Skip to Content

6 Varhaista Merkkiä Siitä, Että Hän Saattaa Herätellä Tunteita Sinua Kohtaan

6 Varhaista Merkkiä Siitä, Että Hän Saattaa Herätellä Tunteita Sinua Kohtaan

1. Hn ei voi muuta kuin hymyillä sinun läsnäollessasi

Kun pidät jostain ihmisestä, et voi muuta kuin hymyillä hänet nähdessään. Sinun alitajuntasi lähettää signaaleja, että sinua lähestyvä ihminen on joku, joka saattaa olla sinulle tärkeä.

Jatkuva hymyileminen silloin, kun hän puhuu sinulle, on täydellinen merkki siitä, että hän on ajatellut sinua. Vaikka hän tuskin tuntee sinua, hän on todennäköisesti ajatellut sinulle juttelemista ja se aiheuttaa suloisen punan hänen kasvoilleen. Hymy on yksi ensimmäisistä merkeistä, että joku on ajatellut sinua.

2. Hän haluaa sinut lähelleen

Hän keksii syitä ollakseen lähelläsi. Hän törmää sinuun vahingossa. Sinä näet häntä paljon enemmän, kuin aiemmin. Jos olet brunssilla joidenkin yhteisten ystävienne kanssa, hän ilmaantuu paikalle ja istuu viereesi tai vastapäätäsi. Hän haluaa nähdä sinut.

3. Hän katsoo sinua silloin, kun hän luulee, ettet huomaa

Kun olette samassa paikassa, hän on aina jossain, mistä voi nähdä sinut. Mutta joka kerta kun katseenne kohtaavat, hän katsoo poispäin, vaikka on selvää, että hän tuijotti sinua; sinä pystyit melkein tuntemaan hänen silmänsä selässäsi.

Hän ei halua sen olevan niin ilmiselvää, koska hän haluaa esittää viileää.

4. Satunnaiset tekstiviestit

Hän viestittää sinulle ilman syytä, vain pitääkseen yhteyttä. Hän saattaa jopa keksiä omituisia tekosyitä sille, miksi viestittää, kuten kysyäkseen sen TV-sarjan nimeä, josta mainitsit tai lähettääkseen hauskan memen.

Jos viestejä tulee useammin ja useammin, on olemassa mahdollisuus, että hän on kiinnostunut sinusta. Ehkä hän ei ole valmis myöntämään sitä, mutta hänen tekonsa puhuvat kovemmin kuin sanat.

5. Hänelle on tärkeää, että ystäväsi pitävät hänestä

Hän sanoo aina enemmän kuin hei, kun hän törmää sinuun ja ystäviisi. Hän kyselee kysymyksiä ja haluaa tietää, mitä heille kuuluu. Hän haluaa heidän pitävän hänestä, koska hän tietää, että paras keino päästä tytön sydämeen on hänen ystäviensä kautta.

6. Hän tulee mustasukkaiseksi muista miehistä ympärilläsi

Saatat vain jutella veljesi tai jonkun läheisen ystäväsi kanssa, mutta jos hän ei tunne heitä, hän alkaa käyttäytyä omituisesti. Hänen ilmeensä muuttuu. Hän tuntuu etäiseltä keskustelussa tai hään saattaa jopa kysyä sinulta, kuka tuo mies oli, jolle sinä juttelit.