Skip to Content

Vaikka Hän Lähtisi – Sinä Olet Se, Joka Voittaa

Vaikka Hän Lähtisi – Sinä Olet Se, Joka Voittaa

Ei ole väliä, kuinka paljon kipua sinulla on juuri nyt, usko minua – olet voittanut. Tiedän, että se kuulostaa hullulta, mutta sillä hetkellä, kun hän päättää jättää sinut, hän häviää, ja sinä olet se, joka voittaa.

Sinä olet se, joka voittaa, koska et pelännyt rakastaa häntä koko sydämestäsi.

Olit todellinen ja aito tässä maailmassa, joka on täynnä valheellisia mieliä ja ennakkoluuloja. Näytit kaikille, miten rakastaa epäitsekkäästi, ja teit maailmasta paremman paikan.

Älä edes uskalla ajatella toisin. Kyyneleesi, suuri sydämesi ja sielusi täynnä elämää ovat kaikki todellisen sotilaan piirteitä.

Et pelännyt taistella unelmiesi ja uskomustesi puolesta. Et pelännyt taistella vaarallisimman asian – rakkauden – puolesta.

Tiesit, että saattaisit loukkaantua, mutta kauniisti itsepäinen sydämesi ei yksinkertaisesti halunnut luovuttaa ensimmäisestä esteestä. Esteet ovat tehneet sinusta vahvemman.

happy woman lying in man lap

Olit valmis kaatumaan ja nousemaan ylös kuin mitään ei olisi tapahtunut. Olit valmis antamaan itsesi täysin jollekin toiselle, mikä on kaunein ja inspiroivin asia, mitä ihminen voi koskaan tehdä.

Joten vaikka hän lähtisi, sinä olet se, joka voittaa. Sinä olet se, joka jatkat elämääsi pää pystyssä ja suuri, nyt entistäkin vahvempi, sydämesi.

Vaikka hän piti sinua itsestäänselvyytenä, sinä annoit.

Vaikka hänen itsekäs luonteensa piti sinua itsestäänselvyytenä , sinun suuri sydämesi antoi. Et pelännyt antaa arvokkainta omaisuuttasi – sydäntäsi – täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Voitko koskaan kuvitella, miten rohkea ihminen olet? Olen todella ylpeä sinusta, ja sinunkin pitäisi olla.

Annoit, vaikka tuskin sait mitään vastineeksi.

worried woman in deep minds

Toivoit aina, että jokin muuttuisi, ja olit antelias antaaksesi hänelle toisen mahdollisuuden.

Vaikka hän ei arvostanut sinua, annoit hänelle hellyyttäsi ja odotit kärsivällisesti, että hän vastaisi sinulle.

Vaikka hän valehteli sinulle, olit rehellinen.

Vaatii rohkeutta pysyä rehellisenä valheiden meressä. Tiesit, että hän valehteli sinulle, mutta päätit pysyä aitona.

Vaikka hänen valheensa vainosivat sinua joka yö unissasi, et antanut niiden muuttaa sitä, kuka olet. Pysyit uskollisena itsellesi.

Et jättänyt käyttämättä tilaisuutta kertoa hänelle, kuinka paljon rakastat häntä tai kaipaat häntä, vaikka hän kieltäytyi vastaamasta puheluihisi. Olit rehellinen.

Rehellisyys on hyvin kallis lahja, jonka annoit koko sydämestäsi, ja odotit sitä myös häneltä, vaikka tiesit, ettei halvoilta ihmisiltä voi odottaa niin kallista lahjaa.

Mutta päätit uskoa toisin, koska yrität aina nähdä toisissa parhaan puolen.

Vaikka hän sai sinut tuntemaan itsesi arvottomaksi, annoit kaikkesi.

lonely sad woman in deep thoughts
Et välittänyt hänen manipuloivista peleistään, jotka saivat sinut tuntemaan itsesi rakkauden arvottomaksi. Hän sai sinut tuntemaan, että sinun piti taistella ja ansaita hänen rakkautensa, ja sinä annoit kaikkesi.

Taistelit kuin oikea sotilas, et siksi, että hän pakotti sinut, vaan koska uskoit, että jos annat kaikkesi, hän muuttaa lopulta mielensä ja alkaa kohdella sinua ansaitsemallasi tavalla.

Kaiken antaminen on tehnyt sinusta haavoittuvan, mutta uit silti ylpeänä hänen valheidensa meressä välittämättä pätkääkään.

Uskoit, että hän pelastaisi sinut, kun alkaisit hukkua. Hän ei tehnyt niin.

Etkä pelännyt jatkaa taistelua hänen myrkyllisen rakkautensa puolesta, vaikka tiesit, että se tuhoaisi sinut.

Vaikka hän valitsi jonkun toisen, sinä valitsit hänet.

sad woman standing by the wall
Valitsit hänet ja päätit taistella hänen puolestaan. Sinun pitäisi olla ylpeä itsestäsi, koska teit kaikkesi voittaaksesi hänen sydämensä.

Ja niin rohkeat ihmiset tekevät. He eivät pidä jostakusta ja odottavat sitten, että hän ilmestyy taikomalla ovelle ja hyppää heidän elämäänsä.

Rohkeat ihmiset päättävät taistella jonkun sellaisen ihmisen puolesta, josta he pitävät, vaikka he tietäisivätkin, että he voivat lopulta loukkaantua. Et pelkää haasteita.

Et anna elämän haastaa itseäsi, vaan haastat sen itse, ja ennemmin tai myöhemmin niität sitä, mitä kylvät.

Ponnistuksesi palkitaan tavalla tai toisella, sinun on vain uskottava siihen.

Vaikka hän lähti, sinä olet se, joka voitti.

beautiful woman standing in sunlight
Tiedät, että teit parhaasi, ja annoit hänelle mahdollisuuden, vaikka hän piti sitä itsestäänselvyytenä.

Tiedä, että sinä olet se, joka voitti, koska sydämesi on käynyt läpi valtavan tuskan ja nyt se on entistä vahvempi.

Hänen sydämensä pysyy samanlaisena, vaikka yrititkin korjata sen. Mutta sinun suuresta sydämestäsi tulee vielä suurempi ja vahvempi, ja se odottaa kärsivällisesti jotakuta, joka ansaitsee sinut.

Sinä olet se, joka voittaa, koska osaat rakastaa, äläkä anna kenenkään kertoa sinulle muuta.