Skip to Content

Ovatko Jotkut Ihmiset Tarkoitettu Olemaan Yksin? 23 Merkkiä Siitä, Että Olet

Ovatko Jotkut Ihmiset Tarkoitettu Olemaan Yksin? 23 Merkkiä Siitä, Että Olet

Minne ikinä katsotkin ja minne ikinä menetkin, ympärilläsi on pariskuntia, perheitä, lapsia, mitä tahansa. Ja sitten olet sinä, nauttimassa latte macchiatostasi tai oluestasi, välittämättä pätkääkään sinkkuna olemisesta.

Sinä et yksinkertaisesti kuulu niihin ihmisiin, jotka murehtivat ikuista sinkkuutta. Nautit vapaudestasi, tiedät, mitä haluat elämältä, eikä parisuhteessa oleminen yksinkertaisesti kuulu niihin asioihin.

Mutta sitten jossain vaiheessa alat kyseenalaistaa rakkauselämääsi ja kohtaloasi kysymällä itseltäsi (ja universumilta): Onko jotkut ihmiset tarkoitettu olemaan yksin?

Tarvitset vain jonkinlaisen lopullisen vahvistuksen sille, mitä todella tunnet sinkkuuttasi kohtaan. No, juuri sen löydät alta!

Ovatko jotkut ihmiset tarkoitettu olemaan yksin? 23 merkkiä siitä, että olet se yksi

Jos suurin osa seuraavista merkeistä resonoi kanssasi, tiedät, että olet yksi niistä ihmisistä, jotka on tarkoitettu olemaan yksin! Ja ei, sinussa ei ole mitään vikaa, sillä jokaisella meistä on oma polkumme elämässä. ?

1. Sinulla on 99 ongelmaa, mutta sinkkuna oleminen ei ole yksi niistä ?‍♀️

Työongelmia, myrkyllisiä ystävyyssuhteita, lemmikkieläinongelmia… Kuten jokaisella ihmisellä maan päällä, sinulla on 99 ongelmaa, mutta sinkkuna oleminen ei vain ole yksi niistä.

Romanttiset suhteet eivät ole koskaan olleet sinun juttusi. Sen sijaan pidät enemmän sinkkuelämästä, yhden illan jutuista ja satunnaisista romansseista.

Et tavoittele potentiaalista kumppania kuten suurin osa sinkuista. Olet onnellinen siinä, missä olet, ja tiedät, että olet juuri siellä, missä sinun pitäisi olla juuri nyt!

2. Et pidä siitä, että muut häiritsevät rutiinejasi.

Parisuhteessa oleminen tarkoittaa, että annat toisen ihmisen astua elämääsi. Kun näin tapahtuu, rutiinisi vaarantuvat.

Jos et ole ihmistyyppi, joka ei hyväksy sitä, et todellakaan “kelpaa” sitoutuneeseen suhteeseen.

Rutiinisi merkitsevät sinulle paljon, etkä vain ole valmis muuttamaan siihen mitään. Et pidä siitä, että sinulta kysellään olinpaikastasi tai että sinut “pakotetaan” vastaamaan tekstiviesteihin silloinkin, kun ei huvita.

Vielä tärkeämpää on se, ettet ole valmis tinkimään tyttöjen tai miesten illoista viettämästäsi ajasta kumppanisi kanssa.

3. Työskentely itsesi ja urasi parissa ovat tärkeimpiä tavoitteitasi.

Itsetuntosi ja -arvostuksesi kohottaminen sekä työskentely itsesi (erityisesti mielenterveytesi) parissa ovat tärkeimpiä prioriteettejasi. Okei, kuntosalilla käyminen on myös listalla.

Keskityt urallesi, ja tiedät, että vakava suhde häiritsisi tätä tasapainoa. Suhteet vaativat paljon vaivaa, mikä tarkoittaa, että muille asioille, kuten työlle ja itsensä kehittämiselle, ei jäisi paljoa aikaa.

Kun avioliitto ja lapset tulevat mukaan yhtälöön, voit sanoa hyvästit keskittymiselle mihinkään muuhun kuin siihen, “miten selvitä päivästä ilman, että vaarannat mielenterveytesi”. ?

Sanomattakin on selvää, että nämä asiat eivät ole ykköstavoitteitasi elämässä, ja me kunnioitamme sitä.

4. Sinkkuna oleminen ei saa sinua tuntemaan itseäsi yksinäiseksi.

On paljon ihmisiä, jotka ovat sinkkuja mutta yksinäisiä. On myös ihmisiä, jotka haluavat olla yksin. Yksi näistä ihmisistä on ystäväni.

Aina kun joku kysyy häneltä hänen parisuhdestatustaan, hän vain kertoo sen: Tykkään olla yksin ja sinkku. Se ei tee minusta yksinäistä.

Jos voit samaistua tähän, tiedät, että olet varmasti yksin. Jos sinkkuna oleminen ei saa sinua tuntemaan oloasi levottomaksi, yksinäiseksi tai siltä, että sinussa olisi jotain vikaa, tiedät nauttivasi soolostatuksestasi.

PRO VINKKI: Jos et esitä itsellesi kysymyksiä, kuten “Olenko ikuisesti yksin?”, tiedät, että sinun on tarkoitus olla yksin.

5. Kompromissin tekeminen ei vain ole vaihtoehto

Aina kun ajattelet kompromisseja, sinua alkaa hikoilla. ? Et ole koskaan ollut ihmistyyppi, joka tekee kompromisseja muiden kanssa, joten parisuhteessa oleminen ei koskaan toimisi, ja tiedät sen.

Tiedät, että parisuhteessa on kyse kompromisseista, ponnisteluista ja joskus myös siitä, että tekee kaikkensa kumppaninsa eteen. Jos nämä asiat kuulostavat sellaisilta, joita et koskaan tekisi, tiedät, että sinut on tarkoitettu olemaan yksin.

Sanon aina, että on parempi olla yksin kuin epäterveessä suhteessa.

6. Sinulla on sellainen “kukaan ei hallitse minua” -asenne.

“Mikset lähettänyt minulle takaisin tekstiviestiä?” “Missä olit viime yönä?” “Missä olet nyt?” “Mennään kävelylle!”

Kun luet näitä lauseita, tunnetko heti, että vapautesi on vaarantunut? Romanttisessa suhteessa oleminen olisi sinulle huono asia, jos samaistaisit sen kontrolloivaan käyttäytymiseen.

Sanotaan, että oman ajan antaminen toiselle on suurin lahja, jonka voit antaa hänelle.

Jos luulet, ettet pysty siihen, sinun kohtalosi on ehdottomasti olla yksin. Tämä ei tarkoita sitä, ettet olisi onnellinen. Toimit vain paremmin niin.

7. Luovutat ensimmäisestä esteestä

Jokainen parisuhdeasiantuntija kertoo sinulle, että onnistuneet suhteet ovat kovaa työtä. Sen sijaan, että kysyt itseltäsi: “Onko jotkut ihmiset tarkoitettu olemaan yksin?”, sinun kannattaa siis miettiä, miten toimit vaikeina aikoina.

Luovutatko ensimmäiseen esteeseen vai jatkatko taistelua kaikesta huolimatta? Jos kuulut niihin ihmisiin, jotka luovuttavat helposti asioiden ja ihmisten suhteen, sinut on varmasti tarkoitettu olemaan yksin.

Koska ihmissuhteet vaativat kovaa työtä ja omistautumista, et pystyisi täyttämään tätä roolia kumppanina.

8. Muiden ihmisten ongelmien käsitteleminen ei myöskään ole vaihtoehto.

Meillä kaikilla on omat ongelmamme, ja se on sanomattakin selvää. Mutta kun olet parisuhteessa, kumppanisi ongelmista tulee omia ja päinvastoin.

Jos et ole kovin hyvä käsittelemään muiden ihmisten ongelmia, suhteenne ei toimi. Jos muut ihmiset eivät voi luottaa sinuun, etkä sinä odota voivasi luottaa heihin, olet täysin tarkoitettu olemaan yksin.

9. Sinua ei kiinnosta lasten tai perheen hankkiminen.

Kyllä, jotkut ihmiset on tarkoitettu olemaan yksin, varsinkin jos he eivät ole kiinnostuneita perheen tai lasten hankkimisesta. Jos et ole perhekeskeinen ihminen, tiedät, mistä puhun.

Pelkkä ajatus perheen perustamisesta saa sinut ahdistumaan, koska et ole valmis sitoutumaan täysin äidin tai isän rooliin. Lasten hankkiminen ei tule kysymykseenkään, koska tiedät, ettet ole koskaan valmis siihen rooliin.

Lyhyesti sanottuna et ole kiinnostunut vakavista suhteista (tai mistään suhteesta), koska ne saattavat lopulta johtaa perheen perustamiseen (josta et myöskään ole kiinnostunut).

10. Parisuhteessa oleminen tuntuu sinusta kuin olisit vankilassa.

Tuntuuko parisuhteessa oleminen sinusta vankilassa olemiselta? No, se on yksi varoitusmerkeistä (vai pitäisikö sanoa paljastavista merkeistä) siitä, että sinun on tarkoitus olla yksin.

Tästä huolimatta Psychology Today väittää, että sinkkuna viihtyvät arvostavat enemmän vapautta ja ovat omavaraisempia. Se lienee tärkein syy siihen, että yhdistät parisuhteessa olemisen vankilaan.

Et yksinkertaisesti ole etkä koskaan ole valmis “uhraamaan” vapauttasi vakavaa suhdetta tai avioliittoa varten. Piste.

11. Pelkäät seurustelua

Onko jotkut ihmiset tarkoitettu olemaan yksin? Sanotaan, että sinun pitäisi pysyä sinkkuna, kunnes et pelkää sinkkuna olemista. No, jos olet ollut ikuisesti sinkku, ei ole ihme, että pelkäät seurustelua.

Olet huolissasi siitä, miten lähestyä jotakuta, josta pidät, mistä puhua treffeillä, mitä pukea päällesi, ja miljoonasta muusta kysymyksestä, joihin sinulla ei ole vastausta. Pelkäät treffejä, koska pelkäät tekeväsi virheitä ja tapaavasi vääriä ihmisiä.

Asia on näin.

Ennen kuin tapaat oikean ihmisen, tapaat varmasti paljon vääriä ihmisiä. Eikä sinun pitäisi ottaa virheiden tekemistä liian henkilökohtaisesti. Niitä sattuu meille kaikille.

Jos kuitenkin edelleen pelkäät seurustelua, on mahdollista, että sinun on tarkoitus olla yksin.

12. Draama on suurin vihollisesi

Kun kysyin eräältä miespuoliselta ystävältäni, miksi hän on yhä sinkku, hän kertoi minulle tämän: Yksi tärkeimmistä syistä, miksi olen yhä sinkku, on se, etten voi sietää draamaa.

Täytyy mainita, että hänellä on ollut tapana seurustella draamakuningattarien kanssa, joten ei ihme, että hän suhtautuu vastenmielisesti seurusteluun ylipäätään. Jos voit samaistua tähän (eli jos draama on suurin vihollisesi), myös sinun on tarkoitus olla yksin.

Sinun ei tarvitse olla suhteessa draamakuningattaren kanssa kokiaksesi draamaa. Suhteet ovat usein lähtökohtaisesti dramaattisia. Yhtenä päivänä asiat sujuvat ongelmitta, ja sitten seuraavana päivänä olet keskellä vuoristorataa.

Jos et ole valmis mihinkään tällaiseen, on vastaus kysymykseen Olenko tarkoitettu sinkuksi?

13. Yksinoloaika on lempipuuhasi

Kun joku kysyy sinulta lempipuuhasteluasi, et keksi mitään. Miksi? Koska lempipuuhasi on olla rauhassa yksin.

Et tunne oloasi yksinäiseksi, kun vietät aikaa yksin, ja muiden ihmisten on usein vaikea ymmärtää sitä. Kun ajattelet parisuhteessa olemista, ensimmäinen asia, joka tulee mieleesi, on yksinolon vaarantaminen.

Siksi olet mieluummin sinkku ja onnellinen yksin.

14. Olet luonteeltasi yksinäinen

Vuorovaikutus työtovereiden kanssa tyhjentää sinut, samoin kuin viettää liikaa aikaa ystävien ja perheen kanssa. Nautit omasta seurastasi enemmän kuin kenenkään muun seurasta. Miksi? Koska olet luonteeltasi yksinäinen ja luultavasti myös introvertti.

Et nauti siitä, että menet juhliin parhaiden ystävien kanssa ja tapaat mahdollisesti uusia ihmisiä. Jotkut ihmiset viettävät koko elämänsä “hiljaisessa ympäristössä”, koska he eivät ole 100% sosiaalisia olentoja.

Liika sosiaalinen kanssakäyminen väsyttää sinua, etkä voisi kuvitellakaan olevasi parisuhteessa jonkun kanssa, joka puhuu liikaa, vai mitä? Oikeastaan et voisi kuvitella olevasi sellaisessa mistään riippumatta. Miksi?

Koska olet luonteeltasi yksinäinen ja valitsit sinkkuelämän. ?‍♀️ Tai sitten odotat jotakuta, joka on sinun arvoisesi? Hmm…

15. Sinulla on sitoutumisongelmia

Onko sinulla sitoutumisongelmia? Jos sinulla on, niin tämä saattaa olla vastaus kysymykseen, miksi sinun on pakko olla sinkku.

Sitoutumisongelmat tarkoittavat, että sinun on vaikea avautua jollekin uudelle ihmiselle, joten pitkäaikaiset suhteet eivät sovi sinulle. Pidät enemmän satunnaisista suhteista, joissa sinun ei tarvitse luoda merkityksellistä sidettä toiseen ihmiseen.

Sitoutumiskysymysten vuoksi et yksinkertaisesti ole kiinnostunut mistään muusta kuin satunnaisesta suhteesta. Et ole valmis mihinkään sellaiseen, joka edellyttää sinulta emotionaalista panostusta.

16. Kuulut aromantiseen porukkaan

Kuuluminen aromaattiseen miehistöön tarkoittaa, että sinulla on vähän tai ei lainkaan romanttista vetovoimaa muihin ihmisiin. Siksi tiedät, että olet todennäköisesti yksin loppuelämäsi ajan, ja olet täysin tyytyväinen siihen.

Et etsi merkittävää toista ihmistä tai sielunkumppania, kuten monet muut. Itse asiassa et edes usko sielunkumppanin käsitteeseen.

Tunnet olosi epämukavaksi, kun ympärilläsi on pariskuntia, koska et yksinkertaisesti ymmärrä romanttista rakkauden käsitettä. Jos sinulla ei ole halua olla romanttisessa suhteessa, saatat olla litromantikko.

17. Epäterveet parisuhdemallit vainoavat sinua

Ihastutko jatkuvasti emotionaalisesti saavuttamattomiin ihmisiin? Tai annatko muiden käyttää sinua hyväkseen? Ahdistavatko epäterveet ihmissuhdekuviot sinua?

Jos kyllä, on täysin järkevää, että sinun on tarkoitus olla yksin. Epäterveiden ihmissuhdekuvioiden olemassaolo tarkoittaa, että sinulla on joitakin sisäisiä ongelmia, joihin on puututtava.

Siihen on syy, miksi vedät puoleesi emotionaalisesti saavuttamattomia ihmisiä. Ehkä vanhempasi olivat emotionaalisesti saavuttamattomissa, ja nyt etsit heitä jokaisesta mahdollisesta kumppanista?

Yksi asia on varma: ennen kuin käsittelet omia ongelmiasi, olet todennäköisesti sinkku pitkään ja todennäköisesti ikuisesti.

18. Arvostat itsenäisyyttäsi enemmän kuin mitään muuta

Onko jotkut ihmiset tarkoitettu olemaan yksin? Kyllä, he ovat. Kaikille naisille siellä: Halu olla vapaa ja itsenäinen on yksi tärkeimmistä syistä, miksi miehet pysyvät sinkkuina.

Totta puhuen sinun ei tarvitse olla mies arvostaaksesi itsenäisyyttäsi. Monet naiset ja miehet ovat todella herkkiä ja huolissaan vapauden ja itsenäisyyden vaarantumisesta parisuhteessa.

Jos minulta kysytään, tämä on pätevä syy siihen, että joku on tarkoitettu olemaan yksin. Kaikki meistä eivät ole halukkaita tai kykeneviä tekemään kompromisseja. Jotkut ihmiset pelkäävät menettävänsä itsensä parisuhteessa.

19. Luulet olevasi rakkauden arvoton.

Joskus syy siihen, että sinut on tarkoitettu olemaan yksin, on se, että tunnet olevasi rakkauden arvoton. Tämä saattaa johtua lapsuudestasi ja siitä, millainen suhde sinulla oli vanhempiesi kanssa.

Jos tunnet olevasi rakkauden arvoton, tunnet luultavasti myös, ettet ole tarpeeksi hyvä. Tämän vuoksi et odota muiden osoittavan kiinnostusta seurustella kanssasi. Et myöskään vaivaudu seurustelemaan ja tapaamaan muita ihmisiä.

Olet vakuuttunut siitä, että sinun pitäisi olla yksin loppuelämäsi. Ehkä se on totta, mutta asiat voivat muuttua, kun vähiten odotat sitä.

20. Epärealistiset odotukset

Haluat löytää rakkauden, joka nähdään elokuvissa. Odotat liikaa mahdolliselta kumppanilta, ja kriteerisi ovat epärealistiset. Epärealistiset odotukset ovat synonyymi täyttymättömille odotuksille.

Haluat olla onnellisessa parisuhteessa, joka on juuri sellainen kuin kuvittelet sen olevan. Syy siihen, että olet yhä sinkku, on se, että yksikään sinkku ei sovi siihen rooliin, jota odotat häneltä.

Ehkä on aika miettiä, miksi kärsit perfektionismista ja liittyvätkö epärealistiset odotuksesi itse asiassa pelkoosi rakastua.

21. Olet kontrolloiva

Onko sinulla ongelmia kontrolloivan käyttäytymisen kanssa? Kumppanisi tilan antaminen on yksi jokaisen terveen suhteen perusasioista. Kontrolloiva oleminen on täysin päinvastaista.

Se on sitä, kun et voi antaa asioiden tapahtua luonnollisesti tai sinulla on luottamusongelmia. Tarpeesi olla hallinnassa näkyy kaikilla elämänalueillasi. Tiedät siis, että romanttiset suhteet eivät ole poikkeus.

22. Olet sosiaalinen kapinallinen

Onko jotkut ihmiset tarkoitettu olemaan yksin? Toki! Jos olet sosiaalinen kapinallinen, on mahdollista, että sinun on pakko olla yksin, koska et hyväksy perinteisiä näkemyksiä. Sinua myös kauhistuttavat stereotypiat sinkkunaisista ja -miehistä.

Sinua ei kiinnosta miellyttää yhteiskuntaa ja muita ihmisiä valitsemalla avioliitto tai lasten hankkiminen. Olet taipuvainen tekemään juuri päinvastoin kuin mitä yhteiskunta sinulta odottaa.

Kapinallisuus on kaiverrettu olemuksesi ytimeen, etkä yksinkertaisesti voi taistella sitä vastaan, vaikka haluaisitkin. Hyväksyt sen tosiasian, että olet yksin, koska se on juuri sitä, mitä alun perin haluat.

23. Sinua ei kiinnosta antaa vaan ainoastaan saada.

Me kaikki tiedämme, että ihmissuhteet toimivat antamisen ja saamisen periaatteella. Jos et ole valmis antamaan, voit odottaa saavasi ja päinvastoin.

Ehkä tällä on jotain tekemistä “mukavuusalueeltasi poistumisen” kanssa.

Kun saamme, tunnemme olomme turvalliseksi, koska tiedämme, että henkilö välittää meistä. Kun annat, olet itse asiassa investoimassa, mikä sisältää aina riskejä.

Se, ettei ole kiinnostunut antamaan vaan vain vastaanottamaan, saattaa liittyä sitoutumisen pelkoon ja varman päälle pelaamiseen. Jos sinulla on näin, niin kyllä, sinun on luultavasti tarkoitus olla sinkku.

Miksi tykkään olla yksin?

Älä huoli, sinussa ei ole mitään vikaa, jos haluat olla mieluummin yksin. Jos olet introvertti, liiallinen seurustelu voi tyhjentää sinut. Sen jälkeen sinun täytyy latautua eli olla yksin.

Itse asiassa sinun ei tarvitse olla introvertti ollaksesi viehättynyt ajatuksesta olla yksin. Jos haluat viettää aikaa yksin, se tarkoittaa, että nautit omasta seurastasi, mikä on hyvä asia.

Monet ihmiset pelkäävät yksinoloa, koska he eivät ole vielä rakastuneet itseensä. He kaipaavat toisten ihmisten seuraa, koska eivät voi olla yksin omien ajatustensa kanssa.

Levottomat henget eivät yleensä nauti yksinolosta. Jos olet sopusoinnussa ja rauhassa itsesi kanssa, yksin viettämästäsi ajasta tulee ilon lähde.

Saako olla yksin koko elämänsä ajan?

Kyllä. Tunnen monia ihmisiä, jotka ovat elämänsä ajan yksin, koska he ovat valinneet niin. Jos valintasi on olla yksin loppuelämäsi, tiedät, että teet oikein.

Jos sinulla on omat pätevät syysi siihen, miksi sinun on parempi olla yksin kuin parisuhteessa, niin siitä vaan! Älä mieti liikaa sitä, mitä muut ihmiset sanovat. Kaikkien meistä ei ole pakko mennä naimisiin ja hankkia lapsia.

Jos tämä ajatus ei miellytä sinua, se ei tarkoita, että sinut pitäisi tuomita siitä. Sinulla on täysi oikeus tehdä omat valintasi uskomustesi ja kulloisenkin tilanteen mukaan.

Tässä lisävinkki: Sulje silmäsi ja kuvittele, että olet parisuhteessa. Tekeekö tämä sinut onnelliseksi? Sulje nyt taas silmäsi ja kuvittele, että olet loppuelämäsi yksin. Tekeekö se sinut onnelliseksi?

Tee se, mikä tekee sinut onnelliseksi.

On mahdollista olla yksin ja onnellinen!

Ovatko jotkut ihmiset tarkoitettu olemaan yksin? Kyllä, he ovat, mutta tämä ei tarkoita, että he ovat vähemmän onnellisia kuin parisuhteessa olevat.

Tunnen monia ihmisiä, jotka rokkaavat sinkkuelämäänsä, ja sinäkin voit olla yksi heistä. Voit olla yksin ja onnellinen, jos se tekee sinut onnelliseksi. ?