Skip to Content

Hän Ei Halua Mitään Muuta Kuin Että Saat Hänet Tuntemaan Itsensä Halutuksi

Hän Ei Halua Mitään Muuta Kuin Että Saat Hänet Tuntemaan Itsensä Halutuksi

Pelkäätkö aloittaa suhteen tytön kanssa, josta pidät, koska et tiedä, pystytkö täyttämään hänen odotuksensa?

Tuntuuko sinusta joskus siltä, ettet vain ymmärrä, mitä hän haluaa sinulta tai suhteeltanne?

Useimmat miehet sanovat, että on niin vaikeaa ymmärtää, mitä nainen todella haluaa. He sanovat, että naiset ovat päättämättömiä, liian monimutkaisia ja aivan liian salaperäisiä.

Rehellisesti sanottuna, ja sanon tämän hyvin yksinkertaisella tavalla, kaikki nuo teoriat ovat roskaa. Kaikki mitä nainen oikeasti haluaa, on tuntea itsensä halutuksi… tuntea itsensä rakastetuksi ja kunnioitetuksi.

Naisen tarpeissa ei ole mitään monimutkaista. Et tarvitse käsikirjaa, joka opastaa sinua ymmärtämään, mitä nainen tarvitsee ja haluaa mieheltä.

Sinun ei tarvitse etsiä avainta päästäksesi hänen sydämeensä. Jos todistat hänelle, että aikeesi ovat rehelliset ja näytät hänelle, että hän voi luottaa sinuun, se on siinä.

Se on ainoa avain, jonka tarvitset voittaaksesi hänen sydämensä ikuisesti.

Sinun täytyy vain kuunnella

Jos olet kamppaillut tyttösi tarpeiden ymmärtämisen kanssa, voit nyt rentoutua ja lakata murehtimasta asiaa niin paljon, koska se ei todellakaan ole niin monimutkaista.

Sinun tarvitsee vain kuunnella. Kuuntele, mitä hänellä on sanottavaa, ja kuuntele aktiivisesti, sillä naiset eivät näet ole lainkaan salaperäisiä.

Naisille viestintä on parisuhteessa kaikki kaikessa. Jos hän haluaa jotain, hän kertoo sen sinulle tai ainakin antaa sinulle merkin.

Siksi sinun on todella kuunneltava, kun hän puhuu. Älä ole vain fyysisesti läsnä, vaan ole läsnä myös emotionaalisesti.

Ensimmäinen asia on yhteys

Hän haluaa rakentaa vahvan tunnesiteen välillenne.

Hän haluaa sinun panostavan yhtä paljon kuin hän panostaa suhteeseenne luodaksenne niin vahvan siteen, jota mikään ja kukaan ei pystyisi koskaan rikkomaan.

Naiselle tunneside on paljon tärkeämpi kuin fyysinen yhteys.

Hän haluaa olla kanssasi yhteydessä syvemmällä sielun tasolla ennen kaikkea muuta… olla yhteydessä tavalla, joka ylittää kaiken fyysisen.

Hänen on tiedettävä, että hän on ensimmäinen ja ainoa valintasi

Tämä on toinen osa, jonka miehet ymmärtävät naisista väärin. Nainen ei koskaan pyydä sinua tekemään hänestä ainoaa prioriteettiasi elämässäsi, mutta hän haluaa olla prioriteettilistasi kärjessä, ja hänellä on siihen täysi oikeus.

Hän ei koskaan hyväksy sitä, että olet vaihtoehto tai toinen valintasi. Hän haluaa tuntea olevansa haluttu, hän haluaa olla sinulle ensimmäinen, sinä viimeinen… No, hitot siitä, hän haluaa olla AINOA valintasi.

Ole hänen ystävänsä

Nainen tietää, että kauneimmat ja voimakkaimmat suhteet ovat niitä, joissa kaksi ihmistä eivät ole vain rakastavaisia, vaan myös parhaita ystäviä.

Näin rakennatte luottamusta, ja ystävyydestänne tulee romanttisen suhteenne vahvin perusta.

Hänen on tiedettävä, että hän on turvassa kanssasi ja että hän voi kertoa sinulle kaiken pelkäämättä, että tuomitset tai petät hänet.

Hän tarvitsee sinua ensin parhaana ystävänään ja vasta sitten romanttisena kumppaninaan.

Ja usko pois, se pätee molempiin suuntiin. Hänestä tulee myös sinun kaverisi, hänestä tulee paras ystäväsi, joka sinulla on koskaan ollut, eikä hän koskaan petä sinua tai luottamustasi, tapahtui mitä tahansa.

Hänen täytyy tuntea olonsa mukavaksi avautuakseen sinulle

Nainen haluaa olla varma, että hän voi luottaa sinuun kaikessa. Hänen on tiedettävä, että hän voi tulla luoksesi aina, kun hänellä on jokin ongelma tai hän vain haluaa jakaa jotain kanssasi.

Hän tarvitsee olkapään, jolle itkeä, kun hän käy läpi vaikeita aikoja.

Hän tarvitsee luottamushenkilön; henkilön, jolle hän voi kertoa synkimmätkin salaisuutensa ja olla varma, että hänen salaisuutensa ovat turvassa tämän henkilön luona ikuisesti.

Hän haluaa, että olet hänen satamansa myrskyssä

Hän tarvitsee tietää, että hän on turvassa kanssasi. Sinun sylistäsi tulee hänen turvallinen paikkansa, etkä saa koskaan saada häntä ajattelemaan toisin.

Ole aina hänen tukenaan. Hänen on oltava tietoinen siitä, että olet aina hänen takanaan vahtimassa häntä selkänojastaan etkä anna minkään tai kenenkään satuttaa häntä.

Tietenkin hänen täytyy tuntea itsensä rakastetuksi ennen kaikkea

Kaiken tämän yläpuolella nainen haluaa mieheltä oikeastaan vain vastavuoroisesti tunteitaan. Hän haluaa tuntea samaa rakkautta, jota hän antaa sinulle.

Hän haluaa, että rakastat häntä oikealla tavalla ja oikeista syistä. Hän haluaa tuntea itsensä hyväksytyksi kaikissa olosuhteissaan ja rakastetuksi kaikista puutteistaan huolimatta.

Naisen tarpeiden ymmärtäminen ei näet ole lainkaan monimutkaista. Osoita hänelle todellista rakkautta ja kunnioitusta ja kohtele häntä niin kuin hän ansaitsee. Valitse hänet aina, kaikesta ja kaikista huolimatta.