Skip to Content

Jos Rakastat Häntä, Ei Ole Mitään Tekosyitä Kohdella Häntä Kuin Paska

Jos Rakastat Häntä, Ei Ole Mitään Tekosyitä Kohdella Häntä Kuin Paska

Kun rakastat tyttöä, teet sen täydestä sydämestäsi ja täysillä, pidättelemättä mitään osaa itsestäsi.

Et manipuloi häntä luulemaan, että olet mies, jota et ole, et valehtele hänelle, et petä häntä etkä laiminlyö häntä emotionaalisesti.

Kun rakastat tyttöä, kohtelet häntä sen mukaisesti. Et anna hänelle lupauksia, joita et aio täyttää, etkä pakota häntä kerjäämään huomiotasi.

Et petä häntä tyhjillä sanoilla etkä anna hänelle väärää toivoa siitä, että asiat paranevat milloin tahansa.

Et leiki mielikuvitusleikkejä, et lähetä sekavia signaaleja etkä saa häntä kyseenalaistamaan tunteitasi tai epäilemään aikeitasi.

Et jätä häntä pulaan silloin, kun hän tarvitsee sinua eniten, etkä koskaan saa häntä itkemään tahallasi.

Et panosta puoliksi odottaessasi parempaa tilaisuutta. Et käytä hyväksi hänen rakastavaa ja huolehtivaa sydäntään etkä käytä hyväksi sitä, että hän antaa sinulle anteeksi, mitä ikinä teetkin.

a man and a woman walk holding hands

Et pyydä anteeksi asioita, jotka aiot toistaa, etkä pilaa jokaista toista tilaisuutta, jonka saat. Et kohtele häntä toisena vaihtoehtona etkä pidä häntä itsestäänselvyytenä.

Kun rakastat tyttöä oikeasti, varmistat, että hän tuntee rakkautesi syvyyden. Sinusta tulee hänen paras ystävänsä, rakastajansa, suojelijansa ja kumppaninsa sanan kaikissa merkityksissä.

Yrität hänen ympärillään ja laitat hänet aina etusijalle. Tuet häntä ja saat hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi, varmistat, että hän tietää voivansa aina luottaa sinuun.

Annat hänelle takaisin kaiken, mitä olet saanut häneltä ja enemmänkin. Kohtelet häntä kunnioituksella ja arvostuksella, jonka hän ansaitsee, ja arvostat kaikkia niitä uhrauksia, joita hän tekee.

Kun rakastat tyttöä, taistelet hänen puolestaan. Et tee kaikkea voitavasi työntääksesi hänet pois luotasi etkä koskaan päästä häntä menemään.

Kyllä, se on niin yksinkertaista. Kun rakastat jotakuta oikeasti, ei ole mitään tekosyytä saada häntä kärsimään, eikä sinusta koskaan tule hänen tuskansa aiheuttajaa, olosuhteista riippumatta.

Et kuitenkaan kohtele tyttöystävääsi näin, vaikka tiedät, kuinka paljon hän rakastaa sinua, vai mitä?

Vaikka olet tietoinen siitä, että merkitset tälle tytölle paljon, käyttäydyt silti kuin et välittäisi hänestä pätkääkään.

Pidät hänet rinnallasi ja jatkat hänen huijaamistaan, vaikka tiedät, että hän ansaitsee paljon enemmän kuin tämän puolivillaisen rakkauden, jota annat hänelle.

a man and a woman standing holding hands

Miksi siis olet hänen kanssaan? Miksi valehtelet jatkuvasti, että rakastat häntä, vaikka et selvästikään rakasta, ja miksi satutat häntä jatkuvasti, vaikka se on viimeinen asia, jonka hän ansaitsee?

Miksi jatkat hänen sydämensä särkemistä ilman aikomusta antaa hänen koskaan jatkaa elämäänsä? Miksi jätät hänet ja palaat hänen luokseen odottaen, että hän olisi aina siellä odottamassa kärsivällisesti, että päätät ja ryhdistäydyt?

Joten ei – et rakasta häntä, vaikka kuinka yrität vakuutella itsellesi sitä.

Ehkä rakastat ajatusta siitä, että sinulla on hänen kaltaisensa ihminen ympärilläsi, ehkä rakastat sitä, että hän rakastaa sinua, tai ehkä käytät häntä vain turvaverkkona.

On myös mahdollista, että olet hyvin tietoinen siitä, ettet enää koskaan löydä hänen kaltaistaan ihmistä, tai tarvitset häntä korjaamaan rikkinäistä egoasi ja saamaan sinut tuntemaan itsesi paremmaksi.

Totuus on kuitenkin se, että et rakasta häntä. Koska et satuta sitä, jota rakastat.

Et aiheuta hänelle unettomia öitä, et tee hänen elämästään helvettiä etkä todellakaan saa häntä miettimään, miksi hän ei ole tarpeeksi. Et saa häntä koskaan itkemään etkä särje hänen sydäntään yhä uudelleen ja uudelleen.

Miksi siis uskottelet itsellesi, että rakastat tätä tyttöä, vaikka et selvästikään rakasta etkä tule koskaan rakastamaankaan?

Mikset voi olla isompi mies ja antaa tytön löytää itselleen onnea, jota sinä et selvästikään voi hänelle antaa?

Mikset anna hänelle mahdollisuutta odottaa miestä, joka kohtelee sinua niin kuin sinä et koskaan kohdellut? Miestä, joka rakastaa häntä niin kuin hän ansaitsee tulla rakastetuksi?