Skip to Content

13 Tapaa Saada Itsesi Välittömästi Tunne Vetovoimaisempi

13 Tapaa Saada Itsesi Välittömästi Tunne Vetovoimaisempi

Elämässämme on kausia, jolloin tunnemme itsemme kaikkein voimaantuneimmiksi, viehättävimmiksi ja kauneimmiksi naisiksi ikinä… mutta sitten negatiivisuus hiipii sisään ja alamme kyseenalaistaa itseämme ja ulkonäköämme.

Aina on asioita, joita voit tehdä parantaaksesi minäkuvaasi ja sitä, miten ihmiset näkevät sinut. Jos et ole viime aikoina tuntenut oloasi parhaaksi itseksesi, tutustu näihin 13 asiaan, joita voit tehdä saadaksesi itsesi tuntemaan itsesi jälleen upeaksi.

1. Asento on kaikki kaikessa

Tapa, jolla tunnet itsesi ja jolla ihmiset näkevät sinut, muuttuu heti, kun alat seisoa suorassa.

Paitsi että vartalosi näyttää paljon armollisemmalta, kun säilytät hyvän ryhdin, levität myös itseluottamusta, ja se on viehättävyyden ja vetovoimaisuuden perusta.

2. Tee jotain jännittävää

Kokeile tehdä jotain uutta, jotta saat veresi pumppaamaan ja sydämesi toimimaan nopeammin. Se saa sinut tuntemaan itsesi jälleen eläväksi, ja elossa olo näkyy ulkonäössäsi ja asenteessasi.

Jonkin mukavuusalueesi ulkopuolisen asian tekeminen on idioottivarma tapa saada itsesi tuntemaan olosi itsevarmemmaksi ja viehättävämmäksi.

3. Hyväksy, kuka olet

Sinussa saattaa olla asioita, joiden toivoisit olevan erilaisia. Se on ihan ok. Kaikki – ja tarkoitan kaikkia – tuntevat samalla tavalla.

Viehättävän tunteen ja viehättävän ulkonäön välinen ero on siinä, että hyväksyt sen, kuka olet, ja ymmärrät, että vaikka kaikilla on puutteita, niihin ei ole syytä keskittyä.

4. Hoida ensin mielesi kuntoon

Jos hautaat liikaa negatiivisia tunteita mielesi sisälle, se näkyy myös ulospäin. Työstä sisäistä itseäsi, niin se näkyy myös ulospäin.

Kannat luultavasti paljon ongelmia, stressiä ja negatiivisia ajatuksia tuon sievän pienen pääsi sisällä. Niiden ratkaisemisen pitäisi olla ykkösprioriteettisi.

5. Käyttäydy itsevarmasti

Jos et tunne oloasi täysin itsevarmaksi kehosi kanssa, voit aloittaa toimimalla itsevarmasti. Sovella “teeskentele, kunnes onnistut” -tyyppistä asennetta.

Ihmiset tuntevat vetoa itsevarmuuteen, ja itsevarmana esiintyminen saa sinulle tarvittavaa huomiota, jota tarvitset jatkaaksesi työskentelyä itsesi parissa.

6. Käytä imartelevia vaatteita

Jokainen voi näyttää viehättävältä oikeissa vaatteissa. Jos pukeudut johonkin, joka ei imartele vartaloasi, et tietenkään näytä parhaimmaltasi.

Tarkista vartalosi muoto ja kouluttaudu siitä, millaisia vaatteita sinun tulisi käyttää sen, ihonvärisi ja hiustesi värin perusteella.

Kun sinulla on kaikki oikeat vaatteet, viehättävä olo tulee luonnostaan.

7. Hymyile enemmän

Eihän mainoksissa ja mainoksissa koskaan näe ihmisiä otsa kurtussa, vai mitä? Hymyileminen enemmän on idioottivarma tapa näyttää houkuttelevammalta.

Kun hymyilet tai naurat, näytät iloisemmalta, rennommalta ja optimistisemmalta. Ja mikä tärkeintä, tekohymy voi huijata aivojasi ajattelemaan positiivisemmin.

Joku sanoi syystä, että naisen hymy on koko vartalon kaunein käyrä.

8. Käytä kauniita alusvaatteita

Jos olet sitä tyyppiä, joka ei koskaan kiinnitä huomiota alusvaatteisiinsa ja käyttää melkein mitä tahansa, kunhan se on puhdasta, yllätyt siitä, kuinka paljon viehättävämmältä kivat alusvaatteet saavat sinut tuntemaan itsesi.

Sillä ei ole väliä, että kukaan ei näe niitä, mutta kun paljaalla ihollasi on jotain herkkää ja hyvin tehtyä, tunnet olosi aistikkaammaksi ja romanttisemmaksi.

9. Kokeile flirttailua

Viehättävän olon ydin on tietää, että olemme jonkun halun kohde. Kokeile viatonta (tai ei niin viatonta) flirttailua tunteaksesi itsesi haluttavammaksi ja siten houkuttelevammaksi.

Älä lannistu, jos henkilö, jonka kanssa flirttailet, ei vastaa odotetulla tavalla, se ei ole iso asia.

Et yritä löytää suhdetta, vaan tutkit vain erilaisia tapoja lähestyä ihmisiä, jotka saattaisivat viehättää sinua.

10. Rentoudu

Jos tunnet olosi jännittyneeksi, väsyneeksi ja ylivoimaiseksi, et voi mitenkään tuntea oloasi viehättäväksi. Elämä ei ehkä kohtele sinua hyvin, mutta sinun on ehdottomasti löydettävä keino rentoutua.

Ehkä pidät lukemisesta tai vaeltamisesta… Mikä ikinä se onkin, joka auttaa sinua tuntemaan olosi mukavammaksi omassa nahassasi, sinun pitäisi löytää keino tehdä siitä osa kiireistä aikatauluasi.

11. Hemmottele itseäsi

Antamalla itsellesi ja kehollesi hieman ylimääräistä rakkautta ja huolenpitoa pääset pitkälle. Jos voit, varaa aika kylpylään tai järjestä oma kylpyläpäivä kotona.

Sytytä kynttilöitä, laita soimaan rentouttavaa musiikkia, anna itsellesi manikyyri- ja pedihoito, laita hoitava naamio hiuksiisi ja kasvoihisi ja nauti.

Kehosi arvostaa tätä, mutta myös mielesi. Mikään ei ole viehättävämpi kuin nainen, joka osaa pitää itsestään huolta.

12. Hyvä terveys on kaiken perusta

Syö hyvin, nuku riittävästi, ota vitamiineja ja yritä lisätä jokapäiväiseen aikatauluusi liikuntaa.

Terveys ja terve olo ovat tärkein osa prosessia, jolla saat itsestäsi viehättävämmän ja itsesi tuntemaan itsesi viehättävämmäksi.

13. Löydä hiustenleikkaus, joka sopii sinulle täydellisesti

Täydellinen hiustenleikkaus vaikuttaa ulkonäköösi ratkaisevasti. Jos sinulla on joskus ollut hiustenleikkaus, joka on ollut täysin väärä kasvonmuotoasi ja persoonallisuuttasi ajatellen, tiedät tarkalleen, mistä tässä on kyse.

Oikean hiustenleikkauksen hankkiminen tekee sinusta aivan uudenlaisen, mielenkiintoisen ja voimaantuneen naisen, joka tietää, mihin on menossa ja mitä haluaa.