.

Joka kerta, kun hän katsoo sinua, hän näkee miehen, joka satutti häntä mitä kamalimmalla tavalla, hän näkee miehen, joka tuhosi ja muutti hänet lopullisesti.

Eikä hän voi tehdä asialle mitään.

Joten joka kerta, kun sinua ärsyttää hänen luottamuksen puutteensa, joka kerta, kun ajattelet, että hän kohtelee sinua huonosti, ja joka kerta, kun ajattelet, että hänen täytyy olla hullu, muista, että sinä teit hänestä tuollaisen.

Muista, että kaikki tämä on sinun syytäsi. Ja muista, että hänellä ei olisi luottamusongelmia, jos sinulla ei olisi ollut valehteluongelmia.