Skip to Content

Hän Jätti Minut Jonkun Muun Takia: 16 Vinkkiä Parantumiseen Ja Eteenpäin Siirtymiseen

Hän Jätti Minut Jonkun Muun Takia: 16 Vinkkiä Parantumiseen Ja Eteenpäin Siirtymiseen

Hän jätti minut jonkun toisen takia… Tuska, jota tämä lause herättää, on minulle enemmän kuin tuttua. Siksi sinun pitäisi luottaa minuun, kun sanon, että ymmärrän täysin, miltä sinusta juuri nyt tuntuu.

Itse asiassa olin viime vuonna sinun asemassasi. Ex-mieheni jätti minut jonkun toisen takia, ja minusta tuntui kuin koko maailma olisi romahtanut jalkojeni alla. Ensimmäisenä päivänä tunsin itseni toivottomaksi ja sydämeni särkyneeksi… Tunsin itseni täysin tuhoutuneeksi, henkisesti ja emotionaalisesti.

Seuraavana päivänä tunsin kuitenkin lempeää helpotusta – tietysti sen jälkeen, kun olin itkenyt sydämeni ulos. Jokainen seuraava päivä oli helpompi, ja tässä olen nyt. Parantunut, vahva nainen, jolla on korkea itsetunto ja uusi kumppani, joka rakastaa minua ja jota rakastan ehdoitta.

En halua saada teitä luulemaan, että se oli helppo tie. Siinä oli kipua, paljon kipua. Oli haavoja, jotka jättivät arpia, jotka näkyvät vielä tänäkin päivänä.

Tärkeintä on kuitenkin se, että voit parantua ja päästä siitä yli. Ja me selviämme siitä prosessista yhdessä.

Hän jätti minut jonkun toisen takia: 16 parantumisvinkkiä

Jos noudatat näitä vinkkejä huolellisesti, pystyt varmasti päästämään irti ex-poikaystävästäsi. Siitä tulee menestystarina, aivan kuten minun oli.

Ensi vuonna tähän aikaan et edes muista, että hän on koskaan ollut osa elämääsi. Hänet on poistettu paitsi sydämestäsi myös muististasi.

1. Anna mennä, itke sydämesi ulos

sad woman hugging pillow at home

Alussa ainoa asia, mitä haluat tehdä, on itkeä. Ja sinun pitääkin, vaikka ympärilläsi olevat ihmiset yrittävät lohduttaa sinua käskemällä sinua lopettamaan itkun ja lopettamaan sen.

Et tietenkään itke ikuisesti, mutta nyt tarvitset aikaa käsitellä tunteitasi. Itku on terve tapa ilmaista negatiivisia tunteita, kuten surua tai murhetta. Jos vältät tämän osan surua, sinulle saattaa jäädä tunnetaakka, joka on valtava este seuraavalle suhteellesi.

2. Laita ympäröivä maailma tauolle ja pidä tauko

Sydämesi on kipeä, eikä mielenterveytesi ole myöskään hyvässä kunnossa. Siksi sinun on otettava aikaa itsellesi.

Jää yksin omien ajatustesi ja tunteidesi kanssa. Mieti kaikkea, mitä sinulle on tapahtunut, ja ala miettiä, miten haluat päästä tästä eteenpäin.

Tai älä ajattele yhtään mitään – nauti vain kauniista hiljaisuudesta. Kaikki ja kaikki muut ympärilläsi voivat odottaa.

3. Ota yhteys sisäiseen itseesi

Älä pakene tai yritä sivuuttaa tunteitasi, olivatpa ne mitä tahansa. Ne ovat sinun, eivätkä ne varmasti katoa, jos alat teeskennellä, ettei niitä ole.

Koko se tunteiden kirjo, jota koet juuri nyt, on tilanteeseesi nähden täysin normaalia. Sen lisäksi, että hyväksyt nämä tunteet, sinun on keskityttävä löytämään paras tapa käsitellä niitä.

4. Älä anna sen vaikuttaa itsetuntoosi

sad woman in deep thouhts looking at street

Saatat alkaa ajatella, että hän jätti sinut, koska et ollut tarpeeksi hyvä tai koska toinen nainen on sinua parempi. Tällaiset ajatukset voivat todella vahingoittaa itsetuntoasi tai jopa tuhota sen kokonaan.

Hän on jo särkenyt sydämesi – et voi antaa hänen rikkoa myös itsetuntoasi.

Hänen ongelmansa on se, ettei hän kyennyt tunnistamaan kaikkia ominaisuuksiasi, ja olen varma, että jonain päivänä hän tulee katumaan sitä suuresti. Siihen asti keskity parantamaan itsetuntoasi, koska sillä on tärkeä rooli paranemisprosessissasi.

5. Ansaitset parempaa, ja sinun on tiedostettava se

Tiedätkö, mitä tämä tarkoittaa? Se, että hän jättää sinut toisen tytön takia, on vain merkki siitä, että tarvitset jotain muuta, jonkun toisen, jonkun paljon paremman kuin hän.

Se on merkki universumilta ja Jumalalta, että ansaitset todellisen rakkauden. Että tarvitset jonkun, joka kohtelee sinua niin kuin ansaitset, ei niin kuin hän kohteli sinua, kun olitte yhdessä.

Tarvitset jonkun, joka on niin yhteydessä sinuun, ettei hän koskaan edes ajattele satuttavansa sinua tai jättävänsä sinua jonkun toisen takia, koska hän tuntee kipusi omakseen. Joskus huonoista asioista seuraa hyviä asioita, ja tämä on yksi niistä hetkistä elämässä.

6. Älä anna tämän huonon kokemuksen määritellä sinua.

Älä menetä itsetuntoasi äläkä anna tuskasi tai hänen pettämisensä määritellä sinua. Sinun on oltava tietoinen siitä, kuka olet, äläkä koskaan anna kenenkään muuttaa sitä kuvaa, joka sinulla on itsestäsi.

Päinvastoin, et ole enää koskaan valmis aloittamaan uutta suhdetta. Sinusta tulee uusi ihminen, katkera, emotionaalisesti rikkinäinen ja onneton ihminen.

7. Yhteydenpitokieltosääntö on voimakkaampi kuin luuletkaan!

En ymmärrä, miksi niin monet naiset epäilevät kontaktittomuussäännön voimaa, kun on todistettu niin monta kertaa, että se todella tekee ihmeitä.

Usko minua, se on paras ja turvallisin tapa päästä yli toisesta ihmisestä. Jos dumpparisi päättää ottaa sinuun yhteyttä tai muuttaa mielensä ja haluaa palata luoksesi, sinun on pysyttävä vahvana ja jatkettava yhteydenpitokieltoa.

Ainoa tapa saada yhteydenottokielto toimimaan on jättää hänet kokonaan huomiotta, vaikka haluaisit eniten tekstiviestejä tai puhua hänen kanssaan. Yhteydenottokieltosääntö nopeuttaa paranemistasi ja eteenpäin menoa, ja se osoittaa hänelle, että olet lopettanut hänen kanssaan lopullisesti.

8. Yritä välttää myös yhteisiä ystäviänne jonkin aikaa

worried woman looking at mobile phone while sitting on the couch

Tiedän, että tämä ei ole reilua yhteisiä ystäviäsi kohtaan, koska he eivät ole tehneet sinulle mitään, mutta juuri nyt sinun on ajateltava itseäsi.

Jos he lähettävät sinulle tekstiviestin, jossa kysyvät, miten menee, vastaa tietysti. Mutta siinä kaikki. Älä ryhdy syvällisempään viestittelyyn heidän kanssaan, koska päädyt aivan varmasti puhumaan exästäsi tai suhteestasi, ja se on viimeinen asia, jota tarvitset.

9. Älä kuitenkaan eristäydy täysin

Ei haittaa, jos tarvitset alussa aikaa yksin. Haluat käsitellä juuri nyt tuntemaasi tunnevuoristorataa yksin.

Silti ei ole ok, jos eristäydyt täysin läheisistäsi. Sinun täytyy puhua ja hengailla muiden ihmisten kanssa.

Sinun on perustettava oma tukiryhmäsi ja sinulla on oltava piiri ihmisiä, joiden kanssa voit jakaa tunteitasi. Muuten koet täydellisen emotionaalisen loppuun palamisen, mikä tekee paranemisprosessistasi monimutkaisemman ja vaikeamman.

10. Älä edes ajattele vertaavasi itseäsi hänen uuteen tyttöystäväänsä.

“Hän jätti minut jonkun toisen takia. Tarkoittaako se, että hän on parempi kuin minä? Tarkoittaako se, että hän antaa hänelle kaiken sen, mitä minä en osannut antaa hänelle?”

Sinun ei pitäisi koskaan KOSKAAN ajatella näin. Älä koskaan vertaa itseäsi muihin ihmisiin, etenkään hänen uuteen tyttöystäväänsä.

Et voi olla kuin hän, koska olet ainutlaatuinen ja erityinen. Kukaan ei ole sinua parempi, koska sinä olet paras.

Tämä on ainoa tapa, jolla sinun pitäisi ajatella. Muuten itsetuntosi menee täysin pilalle, etkä pysty enää koskaan nostamaan itseäsi ylös.

11. Muuta näkökulmaasi rakkauteen ja romanttisiin suhteisiin

Kyllä, rakkaus on maailman tärkein asia, tai ainakin sen pitäisi olla meille kaikille. Se ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka tekee terveestä suhteesta terveen.

Et voi jäädä jonkun kanssa vain siksi, että rakastat häntä.

Sinun on määriteltävä terveet suhteet ja todellinen rakkaus uudelleen. Niin paljon kuin on tärkeää rakastaa jotakuta, on yhtä tärkeää, että tuo rakkaus saa vastakaikua, että tuo henkilö rakastaa sinua samalla tavalla ja samalla intensiteetillä.

12. Päästä asia lopullisesti päätökseen

serious woman expecting a message on her mobile phone

Tee mitä tahansa, jotta saat asian päätökseen. Tämä mies on jätettävä menneisyyteesi niin pian kuin mahdollista, ja sinun on saatava elämäsi tämä luku päätökseen.

Kun kuitenkin päätät sulkea tuon luvun ja avata uuden, et voi enää koskaan palata siihen. Menneisyyden haavojen avaaminen uudelleen ja hänen lähtönsä mahdollisten syiden läpikäyminen uudestaan johtaa vain siihen, että jäät jumiin yhteen paikkaan loppuelämäksesi.

13. Uusintasuhteet tuovat vain lisää tuskaa

Sinun pitäisi mennä ulos, pitää hauskaa ja tavata uusia ystäviä, mutta kuuntele neuvoani äläkä aloita seurustelua uudelleen ennen kuin olet parantunut 100-prosenttisesti.

Saatat ajatella, että uuteen suhteeseen hyppääminen voi auttaa sinua pääsemään nopeammin yli hänestä, mutta todellisuudessa asiat eivät toimi niin. Löydät itsesi vain uudesta tilannesuhteesta, mutta vain tällä kertaa olet vihainen itsellesi siitä, että annoit toiselle miehelle väärää toivoa ja loukkasit hänen tunteitaan.

14. Ota tästä kaikesta opiksi ja ole kiitollinen

Jumala ei lähettänyt häntä elämääsi siksi, että hän halusi rangaista sinua jostain. Hän lähetti hänet elämääsi antamaan sinulle oppitunnin todellisesta rakkaudesta ja valheellisista ihmisistä.

Hän halusi tehdä sinusta vahvemman tuon miehen kautta, ja hän onnistui siinä. Vaikka et pysty näkemään sitä juuri nyt, jonain päivänä ihailet itseäsi vahvuudestasi ja siitä, että olet selvinnyt tästä kaikesta niin rohkeasti.

15. Anna karman tehdä koston osuus sinun sijastasi

Mitä teet, kun hän jättää sinut jonkun toisen takia? Suunnitteletko kostoa vai keskitytkö eteenpäin menemiseen?

Sinun pitäisi ehdottomasti keskittyä itseesi ja eteenpäin menemiseen. Niin kauan kuin sinulla on pakkomielle entisestä poikaystävästäsi, et koskaan pysty parantamaan haavojasi.

Usko karman voimaan ja sen periaatteisiin. Se löytää aina ne, joita pitää rangaista, ja satuttaa heitä ansaitsemallaan tavalla.

Sinun on jätettävä hänet taaksesi, ja usko pois, jonain päivänä kuulet, että karma ei ollut hänelle armollinen, mutta sinä päivänä se ei häiritse sinua lainkaan, koska hän on osa kauan sitten unohdettua menneisyyttäsi.

16. Älä koskaan menetä uskoa tosirakkauteen!

young woman looking away in horizont on the beach

Sillä jonain päivänä se löytää sinut! Eräänä päivänä oikea ihminen astuu elämääsi, eikä hän koskaan jätä sinua, tapahtui mitä tahansa.

Hän ei koskaan satuta sinua, ei tahallaan eikä varsinkaan niin kamalalla tavalla. Hän ei koskaan katsele toista naista, koska hän on tietoinen siitä, että hänellä on kaikki, mitä hän tarvitsee, jo yhdessä naisessa: sinussa.

Kyllä, käyt läpi sydäntä särkevän ja kamalan kokemuksen vain siksi, että rakastuit johonkuhun. Mutta muista, että todellinen rakkaus on aina kaksisuuntaista, ja jos se ei ole molemminpuolista, se ei ole eikä voi koskaan olla todellista.

Miksi miehet lähtevät jonkun toisen takia? 7 yleistä syytä

Haluat varmasti ymmärtää miehen syitä siihen, miksi hän jätti sinut uuden tyttöystävänsä takia, ja luulet, ettet pysty jatkamaan elämääsi ennen kuin ymmärrät sen.

No, en voi kertoa sinulle tarkkaa syytä, miksi ex-kumppanisi päätti tehdä niin, mutta tarjoan sinulle joitakin yleisimpiä syitä, miksi miehet tekevät niin yleensä. Ehkä se auttaa sinua ymmärtämään syyn, miksi pelkuri exäsi petti sinut tällä mitä tuskallisimmalla ja kamalimmalla tavalla.

1. Ihastuminen voittaa romanttiset tunteet

serious man with glasses standing and looking at distance

Ihastuminen on hyvin vakava asia, etenkin miesten kohdalla. Kun mies ihastuu johonkin naiseen, hän ajattelee naista vain 24/7.

Hänestä tulee pakkomielle, ja hänestä tulee välittömästi hänen elämänsä ykkösprioriteetti. Aivan kuin hän unohtaisi, että hänellä on elämä naisen lisäksi.

Hän jättäisi kaiken ja kenet tahansa naisen vuoksi, jopa pitkäaikaisen kumppaninsa. Vaikka hänellä olisi vielä tunteita naista kohtaan, hänen ihastuksensa toiseen naiseen tulee paljon voimakkaammaksi kuin nämä tunteet.

2. Suhde juuttuu tylsyyteen

Valitettavasti näin käy nykyään niin monelle pariskunnalle. Heidän suhteensa yksinkertaisesti ajautuu tylsyysputkeen, ja molemmat kumppanit päättävät sulkea siltä silmänsä ja olla välittämättä siitä toivoen, että ongelma ratkeaa sillä tavalla.

Romanttisissa suhteissa asiat eivät kuitenkaan toimi näin. Ongelmat eivät ratkea sivuuttamalla niitä, vaan etsimällä keino niiden korjaamiseksi.

Kun kumppani huomaa, että kipinä on kadonnut, hän keskittyy löytämään sen jostain muualta. Useimmissa tapauksissa tämä kumppani sattuu olemaan mies, ja hän jättää naisensa heti, kun hän löytää toisen mahdollisen kumppanin.

3. Tunne siitä, että sinua ei kunnioiteta tai että sinua ei arvosteta.

Rehellisesti sanottuna me kaikki haluamme tuntea, että seurustelukumppanimme kunnioittaa ja arvostaa meitä. Jos emme tunne tätä, vaikka tunteemme olisivat kuinka voimakkaita, emme vain tunne olevamme onnellisia kyseisen henkilön kanssa.

Toisin sanoen tämä voi olla myös syy siihen, miksi mies päättää etsiä onnea toisen naisen kanssa. En tietenkään perustele sitä, enkä ikinä tekisi niin, mutta tosiasia on, että molempia osapuolia pitää syyttää, kun heidän suhteessaan tapahtuu jotain tällaista.

Nainen, koska ei arvostanut miestään, ja mies, koska valitsi niin helpon ja pelkurimaisen tien pois tuosta onnettomasta suhteesta.

4. Läheisyyden puute

couple arguing in bed

Tämä on varmasti yleisin syy siihen, että miehet jättävät kumppaninsa jonkun toisen takia. Jos parisuhteessa ei ole läheisyyttä, myös tunneside vaurioituu, eikä kukaan mies kestä tätä pitkään.

Rehellisesti sanottuna läheisyyden puute ei ole terveellistä ja tekee suhteesta varmasti myrkyllisen ennemmin tai myöhemmin. Tämäkään asia ei tapahdu noin vain – aina on olemassa hyvä syy siihen, miksi pariskunnat lopettavat intiimin kanssakäymisen.

5. Heidän fyysisten tai emotionaalisten tarpeidensa täyttäminen

Jos hänen nykyinen romanttinen suhteensa ei täytä hänen emotionaalisia tai fyysisiä tarpeitaan, hän yrittää löytää jonkun toisen, joka pystyy täyttämään ne hänelle.

Jos sinulla on henkilökohtaisia ongelmia, jotka johtivat siihen, että laiminlöit häntä, on mahdollista, että se sai hänet etsimään toista naista.

Miehet eivät ole yhtä kärsivällisiä kuin me, ja jos he eivät tunne oloaan hyväksi tietyssä paikassa, he eivät jää sinne liian pitkäksi aikaa, vaan alkavat etsiä muita vaihtoehtoja. Silti, vaikka näin olisikin, sinun ei pitäisi syyttää itseäsi siitä, että hän jätti sinut toisen naisen takia.

Kun todella rakastat jotakuta, et voi olla jonkun muun kanssa. Ei heidän vaan sydämesi ja niiden voimakkaiden tunteiden takia, joita jaat kyseistä henkilöä kohtaan.

6. Parempi tilaisuus

Toivottavasti olemme kaikki tietoisia siitä, että jotkut miehet ovat opportunisteja ja ryhtyvät romanttiseen suhteeseen vain sellaisen naisen kanssa, josta he saavat jonkinlaista hyötyä.

Jotkut miehet etsivät jatkuvasti naisia, jotka tienaavat enemmän rahaa kuin he ja jotka ovat taloudellisesti vakaampia kuin he. Eikä ole todellakaan mikään ihme, kun tällainen mies jättää kumppaninsa toisen naisen takia.

Hän on tehnyt sen, koska näkee toisen naisen olevan hänelle parempi mahdollisuus. Tuollainen mies ei kykene rakkauteen, koska hän ei edes tiedä mitä se sana tarkoittaa.

Hän käyttää sitä liian usein, mutta ei ole koskaan rehellinen puhuessaan tunteistaan. Hän on sellainen mies, jota jokaisen naisen pitäisi välttää ja pysyä kaukana.

7. Midlife-kriisi

sad mindful man sitting on the couch

Aivan kuten me käymme läpi vaihdevuodet ja muut muutokset vuosien varrella, myös miehet käyvät läpi omat muutoksensa. Lähes jokainen mies käy läpi keski-iän kriisin, ja se, miten hän selviää siitä, riippuu vain hänen mielenterveydestään ja vakaudestaan.

Valitettavasti jotkut miehet tulevat hyvin masentuneiksi ja ahdistuneiksi tässä elämänvaiheessa ja alkavat kaivata suurta elämänmuutosta.

Ja tämä muutos tapahtuu useimmiten heidän rakkauselämässään. He päättävät jättää pitkäaikaisen kumppaninsa ja etsiä uuden kumppanin.

He ajattelevat, että se auttaa heitä virkistämään elämäänsä ja saa heidät tuntemaan itsensä nuoremmiksi. Vasta myöhemmin he huomaavat valtavan harhakuvitelman, jossa he olivat koko sen ajan, ja tulevat tietoisiksi siitä, että he ovat tehneet elämänsä suurimman virheen.

Miten saat miehen katumaan menettämistäsi?

Ensinnäkin sinun on annettava itsellesi aikaa keskittyä omaan paranemiseesi, jotta voit ottaa tilanteen haltuun.

Toiseksi, unohda tekstata hänen uudelle tytölleen tai kostaa hänelle, koska hän ei ole tehnyt sinulle mitään. Hän on se, joka petti sinut, ja hän on ainoa, jota voit syyttää.

Kehottaisin myös unohtamaan uuteen suhteeseen hyppäämisen ajattelemalla, että se tekee ex-kumppanisi mustasukkaiseksi tai että satutat häntä sillä tavalla. Ei, satutat sillä vain itseäsi enemmän ja pitkität paranemisprosessia.

Kiinnitä huomiota tunne- ja mielenterveyteesi. Hankkiudu eroon negatiivisista tunteista ja ajatuksista, joita sydämesi ja mielesi ovat tällä hetkellä täynnä.

Tuo takaisin se kaunis hymy kasvoillesi, joka sinulla kerran oli. Ympäröi itsesi hyvillä ihmisillä ja hyvillä viboilla ja ole onnellinen. Ole onnellinen uhmaten häntä ja kaikkia muita, jotka halusivat nähdä sinut sydänsuruisena.

Todista heille kaikille, että olet vahvempi kuin he voivat koskaan kuvitella. Tee heille selväksi, että tarvitset vain itseäsi tunteaksesi olevasi rakastettu ja nauttiaksesi elämästäsi täysillä.

Kuinka kauan kestää päästä yli siitä, että sinut jätetään jonkun toisen takia?

young blonde woman lying on the bed awake

Surun aikajana on jokaisella ihmisellä erilainen. Jotkut naiset tarvitsevat enemmän aikaa päästäkseen yli exästä, jota he yhä rakastavat, ja on niitä, jotka yksinkertaisesti päättävät yliviivata kyseisen henkilön rakkaittensa listalta ja jättää hänet menneisyyteen ikuisiksi ajoiksi.

Useimmat parisuhdeasiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että kestää noin 6-18 kuukautta päästä yli ex-tyttö- tai poikaystävästä, joka on jättänyt sinut toisen ihmisen vuoksi. Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että se on jokaisella ihmisellä yksilöllistä.

Se riippuu myös yhdessä vietetystä ajasta ja siitä, kuinka vakava suhteenne oli. On täysin normaalia, että pääset yli ihmisestä, jonka kanssa olet seurustellut vain muutaman päivän tai kuukauden, nopeammin kuin ihmisestä, jonka kanssa olit pitkäaikaisessa suhteessa.

Suru- ja toipumisaika on jokaisella naisella erilainen, ja sitä on kunnioitettava!

Tärkeää on, että kenenkään naisen ei pitäisi nopeuttaa eteenpäinmenovaihetta, jos hän ei ole vielä parantunut.

Tulevatko miehet takaisin jätettyään sinut jonkun toisen takia?

serious woman sitting in the bed and thinking

Se on mahdollista, ja sitä tapahtuu joissakin tapauksissa. Kun ex tulee kuitenkin takaisin, se johtuu todennäköisesti siitä, että hän ei saanut toiselta sitä, mitä hän odotti. Se johtuu siitä, että hän tajuaa, ettei ruoho ole vihreämpää toisella puolella.

Jokaisen tytön pitäisi kuitenkin kysyä itseltään, haluaako hän todella exänsä takaisin. Haluaako hän todella, että mies palaa, vaikka on selvää, ettei hän rakasta häntä? Koska jos hän rakastaisi, hän ei olisi koskaan lähtenytkään.

Miehet tulevat kyllä takaisin kerjäämään toista mahdollisuutta, mutta harvoin se johtuu siitä, että he tulevat tietoisiksi tunteistaan. He palaavat takaisin omien itsekkäiden tarpeidensa vuoksi, joita toinen nainen ei täyttänyt.

Jos exäsi haluaa tehdä sovinnon ja palata yhteen kanssasi, sinun on mietittävä asiaa tarkkaan, ennen kuin todella päätät antaa hänelle anteeksi ja antaa hänelle toisen mahdollisuuden.

Muista vain, että jos hän todella on oikea ihminen sinulle, hän ei ikinä asettaisi sinua tähän tilanteeseen. Hän ei koskaan jättäisi sinua, eikä hän IKINÄ pettäisi sinua ja särkisi sydäntäsi.

Pähkinänkuoressa

Luota minuun, ymmärrän, miltä sinusta tuntuu juuri nyt, koska olin kerran sinä. Uskoin myös, etten koskaan pystyisi toipumaan tällaisesta pettämisestä ja että jäisin ikuisesti jumiin kaikkeen siihen suruun ja suruun, mutta näin ei ollut.

Onnistuin parantumaan sydänsuruistani ja siirtymään eteenpäin. Rakastuin jälleen itseäni ja aloitin uuden suhteen miehen kanssa, joka rakastui jokaiseen palaan minussa ja opetti minulle, miltä todellisen rakkauden pitäisi näyttää.

Exäni jätti minut jonkun toisen takia, mutta hän ei onnistunut tappamaan minua sillä tavalla. Päinvastoin, hän teki minusta vain vahvemman ja ehdottomasti paljon tunneälykkäämmän.

Olen tavallaan kiitollinen hänelle ja olen niin kiitollinen Jumalalle siitä, että hän opetti minulle tämän läksyn. 🙏 Tiedän, että toivot yhä, että ex-poikaystäväsi palaa lopulta takaisin, mutta olen varma, että muutat mielipiteesi jonkin ajan kuluttua ja teet oikean päätöksen – päätöksen rakastua itseesi ja asettaa parantuminen ja eteenpäin meneminen etusijalle!