Skip to Content

Hän Osoittautui Kaikeksi, Mitä Hän Sanoi, Ettei Tulisi Olemaan

Hän Osoittautui Kaikeksi, Mitä Hän Sanoi, Ettei Tulisi Olemaan

Kun olet ihminen, joka antaa kaikkensa rakastamalleen ihmiselle, tiedät, miten tuskallista on menettää tämä ihminen luottamuksen rikkoutumisen vuoksi.

Suhteessa on kyse siitä, että tehdään yhdessä töitä jonkin asian eteen. Se on ainoa asia, jota halusin. Jonkun, johon voin luottaa, että hän tukee minua ja saa minut tuntemaan oloni turvalliseksi ja onnelliseksi.

Halusin, että mieheni olisi vankka perusta, jolle voisin rakentaa elämäni. Halusin saada rakastajan ja ystävän samassa ihmisessä. Halusin rakastaa häntä kuin ketään muuta.

Sanomattakin on selvää, että olin pettynyt, kun mitään näistä ei tapahtunut.

Mies, jonka luulin tuntevani, ei ollut lainkaan sellainen kuin hän sanoi olevansa.

sad woman in black top standing outdoor

Hän sai minut uskomaan, että hän oli se oikea minulle. Hän otti ylimääräisiä askelia varmistaakseen, että ihastuin häneen kovasti. Hän sai minut uskomaan, että hän rakastaa minua… ja se oli pelottavin osa, koska minä uskoin – ja hän valehteli.

Olin haavoittuvimmillani miehen kanssa, joka käytti minua hyväkseen. Avasin sydämeni ihmiselle, joka ei välittänyt siitä.

En ole koskaan ymmärtänyt, miksi meitä viehättävät asiat ja ihmiset, jotka tekevät päinvastoin kuin mitä haluamme. Onko kyse siitä, että opimme asioista, joita meiltä puuttuu?

Oli syy mikä tahansa, en vieläkään voi uskoa, että uskoin hänen valheisiinsa ja autoin häntä rakentamaan valemaailmansa, jonka keskipisteenä oli hän itse, kun kaikki muut, minut mukaan lukien, kiertelivät hänen tarpeidensa ympärillä.

Tiedän jo nyt, että minulta kestää vuosia alkaa luottaa miehiin ja jopa itseeni.

Minulta kesti jonkin aikaa tajuta kaikki ne mielikuvitusleikit, joita hän pelasi kanssani, ja tavat, joilla hän huijasi minua. Ajan myötä tajuan ne yhä paremmin.

woman in white dress sitting on stone near water

Tapa, jolla hän teki kaikista vioistaan minun syytäni, oli yksi vakuuttavimmista valheista, joita hän käytti.

Hän laittoi pieniä totuuden murto-osia suuriin valheisiin ja sai minut uskomaan jokaisen sanan. Hän sai minut kyseenalaistamaan oman mielenterveyteni ja syytti minua asioista, joita en koskaan tehnyt.

Sen sijaan, että hän suojelisi minua, hänestä tuli jotain, jota pelkäsin.

Vaikka kokemukseni olisivat olleet kuinka huonoja tahansa, ajattelen häntä edelleen, koska en voi käsittää, että se, mitä ajattelin hänestä, ja se, mitä hän todellisuudessa on, eivät ole sama henkilö.

En voi muuta kuin olla surullinen menettäessäni jotain, jota ei todellisuudessa koskaan ollutkaan.

Kun tajusin, mitä oli tapahtumassa, oli jo liian myöhäistä. Olin tarpeeksi syvällä rakkaudessa saadakseni sydämeni särkymään.

Särjin oman sydämeni uskoessani johonkin, joka ei välittänyt. Annoin kaikkeni ihmiselle, joka ei koskaan edes halunnut pysyä lähellä.

Haluan parantaa sydämeni ja jatkaa elämääni. Haluan taas uskoa, että hyviä ja rehellisiä miehiä on olemassa.

woman sitting on chair beside glass window

Haluan löytää miehen, joka todistaa, että kaikki, mitä minulle tapahtui, oli vain testi ja opetus.

Jonain päivänä olen rauhassa kaiken sen kanssa, mitä minulle tapahtui. Tiedän, että kaikessa tapahtuneessa on järkeä.

En halua tulla sellaiseksi ihmiseksi, joka sulkee sydämensä ikuisesti sydänsurun jälkeen.

En halua luopua itsestäni, koska ansaitsen parempaa. Ansaitsen sen, että minua rakastaa joku, joka hyväksyy minut sellaisena kuin olen ja rakentaa elämänsä luottamuksen varaan kumppaniinsa.

Ansaitsen tulla rakastetuksi oikean ihmisen kanssa, joka ei saa minua tuntemaan itseäni pienemmäksi.

Ennen kaikkea ansaitsen tulla rakastetuksi itseni kanssa. Haluan itseni takaisin. Haluan, että hän voi elää elämäänsä ilman pelkoa, erityisesti rakkaidensa seurassa.

Elämän pitäisi olla suurta, rohkeaa ja kaunista, eikä sitä voi saada ilman, että päästää irti kaikesta menneestä loukkaantumisesta.

Päästä irti kaikesta, mikä sai sinut ajattelemaan, ettet ole hyvän elämän arvoinen ja ala uskoa itseesi.

Syleile kipua, joka johti sinut kasvuun ja aloita elämäsi alusta tietäen, että voitat jokaisen kamppailun, jonka elämä asettaa sinut läpi, koska sinulla ei ole mitään menetettävää, kun sinulla on vihdoin oma itsesi.